Hellas Transalp Forum

ψαχνω carbs για TΑ 650 -06`

Akis · 3141

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
on: Παρασκευή 15 Μάρτιος 2013, 05:51:17 πμ
Γεια σε ολους. Ψαχνω carbs για το ΤΑ 650 μου,  με οχι πανω απο 30-40000 χιλ. (αν γίνεται) γιατι τα δικα μου τα ρίμαξε ο προηγουμενος τεχνικος της ΤΑ μου. (εριξε χημικο καθαρισμου χωρις να βγαλει τις μεμβρανες). Συγκεκριμένα πρεπει να χαλασαν οι μεμβρανες ,οι οποιες εχουν 170 € εκαστος.
με αποτελεσμα η ΤΑ μου να καιει 9-10 λιτρα \100 εντος.
Αν καποιος ΦΙΛΟΣ θελει να μου πουλησει τα carbs η έστω τις μεμβρανες ας στειλει pm. Ευχαριστω.

Η αλλη λυση ειναι να μου τα δανεισει με το αζημείωτο για να δουμε αν αυτο ειναι το μονο που φταίει.
Ευχαριστω.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #1 on: Παρασκευή 15 Μάρτιος 2013, 07:08:34 πμ
Η κατανάλωση μπορεί να προέρχεται από πολλές αιτίες (κολλημένο τσοκ, χαλασμένες air cut-off, σε τραβηγμένη περίπτωση βαλβίδες, γραμμές καυσίμου / αναπνοών βουλωμένες κ.α). Οι μεμβράνες είναι δύσκολο να έρθουν σε επαφή με το χημικό (είναι κλειστές).
Πέρα από την κατανάλωση τι άλλα συμπτώματα παρατηρείς? Σκασίματα έχει η μηχανή (όχι τα συνηθισμένα που έχει η ΤΑ).

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #2 on: Σάββατο 16 Μάρτιος 2013, 04:52:12 πμ
Και σκασίματα εχω και δύσκολο ξεκινημα το πρωί, και δακρυα αν καθεσε απο πισω την ωρα  που δουλεύει, και γενικα αρτσούμπαλο δουλεμα. Οταν τα ρυθμίζουμε, ολα καλα για ενα μηνα.μετα θελει παλι ρυθμιση.ο μηχανικος μου και συμφορουμιτης Τεο (drbike) κατεληξε οτι φταινε οι μεμβράνες.λεει εχουνε αλιωθει και τρωει τις ακίδες.
ενα αλλο παραξενο ειναι οτι αν βαλω μπρος το πρωι με τσοκ μετα απο 30 δευτερα η μηχανη σβήνει στο ρελαντί
ξερω οτι εχεις φαει και συ ζορι με τα. carbs σου.
Μεχρι τωρα εχω κανει πανω απο 8 ρυθμίσεις σε ενα χρονο.

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
Reply #3 on: Σάββατο 16 Μάρτιος 2013, 05:27:56 πμ
κάτι δεν μου κάθετε καλά......εμενα μου ειχε κοπει η μια μεβρανη το αποτελεσμα ηταν να κρεμαει ασχημα μετα τα 100.τωρα αυτα που λες εμενα μου φαινεται αλλη αιτια και οχι οι μεβρανες για ψαξε το λιγο... :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #4 on: Σάββατο 16 Μάρτιος 2013, 06:04:17 πμ
Και σκασίματα εχω και δύσκολο ξεκινημα το πρωί, και δακρυα αν καθεσε απο πισω την ωρα  που δουλεύει, και γενικα αρτσούμπαλο δουλεμα. Οταν τα ρυθμίζουμε, ολα καλα για ενα μηνα.μετα θελει παλι ρυθμιση.ο μηχανικος μου και συμφορουμιτης Τεο (drbike) κατεληξε οτι φταινε οι μεμβράνες.λεει εχουνε αλιωθει και τρωει τις ακίδες.
ενα αλλο παραξενο ειναι οτι αν βαλω μπρος το πρωι με τσοκ μετα απο 30 δευτερα η μηχανη σβήνει στο ρελαντί
ξερω οτι εχεις φαει και συ ζορι με τα. carbs σου.
Μεχρι τωρα εχω κανει πανω απο 8 ρυθμίσεις σε ενα χρονο.

Στο ρελαντί αν σου σβήνει μόνο οι μεμβράνες δε φταίνε.
Τα δικά μου Carbs είχαν πρόβλημα στο TPS το οποίο αλλάχτηκε και όλα ΟΚ. Το μηχανικό/πνευματικό κομμάτι δεν είχε κανένα Θέμα.
Όταν λες ρυθμίζουμε τι εννοείς? Γιατί ρύθμιση στο ΤΑ γίνεται μόνο στα Pilots.
Τις μεμβράνες τις άνοιξες και τι είδες?
Το ύψος των Ploter ελέγχθηκε?

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #5 on: Σάββατο 16 Μάρτιος 2013, 06:15:13 πμ
Στο ρελαντί αν σου σβήνει μόνο οι μεμβράνες δε φταίνε.
Τα δικά μου Carbs είχαν πρόβλημα στο TPS το οποίο αλλάχτηκε και όλα ΟΚ. Το μηχανικό/πνευματικό κομμάτι δεν είχε κανένα Θέμα.
Όταν λες ρυθμίζουμε τι εννοείς? Γιατί ρύθμιση στο ΤΑ γίνεται μόνο στα Pilots.
Τις μεμβράνες τις άνοιξες και τι είδες?
Το ύψος των Ploter ελέγχθηκε?
Στην μανα σου το πες??? ;D
Θαναση μου εγω τεχνικος Η\Υ ειμαι. αυτα μου ειναι #%$^%&^*&.
Θα τα μεταφερω στον Τεο ή θα ερθω μια βολτουλα απο κει.

Απλα ο ανθρωπος μου λεει "βρες δανικα 2 carbs για δοκιμη γιατι τα ειδα ολα με το ΤΑ σου"

Τι να πω .. θανκσ για το χρονο σας.