Να 'μαι παλι!!!
Οι ζεστες εφυγαν και το Capo μου αναζηταει να κανει δροσερα χιλιομετρα!!!!
Οι πιο πολλοι φυσικα θα θυμαστε τη προσπαθεια για μια συναντηση ΒΟΡΑ με ΝΟΤΟ!! Ηταν μια καλη πρωτη προσπαθεια που κανονιστηκε τελευταια στιγμη με χαμηλες θερμοκρασιες..Παρολα αυτα μαζευτηκαμε περιπου 15 μηχανες(το Vstrom club ακολουθησε με 7μηχανες)...
Τωρα ξεκιναω νωρις και θα προσπαθησω να μαζεψω εναν αρκετα μεγαλυτερο αριθμων μηχανων....
Αν γινει και φέτος εννοειται πως μετα θα γινει ΘΕΣΜΟΣ!!!αν οχι χαλαλι,δε πειραζει.....
Και για θυμουνται οι περσινοι και να μαθαινουν οι φετινοι παρτε ξανα το βιντεακι....
κανω τη παρακατω προταση:
Μιλαμε για αναχωρηση Παρασκευη19/10 ή Σαββατο 20/10(η και δυο αναχωρησεις αν μαζευτουν αρκετα ατομα και εχουμε δυο group) και επιστροφη Κυριακη 21/10
(Αυτο το προτεινω γιατι συνηθως ειναι πιο συμφερον και πιο ευκολο να βρεις δωματιο για παρασκευη/σαββατο παρα μονο για σαββατο)
Ωρα αναχωρησης:
θα αποφασιστει και αν μαζευτουμε πολλοι και καποιοι εχουν πρωινες υποχρεωσεις ισως κανονισουμε διαφορετικες αναχωρησεις...
Εναλλακτικα εχω και καποιες διαδρομες απο Δυτικα....
Προτεινομενες διαδρομες απο
ΑΘΗΝΑ:Διαδρομη 1η (307χιλ):

Διαδρομη 2η (315χιλ):

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διαδρομη 1η(222χιλ):

Διαδρομη 2η(248χιλ):

Διαδρομη 3η(290χιλ):

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ: Διαδρομη (295χιλ):

NOTΙΟΔΥΤΙΚΑ: Διαδρομη (293χιλ):

Αυτες ειναι οι δικες μου προτασεις....
Πιστευω οτι με αυτες τις διαδρομες μπορουν να ακολουθησουν σχεδον απο παντου....
Δυτικα απο Ναυπακτο εως Ηγουμενιτσα μπορουν να ακολουθησουν τα δυο δρομολογια...
Οι Πελλοπονησιοι αν ειναι δυτικα μπορουν να πανε Αντιριο,αν ειναι ανατολικα Αθηνα.
Οι πιο Βορειοι μπορουν να ενωθουν με τη παρεα των Σαλονικιων!
Στο θεμα της αναχωρησης και του συντονισμου επειδη ισως(λεω ισως γιατι λογω κρισης παιζει τελικα να ειμαι μονος μου!!!

) μαζευτουμε ενας σεβαστος αριθμος θα το αφησω λιγο ελευθερο(δηλαδη π.χ. οσοι το κανονησουν μπορουν να μεινουν στο ιδιο καταλυμα/ξενοδοχειο αν καποιοι δε συμφωνουν οι θελουν κατι φθηνοτερο/ακριβοτερο κλεινουν μονοι τους....κ.τ.λ.)
Αλλα ολα αυτα ειναι θεωριες προς το παρον γιατι δε ξερω αν θα κανονιστει τελικα λογω κρισης.....
Αν πατησετε ''προσφορες λιμνη πλαστηρα'' στο google θα δειτε ενα μικρο χαμο απο πολυ καλες προσφορες για διαμονη σε δωματια κοντα στη λιμνη! Πολλες απο αυτες ειναι μεσω των site προσφορων....
Πιστευω οτι λογω της εποχης(βλεπε κριση)ισως ειναι προτιμοτερο να κλεισουμε ο καθενας ξεχωριστα(η ανα μικρες ομαδες) αναλογα τα γουστα του και το κεφι του...Παντως δωματια υπαρχουν και ακομα και καποια ''χλιδατα'' μπορεις να τα βρεις με 80€ το δικλινο για παρασκευη/σαββατο!(παιζουν και τρικλινα για φιλαρακια-αντροπαρεες)
Φυσικα υπαρχουν και αλλα χωρια λιγο πιο μακρια απο τη λιμνη που λογικα θα εχουν καλυτερες τιμες....
Ακουω αποψεις και διορθωσεις....