Hellas Transalp Forum

Πρόβλημα με alarm

marfour · 4535

Offline marfour

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τρίτη 11 Σεπτέμβριος 2012, 07:35:18 πμ
Καλησπέρα ,

Πρόσφατα πήρα μία ΤΑ 650 του 2004. Παρατηρώ ότι ενώ έχω βάλει flash , όταν παω να το βγάλω πιέζοντας το πλήκτρο στο κέντρο (και ενώ θα έπρεπε να βγούν) μία τα βγάζει κανονικά και μία μου βγάζει τα alarm.Μετα για να κλείσω τα alarm ανεβάζω και ξανακατεβάζω τον διακόπτη των alarm. Αυτο είναι λογικό ή έχει κάνει μαλακία ο προηγούμενος που την είζε?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #1 on: Παρασκευή 14 Σεπτέμβριος 2012, 18:04:05 μμ
Αν δεν κάνω εδώ   http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,1181.50.html   στο πόστ Νο 60 ανεφέρει ο συμφορουμίτης leftlane κατι παρόμοιο.
Μηπως δεν πρόκειται για βλάβη αλλά δεν κατέχεις το ''κόλπο''?

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #2 on: Παρασκευή 14 Σεπτέμβριος 2012, 21:34:30 μμ
Έχεις patrol  συναγερμό ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline marfour

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Σάββατο 15 Σεπτέμβριος 2012, 02:22:50 πμ
ουτε καν ξερω τι συναγερμο έχω! ενα μαύορ control είναι με δύο μαυρα πλήκτρρα και δεν γράφει πουθενα μάρκα.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #4 on: Σάββατο 15 Σεπτέμβριος 2012, 03:04:39 πμ
Aστο το κοντρολ.
Βρες το κουτί στη μηχανή , θα γράφει.
Αν έχεις patrol τα αλαρμ ενεργοποιούνται όταν βγάλεις φλας και το επαναφέρεις πριν τρία ανάματα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Τρανς-Αλπινιστής

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #5 on: Τετάρτη 19 Σεπτέμβριος 2012, 18:36:19 μμ
Μοιάζουν με συμπτώματα patrol ...  αν είναι πράγματι, μετά από 29 νομίζω ανάμματα του φλας ακούγεται ένας ήχος. Προσωπικά δεν το αντέχω και έχω ρίξει ατέλειωτα καντήλια εξαιτίας του. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις σε κάποιο μαγαζί που πουλάει patrol και έχει το "κουτί" που τα προγραμματίζει. Κάποια μοντέλα νομίζω σ' αφήνουν να το κάνεις και μόνος σου.

Το TRANSALP μου είναι δίκυκλο!!!   ;D

kostasxlv

• Guest
Reply #6 on: Τετάρτη 19 Σεπτέμβριος 2012, 20:14:59 μμ
Μοιάζουν με συμπτώματα patrol ...  αν είναι πράγματι, μετά από 29 νομίζω ανάμματα του φλας ακούγεται ένας ήχος. Προσωπικά δεν το αντέχω και έχω ρίξει ατέλειωτα καντήλια εξαιτίας του. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις σε κάποιο μαγαζί που πουλάει patrol και έχει το "κουτί" που τα προγραμματίζει. Κάποια μοντέλα νομίζω σ' αφήνουν να το κάνεις και μόνος σου.
Δεν μοιαζουν...ειναι σιγουρα patrol.Το ιδιο εχω και γω.Απλως θα συνιθισεις να κλεινεις το φλας λιγο αργοτερα(μετα το τεταρτο αναμα).Οσο για το μπιπ στα 29 ειναι υπενθυμηση οτι εχεις ξεχασει τα φλας αναμμενα.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #7 on: Τετάρτη 19 Σεπτέμβριος 2012, 20:36:40 μμ
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα κοφτάκι και μια μονωτική ταινία. Στη συνέχεια φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις.
Αν θές να εκτελείς όλο αυτό το αλγόριθμο για να ανάβεις και να σβήνεις τα φλας γ....... τα.

Offline Τρανς-Αλπινιστής

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Πέμπτη 20 Σεπτέμβριος 2012, 00:33:25 πμ
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται ο φίλος για τη συνέχεια με το κοφτάκι, εγώ όμως θα ήθελα πολύ να μάθω! Αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλό.
Όχι τίποτα άλλο, κάθε φορά που αποσυνδέω την μπαταρία έρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και πρέπει να ξανατρέχω στην αντιπροσωπεία να τους αγγαρεύω. Να δω πότε θα με διαολοστείλουν ...  ;D

Το TRANSALP μου είναι δίκυκλο!!!   ;D

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #9 on: Πέμπτη 20 Σεπτέμβριος 2012, 17:58:58 μμ
Όχι τίποτα άλλο, κάθε φορά που αποσυνδέω την μπαταρία έρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και πρέπει να ξανατρέχω στην αντιπροσωπεία να τους αγγαρεύω. Να δω πότε θα με διαολοστείλουν ...  ;D

Αυτό το θέμα δεν το εχεις μόνο εσύ, αλλά και όσοι ο συναγερμός τους δεν εχει ενσωματωμένη μπαταρία, και εγώ το ίδιο παθαίνω.
Αλλά φρόντισα να βρώ το βιβλίο με τις οδηγίες του ΜΕΤΑ και το κάνω μόνος μου.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #10 on: Παρασκευή 21 Σεπτέμβριος 2012, 16:42:09 μμ
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα κοφτάκι και μια μονωτική ταινία. Στη συνέχεια φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις.
Αν θές να εκτελείς όλο αυτό το αλγόριθμο για να ανάβεις και να σβήνεις τα φλας γ....... τα.

Τρια φλας για το σβησιμο και μετά από 29 σίγουρα το ξέχασες.
Ποιόν αλγόριθμο ρε Θανάση λογικά είναι , αξίζει ν ακυρώσεις το συναγερμό γιά τέτοια ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά