Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απ το 7o ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΛΛΥ στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ

African Boy · 92486

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Reply #75 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 02:11:04 πμ

''Georgakis ''.....  ολο ''winner''εισαι αγορι μου !   .......

φτου μη σε ματιασω !!!   χαχα!

φλουρια-ποδοσφαιρα- φωτογραφικα ...δεν παιζης κανα λοττο ????                               
παιζω στοιχημα αλλα  ακυρωνομαι. :2hysterical:

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650

andy

• Guest
Reply #76 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 03:26:18 πμ
Αν και δεν πήρα μέρος φέτος θα πω και εγώ μια γνώμη αφού έχω και εγώ κωλο....δα :2hysterical:
Συμφωνώ με τον Κρασοπατέρα για το χώμα γενικά και τις έχω εκφράσει και στο παρελθόν ότι και δεν μου αρέσει το χώμα και για αυτό δεν πήρα μηχανή χώματος. Αντιθέτως είμαι χιλιομετροφάγος και για αυτό καβαλάω χιλιομετροφαγάνα.
Αν και είμαστε κλαμπ on-off δεν συμβαίνει ότι όλοι πρέπει να σκονιζόμαστε(βλέπε τζερονιμο :2hysterical:)

Για του πόντους των διαδρομών του ΦΡ δεν θα πω τίποτα γιατί σαν αντιπρόεδρος υποστηρίζω τις ψηφισμένες αποφάσεις του ΔΣ.
Σαν μέλος θα πω ότι στο 2ο ΦΡ που το κέρδισε η ομάδα μου η ασφάλτινη ήταν 400κάτι χλμ σε δρόμους επαρχιακούς που το μέσο όριο ταχύτητας 30-40χλμ/ω και μέσα απο όλα τα χωριά. Άρα μιλάμε για 10-11 ώρες οδήγησης.
Η χωμάτινη αν θυμάμαι καλά ήταν 270χλμ με 70-80χλμ χώμα.
Όμως και η δύο είχαν την ίδια βαθμολογία. Και το θεωρώ πολύ σωστό.
Η χωμάτινοι τελείωσαν στις 6μμ και εμείς στις 11:45μμ ;)

tzeronymo

• Guest
Reply #77 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 03:35:20 πμ
Παιδια  ανοιξτε ενα νημα  με τιτλο ( η φαγωμαρα και τα παραλειπομενα   ) :2hysterical:  να γραψει ο κοσμος  τα παραπονα  του ,
και  σε  ολους  πολλα  μπραβο  που μπορεσαν  και πηγαν !!!

Offline jimmymolos

• Απλός οδηγός
Reply #78 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 03:41:18 πμ
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του 7  ΦΡ σε πρώτη φάση, καθώς και την ομάδα που μας έδωσε την δυνατότητα - χαρά να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά σε ΦΡ.
Όλα ήταν υπέροχα. Η διαδρομή, τα τοπία, οι στόχοι, μας εξέπληξαν ευχάριστα, αν και είμαστε απο την ευρήτερη περιοχη και το περίμενα κάπως "βαρετο". Ήταν όλα καλά μελετημένα και σχεδειασμένα.
Τέλος να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας μας ΑχΤΑρμαδες (αν και έκανε ένα μικρό λαθάκι.) ουδείς "άσφαλτος"  :goofy: για την προετημασία και να του ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της Κατερίνας για το τσιμέντο (ξέρει αυτός  ;) )θα μας θυμάσε για πάντα! Α! και για το 20λεπτο πρωινό στήσημο, και ενα ευχαριστώ στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας για το χαβαλέ και την καλή παρέα!
Όσο για τα αγωνιστικα θέματα, για πρώτη φορά πηστευω οτι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, περάσαμε ομάδες με πολύ περισσότερη εμπειρία σε ΦΡ και ευελιξία μιας και είμασταν 5 ΤΑ και οι 2 δικάβαλοι κι ο ένας με θέματακι(μπουζι). Anyway η χαρά της συμμετοχής μετράει η παρέα και τέλος ο χαβαλες το βράδυ στο ξενοδοχείο!

Και του χρόνου με υγεία.......και περισσότερες συμμετοχές!!!

