Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το μηχανάκι το πήρε ένας φίλος του Πάγκαλου από τον Άγιο Νικόλαο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου ήταν τόσο δύσκολο να δώσω το τρανσάλπ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πριν 6 χρόνια που πήρα το ΤΑ μπήκα σε αυτό το club και πήρα στα 21 μου μια γεύση τι θα πει σωστός και υπεύθυνος μοτοσικλετιστής άσχετα αν δεν το τηρώ πάντα.
Δεν ξέρω από τους moderators αλλά από εμένα έχετε το ελεύθερο να καβαλήσετε την αγγελία με άσχετα μια που έχει πουληθεί η μηχανή.
Το gs to 800 το οδήγησα και μου ξίνισε οπότε άρχισα να ψάχνω αριστερά δεξιά για διάφορες επιλογές μέχρι που όλα ανακατεύτηκαν στο μυαλό και έγιναν μια σαλάτα.
Ονειρευόμουν ένα ΟΝ Off ώστε να μη με περιορίζει πουθενά με 100 αλογάκια. Τα πράγματα μπλέκουν όμως το gs 1200 δεν είναι για κανιβαλισμούς (σούζες, κατεβασιές) το gs το 800 μου φάνηκε Τρανσαλπ στο γκάζι, άβολο, 0 κάλυψη από αέρα και με μπροστινό όπως του ΤΑ πριν τα WP. Πάει όμως παντού είναι παπί και οικονομικό, με μια μεγάλη ζελατίνα, WP ελατήρια μπροστά και μια comfort σέλα wunderlich θα έχω πάλι ένα πιο καινούριο τρανσαλπ που θα έχει και 6η
Το 990adv θα το λιώσω ή θα με λιώσει και θα τα έχω όλα αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω καταναλώσεις 13λ/100, ξέρω για το ότι δεν κόβει το τιμόνι του, ότι βγάζει ζέστη, μικρή αυτονομία αλλά στην κατανάλωση μου κόβονται τα πόδια. Αν θέλω να πάω ένα ταξίδι θα με βγάλει στο δρόμο. Το 990 δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
Varadero: είμαι 1.75 75 κιλά που να πάω στην πόλη με 268 κιλά μηχανάκι. Μη μου πεις για Capo δεν τη θέλω την aprilia.
Τελικά μάλλον έχω καταλήξει τι θα πάρω, κάτι που είχα απορρίψει αλλά μετά από ψάξιμο μπήκε πάλι στο παιχνίδι
Είχα έρωτα με τον τίγρη εδώ και 2-3 χρόνια αλλά σε μια έρευνα αγοράς διάβασα στο φόρουμ του για πρόβλημα στο μοτέρ με σπασμένα κυλίνδροπίστονα 6 στα 10 μηχανάκια και κάποιος μάλιστα είχε γράψει ότι σε 30000χλμ είχε αλλάξει 2η φορά πιστόνια ενώ το πήγαινε ήρεμα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα θα είχα πάρει τον έρωτα μου και δε θα έψαχνα παραπάνω.
Με πιο σχολαστική έρευνα που έκανα στα φόρα είδα ότι κατά βάση στα πρώτα του 07 υπήρχαν ελαττωματικά ελατήρια πιστονιού και έσπαγε το μοτέρ. Κάτι που δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα η triumph αλλά τα έφτιαχνε δωρεάν. Κάλυπτε και κάποια που ήταν εκτός εγγύησης πράγμα που δηλώνει ότι όντως κάνει είχε παιχτεί σε κάποιες παρτίδες.
Οπότε εγώ αν κοιτάξω ένα special edition του 10 θα είμαι πολύ πιο ασφαλείς σε αυτό το θέμα και θα πάρω και ένα μηχανάκι που το είχα ερωτευτεί.
Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα τόσα χρήματα οπότε σας αφήνω να γυρίσω στη δουλειά, το tiger 1050 με περιμένει!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2358873/Μα δεν είναι όνειρο;