Hellas Transalp Forum

Νεο θυμα κλοπης.

sotiris1 · 43275

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #25 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 05:28:40 πμ
Αν και δεν χωνευω τα turbox , σημερα περασα ενα που αγορασε απευθείας ο πελατης μου. Και μπορω να πω. Οτι εντυπωσιαστηκα  απο την τεχνολογια που παρεχει στα 220 ευρο.

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/Kit-synagermwn/Turbo-X-X7-00-Wireless-GSM-Alarm-Kit.htm

Το περασα σε λιγοτερο απο 1ωρα και το προγραμματισα.
« Last Edit: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 05:31:42 πμ by Akis »

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #26 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 06:28:05 πμ
προκαλω οποιον νομιζει οτι εχει πορτα ασφαλειας θωρακισμενη,να με αφησει να μπω στο σπιτι του ενω αυτος θα ειναι μεσα με κλειδωμενη την πορτα. πριν το κανω θα με κερασει ενα καφε γιατι μετα αυτα που θα εχει να πληρωσει θα κοστιζουν καμποσο.
αν κανω πανω απο 1,5 λεπτο,πληρωνω εγω την ζημια.

Ρε Παναγιωτη...

πορτα ασφαλειας =
καλη κλειδαρια [Ωμέγα Plus, Axi Home 3D  (λεω εγω τωρα, απο αυτα που κινουνται στην αγορα)]
+
μεταλλικη εσωτερικα (για να μπορουν -ευκολα- να την κοψουν)
+
πλευρικα κλειδωματα (για να μη μπορουν να τη γκρεμισουν)

Τα λεω καλα ή με εχει επηρεασει το μαρκετιγκ ?

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #27 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 06:35:41 πμ
Αν και δεν χωνευω τα turbox , σημερα περασα ενα που αγορασε απευθείας ο πελατης μου. Και μπορω να πω. Οτι εντυπωσιαστηκα  απο την τεχνολογια που παρεχει στα 220 ευρο.

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/systhmata-asfaleias/Kit-synagermwn/Turbo-X-X7-00-Wireless-GSM-Alarm-Kit.htm

Το περασα σε λιγοτερο απο 1ωρα και το προγραμματισα.

Τελειο....
Χανεις/σου κλεβουν τα κλειδια, εχεις και το tag επανω.... μια χαρα...

Sorry αν σου χαλασα λιγο τον ενθουσιασμο...

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 08:40:41 πμ
αν και δεν πιστευω παντα οτι βλεπω στο ιντερνετ και ουτε ξερω αν πριν εχει προηγηθει καποια προεργασια για να βγει αληθοφανες το βιντεο

axi home 3d

omega plus

και που θα βρεις αυτο το μαγικο κλειδι.
http://turbodecoder.com/mul-t-lock-omega/
θελω να πιστευω οτι δεν ανοιγει τοσο ευκολα μια κλειδαρια,αλλα ποιος ειναι απολυτα σιγουρος?
εδω ο -της τατιανας ο αντρας πως τον λενε?- σε κατι εκπομπες ειχε δειξει οτι καποιοι εμπειροι αποκωδικοποιουν τα κλειδια απλα βλεποντας τα και φτιαχνοντας ενα ιδιο κλειδι,απλα περιμεναν ποτε θα φυγεις απο το σπιτι για να μπουν σαν κυριοι.πολλες φορες ειχε ακουστει το ¨μα ειχα κλειδωσει και δεν βρηκα τιποτα παραβιασμενο¨.
ξαναλεω δεν υιοθετω αυτα που φαινονται στο βιντεο αλλα..................

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Σάββατο 23 Φεβρουάριος 2013, 08:49:11 πμ
πορτα ασφαλειας =
ενας καλος κυλινδρος με μια καλη κλειδαρια!τελος.
τα υπολοιπα ειναι ασχετα.
δλδ σε μια πορτα αλλουμινιου θα παρουν το αλυσοπριονο και θα την κοψουν και θα μπουν μεσα? δεν θα τους ακουσει κανεις?
αν σκεφτουμε το γκρεμισμα της πορτας,οι πλευρικοι πυροι δεν προσφερουν τιποτα,απλα φευγει η πορτα μαζι με το κασωμα.εχει συμβει πολλακις,αν το επιτρεπουν οι συνθηκες.

εγ  παντως ο τροπος που θα χρησιμοποιουσα δεν εχει να κανει με καμια κλειδαρια.
αρκει να το επιτρεπει η πορτα.με πμ τα υπολοιπα,μην δινουμε και συμβουλες διαρηξης ετσι χυμα στο κυμα.