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #79 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 03:46:25 πμ

Φωτογραφιες φετος δεν εβγαλα.
Εχω αρκετο υλικο με βινδεο, το οποίο θελει συμμάζεμα (9Gb) για να μπει youθρουμπ.
Προς το παρων παρτε ενα δειγμα απο το καλυτερο σημειο της διαδρομής (από μλκια του GPS βγήκαμε εκει... :)),
στο δρομο για Βαθυλακκο...
http://www.youtube.com/watch?v=qZLizGcr8ec&feature=youtu.be

Kαι οσοι εχουν φωτογραφικο υλικο, ας ανεβασουν καμια φωτο απο Στοχους,ΦΩΣΗΕ και κανενα βιντεακι...

kostasxlv

• Guest
Reply #80 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 03:54:09 πμ
Ας γραψω λοιπον και γω τις εντυπωσεις μου απο το 7ο ΦΡ.Καταρχας ηταν η πρωτη μου συμμετοχη σε επισημη εκδηλωση του κλαμπ και σιγουρα οχι η τελευταια.Η εμπειρια ηταν καταπληκτικη και θα μεινει βαθια χαραγμενη στη μνημη μου για παντα.Η ομαδα μου (αχΤΑρμαδες)κατελαβε την 4η θεση γεγονος πολυ τιμητικο αν λαβουμε υποψιν τους αντιπαλους αλλα και τις ιδιαιτεροτητες της ομαδας.Πεντε μοτοσυκλετες(ολες ΤΑ650!!!),δυο δικαβαλα,δυο πρωταρηδες...Εξ'αρχης το εργο μας ηταν δυσκολο αλλα δεν μας ενοιαζε.Πανω απ'ολα η ασφαλεια και η διασκεδαση.Η ομαδα δεθηκε αμεσως χωρις χρονοτριβες αλλα με κεφι και ορεξη για τρελλη βολτα στα βουνα και στα λαγκαδια.
Ο Παναγιωτης...Ο αρχηγος μας.Σταθερος,δυναμικος,ετοιμος να αντιμετωπισει καθε αναποδια με ηρεμια και αποφασιστικοτητα.Οσο απο φωτογενεια οι φωτο στο φουρνο μιλουν απο μονες του.
Ο Αχιλλεας...Η ηρεμη δυναμη.Ο ανθρωπος για ολες τις δυσκολες δουλειες.Σβελτος και δυναμικος,ετοιμος να χωθει παντου,ειδικα στα κατσαβραχα(π.χ Γεφυρι της Παπαδιας),και καθηγητης στο πως ριχνεις φασκελο
σε Ι.Χ.
Ο Δημητρης με την Κατερινα...Ακουραστοι,παντα κεφατοι και ατρομητοι(πως το πηγαινες ετσι λεβεντη μου στα στροφιλικια του Παρνασου??).Οι γνωριμιες τους μας βοηθησαν πολυ.
Ο Θανασης με την Γωγω... Η ψυχη της παρεας.Παρολο το προβλημα με το μπουζι δεν εχασαν ουτε στιγμη τη διαθεση τους και δεν αφησαν να την χασουν και οι υπολοιποι.Κορυφαια στιγμη για μενα τα καστανα της Γωγως απο την αγορα στην Οιτη μεχρι το ξεφλουδισμα στον Γοργοποταμο.
Χαρηκα επισης πολυ που γνωρισα και μερικα ακομα μελη του κλαμπ(δυστυχως οχι ολα) που διανυκτερευσαν στα Λουτρα.
Για διαδρομες και βαθμολογιες δεν μπορω να πω κατι...δεν με ενδιαφερει αλλα δεν τα γνωριζω κιολας.Σημασια για μενα εχει η συμμετοχη,η διασκεδαση,η παρεα,η διαδρομη στις ομορφιες της πατριδας μας,γι'αυτο και δηλωνω απο τωρα συμμετοχη για το επομενο ΦΡ.

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #81 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 05:00:48 πμ
εγω δεν ηρθα στο ΦΡ γιατι τελευταια στιγμη εφυγα στο χωριο για δουλειες που δεν περναν αναβολη,ετσι ζητω συγνωμη απο οσους ηταν στην ομαδα που θα πηγαινα και δεν κατεβηκαν στο ΦΡ εξαιτιας μου,η δουλεια στο χωριο δεν επερνε αναβολη ελπιζω να περασατε καλα αν και κατα τα γραφομενα σας υπηρξαν καποιες γκρινιες για βαθμους κτλ,και γω ειμαι της γνωμης οπως ειπε ο Αντρεας να περνουν τους ιδιους βαθμους χωμα και ασφαλτο αλλα με λιγοτερα χιλιομετρα στο χωμα ,και παντα γνωμη μου ειναι να μην περνουν μερος στο ΦΡ οι διοργανωτες  δηλαδη αυτοι που το σχεδιαζουν και βγαζουν τα  φωσηε

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #82 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 05:03:03 πμ
και παντα γνωμη μου ειναι να μην περνουν μερος στο ΦΡ οι διοργανωτες  δηλαδη αυτοι που το σχεδιαζουν και βγαζουν τα  φωσηε

Όχι ρε Κώστα γιατί μας πετάς στο περιθώριο έτσι απροκάλυπτα ναουμ......

Τα αποτελέσματα τα έμαθες;

8)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #83 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 06:24:18 πμ
Ποια αντιπαράθεση βρε Παύλο, δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.
Οι έξω από τον χορό, καλά χορεύουν. Και αυτοί αν έρθουν στο ΔΣ, θα νιώσουν το κάθε "καλοπροαίρετο σχόλιο" σαν γκρίνια.

Κανείς δεν είναι άσφαλτος (  ;D 5η διαδρομή), αλλά όταν οι επιλογές του ΔΣ, χαρακτηρίζονται "ευνοϊκές" για κάποιους, δε μπορώ να παραμείνω στα "σχόλια" για τις επιλογές του ΔΣ. Αυτά δεν είναι σχόλια και γνώμες, είναι μπηχτές.

Μου τα λένε 4 της ομάδας σας...  :2hysterical:

Κώστα σε ψηφίζω για να τα ακούς ... :2hysterical:
Σταμάτα λοιπόν να μιλάς και μόνο άκου  ;D
'Οταν θα γίνω εγώ πρόεδρος θα ξεχέ..τε εμένα  :2hysterical:

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #84 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 06:27:36 πμ
θα βάλω στην υπογραφή μου μια διάσημη φράση...

"Οι γνώμες είναι σαν τις Κωλ...πίδες, όλοι έχουν απο μία "

too much  :eusa_naughty:

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #85 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 06:42:28 πμ

Σιγά too much.....

Κάπου θα πρέπει να βάζουμε και μια άνω τελεία βρε Νίκο και να αναπτύσσουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος....

Τα είδαμε

τα ακούσαμε

τα είπαμε

τα ξανά είπαμε.....

εντάξει οκ.....

ας αναρτήσουμε καμία φωτογραφία

κανένα σχόλια

καμία πλάκα.....

2 μέρες

πήγαμε κάναμε το κέφι μας να ξεφύγουμε απ την καθημερινότητα μας και μιζεριάζουμε .....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline jimmymolos

• Απλός οδηγός
Reply #86 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 06:45:45 πμ
Βρε παιδες πως ανεβαζουν φωτογραφιες εδω......;;;

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #87 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 07:35:29 πμ

συμφωνω και το θεωρω σαν μια ατυχη στιγμη.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #88 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 07:45:17 πμ

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #89 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 07:46:48 πμ

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #90 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 07:48:08 πμ

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #91 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 07:55:43 πμ

Τα γυαλιά σας Τάσο και Κατερινιό είναι όλα τα λεφτά..... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Βρε παιδες πως ανεβαζουν φωτογραφιες εδω......;;;

Δημήτρη έχεις p.m.

Offline jimmymolos

• Απλός οδηγός
Reply #92 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 09:12:08 πμ
« Last Edit: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 15:55:07 μμ by Leon »

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #93 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 13:11:04 μμ

Τα αποτελέσματα τα έμαθες;

8)

οχι δεν εγραψε καποιος τα επισημα ποιος ηρθε πρωτος ποιος δευτερος ποιος πεμπτος και ποιοι ηταν σε καθε ομαδα

Offline chrisdim

• Rossi και πάνω !
Reply #94 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 15:17:24 μμ

οχι δεν εγραψε καποιος τα επισημα ποιος ηρθε πρωτος ποιος δευτερος ποιος πεμπτος και ποιοι ηταν σε καθε ομαδα

Εγραψε εγραψε !!!!!

Η βαθμολογία :

1οι . Xrepia = 640
2οι . Deep για Deep = 590
3οι . γιUHU = 570

4οι. ΑχΤΑρμάδες = 530
5οι. Μικροί Εξερευνητές = 495

Ακύρωση λόγω ΦΩΣΗΕ τη νύχτα :
Los Chelonas : 580
GMTA : ~430

Και του χρόνου περισσότεροι. Να είμαστε καλά

Χρήστος Δημητρακόπουλος
 BMW F650GS
 Περιστέρι
Κυπαρισσία

Το Έθνος που χάνει την μνήμη του, μελλοντικά χάνει την υπαρξή του ! !

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #95 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 17:30:57 μμ

τι too much ρε παιδιά ! πλάκα με κάνετε ? Δηλαδή αν έλεγα "οι γνώμες είναι σαν τις μύτες, όλοι έχουν απο μία"
τι θα άλλαζε ?

έδω έχουμε διαβάσει άλλα και άλλα εδώ μέσα, σοβαρά, οχι μπούρδες και είναι too much αυτό ?

τέλος πάντων...

---
Από τη Φρικηπαίδεια,

Κοινή γνώμη είναι η γνώμη που όλοι έχουμε αλλά κανείς δεν την γνωρίζει. Πολλοί την επικαλούνται αλλά ο καθένας με γνώμονα το δικό του συμφέρον.
Ο Αμερικάνος διανοούμενος Ντέρτι Χάρρυ Κάλαχαν** έδωσε μια νέα διάσταση στην φύση της κοινής γνώμης με την ρήση:
"Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία."

Επομένως η κοινή γνώμη μπορεί να χαρακτηριστεί ως η παγκόσμια κωλοτρυπίδα, ο πυθμένας της ανθρωπότητας, που ο καθένας από εμάς συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην σύσταση της.

Η κοινή γνώμη έχει την τάση να σοκάρεται συχνά, ενώ κάποιοι αλητήριοι τεντιμπόηδες την αφήνουν κατά καιρούς άναυδη.
---

** Κλιντ Ιστγουντ

Οι φωτογραφίες όλων των ομάδων θα ανέβουν σύντομα στις φωτογραφίες του website του συλλόγου.

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #96 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 17:33:00 μμ
Οι φωτογραφίες όλων των ομάδων θα ανέβουν σύντομα στις φωτογραφίες του website του συλλόγου.
....

...και τις διαδρομες που ακολουθησε η καθε ομαδα θελουμε.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #97 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 17:33:20 μμ
...και τις διαδρομες που ακολουθησε η καθε ομαδα θελουμε.

σε τι μορφή ?

Offline BilLar

• Σιγα μην εισαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • XL650V - 01
Reply #98 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 17:36:44 μμ
Deep για Deep - 6. Διαδρομή L.V.C.C.

Τι φανταστηκες, σε GPX ?  ;D

Για να δουμε βαση διαδρομων, βαθμων και στοχων, αν οντως αδικήθηκαν οι ασφαλτινοι...
Ετσι για την ιστορια.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #99 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 18:04:13 μμ
Deep για Deep - 6. Διαδρομή L.V.C.C.

Τι φανταστηκες, σε GPX ?  ;D

Για να δουμε βαση διαδρομων, βαθμων και στοχων, αν οντως αδικήθηκαν οι ασφαλτινοι...
Ετσι για την ιστορια.

Η βαθμολογία :

1οι . Xrepia = 640  - Χωμάτινη νοτίων 3η
2οι . Deep για Deep = 590 - Χωμάτινη βορείων 6η
3οι . γιUHU = 570 - Ασφάλτινη βορείων 5η (με επιφύλαξη , δεν έχω τα αρχεία μπροστά μου)

4οι. ΑχΤΑρμάδες = 530 - Μεγάλη ασφάλτινη νοτίων 2η
5οι. Μικροί Εξερευνητές = 495 - Μεγάλη ασφάλτινη νοτίων 2η

Ακύρωση λόγω ΦΩΣΗΕ τη νύχτα :
Los Chelonas : 580 - Χωμάτινη νοτίων 3η
GMTA : ~430 - - Χωμάτινη βορείων 6η