Hellas Transalp Forum

EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA

cuckoos · 9655

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 18:21:08 μμ
θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA το eshop την έχει προσφορά στα 50 ευρώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525333&sid=1 Μήπως την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις. Αξίζει να την πάρει κάποιος ή είναι πεταμένα λεφτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #1 on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 18:33:51 μμ
βασικα την βλεπω σαν απλη φωτογραφικη μηχανη/videocamera η οποια μαλλον θα εχει αντικραδασμικη προστασια (σε σχεση με τις αλλες) δεν ξερω αν βγαζει καλυτερη εικονα απο μια απλη videocamera. εγω προσωπικα εχω παρει αυτη http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/videocamera/Turbo-X-Action-Cam-ACT-20-720p.htm
και ειμαι θα ελεγα ευχαριστημενος, αν και δεν εχω οθονη LCD να βλεπω τι τραβαω, αλλα ειναι πολυ βολικη, πολυ μικρη (σαν μικρο φακο maglight) και τοποθετειται ευκολα και στο κρανος.....

Offline Dimitri

• Οδηγάρα
  • I'm normal. It's everyone else that's weird.
    • Dimitri
Reply #2 on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 20:04:59 μμ
Δεν είσαστε εντάξει  ;D. Με βάλατε σε τριπάκι και άρχισα να το ψάχνω γαι το ποιά είναι η καλύτερη για εμένα.

Λοιπόν αρχίζω με σύγκριση στα τεχνικά (μέ βασή ότι βρήκα από τις πληροφορίες που έχει αναρτήσει η κάθε εταιρεία και με κάθε επιφύλαξη, διότι πολλές φορές αποκρύπτουν αρνητικά στοιχεία)

EasyPix                                   Plaisio HD20
Γωνία κάλυψης      120 μοίρες                               60 μοίρες ή 120 μοίρες (ανάλογα με το μοντέλο)(αυτό που έχει το πλάισιο είναι 60 μοίρες)
Ανάλυση σένσορα   1.3 Μp                                    Άγνωστη
ΗD                        ναι                                          ναι
Ηχος                     Μono                                       Mono
Βάρος                   48 γρ                                       65 γρ
Χρόνος εγγραφης   90 λ.                                       150 λ.
Φόρτιση                 USB/αυτοκινήτου                     USB/ρεύματος
Κόστος                   €49.90                                   €79.00

Σε ποιότητα βίντεο ειναι και οι δύο σχετικά κοντά (αν και η  HD 20 λόγω μικρότερης γωνίας κάλυψης δείχνει σαν να είναι καλύτερη). Η EasyPix έχει το πλεονέκτημα της οθόνης και του αδιάβροχου μέχρι 3μ. ενώ η HD20 έχει το πλεονέκτημα του βολικού σχήματος για ευκολία στήριξης στο κράνος.

Το στήριγμα για το τιμόνι της EasyPix είναι σαφώς καλύτερο ενώ της HD20  φοβίζει ότι θα σπάσει αν το ανοίξεις.

Η HD20 πρέπει να έχει μικρόταρη αντίσταση και δημιουργίες στροβιλισμών λόγω σχήματος, αλλά η EasyPix είναι και φωτογραφική.

Η EasyPix περιέχει περισσότερα συτήματα στηρίξεως στην συσκευασία, αλλά η HD20 έχει πιό εύκολα στην χρήση αυστήματα (ειδικά για στερέωση στο κράνος)

Η HD20 έχει σχεδόν διπλάσιο χρόνο εγγραφής από ότι η EasyPix.

Η HD20 φορτίζει με USB και ρεύμα 200 και η EasyPix με USB και φορτιστή αυτοκινήτου

Ελπίζω να βοήθησα συτην όποια επιλογή  (εγώ πάντως αποφάσισα και σε λίγες μέρες με βλέπω να ανεβάζω βιντεάκια)

Dimitri

Too many Chiefs, not enough Indians...

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 21:33:57 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

πολυ καλη αναληση! να τονισω εδω οτι υπαρχουν και αλλες action camera απο αλλες εταιριες πολυ πιο ακριβες (μιλαμε για 200 + €) εγω εχω και αυτην (που δεν ειναι action camera φυσικα) ειναι sony και εχει το μεγεθος μικρου κινητου τηλ. την πηρα περσυ στα 65€ (η δικια μου εχει 1 φακο εστιασης σε σχεση με τους 2 στο λινκ, ολα τα αλλα ιδια) αρκετα βολικη με μονο μειονεκτημα οτι δεν παιρνει extra καρτα μνημης (εχει 4 giga μνημη)

http://www.freshnessmag.com/2011/01/10/sony-mhs-fs3-bloggie-3d-video-camera-worlds-first-3d-pocket-camcorder/

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 22:43:23 μμ
8 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά μέσα, με δυο κλικ στην πόρτα σου:

http://www.buyincoins.com/item/1310.html

δοκιμασμένη χρόνια τώρα, με χιλιάδες ευχαριστημένους χρήστες.
« Last Edit: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 22:48:12 μμ by Goikoetxea »

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 16 Ιούλιος 2013, 23:26:58 μμ
8 € ???? σοβαρα? ρε αλεξ, παρε μια να μου φερεις στην σουβλακομαζωξη την αλλη τριτη!!!!!

