Hellas Transalp Forum

Μηχανολογικες ανησυχιες

Stoneman · 389791

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #350 on: Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2013, 22:07:07 μμ
Aν αυτό το καταφέρεις με το ελλατήριο μέσα, τότε τύφλα νάχει ο κουταλιανός !!!!!   ;D

(Με όλο το θάρρος...)

Μια χαρά θα συμπιεστεί, αλλά αφού θα είναι ανοιχτή η τάπα θα έρθει έξω το ελατήριο και θα χύσει και μπόλικο λαδάκι ;)

Χωρίς το ελατήριο λοιπόν και αν θες και τη γνώμη μου βάλε τουλάχιστον 10αρι λάδι

Παύλος Καρούμπης

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #351 on: Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2013, 22:09:34 μμ
πρεπει να αλλαξω κ τσιμουχες?

Αν τα έχεις λύσει τελείως ναι, αλλιώς ρισκάρεις τυχόν διαρροές.

αυτο εδω  140mm Air Gap including oil   που λεει η Hagon πως μεταφραζεται?

http://www.metafrasi.info/

140 χιλιοστά κενό αέρα συμπεριλαμβανομένου του ελαίου

Offline Transalpinos

• Απλός οδηγός
Reply #352 on: Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2013, 22:56:56 μμ
Μια χαρά θα συμπιεστεί, αλλά αφού θα είναι ανοιχτή η τάπα θα έρθει έξω το ελατήριο και θα χύσει και μπόλικο λαδάκι ;)

Χωρίς το ελατήριο λοιπόν και αν θες και τη γνώμη μου βάλε τουλάχιστον 10αρι λάδι

7.5W δινει η Hagon με το σετ.

Offline Transalpinos

• Απλός οδηγός
Reply #353 on: Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2013, 22:57:26 μμ
Αν τα έχεις λύσει τελείως ναι, αλλιώς ρισκάρεις τυχόν διαρροές.

http://www.metafrasi.info/

140 χιλιοστά κενό αέρα συμπεριλαμβανομένου του ελαίου
;D

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #354 on: Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2013, 23:20:34 μμ

Παύλος Καρούμπης

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #355 on: Κυριακή 27 Οκτώβριος 2013, 16:02:34 μμ
Κώατα εχω ενα θεματάκι με τα λαστιχένια ντουί  της πλεξούδας πίσω απο τα όργανα και ευτυχώς βρήκα ανταλλακτικό οπότε παίζει αλλαγή.

Για το TPS , επειδή δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ελεγχθεί εκτός απο μια δύο σειρές στο μάνουαλ , λέω να κάνω μερικές μετρήσεις ωστε να υπάρχει ενας μπούσουλας για τον έλεγχό του.
Επειδή εχω δυο σετ καρμπς, και επειδή μετά την αλλαγή τους αυξήθηκε η κατανάλωση κάπου 1- 1.2λ/100χλμ με ίδιο στυλ οδήγησης , έχω την εντύπωση και επειδή το κάθε TPS ''δένει'' με ενα και μοναδικό σετ καρμπς , οτι παίζει ρόλο στην προπορεία της ανάφλεξης και στην οικονομία.
Και επειδή ο Θανάσης το είχε αλλάξει στα δικά του υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει, προσοχή , δεν λέω οτι δεν δουλεύει , απλά οτι δεν είναι ταίρι με τα συγκεκριμένα καρμπς.
« Last Edit: Κυριακή 27 Οκτώβριος 2013, 16:04:23 μμ by Stoneman »

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #356 on: Πέμπτη 09 Ιανουάριος 2014, 23:06:04 μμ
Αμα έχεις ανησυχίες ... μηχανολογικού τύπου ....  ;D

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν ...

Αρχισα να μαζεύω ανταλλακτικά, επειδή πλησιάζει ο καιρός για εναρξη εργασιών.
Αγοράστηκαν οι βίδες που συγκρατούν το λεβιεδάκι του τσοκ, επειδή θέλω να μπουν όπως πρέπει, να ρυθμιστεί σωστά και να το κάνω φωτορομάντζο  :goofy:
Αποστάτης, επάνω βίδα, και κυματιστή ροδέλα

Η βίδα του πλαινού σταντ , επειδή η παλιά είχε μια σχετική φθορά

Και δύο βίδες απο την ποδιά, αφού την μια την έχασα κάπου ανάμεσα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, που να ψάχνεις τώρα ...

Η σκέψη να τις αντικαταστήσω με ανοξείδωτες αλεν και ροδέλες δεν προτιμήθηκε, αφού δεν βλέπεις την φάτσα σου επάνω  :malliotravigmata:

Βρήκα και τις παλιές, ποιός ξέρει με τι κατσαβίδια τις ξεβιδώνουν  :cussing:

Θέλω να αλλάξω και την ντίζα του συμπλέκτη αφού είδα 2-3 τρίχες κομμένες και φοβάμαι οτι πλησιάζει το τέλος .

Συνεχίζεται ...
« Last Edit: Τετάρτη 08 Νοέμβριος 2017, 01:05:14 πμ by Stoneman »

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #357 on: Τετάρτη 22 Ιανουάριος 2014, 22:31:34 μμ
Μια απο τα ίδιααααα  :goofy:

Να αδειάσουμε το πολύτιμο υγρό:

Μια ματιά στα καλώδια δεν βλάπτει, ούτε και το καθάρισμα των επαφών με σπρέυ:

Απο τεπόζιτο καλά πάμε, νάταν και γεμάτο  ;D

Καθάρισμα οι διακόπτες, λίγο σιλικονούχο σπρευ καλό κάνει

Τα γνήσια γκριπ είναι πανέμορφα (κατ εμέ) αλλά εχουν μικρότερη διάμετρο και αν δεν φοράς γάντα υποφέρεις επειδή είναι υπερβολικά ανάγλυφα

Εδώ κάτω η γυαλιστική αλοιφή έκανε δουλειά, δεν κρατάει λαδίλα, οπότε το πέρασα και πάλι ενα χεράκι

Το θερμοσυστελόμενο μακαρόνι  αντεξε στις θερμοκρασίες του κινητήρα ...

...   δουλειά του είναι να κρύψει το μπλέ χρώμα του σωλήνα σιλικόνης Φ4 που χρησιμοποίησα για τις υποπιέσεις αφού με τα κλασικά λάστιχα όλο καίγονταν ...

Μόνο αρνητικό οτι το σιλικονούχο δεν βγαίνει ευκολα, τα σφικτηράκια μπαίνουν για λόγους ομορφιάς περισσότερο.

Για τη συνέχεια (αργότερα) το φίλτρο, αφού έχουμε δουλειές με τα καρμπς.

Εβγαλα και το φλάσερ με σκοπό να το ''πειράξω'' ωστε να μην ελέγχει το φορτίο και να δουλεύει με led

Mάταια όμως αφού η Honda μας τον έχει φιξάρει με σιλικόνη  :cussing:

Αρα θα πάιξει μοντίφα, δλδ μικρό διπλό βίσμα που θα δίνει σε κλασικό φλάσερ για led απο eBay

Πρός το παρόν έχω να σχοληθώ με την επισκευή της πλεξούδας των οργάνων, κάτι που εκκρεμούσε απο την αγορά της και με έχει βασανίσει πολύ.
O προηγουμενος ιδιοκτητης είχε βαλει λαμπάκια 3 W κ είχαν κάψει τα ελαστικά ντουί , είχαν κυριολεκτικά ψηθεί.
Ευτυχώς βρεθηκε ανταλακτικό , απο ενα πολύ καλό φίλο, και προχωράω στην αντικατάσταση.

