Hellas Transalp Forum

Με βαριά καρδιά σας προδίδω ΤΑ650 01 extra

eXoTiC · 23769

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
on: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 04:26:31 πμ
Καλησπέρα
Πωλείτε Honda Transalp 650 του 2001 μαύρο 55ps με 63,000 χιλιόμετρα
Χαρακτηριστικά: Φώτα xenon, Πρίζα αναπτήρα , κάγκελα Givi, Μπαγαζιέρα Givi 55 λίτρων, Μπροστινή ανάρτηση White Power, Φίλτρο αέρα Κ&Ν, φουλ facelift σε 2007 εκτός από μαύρες ζάντες, έχει γίνει και εγκατάσταση αλάρμ.
Πριν 1000 χιλιόμετρα έγινε γενικό σέρβις με αλλαγή σε αλυσιδογράναζα DID, μπούζι , λάδια, ρύθμιση καρμπυρατέρ, αλλαγή εξάτμισης πάλι με εργοστασιακή και γενικός έλεγχος.
Το μηχανάκι πάει για service με εντολή στο μηχανικό κάνε το καινούριο κάθε φορά.
Χρειάζεται λάστιχα και τακάκια στα φρένα.
Με μια αναζήτηση  στο car.gr το πιο φτηνό 650 του 2001 χωρίς facelift και χωρίς extra κάνει 1800 και το πρώτο με facelift 2800
Λόγος πώληση: έχω κλίσει ήδη μεγαλύτερη μηχανή

Τιμή 2400€ συζητήσιμη
τηλέφωνο επικοινωνίας 6978975728
Κανελλάκης Γιώργος

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
Reply #1 on: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 04:41:35 πμ

Ξέχασα να πω ότι το μηχανάκι είναι κινητηριακά άψογο. Είχα πάρει λάδι agip από το internet και μου τσιμπούσε λαδι ενώ με το ιδιο λάδι απο το συνεργείο μου δεν είχα θέμα, άλλαξα λάδι και εξαφανίστηκε το φαινόμενο. Το αναφέρω επειδή είχα κάνει μια κουβέντα στην ΙΤΤ με το Μεμο και ξαναπήγα συνεργείο μετά την ΙΤΤ για επανέλεγχο.
 Το εγγυούμαι και δεν είμαι ξένος στο forum
« Last Edit: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 05:24:05 πμ by eXoTiC »

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα
Reply #2 on: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 06:37:45 πμ
ιουδααααααααααα αφου μιλησες και με τον μεμο ....καταλαβα πας για στρωμα  :2hysterical: :2hysterical: ευχομαι να παει σε καλα χερια ειναι προσεγμενη και την προσεχες μεχρι που την προδωσες ιουδαααα στο φρ 4κμ μακρυα μου αν παρεις στρωμα  ;D ;D :2hysterical: :'( :'( :eusa_naughty:

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
Reply #3 on: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 17:21:14 μμ
Ακόμα χειρότερα BMW F800gs
Αφου η χόντα μετά απο το 2000 και το 650 δεν αξιώθηκε να βγάλει ένα αληθινό ον οφ κόντρα στον ανταγωνισμό

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #4 on: Σάββατο 30 Ιούνιος 2012, 20:57:36 μμ
Ακόμα χειρότερα BMW F800gs
Αφου η χόντα μετά απο το 2000 και το 650 δεν αξιώθηκε να βγάλει ένα αληθινό ον οφ κόντρα στον ανταγωνισμό

Έτσι, έτσι! Πες τα Γιώργο!  :eusa_clap: Παίδες, το μηχανάκι ίσως καταλήξει σε καλά χέρια. Θα το προσέχω εγώ και θα έρχεται και μαζί μας στις εκδρομές να το βλέπουμε. Γιωργάκη περιμένω νέα σου το συντομότερο! Σήμερα, ει δυνατόν!
  Α, καλώς ήλθες στο κλαμπ!  ;D

