Τα ρυθμίσατε τα ξυπνητήρια για αύριο?
Έχουμε εκδρομή να πάμε!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε...
αύριο
Σάββατο 20-7-13 και ώρα 08:30 βρισκόμαστε στο parking των McDonalds που βρίσκονται 1 χλμ περίπου μετά τα διόδια των Αφιδνών,
με γεμάτα τα ρεζερβουάρ.Αναχώρηση στις 08:45 και πορεία μέχρι τον κόμβο της Μαλεσίνας όπου θα μας περιμένει ο Πάνος o Trackler. Εκεί σταματάμε. Όσοι θα πάνε στη χωμάτινη, μπορούν να ξεφορτώσουν τα μπαγάζια τους στο αυτοκίνητο και να συνεχίσουν για το βουνό, ανάλαφροι και ...αεράτοι

Εγώ με το όχημα υποστήριξης και τον Δήμο σε ρόλο μοτο-ασφαλίτη και όποιον άλλο θέλει να μην ακολουθήσει στη χωμάτινη, θα πάμε να δούμε τι σόι μπύρες έχει το μπαράκι στην παραλία όπου θα μας βρείτε όταν κατεβείτε από το βουνό... Αφού θα έχουμε κάνει τις σχετικές ...δοκιμές, θα μπορούμε να σας προτείνουμε με βεβαιότητα τι να πιείτε!!!
Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ να έχουν τον
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ μαζί τους. Ειδικά όσοι θα πάνε στη χωμάτινη. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τίποτε. Πρώτα απ' όλα η ασφάλεια, για να μπορούμε να πίνουμε την μπύρα μας μετά και να τα κουβεντιάζουμε γελώντας!!!
Το κινητό μου είναι στο προφίλ μου. Αν χρειαστεί οποιοσδήποτε, οτιδήποτε, μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε!!!
Με το καλό η αυριανή!!!