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 00:14:54 πμ
Εντυπώσεις γενικώς καλές και κακές εδώ, μακροσκελής συζήτηση.

Δυστυχώς η prepaid μου έληξε όταν αποροφήθηκε η Αγροτική από την Πειραιώς και τώρα δεν μπορώ να την ανανεώσω γιατί ζητάνε επιπλέον δικαιολογητικά. :(

Προς το παρόν βολεύομαι με το κινητό.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #7 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 04:45:43 πμ

Την εχω αλλα δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημένος  :-\
Οταν τραβας εν κινησει δεν προλαβαινει να γραψει τιποτα!!! μονο για web cam κανει ή για κρυφή κάμερα!! :goofy:
Ασε που οσες φορες την εβαλα στο ποδήλατο τρομαξα να εστιασω!!
μια έπαιρνα δρόμο και μια ουρανό, ευθεια δεν καταφερα ακομα να την ρυθμίσω :2hysterical:

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 06:33:44 πμ
Να σημειώσω απλώς ότι η συγκεκριμένη κάμερα κυκλοφορεί με διαφορετικό όνομα και από διαφορετικά εργοστάσια εντελώς φασόν κατάσταση εξού και έχουν ακουστεί σε κάποιες φάσεις διαμετρικά αντίθετα σχόλια. Κάποια βιντεάκια που έχουν ανέβει από χρήση δείχνουν άριστα πάντως.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μείνεις ευχαριστημένος τότε «κλαις» οκτώ ευρώ, όχι πενήντα, ούτε τρακόσια. Και το βάζω εντός εισαγωγικών γιατί αν τελικά δεν σου κάνει για τη μηχανή, χαμένη δεν θα πάει.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #9 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 06:51:25 πμ
Αυτή την έχει ο Γιάννης (Surfer) και είναι πολύ καλή !
Γράψαμε βίντεο στο εξωτερικό εγώ με μια που έχει 140 ευρώ και ο Γιάννης με αυτή που έχει 8.... Πολύ καλύτερη του Γιάννη, απλά δεν βλέπεις τι γράφεις....

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #10 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 15:23:59 μμ
πλακα πλακα δεν βγαζουμε καμια ομαδικη για καμερα και εμεις... νομιζω ειμαστε αρκετοι αυτοι που θα δειξουν ενδιαφερον να παρουν...

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #11 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 15:46:16 μμ
πλακα πλακα δεν βγαζουμε καμια ομαδικη για καμερα και εμεις... νομιζω ειμαστε αρκετοι αυτοι που θα δειξουν ενδιαφερον να παρουν...

Φιλαράκι εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε,
για καμερες είμαστε τωρα;;;

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 16:11:22 μμ
Αρα Φιλαράκι ελλείψει μαντιλιού σταματάμε το κλάψιμο.......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #13 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 16:19:30 μμ
Αρα Φιλαράκι ελλείψει μαντιλιού σταματάμε το κλάψιμο.......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

σωστος

εμεις ακομα εχουμε λιγα μαντηλακια, μας περνει και για μια καμερουλα  :goofy: :goofy: :goofy:

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #14 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 21:16:01 μμ
βασικα την βλεπω σαν απλη φωτογραφικη μηχανη/videocamera η οποια μαλλον θα εχει αντικραδασμικη προστασια (σε σχεση με τις αλλες) δεν ξερω αν βγαζει καλυτερη εικονα απο μια απλη videocamera. εγω προσωπικα εχω παρει αυτη http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/videocamera/Turbo-X-Action-Cam-ACT-20-720p.htm
και ειμαι θα ελεγα ευχαριστημενος, αν και δεν εχω οθονη LCD να βλεπω τι τραβαω, αλλα ειναι πολυ βολικη, πολυ μικρη (σαν μικρο φακο maglight) και τοποθετειται ευκολα και στο κρανος.....

Θανάση πιστεύω ότι πλεονέκτημα είναι η οθόνη που έχει και βλέπεις τη τραβάς οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλή φωτογραφική μηχανή και επίσης η σχετικά χαμηλή τιμή.

Μειονέκτημα είναι τα 90 λεπτά εγγραφής για την μπαταρία που είναι ενσωματωμένη και όχι αποσπώμενη ώστε έχοντας μια δεύτερη να συνεχίζεις την εγγραφή.

Όσο για την ποιότητα της εικόνας σε κάτι βίντεο στο youtube μου φάνηκε συμπαθητική χωρίς να με ενθουσίαση.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #15 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 21:23:52 μμ

Την έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, όπως λέει και ο Γιώργος (azwros) δεν μπορώ να εστιάσω, η ποιότητα της εικόνας κάτω του μετρίου
και η αντικραδασμική προστασία μάλλον ανύπαρκτη.

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Τετάρτη 17 Ιούλιος 2013, 21:36:53 μμ
αν μου το ελεγες στην πανελληνια, θα στην εδειχνα!!!! μαζι την ειχα....  ;D

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Παρασκευή 19 Ιούλιος 2013, 03:44:28 πμ
Mini DV Αντικραδασμική = προσαρμογή στο κράνος με αυτοκόλλητο βέλκρο και είσαι εντάξει. Το σώμα μας ασυναίσθητα λειτουργεί σαν αμορτισέρ-σταθεροποιητής. Δεν θέλει νερό. Η δική μου έφαγε ψιχάλα και τέλειωσε.