ΥΓ: Μα πού πήγε το μυαλό σας? Όχι, όχι δεν ξαναπαίρνω ΤΑ!  :eusa_naughty:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Reply #5 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 04:44:18 πμ
Θα σου λείψει η άνεση της σέλας του Transalp όταν θα έχεις το F800GS. Αριστο μηχανάκι σε πολλά, ανώτερο από το ΤΑ σε πολλά αλλά στην άνεση της σέλας ΟΧΙ. Είναι από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του βαυαρικού μοντέλου και του στερεί πόντους στον ταξιδιωτικό τομέα. Πολύ καλύτερο στην άνεση είναι το Tiger 800.

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #6 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 19:17:23 μμ
Θα σου λείψει η άνεση της σέλας του Transalp όταν θα έχεις το F800GS. Αριστο μηχανάκι σε πολλά, ανώτερο από το ΤΑ σε πολλά αλλά στην άνεση της σέλας ΟΧΙ. Είναι από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του βαυαρικού μοντέλου και του στερεί πόντους στον ταξιδιωτικό τομέα. Πολύ καλύτερο στην άνεση είναι το Tiger 800.

Πριν δυο χρόνια πούλησα το 700αρι μου με μόλις 18 μήνες χρήση και 23000 χιλ σε έναν κολλητό μου, τώρα μετά από δύο χρόνια χρήση ο φίλος μου έχει μετανιώσει για την αγορά που έκανε και την Τρίτη πάει για ανταλλαγή στην Αθήνα με το Tiger 800.
Αν και συμφωνώ για την κακή σέλα του gs 800, η σέλλα ίσος είναι το τελευταίο πράμα που απασχολεί έναν αναβάτη σήμερα εφόσον με μικρό κόστος την κάνεις gel και ότι σχήμα θέλεις.
Πάντως αν και τα δυο μηχανάκια είναι σχεδόν  ίδια και άριστα για την κατηγορία τους, το Tiger είναι ποιο Turing από το GS 800.

Φίλε  exotic σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη αγορά.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #7 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 19:42:35 μμ

Ενα αλλο θεμα του F800GS ειναι η προστασια που δεν ειναι με τιποτα σαν του ΤΑ650, και δεν μιλαω μονο για την ζελατινα αλλα ολο το bodywork. Και λογω υψους σελλας θελει αναβατη του 1.85μ για να το κανει καλα στα δυσκολα. Ειναι σαφως πιο off απο το Tiger το οποιο ειναι πιο touring οπως ειπωθηκε και ειναι σαφως το πιο καταλληλο μηχανακι για καποιον που θελει κατι αρκετα off. Ειναι σαφως πολυ ωραιο on-OFF μηχανακι.

Τα πρωτα ειχανε και ενα θεμα με τον αποτομο ψεκασμο χαμηλα, που δυσκολευει αρκετα τα αργα περασματα στο χωμα, και το γεγονος οτι εσβηνε καποιες φορες στο ανοιγμα του γκαζιου - τοχουνε φτιαξει αυτο?

" the PouroDuro spirit "

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Reply #8 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 20:21:52 μμ
Ενα αλλο θεμα του F800GS ειναι η προστασια που δεν ειναι με τιποτα σαν του ΤΑ650, και δεν μιλαω μονο για την ζελατινα αλλα ολο το bodywork. Και λογω υψους σελλας θελει αναβατη του 1.85μ για να το κανει καλα στα δυσκολα. Ειναι σαφως πιο off απο το Tiger το οποιο ειναι πιο touring οπως ειπωθηκε και ειναι σαφως το πιο καταλληλο μηχανακι για καποιον που θελει κατι αρκετα off. Ειναι σαφως πολυ ωραιο on-OFF μηχανακι.

