Hellas Transalp Forum

Συναγερμός και ασφάλεια

vaggelis_peir · 2815

Offline vaggelis_peir

• Οδηγάρα
  • Το πιο όμορφο γουργουρητό
on: Πέμπτη 27 Σεπτέμβριος 2012, 19:44:37 μμ
Πολλες κουβέντες γίνονται γύρω από την αγαπημένη μας μηχανή, αλλά δεν βρήκα καμία κουβέντα συνολικά στο θέμα της ασφάλειας.
Μία καλή αρχή σίγουρα είναι η τοποθετηση ενός καλού συναγερμού με δική του μπαταρία, έτσι ώστε να χτυπήσει ακόμα και αν κόψουν καλώδιο. Στην συνέχεια? Πως μπορούμε να μειώσουμε τις πιθανότητες κλοπής. Και λέω μειώσουμε γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι αν θέλουν ό,τι και να έχεις βάλει, θα στην πάρουν.

υ.γ
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το έβαλα εδώ αυτό το θέμα. Αν είναι , να μεταφερθεί

Offline tolis-kmp

• Απλός οδηγός
  • ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Reply #1 on: Σάββατο 29 Σεπτέμβριος 2012, 20:35:35 μμ
Φίλε μου στον παρακάτω σύνδεσμο αν διαβάσεις προσεκτικά θα πάρεις μία εικόνα
Περί ασφάλειας της περιουσίας. χρήσιμες πιστεύω συμβουλές……
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=123&Itemid=116&lang=

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2 on: Σάββατο 29 Σεπτέμβριος 2012, 22:21:38 μμ
Ο συναγερμός είναι για να κοιμάσαι ησυχος μέχρι να στην σηκώσουνε.

Μου τόχε πεί κάποτε φίλος, είναι και δεν είναι αλήθεια.
Δλδ αν την παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου και εχεις οπτική η εστω ακουστική επαφή καλώς, αν είναι δύο τετράγωνα παρακάτω ποιός θα νοιαστεί?
Αυτός/οι που θα το επιχειρήσουν θα ξέρουν που μένεις και τις συνήθειές σου.

Με τον συναγερμό/λουκέτα  απλά θα αποφύγεις να στην πάρουν για μια βόλτα και να την παρατήσουν μόλις στεγνώσει απο βενζίνη.

Απο τους επαγγελματίες που εκτελούν παραγγελιές δεν την γλυτώνεις, Απλά με συναγερμό και λουκέτα τους κάνεις λίγο πιό δύσκολη τη ζωή.

Με μπαταρία η χωρίς δεν παίζει ρόλο, αφού και δίχως μπαταρία ο συναγερμός αν κόψεις εστω ενα καλώδιο μπλοκάρει οτι εχεις ορίσει εσύ να μπλοκάρει.
Δεν πιστεύω να νομίζεις οτι θα πάς σε καταστημα με συναγερμούς και θα σου πούν την αλήθεια σχετικά με τα προιόντα τους. Πρόσεχε και πάρε γνώμες.

Δες τι εχω κάνει εγώ:  http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,16602.0.html