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
  • Τα καταφερα!!!μου πηρε 7 ημερες για να βαλω φωτο
Reply #30 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 03:28:25 πμ
Φρικαρα.
Τι μιλαμε αδικα για κλειδαριες συναγερμους και κλεφτες?
Κανουν οτι θελουν και ξεπερνουν καθε εμποδιο.
Μηπως θα πρεπει να αφηνουμε ανοιχτα η καποιο σημειωμα να μας πουνε ποτε θελουν να ερθουν ωστε να λοιπουμε και να μην γινουν ζημιες?
Μηπως πρεπει να βαλουμε την παλοια καλη φακα?

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #31 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 05:06:16 πμ
Ολα τα μεσα προστασιας.... πορτες, συναγερμοι, immobilizer χρησιμευουν για να αποθαρρυνουν/αποτρεψουν/δυσκολεψουν τους "απλους" κλεφτες... και να τους "κατευθυνουν" σε ποιο ευκολη λεια....

Αν ειναι "επαγγελματιας" και σε εχει βαλει στο ματι...... ε, τοτε ισως το προσπαθησει και θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες...

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
Reply #32 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 06:25:22 πμ
Γιωργο καλησπερα.προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δεν φευγει.

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #33 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 07:25:30 πμ
Τι να πω... λαμβανω πμ κανονικα... Στειλε μου ενα mail. ειναι στο προφιλ μου.

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #34 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 07:28:48 πμ
πορτα ασφαλειας =
ενας καλος κυλινδρος με μια καλη κλειδαρια!τελος.
τα υπολοιπα ειναι ασχετα.
δλδ σε μια πορτα αλλουμινιου θα παρουν το αλυσοπριονο και θα την κοψουν και θα μπουν μεσα? δεν θα τους ακουσει κανεις?
αν σκεφτουμε το γκρεμισμα της πορτας,οι πλευρικοι πυροι δεν προσφερουν τιποτα,απλα φευγει η πορτα μαζι με το κασωμα.εχει συμβει πολλακις,αν το επιτρεπουν οι συνθηκες.

εγ  παντως ο τροπος που θα χρησιμοποιουσα δεν εχει να κανει με καμια κλειδαρια.
αρκει να το επιτρεπει η πορτα.με πμ τα υπολοιπα,μην δινουμε και συμβουλες διαρηξης ετσι χυμα στο κυμα.

Ε, ποια ειναι καλη κλειδαρια ομως οταν οι ακριβες και πολυδιαφημισμενες φαινεται να ανοιγουν ευκολα?

Μηπως τελικα η μονη λυση ειναι μεσω card access/κωδικου ή δεν ξερω τι αλλο ηλεκτρονικο μεσο που να ελεγχει αυτοματα την κλειδαρια (ή τον ηλεκτρομαγνητη πισω απο την πορτα) και να μη φαινεται αφαλος απο την εξωτερικη πλευρα?

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 07:42:23 πμ
γιωργο τα παντα ανοιγουν!
το θεμα ειναι ποσο ευκολα η δυσκολα.
και οι συναγερμοι ανοιγουν και αλιμονο αλλωστε.
οσο καλυτερο ειναι ενα προιον τοσο πιο δυσκολη θα κανει την ζωη στον επιδοξο κλεφτη.
τωρα αν υπαρχει πιθανοτητα να σε βαλει καποιος στο ματι ντε και καλα,τοτε δεν την γλυτωνεις.το θεμα ειναι να τον δυσκολεψεις.
βαλε αισθητηρα κινησης πισω απο την εισοδο(πολυ ευαισθητο απο τα λιγα που μπορω να ξερω) και μολις καποιος φτασει στην πορτα σου,αυτος ο αισθητηρας να ενεργοποιει ενα cd player που θα εχει διαφορες φωνες η γαβγισματα αγριου σκυλου.
και απλη κλειδαρια να εχεις,το κλεφτρονακι θα τηνκανει με ελαφρα πηδηματακια.

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #36 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 19:09:51 μμ
Προσωπικα θεωρω οτι η καλυτερη λυση εξακολουθει να ειναι ο σκυλος.Ενας σκυλος μεσαιου-μεγαλου μεγεθους με την καταλληλη εκπαιδευση και παντα πισω απο την πορτα ειναι μια πολυ καλη και αξιοπιστη λυση.

+φωνω οτι ο σκυλος ειναι η καλυτερη πορτα ασφαλειας.
εμας 2 φωρες προσπαθησαν την μια ημασταν μεσα και την αλλη δεν ηταν κανενας. την πρωτη φωρα τους καταλαβε τα σκυλια που εχω μεσα στο σπιτι και βγηκα να δω τι γινετε εξω και απλα ειδα 3 ατομα να τρεχουν στην αυλη και να πιδανε τα καγκελα. την δευτερη φορα που λοιπαμε μας ειχαν παραβιασει την κλειδαρια και οταν γαβγισαν τα σκυλια φυγανε παλι. (μας ενυμερωσε ενας γειτονας μεσω τηλεφωνου ο οποις το κυμηγισε κιολας). και να φανταστεις οτι τα σκυλια που εχω ειναι 3 Γιορκσαιρ Τεριε 1 χρονου το μεγαλο και 4 μηνων το μικρο

(ετσι ειναι η μεγαλη μου)

(και ετσι ο μικρος μονο που ειναι 763 γρ.)

