Κατ΄αρχάς μιλάς για την 650 πιστεύω ....
Οταν λές φρέον φυσικά εννοείς το ψυκτικό υγρό, και αυτά τα pick up coils τι είναι? οι πολλαπλασιαστές?
Ρίξε μια ματιά στο διάγραμμα και πές μου τι και σε ποιό βίσμα θές να μετρήσεις.

Οι μόνες μετρήσεις που αναφέρει το μανουαλ είναι οι παρακάτω:
Ignition coil primary peak voltage min 100Volt
Ignition pulse generator peak voltage min 0.7Volt
Ιδιες με του Haynes, ισως βοηθήσει το troubleshooting

Tώρα για το τσόκ. Δεν ξέρω πώς είναι το σωστό αλλά γράφω τι συμβαίνει στο δικό μου.
Το τσόκ εχει δύο σκάλες εκεί που κουμπώνει δλδ το λεβιεδάκι.
Το καλοκαίρι παίρνει και δίχως τσόκ. Τρέμει για λίγο αλλά σε λίγο εχει στρώσει με χαμηλότερο ρελαντι αλλά σύντομα , στα 5 λεπτά, έχει βρεί τις σωστές στροφές. Μπορώ να ξεκινήσω δλδ πορεία και δίχως τσόκ και δεν εχει δισταγμό στο γκάζι.
Απο δώ και πέρα ζητάει λίγο τσόκ. Οχι τέρμα, γιατί αν το τραβήξω τέρμα παίρνει μεν αλλά για λίγο στα πρώτα 10 δεύτερα δείχνει ψιλομπουκωμένη και μετά ανεβάζει στροφές εως και τις 2000στρ/λ περίπου. Οπότε το ανοίγω στο πρώτο κλίκ και οδηγάω για λίγο με τσόκ και το κλείνω μετά, αυτό γιατί αν χρησιμοποιήσω τσόκ για να βάλω εμπρός και το κλείσω αμέσως μετά παρουσιάζει ενα κάποιο δισταγμό στο γκάζι στις χαμηλές στροφές κάτω απο τις 2500στρ/λ.
Απο οτι εχω καταλάβει το τσόκ δεν παίρνει κάποια ρύθμιση, μπορείτε όμως σχετικά εύκολα και με προσοχή να ξεβιδώσετε την ντίζα απο την μεριά των καρμπς και να καθαρίσετε τα ακρα ωστε να δουλεύουν άνετα. Το λέω γιατί οταν την αγόρασα το ενα ηταν κολημένο και οδηγούσα με το τσοκ ανοικτό και κατανάλωση αστα να πάνε.

Ακόμα ισως χρειάζεται ρύθμιση το μίγμα απο τις pilot screws.
Εγώ πρακτικά κάνω το εξής: Τις βιδώνω τέρμα και ελαφρά μέχρι να πατήσουν, μετά ξεβιδώνω τρείς στροφές που είναι η εργοστασιακή ρύθμιση και μετά με τον κινητηρα ζεστο (να εχει παρει μια φορά το βεντιλατερ) ξεβιδώνω μια μια μέχρι να ανέβουν οι στροφές του ρελαντί στο μέγιστο.
Αν ανέβουν οι στροφές τις ξανακατεβάζω με την σχετική βίδα και επαναλαμβάνω άλλη μια φορά.