Τα πρωτα ειχανε και ενα θεμα με τον αποτομο ψεκασμο χαμηλα, που δυσκολευει αρκετα τα αργα περασματα στο χωμα, και το γεγονος οτι εσβηνε καποιες φορες στο ανοιγμα του γκαζιου - τοχουνε φτιαξει αυτο?

Σωστό αυτό με το ύψος σέλας, καθώς η βασική σέλα στα 880 χιλ. θα δυσκολέψει τους κοντύτερους αναβάτες. Αλλά υπάρχει και η εξτρά χαμηλότερη σέλα στα 850 χιλ. (χωρίς χρέωση) που νομίζω ότι θα τους βολέψει όλους. Οπότε το θέμα ύψους της σέλας είναι επιλύσιμο, χωρίς χρήματα, κατά την παραγγελία της μοτοσυκλέτα, αν μιλάμε για καινούρια. Τώρα, το άλλο με την άνεση είναι ένα θέμα, καθώς, η σέλα είναι προσανατολισμένη στην on - off χρήση και γι' αυτό είναι ευθεία (ενιαία), γεγονός που είναι προσόν στην εκτός δρόμου χρήση αλλά απέχει από το ιδανικό στην τουριστική χρήση, όταν καλύπτεις δικάβαλος μεγάλες αποστάσεις (π.χ. 800 χιλιόμετρα τη μέρα). Υπάρχουν λύσεις σε comfort σέλες after market αλλά και κοστίζουν ενώ (από όσο ξέρω) ανεβάζουν το ύψος και αν είναι κάποιος κοντός θα έχει ενδεχομένως θέμα. Καλό πάντως είναι όποιος θέλει να πάρει ένα μηχανάκι να το έχει κάνει test ride. Οι απόψεις μου για το GS 800, το οποίο ξαναλώ ότι είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι, έχουν προέλθει από test ride που του έκανα και δεν είναι φήμες που μου είπανε ή που διάβασα.

Πολύ ενδιαφέρον επίσης είναι και το άλλο θέμα που λες για τον απότομο ψεκασμό που σβήνει κάποιες φορές. Το θεωρώ εξόχως σημαντικό και θα βάρυνε πολύ στην τελική επιλογή μου, καθώς το σβήσιμο του ψεκασμού εν κινήσει μπορεί να σε βάλει σε χοντρές περιπέτειες και δεν είναι θέμα "παίξε γέλασε". Θα με ενδιέφερε να μάθω αν όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα και, αν υπήρξε, θα ήθελα να ξέρω αν έχει οριστικά εξαλειφθεί.

Καταλήγω λέγοντας ότι το GS800 είναι ένα από τα πιο όμορφα μηχανάκια για την Ελλάδα και "παίζει" πολύ δυνατά πιστεύω για κάθε αναβάτη που έχει τα λεφτά να το αγοράσει.

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #9 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 21:27:08 μμ
Σωστό αυτό με το ύψος σέλας, καθώς η βασική σέλα στα 880 χιλ. θα δυσκολέψει τους κοντύτερους αναβάτες. Αλλά υπάρχει και η εξτρά χαμηλότερη σέλα στα 850 χιλ. (χωρίς χρέωση) που νομίζω ότι θα τους βολέψει όλους. Οπότε το θέμα ύψους της σέλας είναι επιλύσιμο, χωρίς χρήματα, κατά την παραγγελία της μοτοσυκλέτα, αν μιλάμε για καινούρια. Τώρα, το άλλο με την άνεση είναι ένα θέμα, καθώς, η σέλα είναι προσανατολισμένη στην on - off χρήση και γι' αυτό είναι ευθεία (ενιαία), γεγονός που είναι προσόν στην εκτός δρόμου χρήση αλλά απέχει από το ιδανικό στην τουριστική χρήση, όταν καλύπτεις δικάβαλος μεγάλες αποστάσεις (π.χ. 800 χιλιόμετρα τη μέρα). Υπάρχουν λύσεις σε comfort σέλες after market αλλά και κοστίζουν ενώ (από όσο ξέρω) ανεβάζουν το ύψος και αν είναι κάποιος κοντός θα έχει ενδεχομένως θέμα. Καλό πάντως είναι όποιος θέλει να πάρει ένα μηχανάκι να το έχει κάνει test ride. Οι απόψεις μου για το GS 800, το οποίο ξαναλώ ότι είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι, έχουν προέλθει από test ride που του έκανα και δεν είναι φήμες που μου είπανε ή που διάβασα.

