Δυστυχώς "δικό μου" μηχανικό δεν έχω.
Δεν ξέρω καν τί (αν) χρεώνουνε οι μηχανικοί για "έλεγχο".
Έχετε να προτείνετε τίποτα? (Αθήνα, περιοχές παίζουνε βέβαια).
λοιπόν εγώ είχα transalp 400 για 2 μιση χρόνια
και από το κοντέρ (όσο δούλευε) αλλά και από την βενζίνα (ακόμα και από τις μετακινήσεις μου που ήταν συγκεκριμένες) είχα συμπεράνει ότι έκανα περίπου 100 χιλιόμετρα την εβδομάδα άρα περίπου 5000 χιλιόμετρα τον χρόνο
τώρα εγώ σου προτείνω να τα χιλιόμετρα να κάνεις πως δεν τα είδες ποτέ (αν είναι πολλά βέβαια χρησιμοποίησέ τα σαν αιτία για παζάρεμα) και να κρίνεις βάση της εξωτερικής κατάστασης, της οδηγικής συμπεριφοράς και αυτών που θα σου πει ο μάστορας
εγώ όταν την πήρα την πήγα σε ένα εξουσιοδοτημένο της honda (νομίζω ότι αξίζει να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο ώστε να χει δει πολλές φορές αυτό το μηχανάκι και λόγω φίρμας να ρίξει και περισσότερο ψάξιμο) και αν δεν κάνω λάθος μου πήρε 20€
σημαντικό είναι να είναι μακρυά από την περιοχή διαμονής του ιδιοκτήτη της μηχανής (ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζονται)
τώρα αν σου πει ότι δεν έχει ασφάλεια και δεν το πάει μακρυά ή και καθόλου τότε είτε τον ευχαριστείς και το χαιρετάς είτε προσπαθείς να κάνεις μόνους σου τους ελέγχους και του εξηγείς ότι χωρίς έλεγχο από μάστορα θα το πάρεις μόνο αν σου κόψει πολύ (οπότε ή κερδίζεις σε λεφτά ή τον πείθεις και το πάτε)
Υ.Γ.: σε τέτοιους καιρούς να θυμάσαι ότι υπάρχει αυξημένη προσφορά και μειωμένη ζήτηση οπότε ο αγοραστής έχει τα ηνία (οκ πάντα ίσχυε αυτό αλλά τώρα πιο πολύ)