Hellas Transalp Forum

Κλοπή Transalp

argyris23 · 9964

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 17:16:54 μμ
Καλημέρα, σήμερα το πρωί (δλδ από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί) μου κλέψανε το Transalp. Δίνω στοιχεία της μηχανής απλά για να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη ότι έκανα ότι μπορούσα. Λοιπόν Honda Transalp μαύρο μοντέλο 11ος 2005 (το τελευταίο δλδ πριν το 700αρι) πινακίδα ΧΖΕ627 με μπαγκαζιέρα 52lt και bagster. Εννοείται έχει ήδη δηλωθεί στην αστυνομία και την ασφάλεια. Αν δει κάποιος κάτι στο δρόμο και το θυμιθεί ένα email στο argyris_p@hotmail.com.

Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος.

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
Reply #1 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 17:58:49 μμ
από ποιά περιοχή;

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 18:06:53 μμ
από ποιά περιοχή;

Από Άνω Κυψέλη, στην Καυκάσου απέναντι (σχεδόν) από το τέρμα των τρόλευ. Κεντρικό ς δρόμος φωτιζόμενος με βενζινάδικο (διαγώνια απέναντι) 24ώρο ανοικτό.

(Τώρα είδα ότι έχουμε και συγκεκριμένη περιοχή στο φορουμ για απώλειες. Αν νομίζουν οι συντνιστές ότι πρέπει να μεταφερθεί εκεί το θέμα, οκ).

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 19:02:24 μμ
Ευχομαι να την βρεις ξανά φίλε μου. Θα έχουμε τον νου μας.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:08:09 μμ
Πινακίδα ταψί ή μικρή?

Να έχουμε το νου μας...

Μακάρι να βρεθεί...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #5 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:18:51 μμ
Μακάρι να το βρεις ρε φίλε....

Καμιά κουτσουκέλα θα κάνουν και θα το παρατήσουν....

Θα έχουμε το νου μας........

Καμιά φωτό δεν έχεις;

Κανένα χαρακτηριστικό;

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #6 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:24:54 μμ
Λοιπόν βάζω και μία φωτό (έχει κι εμένα μεσα  :goofy: ) Τουλάχιστον φαίνεται το τρανσαλπ (όπως ακριβώς εκλάπη -  :2dizzy: )

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #7 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:26:35 μμ
και φυσικά όπως ορίζει και νόμος του μέρφυ, είχα αφήσει πάνω την μπαγκαζιέρα με το κράνος μέσα  :-[   :'(   :'(  :'(

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #8 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:33:56 μμ
Μην απογοητεύεσαι φιλος την βρηκε μετα απο εξι -επτα μηνες που του την ειχαν παρει ......ευχομαι να εισαι τυχερος ...αν καποιοι την πηραν μεχρι να μεινουν απο βενζινη και να την παρατησουν τοτε καποιος της γειτονιας μετα απο καιρο θα ασχοληθει και απο τα νουμερα θα σε βρει  ;D ;) 

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #9 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:36:17 μμ
Μην απογοητεύεσαι φιλος την βρηκε μετα απο εξι -επτα μηνες που του την ειχαν παρει ......ευχομαι να εισαι τυχερος ...αν καποιοι την πηραν μεχρι να μεινουν απο βενζινη και να την παρατησουν τοτε καποιος της γειτονιας μετα απο καιρο θα ασχοληθει και απο τα νουμερα θα σε βρει  ;D ;) 

αυτή την ίστορία διάβαζα μόλις τώρα, μακάρι να έχω την ίδια κατάληξη έστω και μετά από μήνες. Η πλάκα είναι ότι πριν από 10 μέρες άλλαξα τον φωτισμό στο κοντέρ με led (μετά από οδηγίες από παιδιά εδώ στο φόρουμ) και την θαύμαζα (τη μάτιασα ο κακούργος  :'( )

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 20:55:23 μμ
Να τους κοπουν τα χερια απο την βαση... τα κωλοπαιδα!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 22:38:18 μμ
Να τους κοπουν τα χερια απο την βαση... τα κωλοπαιδα!
Τα χέρια μόνο? και τα.......α@@@@δια Σώτο

Φίλε μου ευχομαι να την πήραν μονο για την βενζίνα, και αύριο το πολύ μεθαύριο κάπου εκει γύρω θα είναι παρατημένη

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #12 on: Τετάρτη 15 Μάιος 2013, 23:38:44 μμ
Τα χέρια μόνο? και τα.......α@@@@δια Σώτο

Φίλε μου ευχομαι να την πήραν μονο για την βενζίνα, και αύριο το πολύ μεθαύριο κάπου εκει γύρω θα είναι παρατημένη

Φίλε μου μακάρι, από το στόμα σου και στου θεού το αυτί (ή μάλλον καλύτερο στου λήσταρχου το αυτί).  :2bowing:

Offline zoulou

• Απλός οδηγός
  • epitelous vrike o zoulou thn africana tou !!!
Reply #13 on: Πέμπτη 16 Μάιος 2013, 15:23:54 μμ
Δυο φορες αυτοκινητο μεσα απο την αυλη μου με 2 σκυλια  σε χωριο στην Καβαλα....

Και τις δυο φορες το βρηκα μετα απο την "παρανομια" που σχεδιαζαν σχεδον αθικτο...

Την τριτη φορα με κλειστη καγκελοπορτα παρακαλω και εμας να τρεχουμε απο πισω τους το πηραν αλλα πριν προλαβουν να κανουν παρανομια το βρηκαμε, ευτυχως γιατι η αστυνομια μας ειπε πως πηγαιναν να κλεψουν γυναικα για ¨ανταλλακτικα¨....
 :o
Σου ευχομαι καλη τυχη φιλε αν και ειμαι σιγουρος πως θα την βρεις καπου παρατημενη...

komfoukios eipe: ola ta taxidia arxizoun me to prwto vhma...

Zoulou eipe : ola ta taxidia arxizoun me zestama sto moter!!!

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #14 on: Πέμπτη 16 Μάιος 2013, 17:37:44 μμ
Δυο φορες αυτοκινητο μεσα απο την αυλη μου με 2 σκυλια  σε χωριο στην Καβαλα....

Και τις δυο φορες το βρηκα μετα απο την "παρανομια" που σχεδιαζαν σχεδον αθικτο...

Την τριτη φορα με κλειστη καγκελοπορτα παρακαλω και εμας να τρεχουμε απο πισω τους το πηραν αλλα πριν προλαβουν να κανουν παρανομια το βρηκαμε, ευτυχως γιατι η αστυνομια μας ειπε πως πηγαιναν να κλεψουν γυναικα για ¨ανταλλακτικα¨....
 :o
Σου ευχομαι καλη τυχη φιλε αν και ειμαι σιγουρος πως θα την βρεις καπου παρατημενη...

Μακάρι να βρεθεί κάπου, αλλά κάτι μου λέει ότι ήδη έχει γίνει ανταλλακτικά. Νομίζω ότι το αίσθημα της παραβίασης της ιδιωτικής μας ζωής που μοιάζει με βιασμό είναι το χειρότερο, την υγεία μας να έχουμε και τα υπόλοιπα ξαναγίνονται, τι να πω.

Το άσχημο είναι ότι χθες με όλη τη κατάσταση, έκανα το λάθος να βάλω σε κάποιο φόρουμ και το τηλέφωνό μου και ως αποτέλεσμα είχα (προφανώς) μία αρκετά κακόγουστη φάρσα που με έκανε να τρέχω μέχρι αργά το βράδυ σε μέρος που υποτίθεται ότι θα έβρισκα τη μηχανή. Τι να πω ορισμένοι άνθρωποι (αν και προσβάλω το είδος) μάλλον δεν είχαν καλά παιδικά χρόνια και τους βγαίνει αργότερα.

Μην κάνει κανείς το λάθος που έκανα εγώ και βάλει τηλέφωνο σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί οι φαρσέρ και οι επιτηδειοι καραδοκούν ( :punch:

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Πέμπτη 16 Μάιος 2013, 17:49:20 μμ
Το άσχημο είναι ότι χθες με όλη τη κατάσταση, έκανα το λάθος να βάλω σε κάποιο φόρουμ και το τηλέφωνό μου και ως αποτέλεσμα είχα (προφανώς) μία αρκετά κακόγουστη φάρσα

Δυστυχώς υπάρχουν ανεγκέφαλοι που παίζουν με τον πόνο του άλλου...

Φίλε μου εύχομαι να βρεθεί όσο συντομότερα γίνεται και σε άρτια κατάσταση, όπως ήταν...

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»