Φιλε Αιγαιοπλοε, εχω καποιες ενστασεις στο θεμα της σελλας και δεν νομιζω οτι ειναι κατι που λυνεται ευκολα. Μπορει να φτιαξει κανεις τη σελα σε σελά αλλα η επιτυχια για τη χρηση που θελει κανεις δεν ειναι εξασφαλισμενη, χωρια τα εξοδα. Μια καλη μαμισια σελα ειναι εκ των ουκ ανευ, και τα ΤΑ650/700 τουλαχιστο εχουν πραγματικα αρχοντικη σελα, ικανη για 800χμ τη μερα που ειναι κατι που εχω κανει πολλες φορες. Μαλιστα η σελα του 650 ητανε ενας απο τους κυριους λογους που το προτιμησα αντι για το Africa τοτε, οι αλλοι ητανε το βαρος (και ειδικα το βαρος ψηλα στο ΑΤ) και το υψος σελλας. Γυρνωντας στο 800GS, η χαμηλη σελα ειναι απλα η ..ψηλη σελα με πολυ λιγοτερο αφρωδες, σχεδον πετσετακι θαλεγα, και για μενα ΔΕΝ ειναι λυση - και μιλαω εχοντας την δοκιμασει. Η κανονικη σελα δεν ειναι που δεν ειναι ανετη οποτε η χαμηλη απλα δεν ειναι λυση για μενα. Εδω ειναι που πραγματικα χαλιεμαι με τη BMW, σε ενα σχετικα ακριβο μηχανακι θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο στον τομεα της σελας, εξ'αλλου υπαρχουν καποιες αφτερμαρκετ που νομιζω οτι λυνουν τα προβληματα (δεν ειμαι σιγουρος για το υψος, ο manolo τοχει ψαξει πολυ).

" the PouroDuro spirit "

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Κυριακή 01 Ιούλιος 2012, 22:57:00 μμ
  Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά αλλά το παρόν αποτελεί αγγελία πώλησης τού φίλου exotic και όχι συγκριτικό τεστ μεταξύ μοντέλων!  :2hysterical:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Reply #11 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2012, 02:26:33 πμ
Η αλήθεια είναι ότι ο Exotic ψάχνει, όπως λέει, ένα αληθινό On-Off, οπότε με αυτό το σκεπτικό το F800GS είναι πολύ καλή επιλογή.

Οι δικές μου ενστάσεις είχαν να κάνουν με τις ταξιδιωτικές ικανότητες του πολύ καλού βαυαρικού μοντέλου, οι οποίες μειώνονται από τη συγκεκριμένη σέλα, όταν καλείσαι να κάνεις πολύ μεγάλες αποστάσεις.

@XLGeorge: Οι παρατηρήσεις σου για τη σέλα του GS είναι πολύ ενδιαφέρουσες, ειδικά το ότι η "χαμηλή" σέλα είναι στην ουσία μια ψηλή ... χωρίς πολύ αφρώδες, κάτι που σημαίνει ακόμα λιγότερη άνεση.

Τέλος πάντων. Μιας και ο ανοίξας το θέμα έχει, όπως είπε, κλείσει το GS, δεν έχουν νόημα οι συζητήσεις περί άνεσης. Κι αφού ψάχνει ένα καλό On-Off πολύ καλά κάνει και παίρνει το 800άρι GS που είναι πράγματι πολύ καλό On-Off.