Συνεχίζεται.....
« Last Edit: Τετάρτη 08 Νοέμβριος 2017, 01:21:58 πμ by Stoneman »

Offline jiannhs

• Απλός οδηγός
Reply #358 on: Πέμπτη 23 Ιανουάριος 2014, 02:02:59 πμ
BPAVO MEGALE EISE FENOMEMO

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #359 on: Πέμπτη 23 Ιανουάριος 2014, 16:48:38 μμ
Ξυλογλυπτική , βιτρώ , μπονζάι , χαλκογραφία ..... τι διάολο τόσα πράματα υπάρχουν μπορεί να βγάλεις και κανα φράγγο.
Με τη παλιόγρια βρήκες να μπλέξεις μωρ αδερφέ μου . : :malliotravigmata:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #360 on: Παρασκευή 24 Ιανουάριος 2014, 05:09:01 πμ
Ποτέ δεν ξέρεις που θα σου βγεί το ... ''καλλιτεχνικό'' σου  :2hysterical:

Και συνεχίζω :

Σήμερα τελείωσα με την αλλαγή πλεξούδας στα όργανα , η παλιά είχε κάτι θέματα, ισως ο παλιός είχε χρησιμοποιήσει μεγάλα λαμπάκια σε Watt αφού βρήκα δύο 5βατα και κάηκαν οι ελαστικές βάσεις (ντουί) απο την θερμοκρασία.
Η μία μάλιστα είχε αντικατασταθεί με άλλη απο άλλο μηχανάκι και κάθε τόσο έπεφτε. :cussing:

Η καινούργια έτοιμη και τοποθετημένη, αύριο θα την τοποθετήσω για να τοποθετήσω τα led ελέγχοντας πολικότητες.

Εγινε και η σχετική τροποποίηση , με την τοποθετηση ενός ολοκληρωμένου σταθεροποιητή τάσης LM7812 στα 12Volt ωστε να λειτουργούν τα led σε σταθερή τάση :

To στερέωσα στην βίδα του κοντέρ, ελπίζω να μην ενοχλεί ...

Το σχέδιο είναι απλό , το ποστάρω μήπως και ενδειαφέρει κάποιον:

Συνεχίζεται ...
« Last Edit: Τετάρτη 08 Νοέμβριος 2017, 01:27:22 πμ by Stoneman »

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #361 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 01:54:01 πμ
Για το ρελέ που δεν μπορώ να τροποποιήσω , παράγγειλα αυτά:

2 Pin Car Flasher Relay for LED DC12V 0.1W-150W
http://www.aliexpress.com/item/2-Pin-Car-Flasher-Relay-for-LED-DC12V-0-1W-150W/765247617.html

3 Pins LED Flasher Relay DC12V 0.02A-20A CF13 JL-02
http://www.aliexpress.com/store/product/New-3-Pin-Car-Flasher-Relay-to-Fix-LED-Light-Blink-Flash-DC12V/313486_631812317.html

Ενα με δύο ακροδέκτες και ενα με τρείς, κόστος 7 ευρώ και τα δύο στην πορτα μου.
Δεν πολυεμπιστεύομαι αυτόν με τους δύο ακροδέκτες, και ετσι παράγγειλα και τον αλλον για σιγουριά.
Αν ερθουν φέτος   ;D θα πέσει πολύ δουλειά.

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #362 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 06:15:02 πμ
Τις μπότες με τι τις γυαλίζεις ??? ;
Λες και είναι ολοκαίνουριες φαίνονται.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #363 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 16:39:35 μμ
Τις μπότες με τι τις γυαλίζεις ??? ;
Λες και είναι ολοκαίνουριες φαίνονται.
Με την γλωσσα ...στα τεσσερα  :2hysterical: :2hysterical:

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #364 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 17:17:07 μμ
Τον έχω ικανό!!! ;D

