Προσωπικα θεωρω οτι η καλυτερη λυση εξακολουθει να ειναι ο σκυλος.Ενας σκυλος μεσαιου-μεγαλου μεγεθους με την καταλληλη εκπαιδευση και παντα πισω απο την πορτα ειναι μια πολυ καλη και αξιοπιστη λυση.
+φωνω οτι ο σκυλος ειναι η καλυτερη πορτα ασφαλειας.
εμας 2 φωρες προσπαθησαν την μια ημασταν μεσα και την αλλη δεν ηταν κανενας. την πρωτη φωρα τους καταλαβε τα σκυλια που εχω μεσα στο σπιτι και βγηκα να δω τι γινετε εξω και απλα ειδα 3 ατομα να τρεχουν στην αυλη και να πιδανε τα καγκελα. την δευτερη φορα που λοιπαμε μας ειχαν παραβιασει την κλειδαρια και οταν γαβγισαν τα σκυλια φυγανε παλι. (μας ενυμερωσε ενας γειτονας μεσω τηλεφωνου ο οποις το κυμηγισε κιολας). και να φανταστεις οτι τα σκυλια που εχω ειναι 3 Γιορκσαιρ Τεριε 1 χρονου το μεγαλο και 4 μηνων το μικρο

(ετσι ειναι η μεγαλη μου)

(και ετσι ο μικρος μονο που ειναι 763 γρ.)
αν κανετε μια αναζητηση στο νετ θα δειτε τα τα εχουν μεσα στους 10 φυλακες μονο και μονο για τον σαματα που κανου οταν καταλαβουν κατι.
και ειναι και πολι φτηνη η συντηρησου τους και κανουν παρεα και τον πατερα μου οταν δεν ειναι κανενας στο σπιτι (ειναι ξαπλα στο κρεββατι λογο καρκινου). 2 δουλειες με 1 σκυλο που το βαρος του φτανει μαξινουμ τα 2 κιλα.
τα εξοδα για καγκελα και πορτες ειναι πολλα κατα την γνωμη μου και η συντηρηση των σκυλων ειναι πολυ χαμηλη.
(πσ περιμενω να παρω και ενα pincher σε λιγες μερες ο οποιος κανει και περισοτερο σαματα

)

(ειναι η μικρογραφια του ντοπερμαν

)