Hellas Transalp Forum

ενδιαφερομαι να αγορασω ροδες ( με τα δισκοφρενα ),απο TRANSALP 650 .

stamatis · 3913

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
        επειδη θελω να μην χωνω καθε φορα 20αρικα για να μου αλλαξουν λαστιχα ,τα μαστορια εδω της περιοχης ,να αλλαζω λαστιχα που μπορω και μονος μου . οποιος εχει καποια προταση θαθελα να την διαβασω ευχαριστω ! :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Αν κατάλαβα καλά Σταμάτη, θέλεις ολόκληρο το σετ του τροχού μαζί με τις δισκόπλακες? Και το θέλεις γιά δευτερο ώστε αντί να αλλάζεις λάστιχο όταν σκάει... να αλλάζεις όλο τον τροχό?

Αυτό λες?

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
μαλλον θελει ζαντες ΜΕ τα δισκοφρενα για να εχει μονιμα πανω τα χωματινα και να μην κανει την αλλαγη καθε φορα που θελει να παει χωματαδα.

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
        επειδη θελω να μην χωνω καθε φορα 20αρικα για να μου αλλαξουν λαστιχα ,τα μαστορια εδω της περιοχης ,να αλλαζω λαστιχα που μπορω και μονος μου . οποιος εχει καποια προταση θαθελα να την διαβασω ευχαριστω ! :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:
Το μονο προβλημα Σταματη με αυτην την λυση ειναι οτι καθε φορα που θα αλλαζεις τροχους δεν θα εχεις φρενα για καποια χλμ αφου τα τακακια θα πρεπει να πατησουν εκ νεου στους διαφορετικους δισκους Και ενταξει αν παταει καποιος δυο τρεις φορες το χρονο χωμα Οταν το αυτο ομως συχνα....

« Last Edit: Κυριακή 03 Μάρτιος 2013, 01:37:18 πμ by konkost »

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Να έχει και τακάκια για τις συγκεκριμένες πλάκες.Ακριβό αλλά σαν λύση μπορεί να κρατήσει ένα σετ χρόνια.

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
     οντως ΚΩΝΚΩΣΤΗ  και ΔΙΑΜΑΝΤΗ ειναι μεγαλο το κοστος , παρηγγειλα ενα ξεμονταριστη και θα τα αλλαζω μονος μου. ευχαριστω για την φιλοξενια και παρακαλω να κλειδωθει το νημα !!