Hellas Transalp Forum

Σπρέϊ αδιαβροχοποίησης

M. I. Pagalos · 22636

Offline Achilleas.(Lordva)

• Απλός οδηγός
  • Gazofonious Epikindinous
Reply #25 on: Πέμπτη 21 Φεβρουάριος 2013, 06:31:41 πμ

Τσάμπα πράμα να πάρουμε ομαδικός   :2hysterical:

http://www.ultraeverdrystore.com/

Born to be  Dad :D
Live to ride   Ride to live

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Πέμπτη 21 Φεβρουάριος 2013, 07:29:34 πμ
μεσα ειμαι εγω!
θελω να καταργησω τους υαλοκαθαριστηρες στα αυτοκινητα και να περασω την ζελατινα του κρανους.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #27 on: Πέμπτη 21 Φεβρουάριος 2013, 20:17:54 μμ
μεσα ειμαι εγω!
θελω να καταργησω τους υαλοκαθαριστηρες στα αυτοκινητα και να περασω την ζελατινα του κρανους.

Μόνο;;
Ολόκληρο το αυτοκίνητο και ολόκληρη τη μηχανή θα περάσω!!!
Να μην τα πλένω :goofy: :goofy:
Ασε που αμα το δει η γυναίκα μου, για τα μπάνια ειναι οτι πρέπει....... ;D

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Πέμπτη 21 Φεβρουάριος 2013, 20:19:54 μμ
Ασε που αμα το δει η γυναίκα μου, για τα μπάνια ειναι οτι πρέπει....... ;D

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #29 on: Πέμπτη 21 Φεβρουάριος 2013, 23:27:31 μμ
μηπως να περαστουμε και εμεις ενα χερι... ?

Offline CRISLI

• Μόνο;
  • Οδηγάρα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Reply #30 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 05:08:43 πμ
  Σίγουρα είναι καλύτερη λύση. Όπως και ακόμα καλύτερη είναι να αγοράσεις καινούριο αλλά αυτό κοστίζει ένα 300άρι! Όσο ανεβαίνεις σε ποιοτικότερες λύσεις, τόσο ανεβαίνει και το κόστος. Και δεν είμαστε τώρα για τέτοια μέχρι να δούμε τι θα γίνει (αν γίνει)  >:( .
  Αν με ένα σπρέϊ τών 10 ευρώ φτιάχνεις 3-4 μπουφάν συν μπότες συν γάντια, νομίζω αξίζει τον κόπο να δεχτείς να μην αναπνέει λίγο  ;) .

Θα το δοκίμαζα ευχαρίστως σήμερα που θα ερχόμασταν αλλά ξεκινώντας μάς χάλασε τα σχέδια η βρόχα συν το ότι έπρεπε να γυρίσω για δουλειά  :(
Εγώ το πήρα από Μάλια,εκεί που αγοράζω βίδες κ.τ.λ

Offline CRISLI

• Μόνο;
  • Οδηγάρα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Reply #31 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 05:14:29 πμ
  Τελευταία νέα. Άρχισα με τις μπότες. Τις πήγα σήμερα, θα είναι κιόλας έτοιμες το απόγευμα!  :o Ωραίος ο τύπος. Επίστρωση με υλικά νανοτεχνολογίας κοστίζει 10 ευρώ (και γλιτώνεις ένα 250άρι που κάνει ένα καλό, αδιάβροχο ζευγάρι  ;)).  Για να δούμε!
  Φτιάχνει και μπουφάν με νανοτεχνολογία με 25 ευρώ. Αν τού πάω πολλά θα κάνει, λέει, καλύτερη τιμή. Νεότερα αργότερα.
35 νομίζω ότι κάνει το σπρει και το έχω 6 μηνες,φυσικά έχω περάσει μπουφάν κ.τ.λ.
Α......είναι άλλο για υφάσματα και άλλο για δέρματα,φυσικά είναι άλλο για ινοξ και πλαστικά.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #32 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 18:25:58 μμ
  Χτες πήρα τις μπότες από τον τεχνίτη. Όταν τις αγόρασα ήταν αδιάβροχες αλλά με τον καιρό (τι καιρό δηλαδή, 4 χρονάκια τις έχω), κάτι που χαλαρώνουν οι ραφές, κάτι σχισιματάκια από 'δω, κάτι ξεκολληματάκια από 'κει, άρχισαν να βάζουν νερό.