Καλοπούλητο να είναι λοιπόν το Transalp 650. Λογική η τιμή του για όλα αυτά που έχει επάνω.

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #12 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2012, 03:00:59 πμ
προσπαθουμε να τον αλλαξουμε μυαλο μιας και transalp club  :2hysterical: :2hysterical: στο τελος μονο εγω θα μεινω με transalp  :eusa_clap: :eusa_clap: καλοπουλητη φιλε μου,αν δεν ειχα θα την επερνα εγω την εχω δει απο κοντα ειναι πανεμορφη και πολυ καλα συντηρημενη και τα φωτα της τα σπανε τελεια λευκα αλλα.......ΙΟΥΔΑΑΑΑΑΑ ;D ;D

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2012, 03:34:30 πμ
Καλοπούλητη και με ότι πάρεις να είσαι πάντα γερός.

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
Reply #14 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 01:35:36 πμ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το μηχανάκι το πήρε ένας φίλος του Πάγκαλου από τον Άγιο Νικόλαο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου ήταν τόσο δύσκολο να δώσω το τρανσάλπ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πριν 6 χρόνια που πήρα το ΤΑ μπήκα σε αυτό το club και πήρα στα 21 μου μια γεύση τι θα πει σωστός και υπεύθυνος μοτοσικλετιστής άσχετα αν δεν το τηρώ πάντα.

Δεν ξέρω από τους moderators αλλά από εμένα έχετε το ελεύθερο να καβαλήσετε την αγγελία με άσχετα μια που έχει πουληθεί η μηχανή.

Το gs to 800 το οδήγησα και μου ξίνισε οπότε άρχισα να ψάχνω αριστερά δεξιά για διάφορες επιλογές μέχρι που όλα ανακατεύτηκαν στο μυαλό και έγιναν μια σαλάτα.
Ονειρευόμουν ένα ΟΝ Off ώστε να μη με περιορίζει πουθενά με 100 αλογάκια. Τα πράγματα μπλέκουν όμως το gs 1200 δεν είναι για κανιβαλισμούς (σούζες, κατεβασιές) το gs το 800 μου φάνηκε Τρανσαλπ στο γκάζι, άβολο, 0 κάλυψη από αέρα και με μπροστινό όπως του ΤΑ πριν τα WP. Πάει όμως παντού είναι παπί και οικονομικό, με μια μεγάλη ζελατίνα, WP ελατήρια μπροστά και μια comfort σέλα wunderlich θα έχω πάλι ένα πιο καινούριο τρανσαλπ που θα έχει και 6η
Το 990adv θα το λιώσω ή θα με λιώσει και θα τα έχω όλα αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω καταναλώσεις 13λ/100, ξέρω για το ότι δεν κόβει το τιμόνι του, ότι βγάζει ζέστη, μικρή αυτονομία αλλά στην κατανάλωση μου κόβονται τα πόδια. Αν θέλω να πάω ένα ταξίδι θα με βγάλει στο δρόμο. Το 990  δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
Varadero: είμαι 1.75 75 κιλά που να πάω στην πόλη με 268 κιλά μηχανάκι. Μη μου πεις για Capo δεν τη θέλω την aprilia.

Τελικά μάλλον έχω καταλήξει τι θα πάρω, κάτι που είχα απορρίψει αλλά μετά από ψάξιμο μπήκε πάλι στο παιχνίδι
Είχα έρωτα με τον τίγρη εδώ και 2-3 χρόνια αλλά σε μια έρευνα αγοράς διάβασα στο φόρουμ του για πρόβλημα στο μοτέρ με σπασμένα κυλίνδροπίστονα 6 στα 10 μηχανάκια και κάποιος μάλιστα είχε γράψει ότι σε 30000χλμ είχε αλλάξει 2η φορά πιστόνια ενώ το πήγαινε ήρεμα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα θα είχα πάρει τον έρωτα μου και δε θα έψαχνα παραπάνω.
Με πιο σχολαστική έρευνα που έκανα στα φόρα είδα ότι κατά βάση στα πρώτα του 07 υπήρχαν ελαττωματικά ελατήρια πιστονιού και έσπαγε το μοτέρ. Κάτι που δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα η triumph αλλά τα έφτιαχνε δωρεάν. Κάλυπτε και κάποια που ήταν εκτός εγγύησης πράγμα που δηλώνει ότι όντως κάνει είχε παιχτεί σε κάποιες παρτίδες.
Οπότε εγώ αν κοιτάξω ένα special edition του 10 θα είμαι πολύ πιο ασφαλείς σε αυτό το θέμα και θα πάρω και ένα μηχανάκι που το είχα ερωτευτεί.
Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα τόσα χρήματα οπότε σας αφήνω να γυρίσω στη δουλειά, το tiger 1050 με περιμένει!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2358873/
Μα δεν είναι όνειρο;

Harry

• Guest
Reply #15 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 01:41:17 πμ
Το συγκεκριμένο που πόσταρες είναι πολύ εντυπωσιακό !

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #16 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 01:42:57 πμ
ασε μας ρε Γιωργη ....μην παθουμε καμια καταθλιψη ...και εχει και 40c και εχω λιωσει  ;D ;) :-*

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #17 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 03:06:57 πμ
Γιώργο ακολούθησε το όνειρο σου.....

Είδες το gs δεν σου κάνει;

Αλλού...

Το tiger είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.......

Το Tiger 800 XC γιατί δεν το κοιτάς;

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #18 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 03:11:55 πμ
Εχε βεβαια υπ'οψη οτι μ'αυτο το μηχανακι το ξεχνας το off και το λεω αυτο επειδη πριν ανεφερες GS800 και KTM990, παντως το μηχανακι ειναι αστερι και κατι μεταξυ roadster και sport-touring, καλη αγορα  :eusa_clap:

Τα σχολια σου για τα GS800 και KTM990 πολυ ευστοχα, το GS παρα-ειναι ηρεμο / γραμμικο, εχει πολυ λιγη καλυψη και οχι σπουδαιες αναρτησεις (θελει και πισω WP, οχι μονο μπροστα, αυτα απο κατοχους) και το KTM990, αν και παχνιδομηχανη, δεν ειναι με τιποτα μηχανακι για καθε μερα - κοψιμο τιμονιου, ζεστη, κλπ - και καιει και τον αγλεορα.

Αν και βγαινω off-topic, δεν υπαρχει ευκολα μηχανακι σαν το ΤΑ, δυστυχως. Το GS800 ειναι πολυ κοντα σε χαρακτηρα αλλα οταν δινει κανεις τοσα λεφτα, θελει κατι παραπανω απο κινητηρα και ταξιδιωτικες δυνατοτητες.

Φανταζομαι οτι δεν κοιτας το Tiger800XC επειδη ψαχνεις μεταχειρισμενο αλλα αυτο ειναι μια επισης πολυ καλη επιλογη και, κατα τη γνωμη μου (το εχω οδηγησει), κατι μεταξυ GS800 και KTM990. Αλλα παντως βγαζει κι'αυτο ζεστη..

" the PouroDuro spirit "

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
Reply #19 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 19:07:35 μμ
Ακριβώς, το TA το έδωσα 2000, για το gs το 800 θέλω άλλα 5500 για αγορά και άλλα 1500 για να γίνει μηχανάκι στο μυαλό μου για αυτά που ήταν να δώσω δε με κάλυπτε αυτο που έπερνα.
Και το tiger καίει απο ότι διαβάζω αλλα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το transalp έκανε τα πάντα έστω μετρια οπότε τώρα πρέπει να διαλέξω τι είμαι διατεθειμένος να χάσω.

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 20:57:19 μμ
Ακριβώς, το TA το έδωσα 2000, για το gs το 800 θέλω άλλα 5500 για αγορά και άλλα 1500 για να γίνει μηχανάκι στο μυαλό μου για αυτά που ήταν να δώσω δε με κάλυπτε αυτο που έπερνα.
Και το tiger καίει απο ότι διαβάζω αλλα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το transalp έκανε τα πάντα έστω μετρια οπότε τώρα πρέπει να διαλέξω τι είμαι διατεθειμένος να χάσω.
Γιωργάκη μ'...........μήπως Αγόρι μου πρέπει να ξανα πας στον Ισθμό (αλλά να είμαι εγώ εκει που ρυθμίζουν την απόσταση.......πάνω ή κάτω από το νερό)..........να δεις που όταν ξανα βγεις στα ψηλά που θα πας να βρεις ένα πιο καινούριο..............( TRANSALP) και θα εισαι πιο ευχαριστημένος, και θα πηγαίνουν όλα μέλι-γάλα.......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2012, 21:47:53 μμ
Γιώργο ακολούθησε το όνειρο σου.....

Είδες το gs δεν σου κάνει;

Αλλού...

Το tiger είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.......

Το Tiger 800 XC γιατί δεν το κοιτάς;

Είμαι υπέρ της παραπάνω επιλογής.Για την χρήση που το θες,στα άλογα που το θες,σύγχρονο,ξεχωριστό.Κάνε το βόλτα...
Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή με βάση τα θέλω σου.

(Με το 1050 χάνεις μεγάλο κομμάτι από αυτά που ζητάς.Είσαι ασφάλτινος και μόνο.)

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 01:29:16 πμ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το μηχανάκι το πήρε ένας φίλος του Πάγκαλου από τον Άγιο Νικόλαο.

Ναι, εγώ ήμουν ο προξενητής!  ;D Ήρθε χτες και με βρήκε δικάβαλος με την γυναίκα, περιχαρείς και οι δύο. Και πιο πολύ χαρούμενη απ' τους δύο ήταν η γυναίκα, η οποία μέχρι πρότινος έκανε την δύσκολη!  :2hysterical: Και θέλουν, λέει, βόλτες και εξωτερικά!  ;D Είναι απίστευτη, τελικά, η ψυχοθεραπεία που σού προσφέρει η μοτοσυκλέτα!

Γιώργο, καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις και να πας πιο μακριά και να κάνεις πιο πολλά απ' ό,τι έκανες με το ΤΑ, πάντα όρθιος και ασφαλής. Παρεμπιπτόντως, μεταξύ τού Tiger 1050 και τού Tiger 800 κι εγώ ψηφίζω το 800, δαγκωτό!  ;)

Εύχομαι και στον νέο ιδιοκτήτη να το απολαύσει με την σειρά του όπως κι εσύ! Οδηγάτε γιατί χανόμαστε!  :moped:

ΥΓ:  Θυμάσαι την πρώτη, ιδρυτική βόλτα το 2006? Εγώ, εσύ, ο Κουρέτας και ο Σωτήρης! Μόλις τα είχαμε πάρει!

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 02:55:26 πμ
Το 2006.Τι μου θύμισες......

Τιμή βενζίνης...χαμηλότερες.............υψηλότερες
................ ΟΚΤ / ΣΕΠΤ / ΑΥΓ   ΟΚΤ/ ΣΕΠΤ / ΑΥΓ
ΕΛΛΑΔΑ..€...0,91 / 0,97 /1.01   0,93 / 0,99 / 1,10

http://www.elpa.gr/news.asp?id=37

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline σασακος

• Οδηγάρα
Reply #24 on: Πέμπτη 12 Ιούλιος 2012, 03:49:18 πμ
μια και κριτικος παρε να εχεις ΙΟΥΔΑΑ  ;D ;D Άμα ποθάνω βάλτε μου τη TRANSALP στο μνήμα..
μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
 :eusa_clap: :eusa_clap: