Δυο φορες αυτοκινητο μεσα απο την αυλη μου με 2 σκυλια σε χωριο στην Καβαλα....
Και τις δυο φορες το βρηκα μετα απο την "παρανομια" που σχεδιαζαν σχεδον αθικτο...
Την τριτη φορα με κλειστη καγκελοπορτα παρακαλω και εμας να τρεχουμε απο πισω τους το πηραν αλλα πριν προλαβουν να κανουν παρανομια το βρηκαμε, ευτυχως γιατι η αστυνομια μας ειπε πως πηγαιναν να κλεψουν γυναικα για ¨ανταλλακτικα¨....

Σου ευχομαι καλη τυχη φιλε αν και ειμαι σιγουρος πως θα την βρεις καπου παρατημενη...
Μακάρι να βρεθεί κάπου, αλλά κάτι μου λέει ότι ήδη έχει γίνει ανταλλακτικά. Νομίζω ότι το αίσθημα της παραβίασης της ιδιωτικής μας ζωής που μοιάζει με βιασμό είναι το χειρότερο, την υγεία μας να έχουμε και τα υπόλοιπα ξαναγίνονται, τι να πω.
Το άσχημο είναι ότι χθες με όλη τη κατάσταση, έκανα το λάθος να βάλω σε κάποιο φόρουμ και το τηλέφωνό μου και ως αποτέλεσμα είχα (προφανώς) μία αρκετά κακόγουστη φάρσα που με έκανε να τρέχω μέχρι αργά το βράδυ σε μέρος που υποτίθεται ότι θα έβρισκα τη μηχανή. Τι να πω ορισμένοι άνθρωποι (αν και προσβάλω το είδος) μάλλον δεν είχαν καλά παιδικά χρόνια και τους βγαίνει αργότερα.
Μην κάνει κανείς το λάθος που έκανα εγώ και βάλει τηλέφωνο σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί οι φαρσέρ και οι επιτηδειοι καραδοκούν (