αν κανετε μια αναζητηση στο νετ θα δειτε τα τα εχουν μεσα στους 10 φυλακες μονο και μονο για τον σαματα που κανου οταν καταλαβουν κατι.

και ειναι και πολι φτηνη η συντηρησου τους και κανουν παρεα και τον πατερα μου οταν δεν ειναι κανενας στο σπιτι (ειναι ξαπλα στο κρεββατι λογο καρκινου). 2 δουλειες με 1 σκυλο που το βαρος του φτανει μαξινουμ τα 2 κιλα.

τα εξοδα για καγκελα και πορτες ειναι πολλα κατα την γνωμη μου και η συντηρηση των σκυλων ειναι πολυ χαμηλη.

(πσ   περιμενω να παρω και ενα pincher σε λιγες μερες ο οποιος κανει και περισοτερο σαματα  ;D ;D)
(ειναι η μικρογραφια του ντοπερμαν  :P)

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #37 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 20:01:31 μμ

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #38 on: Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2013, 20:14:14 μμ
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,19701.0/topicseen.html

για αυτο το λογο εχω τα σκυλια μεσα.. μεχρι να καταφερει να μπει καποιος ξεσυκωνουν το κοσμο και το περνει χαμπαρι ολη η γειτονια...
σε εμενα δουλεψε παντος..

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
Reply #39 on: Τετάρτη 20 Μάρτιος 2013, 05:36:43 πμ
ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!
ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 38 ΗΜΕΡΕΣ.
Αυτη την φορα εσπασαν την αλουμινενια μπαλκονοπορτα και μαζεψαν ψιλοπραγματα.
Οπως παει το πραγμα το εγκεφαλικο η το εμφραγμα δεν θα το γλυτοσω.
Η ασ.......... αδυνατη να κανει οτιδιποτε και εχουν δικιο οταν το βραδυ ειναι ενα ατομο μονο του και κυκλοφοροφουν το βραδυ 5 φορτυγακια κλειστα που αδειαζουν τα σπιτια και διαλανε τον κοπο και τον μοχθο μιας ζωης των ανθρωπων.
Δεν φοβουντε τιποτα,δεν τους σταματαει τιποτα,ειμαστε ερμαια τους.
Αδικα δουλευα απο τα 9 χρονια μου.
Αδικα πιστευα οτι ακουγα.
Αδικα ψηφιζα..
Αδικα ελπιζα.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #40 on: Τετάρτη 20 Μάρτιος 2013, 21:46:02 μμ
Δεν φοβουντε τιποτα,δεν τους σταματαει τιποτα,ειμαστε ερμαια τους.
Αδικα δουλευα απο τα 9 χρονια μου.
Αδικα πιστευα οτι ακουγα.
Αδικα ψηφιζα..
Αδικα ελπιζα.

Καιρός να κάνουμε κάτι, δεν νομίζεις?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
Reply #41 on: Πέμπτη 21 Μάρτιος 2013, 02:53:02 πμ
Μιχαλη δεν νομιζω,ειμαι σιγουρος.
Δεν πρεπει να γραψω ομως ΤΙ θα κανω.
Ασ πουμε θα τους ευχομαι........

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Πέμπτη 21 Μάρτιος 2013, 15:19:58 μμ
Παίδες, ο σκύλος είναι πολύ καλή λύση...

Πέρσι το βράδυ της τσικνοπέμπτης, κατά τις 2.30 το ξημέρωμα, άκουσα το ...θηρίο μου να λυσάει στο γάβγισμα!! Μένω στον 3ο όροφο και το ...θηρίο είναι ένα Griffon-Yorkshire. Το πρωί, ανακαλύψαμε ότι είχαν κάνει μπούκα στις αποθήκες στο υπόγειο. Ο σκύλος όμως τους πήρε χαμπάρι και γάβγισε όπως δεν έχει ξαναγαβγίσει στα 5 χρόνια που είναι μαζί μου...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Πέμπτη 21 Μάρτιος 2013, 15:29:39 μμ
Η παρακάτω αφίσα είναι αναρτημένη έξω από κλειδαράδικο στο Παγκράτι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ απ' αυτά που διαβάζω ιδιαίτερα από την δεύτερη πρόταση και μετά, συμπεραίνω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Έγκυρες πηγές λέει. Συγκοινωνούντα δοχεία με λίγα λόγια.

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #44 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 02:43:25 πμ
Ολα τα "μεγαλα" κλειδια ?

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #45 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 07:03:07 πμ
Το defender είναι μια καλή λύση ειδικά το  magnetic defender που με ενα μαγνητακι περιστρέφεις τον κύλινδρο και η κλειδαριά
κρύβετε πισω απο το ατσάλινο περίβλημα του defender.
Για να ανοίξεις ξανά την υποδοχή για το κλειδί πρέπει να προσαρμόσεις το ειδικό μαγνητακι που έχει έναν μοναδικό κωδικό
απο το 1 εως το 256.000.
Αυτό έχω και γω και νιώθω περισσότερο ασφαλής.

http://www.lockshop.gr/atsalino-magnhtiko-epistomio-defender-disec.html

Έτσι ένιωθα μέχρι που είδα αυτό.

Και το άλλαξα με το sferik.

« Last Edit: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 07:08:14 πμ by Akis »

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #46 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 07:58:32 πμ
Βαλτε alpha chanel τωρα.(αυτοψια)

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 08:12:50 πμ
 τι ειχε?

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 13:48:39 μμ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 21/03/2013

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στην εγκληματικότητα.
Τι αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία; Με ποιους τρόπους δρουν οι συμμορίες και πώς επιλέγουν τα θύματά τους; Τι λένε οι αστυνομικοί και τι οι πολίτες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με διαρρήκτες; Γιατί κάποιες περιοχές της περιφέρειας συνάπτουν συμβάσεις με εταιρείες ασφαλείας; Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν οι πολίτες;
926 ληστείες και 36 απόπειρες, 13.345 κλοπές και διαρρήξεις και 818 απόπειρες καταγράφηκαν κατά το πρώτο δίμηνο του 2013 σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μείωση στους βασικούς δείκτες της εγκληματικότητας συνεχίζεται. Οι ληστείες μειώθηκαν σε ποσοστό 17%, ενώ η μείωση στις ληστείες σε καταστήματα, χρηματαποστολές, Δ.Ο.Υ. και ΕΛ.ΤΑ. υπερβαίνει το 53%, συγκριτικά με το 2012.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί τους αστυνομικούς της Ομάδας Ζ και της Ομάδας ΔΙΑΣ, και καταγράφει τις περιπολίες τους, τους ελέγχους που διενεργούν, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κάθε βράδυ. Οι ίδιοι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει, καθώς και για τη στάση των πολιτών απέναντί τους.

Επίσης, πολίτες οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Τι λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει πέσει θύμα διάρρηξης δύο φορές; Πώς περιγράφει τη δική του περιπέτεια ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος;

Τέλος, ένας ειδικός ασφαλείας παρουσιάζει στην εκπομπή τα σημεία που προτιμούν οι διαρρήκτες για να εισβάλουν στα σπίτια, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν οι πολίτες.

Ολόκληρη η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη ολόκληρη στην ιστοσελίδα του Alpha:

http://www.alphatv.gr/Microsites/Autopsia/Shows.aspx (δεν έχει ανέβει ακόμα)

edit: ανέβηκε: http://www.alphatv.gr/Microsites/Autopsia/Shows/21-03-2013/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B9%CE%B1-21-03-13.aspx
« Last Edit: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 18:11:11 μμ by Goikoetxea »

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #49 on: Παρασκευή 22 Μάρτιος 2013, 16:20:30 μμ
Το defender είναι μια καλή λύση ειδικά το  magnetic defender που με ενα μαγνητακι περιστρέφεις τον κύλινδρο και η κλειδαριά
κρύβετε πισω απο το ατσάλινο περίβλημα του defender.
Για να ανοίξεις ξανά την υποδοχή για το κλειδί πρέπει να προσαρμόσεις το ειδικό μαγνητακι που έχει έναν μοναδικό κωδικό
απο το 1 εως το 256.000.
Αυτό έχω και γω και νιώθω περισσότερο ασφαλής.
Έτσι ένιωθα μέχρι που είδα αυτό.

Και το άλλαξα με το sferik.

Ωχ! Πολύ ανησυχητικό! Αρχίζουμε δηλαδή να συνηθίζουμε την νέα κατάσταση, ε? Να την αποδεχόμαστε σαν φυσιολογική? Αυτό βλέπω εγώ. Βάζουμε μια κλειδαριά, παίρνουμε έναν σκύλο, έναν κροκόδειλο και ζούμε μ' αυτό, σαν να είναι φυσιολογικό, σαν να μην συμβαίνει τίποτα?
  Την πατήσαμε!  :-\

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!