Τις πέρασε με υλικά νανοτεχνολογίας με κόστος δέκα ευρώ. Έριξε μπροστά μου ένα μπουκάλι νερό πάνω τους το οποίο γλίστρησε κι έφυγε όπως στο βίντεο που παρακολουθήσαμε πιο πάνω!

Δεν μού 'φτανε αυτό και μόλις πήγα σπίτι τις έβαλα κάτω απ' την βρύση. Τίποτα! Καταπληκτικό! Απίστευτο! Ακριβώς όπως στο βίντεο. Άλλο να το βλέπεις στο βίντεο και άλλο ζωντανά! Ούτε σταγόνα! Όχι απλώς δεν μπαίνει νερό μέσα αλλά γλιστράει και φεύγει, δεν μένει καθόλου πάνω. Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες! Πες ρε!  ;D

Και όλο αυτό, λέει, διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Δηλαδή, είναι σαν να πήρα καινούριες μπότες με 10 ευρώ!  :badgrin: 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 18:34:51 μμ
εγω που εχω περασει τις μποτες με λιπος,μπορω να το κανω αυτο η δεν μπορει να κανει δουλεια?
αλλος μπορει να εχει ριξει σπρευ αδιαβροχοποιησης ας πουμε.
στην αθηνα υπαρχει αντιστοιχος μαστορας,ξερεις κανεις τιποτα?

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #34 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 20:13:27 μμ
την σημερον ημερα να σας ειδω, με τοιαυτην νεροποντη, ποσα υγροποιημενα συστατικα αδιαβροχοποιησης θα χρειαζοσασταν για να αποφυγετε την εισροη υδατων δια μεσου των ιματισμων σας....  :2hysterical: :2hysterical:

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #35 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 22:16:20 μμ
εγω που εχω περασει τις μποτες με λιπος,μπορω να το κανω αυτο η δεν μπορει να κανει δουλεια?
αλλος μπορει να εχει ριξει σπρευ αδιαβροχοποιησης ας πουμε.
στην αθηνα υπαρχει αντιστοιχος μαστορας,ξερεις κανεις τιποτα?

Παναγιώτη, μην φανταστείς ότι είναι κανένας "ειδικός" μάστορας. Μάλλον όλα τα τσαγκαράδικα μπορούν να το κάνουν.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2013, 22:17:51 μμ
  Χτες πήρα τις μπότες από τον τεχνίτη. Όταν τις αγόρασα ήταν αδιάβροχες αλλά με τον καιρό (τι καιρό δηλαδή, 4 χρονάκια τις έχω), κάτι που χαλαρώνουν οι ραφές, κάτι σχισιματάκια από 'δω, κάτι ξεκολληματάκια από 'κει, άρχισαν να βάζουν νερό.

Τις πέρασε με υλικά νανοτεχνολογίας με κόστος δέκα ευρώ. Έριξε μπροστά μου ένα μπουκάλι νερό πάνω τους το οποίο γλίστρησε κι έφυγε όπως στο βίντεο που παρακολουθήσαμε πιο πάνω!

Δεν μού 'φτανε αυτό και μόλις πήγα σπίτι τις έβαλα κάτω απ' την βρύση. Τίποτα! Καταπληκτικό! Απίστευτο! Ακριβώς όπως στο βίντεο. Άλλο να το βλέπεις στο βίντεο και άλλο ζωντανά! Ούτε σταγόνα! Όχι απλώς δεν μπαίνει νερό μέσα αλλά γλιστράει και φεύγει, δεν μένει καθόλου πάνω. Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες! Πες ρε!  ;D

Και όλο αυτό, λέει, διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Δηλαδή, είναι σαν να πήρα καινούριες μπότες με 10 ευρώ!  :badgrin: 

Μιχάλη να σου στείλω 2 ζευγάρια μπότες για φτιάξιμο;  ;D

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας