Δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο και δεν μπορώ να σου πώ γιατί ''ετριζαν'' , σκουριά αποκλείεται να είχαν , ισως ηταν υπερβολικά σφιγμένα.
Στο βίδωμα δεν βάζω ποτέ λάδι, και δεν καταλαβαίνω την χρήση του. Ισα ισα επειδή χρησιμοποιώ ροπόκλειδο το λάδωμα στο σπείρωμα ισως δείνει λάθος τιμές ροπής αφού το μπουζί βιδώνει πιό εύκολα.
Ακόμα και με το γνήσιο μπουζόκλειδο, το σωστό είναι να λύσεις ψυγείο και να βγάλεις τεπόζιτο.
Αυτό γιατί α) δεν είναι σωστό να σφίγγεις μπουζί με το κλειδί υπό γωνία με την αξονα που το περιστρέφεις.
και β) οταν δεν μετακινείς το ψυγείο στραβώνουν οι ψύκτρες του (το δικό μου ηταν χάλια απο τους τσαπατσούληδες συνεργειάδες) και είναι δύσκολο να τις ισιώσεις.
Αν δεν θές να δώσεις τόσα λ7 για το γνήσιο μπουζόκλειδο μπορείς να αγοράσεις ενα σωληνωτό κλειδί καταλληλο για τα μπουζί της ΤΑ ,να μετρήσω εγώ το δικό μου πόσο μήκος έχει και να το κόψεις .
Το γνήσιο καταλλήγει σε 12αρι κλειδί, αλλά και μια τρύπα αν του κάνεις μπορείς να γυρίσεις η του κολάς μια 12αρα η 14αρα μύτη.