Hellas Transalp Forum

Με βαριά καρδιά σας προδίδω ΤΑ650 01 extra

eXoTiC · 23755

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #25 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 07:45:36 πμ
Γιώργο δες λίγο το φρέσκο συγκριτικό του Μototriti

Suzuki V-Strom vs BMW/Triumph 

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #26 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 17:22:29 μμ

Το Vestromακι θα το γλυκοκοίταζα άνετα!...και χτυπάει στα ίσα μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πάντως το Tiger 800 είναι πολύ δυνατή επιλογή….

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #27 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 20:50:41 μμ
Το Vestromακι θα το γλυκοκοίταζα άνετα!...και χτυπάει στα ίσα μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πάντως το Tiger 800 είναι πολύ δυνατή επιλογή….

Εγώ ακόμη το γλυκοκοιτάζω  ;D. Τού το πρότεινα ήδη Γιάννη   ;)  Πολύ καλή επιλογή και τίμια, δεν βγαίνεις από έναν σκασμό λεφτά. Τα κάνει όλα (και όχι μέτρια), καλοστημένο, στιβαρό, πλαισιάρα, έχει χώρους, ρυθμιζόμενα όλα, χτυπάει στα ίσα μεγαλύτερες κατηγορίες, δεν σπάει-δεν χαλάει, ταξιδεύει άνετα με υψηλές ταχύτητες, είναι και σπορ είναι και καθημερινό, ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, εμφανίσιμο και με λίγα λεφτά! Ό,τι πρέπει για τον Γιώργο (και πολλούς άλλους).

Αλλά οι (π)αύλες, όπως λέει κάποιος, τα όνειρα όπως λέω εγώ, πληρώνονται! Αν κάποιος θέλει σώνει και καλά Tiger, Honda, BMW θα πάρει Tiger, Honda, BMW ανεξάρτητα από στοιχεία και μετρήσεις και ψυχρές λογικές.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Harry

• Guest
Reply #28 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 21:12:25 μμ

Από τις 3 μηχανές ξεχωρίζω την Triumph . Μου φαίνεται πως την v-strom την χάλασαν σχεδιαστικά (όχι ότι μου άρεσει ποτέ) , αλλά αυτά είναι καθαρά γούστα ! Και πάλι ψηφίζω Triumph !

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #29 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 21:17:32 μμ
Αντε να παρει καποιος το XC800, για να το δουμε και πως ειναι στην πραξη - το GS800 το εχει παρει κοσμος εδω και υπαρχουν αποψεις.

Το Μοτο-Τριτη γραφει δυσκολη μεταπωληση, ισχυει αυτο με τα Triumph στην Ελλαδα??

" the PouroDuro spirit "

andy

• Guest
Reply #30 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 21:38:23 μμ
να μια καλή ευκαιρία. Ιδανική τιμή και μηχανή για όλα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2325731/

Harry

• Guest
Reply #31 on: Παρασκευή 13 Ιούλιος 2012, 11:24:32 πμ
να μια καλή ευκαιρία. Ιδανική τιμή και μηχανή για όλα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2325731/

Μου φαίνεται πολύ αστεία αυτή η μηχανή για κάποιο λόγο...

andy

• Guest
Reply #32 on: Παρασκευή 13 Ιούλιος 2012, 22:55:50 μμ
Μου φαίνεται πολύ αστεία αυτή η μηχανή για κάποιο λόγο...
Για μένα ξέρεις ποιο είναι το αστείο;;;;; Ότι έχει τιμή transalp και όμως ο κόσμος δεν πάει να την πάρει προτιμάει το Τ/Α ένα μεσαίο και μέτριο μηχανάκι και όχι ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα και είναι 20 "σκαλοπάτια" ανώτερο απο το Τ/Α.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #33 on: Παρασκευή 13 Ιούλιος 2012, 23:09:11 μμ
Για μένα ξέρεις ποιο είναι το αστείο;;;;; Ότι έχει τιμή transalp και όμως ο κόσμος δεν πάει να την πάρει προτιμάει το Τ/Α ένα μεσαίο και μέτριο μηχανάκι και όχι ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα και είναι 20 "σκαλοπάτια" ανώτερο απο το Τ/Α.

Αυτό είναι το παράδοξο τής "εμπορικότητας" Αντρέα. Συμβαίνει και με πολλά άλλα μοντέλα όπως πχ το Caponord τής Aprlilia που μού έρχεται τώρα στο μυαλό.
  Δεν πειράζει, όσο υπάρχουν τέτοιοι καταναλωτές τόσο περισσότερα, φτηνά, καλά μηχανάκια θα υπάρχουν για εμάς που ξέρουμε!  ;)

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #34 on: Παρασκευή 13 Ιούλιος 2012, 23:29:00 μμ
Προσωπικά θα προτιμούσα χίλιες φορές το Tiger που παρέθεσε ο Αντρέας απο ένα Caponord τής Aprlilia....

Όσοι έχουν οδηγήσει και τα 2 νομίζω θα συμφωνήσουν για τα πολλά Υπέρ της Tiger 955i

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #35 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 00:53:04 πμ

+1000

Συμφωνώ, και εμένα παράξενο μου φαίνεται όταν δεν παίρνουν το 955 για να πάρουν ΤΑ 650 τεχνολογίας δεκαετία 85 – 95 και με τα ίδια χρήματα.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Σάββατο 14 Ιούλιος 2012, 06:04:29 πμ
Και τώρα που την πουλησες άντε να δω τι θα πάρεις.

Καλο ψάξιμο Γιωργη

Παύλος Καρούμπης