Ελα τώρα ,για πες.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #365 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 17:41:26 μμ
Μην σε ξεγελάει η γυαλάδα απο την κάμερα, δεν είναι τόσο γυαλισμένες.
Στην εμπρός μεριά έχουν μικροκτυπήματα απο πετραδάκια.
Φοβήθηκα να τις πειράξω, επειδή το αλουμίνιο είναι παραξενο πράμα, αμα πιάσει ψώρα δεν την σταματάς εύκολα.
Επειτα ότι πειράζεις πρός το καλύτερο , μετά σου γίνεται άγχος να το διατηρήσεις σε αυτή την κατάσταση, αντε δλδ να τις τρίψεις/ασταρώσεις/βάψεις και να φάνε ενα πετραδάκι , μετά θές υπογλώσσια.
Αφού λοιπόν δεν είχαν κάποιο θέμα ,  οταν άλλαξα λάδια στα πηρούνια και τις είχα στο χέρι τις ετριψα με μια γυαλιστική αλοιφή (οχι απλά για κέρωμα) για χρώματα αυτοκινήτου, έβγαλαν ΤΗΝ μαυρίλα λόγω τακακίων,  καθάρισα και τις δαγκάνες, και απο τότε απέκτησαν μια μόνιμη γυαλάδα.
Αν έχεις παρατηρήσει η επιφάνειά τους είναι καλυμένη (οχι όλη) με λούστρο, εκεί η αλοιφή κάνει θαύματα, και δεν ξανακάθεται εύκολα η μαυρίλα.

Κάτι άλλο, έχετε παρατηρήσει οτι η εμπρός μεριά απο τον βραχίονα των καθρεπτών πάντα είναι σαγρέ? σαν να είναι αμμοβολισμένη? Τους είχα λουστράρει πριν δύο χρόνια και πάλι έχει διαφορά.
« Last Edit: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 17:44:07 μμ by Stoneman »

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #366 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 19:16:25 μμ
Μην σε ξεγελάει η γυαλάδα απο την κάμερα, δεν είναι τόσο γυαλισμένες.
Στην εμπρός μεριά έχουν μικροκτυπήματα απο πετραδάκια.
Φοβήθηκα να τις πειράξω, επειδή το αλουμίνιο είναι παραξενο πράμα, αμα πιάσει ψώρα δεν την σταματάς εύκολα.
Επειτα ότι πειράζεις πρός το καλύτερο , μετά σου γίνεται άγχος να το διατηρήσεις σε αυτή την κατάσταση, αντε δλδ να τις τρίψεις/ασταρώσεις/βάψεις και να φάνε ενα πετραδάκι , μετά θές υπογλώσσια.
Αφού λοιπόν δεν είχαν κάποιο θέμα ,  οταν άλλαξα λάδια στα πηρούνια και τις είχα στο χέρι τις ετριψα με μια γυαλιστική αλοιφή (οχι απλά για κέρωμα) για χρώματα αυτοκινήτου, έβγαλαν ΤΗΝ μαυρίλα λόγω τακακίων,  καθάρισα και τις δαγκάνες, και απο τότε απέκτησαν μια μόνιμη γυαλάδα.
Αν έχεις παρατηρήσει η επιφάνειά τους είναι καλυμένη (οχι όλη) με λούστρο, εκεί η αλοιφή κάνει θαύματα, και δεν ξανακάθεται εύκολα η μαυρίλα.

Κάτι άλλο, έχετε παρατηρήσει οτι η εμπρός μεριά απο τον βραχίονα των καθρεπτών πάντα είναι σαγρέ? σαν να είναι αμμοβολισμένη? Τους είχα λουστράρει πριν δύο χρόνια και πάλι έχει διαφορά.
Χεσε μας ρε αρρωστακι  :P :2hysterical:

Θα μου την δωσεις μια μερα ρε συ για βολτα?

Θα εχεις μετα δουλεια για δεκα χρονια... :2hysterical: :2hysterical:
« Last Edit: Τετάρτη 08 Νοέμβριος 2017, 01:28:25 πμ by Stoneman »

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #367 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 20:37:19 μμ
Κανονικά θάπρεπε να μην σου μιλάω γι αυτά που της κάνεις.

:2hysterical: :2hysterical:

Αλλά αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος και δεν είχαμε πέσει όλοι μας στο πηγάδι, θα αγόραζα ενα 200αρι ψηλόφτερο με τα βασικά να παίρνω τα βουνά, μην νομίζεις κάπου .... ζουλεύω και εγώ , ισως όχι τόσο το χώμα όσο το παρεάκι  :goofy: :goofy:

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #368 on: Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014, 22:45:02 μμ
Βρε Κώστα, βρε Κώστα...

Εγκεφαλικά θες να 'χουμε???

Πάλι καλά που το πήρε ελαφρά ο Νικόλας μας!!!

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #369 on: Κυριακή 26 Ιανουάριος 2014, 02:50:53 πμ
Νικόλα σε έξοδα μας βάζεις!
Που να φτάσει η 19άρα του υπολογιστή!
Πρέπει να προμηθευτώ τηλεόραση με ίντερνετ ικανών ιντσών και μπόλικο ποπ κορν για το φωτορομάτζο!

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #370 on: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 16:45:31 μμ
Εκανα μια   :2slap:  και τρύπησα το σωληνα καυσίμου της ΤΑ που συνδέει τα καρμπς με το ρουμπινέτο.
Η Honda το αναφέρει σαν 255Χ7.5, 255mm είναι το μήκος του σίγουρα το μέτρησα.
Κόστος 15 ευρώ, σε φάρμακα να τα πιουνε οι φούστηδες. :cussing:
Το παλιο το κόντυνα 2εκ και βρίσκει στην ας πουμε τροχαλία που στρέφει τις πεταλούδες. ΓΜΤ! Τσίμα τσίμα ηταν.

Την Honda μας ΓΜΤ!  :cussing:

Η 7mm η 8mm. Δεν υπάρχει 7.5.
Χθές ξεποδαριάστηκα στην Σ.Πάτση. Καλά απο τιμές χρυσάφι, μισό μέτρο σωλήνας απο 3.5 εως και 8 ευρώ, αν είναι δυνατόν, πώς να μην κοστίζει το γνήσιο 15 ευρώ ?
Εκτός απο αυτό δεν κόβουν κομμάτι , ηθελα 25εκ και δεν πουλάγανε κάτω απο μισό μέτρο.
Και τι να το κάνω ρε μάστορα στον  :asshaking: μου θα το βάλω? η θα θυμάμαι μετα απο 5-6 χρόνια που το εχω?

Τέλος πάντων απο ότι κατάλαβα όλοι τα ίδια πουλάνε απλά με διαφορετικές τιμές, βρήκα ενα με τα εξής στοιχεία σιδηρόδρομο: multifuel GATES auto master 7mm multi carburantuniversal kruftstuf GATES 32257mm GL073113 R2 07:23
Βρήκια και την εταιρεία εδώ: http://www.gates.com/europe/brochure.cfm?brochure=2484&location_id=2958 το τι είναι , ο Θεός και η ψυχή του που λένε.

Πάντως είναι εύκαμπτο και σε σχέση με το γνήσιο έχει και πλέγμα απο σπάγγο, φυσικά είναι 7mm, ελπίζω να ανοίξει λίγο.
Τι να κάνω τώρα? να το εμπιστευτώ?

Offline Talinos

• Οδηγάρα
Reply #371 on: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 19:26:42 μμ
Να πάρεις μισό μέτρο γιατί είναι σίγουρο ότι θα το χρειαστείς σύντομα ξανά όπως φαίνεται. Σιγά μη δε το ξανατρυπήσεις σε 3μήνες. Δουλειά δεν είχε ο διάολος....
Αφού κατα βάθος σου αρέσει, γιατί παραπονιέσαι...? ;D

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #372 on: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 19:30:27 μμ
Να πάρεις μισό μέτρο γιατί είναι σίγουρο ότι θα το χρειαστείς σύντομα ξανά όπως φαίνεται. Σιγά μη δε το ξανατρυπήσεις σε 3μήνες. Δουλειά δεν είχε ο διάολος....
Αφού κατα βάθος σου αρέσει, γιατί παραπονιέσαι...? ;D
Πεστα βρε Σαββα ....θελει η που...να να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #373 on: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 21:22:52 μμ
Εκανα μια   :2slap:  και τρύπησα το σωληνα καυσίμου της ΤΑ που συνδέει τα καρμπς με το ρουμπινέτο.
Η Honda το αναφέρει σαν 255Χ7.5, 255mm είναι το μήκος του σίγουρα το μέτρησα.
Κόστος 15 ευρώ, σε φάρμακα να τα πιουνε οι φούστηδες. :cussing:
Το παλιο το κόντυνα 2εκ και βρίσκει στην ας πουμε τροχαλία που στρέφει τις πεταλούδες. ΓΜΤ! Τσίμα τσίμα ηταν.

Την Honda μας ΓΜΤ!  :cussing:

Η 7mm η 8mm. Δεν υπάρχει 7.5.
Χθές ξεποδαριάστηκα στην Σ.Πάτση. Καλά απο τιμές χρυσάφι, μισό μέτρο σωλήνας απο 3.5 εως και 8 ευρώ, αν είναι δυνατόν, πώς να μην κοστίζει το γνήσιο 15 ευρώ ?
Εκτός απο αυτό δεν κόβουν κομμάτι , ηθελα 25εκ και δεν πουλάγανε κάτω απο μισό μέτρο.
Και τι να το κάνω ρε μάστορα στον  :asshaking: μου θα το βάλω? η θα θυμάμαι μετα απο 5-6 χρόνια που το εχω?

Τέλος πάντων απο ότι κατάλαβα όλοι τα ίδια πουλάνε απλά με διαφορετικές τιμές, βρήκα ενα με τα εξής στοιχεία σιδηρόδρομο: multifuel GATES auto master 7mm multi carburantuniversal kruftstuf GATES 32257mm GL073113 R2 07:23
Βρήκια και την εταιρεία εδώ: http://www.gates.com/europe/brochure.cfm?brochure=2484&location_id=2958 το τι είναι , ο Θεός και η ψυχή του που λένε.

Πάντως είναι εύκαμπτο και σε σχέση με το γνήσιο έχει και πλέγμα απο σπάγγο, φυσικά είναι 7mm, ελπίζω να ανοίξει λίγο.
Τι να κάνω τώρα? να το εμπιστευτώ?

Πρέπει να έχω εγώ κάτι σωληνάκια (Χόνδα) να κοιτάξω?

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #374 on: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 22:21:01 μμ
Βρε σείς, είμαι σε δίλλημα ο άνθρωπος και εσείς βαράτε απο πάνω?  :goofy:

Πρέπει να έχω εγώ κάτι σωληνάκια (Χόνδα) να κοιτάξω?

Θανάση νάσαι καλά ευχαριστώ, αν έχω θέμα θα σε ενοχλήσω. :thankyou:
Κράτα τα , για το Βαρανδέρο . Αχρείαστα νάναι. :pope:

Τόσο ακριβά που είναι , σε λίγο θα αποτελούν περιουσιακό στοιχείο , κ θα πρέπει να τα δηλώνουμε στο Ε1. ;D

Δοκίμασα σήμερα το κομμένο κομπλέ με το ελατήριό του και τελικά αν ανασηκώσω και χαλαρώσω ενα ελασμα που το κρατάει απο το αριστερό κάρμπ πριν στρίψει δεν βρίσκει πουθενά, απομακρύνεται μάλιστα απο τις ντίζες του γκαζιού πάνω απο 0.5 εκ. Ισως να κάνει πιο μικρή γωνία αλλά δεν τσακίζει. Δεν το αφήνει και το ελατήριο.

Οπότε θα το αφήσω ετσι με το γνήσιο.
Αγόρασα και μισό μέτρο απο το Gates γκαβάτζα και θα δώ.

Στον εξουσιοδοτημένο στην περιοχή μου που παραγγέλνω ανταλλακτικά ,του εδειξα τον Gates  και τον ρώτησα αν θα εμπιστευόταν ενα τετοιο σωλήνα για την συγκεκριμένη θέση και μου είπε με σιγουριά - Ανετα , και γιατί όχι?

Πάμε γι' άλλα, εχουμε αλλαγή ντίζας συμπλέκτη και αλλαγή υγρά φρένων + εξαέρωση.
« Last Edit: Σάββατο 22 Φεβρουάριος 2014, 22:24:00 μμ by Stoneman »