Ας γραψω λοιπον και γω τις εντυπωσεις μου απο το 7ο ΦΡ.Καταρχας ηταν η πρωτη μου συμμετοχη σε επισημη εκδηλωση του κλαμπ και σιγουρα οχι η τελευταια.Η εμπειρια ηταν καταπληκτικη και θα μεινει βαθια χαραγμενη στη μνημη μου για παντα.Η ομαδα μου (αχΤΑρμαδες)κατελαβε την 4η θεση γεγονος πολυ τιμητικο αν λαβουμε υποψιν τους αντιπαλους αλλα και τις ιδιαιτεροτητες της ομαδας.Πεντε μοτοσυκλετες(ολες ΤΑ650!!!),δυο δικαβαλα,δυο πρωταρηδες...Εξ'αρχης το εργο μας ηταν δυσκολο αλλα δεν μας ενοιαζε.Πανω απ'ολα η ασφαλεια και η διασκεδαση.Η ομαδα δεθηκε αμεσως χωρις χρονοτριβες αλλα με κεφι και ορεξη για τρελλη βολτα στα βουνα και στα λαγκαδια.
Ο Παναγιωτης...Ο αρχηγος μας.Σταθερος,δυναμικος,ετοιμος να αντιμετωπισει καθε αναποδια με ηρεμια και αποφασιστικοτητα.Οσο απο φωτογενεια οι φωτο στο φουρνο μιλουν απο μονες του.
Ο Αχιλλεας...Η ηρεμη δυναμη.Ο ανθρωπος για ολες τις δυσκολες δουλειες.Σβελτος και δυναμικος,ετοιμος να χωθει παντου,ειδικα στα κατσαβραχα(π.χ Γεφυρι της Παπαδιας),και καθηγητης στο πως ριχνεις φασκελο
σε Ι.Χ.
Ο Δημητρης με την Κατερινα...Ακουραστοι,παντα κεφατοι και ατρομητοι(πως το πηγαινες ετσι λεβεντη μου στα στροφιλικια του Παρνασου??).Οι γνωριμιες τους μας βοηθησαν πολυ.
Ο Θανασης με την Γωγω... Η ψυχη της παρεας.Παρολο το προβλημα με το μπουζι δεν εχασαν ουτε στιγμη τη διαθεση τους και δεν αφησαν να την χασουν και οι υπολοιποι.Κορυφαια στιγμη για μενα τα καστανα της Γωγως απο την αγορα στην Οιτη μεχρι το ξεφλουδισμα στον Γοργοποταμο.
Χαρηκα επισης πολυ που γνωρισα και μερικα ακομα μελη του κλαμπ(δυστυχως οχι ολα) που διανυκτερευσαν στα Λουτρα.
Για διαδρομες και βαθμολογιες δεν μπορω να πω κατι...δεν με ενδιαφερει αλλα δεν τα γνωριζω κιολας.Σημασια για μενα εχει η συμμετοχη,η διασκεδαση,η παρεα,η διαδρομη στις ομορφιες της πατριδας μας,γι'αυτο και δηλωνω απο τωρα συμμετοχη για το επομενο ΦΡ.