Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από την Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Transalp στην Ελλάδα (Κυλλήνη '12)

Yianni · 108169

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Όλα τα video του ΦΡ θα ανέβουν στο κανάλι του YouTube που έχουμε γι αυτό το σκοπό.
https://www.youtube.com/user/ITT2012?feature=mhee

Οπότε αυτά δε χρειάζεται να τα ανεβάσετε.

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Άντε ρε σύντροφε Αλέξη, να ξεκινήσω εγώ με τα στραβά, σαν γνήσιος αντιεξουσιαστής, που δεν είμαι  ;D :

1) Το ξενοδοχείο ήταν απλά καλό !!!!
Τι θέλω να πω : Μπορεί να είχε έντονη την αίσθηση της χλίδας, αλλά πέρα από κρύο και απρόσωπο (έτσι είναι όλα αυτά τα ξενοδοχεία πολυτελείας), αυτό ειδικά ήταν α) σχεδιασμένο λάθος, γιατί έτσι όπως ήταν απλωμένο κατά μήκος και μη έχοντας τα απαραίτητα ασανσέρ σε κοντινές με ρεσεψιόν, εστιατόρια κι άλλα κύρια σημεία του ξενοδοχείου, αποστάσεις, γινότανε η πρόσβαση στα σημεία αυτά δύσκολη και β) ήταν πάρα πολύ δύσκολη η πρόσβαση σε πισίνες και παραλία σε άτομα ηλικιωμένα ή με κάποιο κινητικό πρόβλημα (ήταν κάποιος Γερμανός σε αναπηρικό καροτσάκι κι απεγνωσμένα έψαχνε αυτός και οι δικοί του τρόπο πρόσβασης, του ανθρώπου αυτού, στην πισίνα και δεν βρήκαν) και γ) η διεύθυνση του ξενοδοχείου, εμφανέστατα είχε κάνει χρήση των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων και είχε κάνει ολιγοήμερες συμβάσεις σε προσωπικό για να καλυφθούν προσωρινά οι ανάγκες τους (κάποιοι μεγαλοξενοδόχοι κάνουν συμβάσεις ακόμα και για μία μέρα!!!), με αποτέλεσμα το προσωπικό να μην ξέρει ούτε καν τα δωμάτια που είχε το ξενοδοχείο. Παράδειγμα : Φτάσαμε και πήγαμε στη ρεσεψιόν να πάρουμε το δωμάτιο. Μας έδωσαν τις κάρτες, πήγαμε στο δωμάτιο και διαπιστώνουμε ότι αντί για δύο μονά κρεβάτια, είχε ένα διπλό. Συνηθισμένο το λάθος, μέχρι εδώ. Κατέβηκα και πάλι στη ρεσεψιόν (έτσι όπως ήμουν, φορώντας ακόμα τα αδιάβροχα) και ζήτησα ένα άλλο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Η απάντηση που πήρα ήταν για γέλια και για κλάμματα "συγνώμη κύριε αλλά δεν έχουμε δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια!!!! Έχουμε μόνο με δύο ξεχωριστά στρώματα, αλλά σε ένα ενιαίο πλαίσιο!!!!". Τους λέω "δεν έχετε αυτή την ώρα, ή γενικά δεν έχετε δωμάτια με δύο μονά κρεβάτια;" και η απάντηση "γενικά το ξενοδοχείο δεν έχει δωμάτια με δύο μονά κρεβάτια!!!" . Τέλος πάντων αναγκαστικά δέχτηκα να πάρω δωμάτιο με δύο ξεχωριστά στρώματα και ενιαίο πλαίσιο. Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο, γελώντας με τον Δημήτρη μεταφέραμε τα πράγματά μας στο καινούργιο δωμάτιο, το οποίο πράγματι φαινότανε ότι είχε ένα πλαίσιο και δύο μονά στρώματα, άρχισα να βγάζω αδιάβροχα κλπ, κι έτσι όπως ξεντυνόμουνα κάτι μ' έπεσε κάτω από το κρεβάτι και... ω! του θαύματος! σκύβοντας να το πάρω διαπιστώνω ότι το ενιαίο πλαίσιο, δεν ήταν τίποτε άλλο από δύο μονά κρεβάτια ενωμένα μεταξύ τους!!!!

2) Το φαγητό ήταν, όσο κι αν σας φανεί παράξενο, λιτό. Επίσης και το πρωινό ήταν λιτό. Όταν το ξενοδοχείο έχει πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, έχει συνήθως μεγάλη ποικιλία, από φαγητά. Πολλά τέτοια χλιδάτα ξενοδοχεία, για δείπνο μπορεί να έχουν ακόμη και 20 διαφορετικά πιάτα. Τουναντίον το ξενοδοχείο είχε 2-3 πιάτα κι έναν σεφ, που έκανε ζυμαρικά της ώρας. Το ίδιο λιτό και το πρωινό 2 ποικιλίες ζαμπόν, μία γαλοπούλα, 3 τυριά, και αβγά (μάτια με μπέικον κι ομελέτα).

3) Η τιμή του δωματίου ήταν πράγματι χαμηλή, αλλά ο ξενοδόχος "ποντάρισε" ότι θα έβγαζε το κέρδος του, από τα μεροκάματα του προσωπικού, το φαγητό και φυσικά από τα ποτά στο μπαρ του ξενοδοχείου, τα οποία (ποτά) ήταν και πανάκριβα και το ίδιο ποτό είχε διαφορετικές χρεώσεις. Φυσικά για να κάνεις εκεί κάποιο πάρτυ, θα έπρεπε να πληρώσεις dj, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις κάποιον δικό σου dj. Δεν είχε κάποιο χωριό εκεί κοντά να πάμε σε κάποιο μπαρ έξω από το ξενοδοχείο, ήταν κι ο καιρός χάλια τα βράδυα που ήμασταν εκεί κι έτσι πολύ φυσιολογικά δεν έγινε κάποιο πάρτυ, που όλοι το θέλαμε. Αλλά αυτά τα ξενοδοχεία έτσι λειτουργούν.

Θα μου πείτε "ρε μ@λ@κ@, πήγες κι άλλη φορά σε τέτοιο μουράτο ξενοδοχείο και τα λες αυτά;"
Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα σε πολλά (σε κάποια δούλεψα κιόλας) και γι' αυτό έχω το μέτρο της σύγκρισης.

Υ.Γ. Φυσικά σε όλα αυτά σε τίποτα δεν φταίει το ΔΣ, το οποίο πραγματικά δούλεψε και κοπίασε για να τα βρούμε όλα έτοιμα και να περάσουμε καλά, όπως κι έγινε, και τους ευχαριστώ πολύ όλους για την προσπάθειά τους αυτή.

Υπάρχει όμως κάτι Φώτη μου, όχι παράπονο, αλλά κάτι που με πείραξε και για το οποίο φταίει το ΔΣ.
Αυτό αφορά το Φ.Ρ.
Με πείραξε και μάλιστα πολύ, σε σημείο που έφυγα από την αίθουσα και δεν άκουσα την ομιλία σου, που το ΔΣ κατέταξε τα άτομα που κάνανε βόλτα στην 5η διαδρομή, στην 8η θέση του Φ.Ρ. λέγοντας μάλιστα "without serious points".
Με πείραξε γιατί στην 5η διαδρομή δεν συμμετείχε καμία ομάδα.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : δηλώθηκαν δύο ομάδες στην διαδρομή αυτή, αλλά δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον, από κανέναν αλλοδαπό να ενσωματωθεί στις ομάδες της διαδρομής αυτής.

Στις 9-5-12, βάζω ερώτημα, εδώ στο φόρουμ :
"Απ' ότι είδα, για να είναι έγκυρη η ομάδα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή κάποιου αλλοδαπού σ' αυτήν.
Όμως στις δύο ομάδες της 5ης διαδρομής, δεν έχει δηλώσει κανένας αλλοδαπός.
Σ' αυτή την περίπτωση τί γίνεται; Ακυρώνεται η ομάδα;"
Και αμέσως απαντάει ο Χατζ.:
"Για τη συμμετοχή αλλοδαπού ναι, είναι υποχρεωτική για να είναι έγκυρη η ομάδα. Κάντε δημόσιες σχέσεις...έχετε λίγες μέρες.
Μέχρι και την Πέμπτη βράδυ (17/05) θα μπορείτε να βρείτε κάποιον. Αλλά προς θεού... μην τον προσεγγίσουν οι δυο αρχηγοί"

Στις 10-5-12, βάζω 2ο ερώτημα, πάλι εδώ στο φόρουμ :
"Μήπως υπάρχουν πουθενά τα emails τους, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους, αφού αυτοί δεν επικοινωνούν μαζί μας; "
Κι ο Χατζ απαντάει ξανά :
"Προφανώς υπάρχουν, αλλά δε μπορώ να τα δώσω. Θα τους ανακοινώσω όμως ότι ενδιαφέρεστε κλπ κλπ και να έρθουν σε επαφή μαζί σας."

Φυσικά, πιστεύω ότι η προσπάθεια του Χατζ έγινε και τους ειδοποίησε, αλλά έλα που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε!!! Και βέβαια γι' αυτό δεν φταίνε οι ομάδες.

Την Πέμπτη το βράδυ, κάναμε μεγάλη προσπάθεια κι εγώ και ο Νίκος 238, να βρούμε κάποιους αλλοδαπούς να συμμετέχουν, αλλά μάταια.

Όπως είναι λοιπόν πολύ φυσικό, οι ομάδες διαλύθηκαν, έγιναν στην αρχή 2 γκρουπ και μετά 3 γκρουπ και κάναμε την βόλτα μας, χαλαρά, χωρίς να έχουμε ούτε τους στόχους, ούτε και τα ΦΩΣΗΕ. Εδώ να πω ότι πραγματικά και το ευχαριστηθήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, σε μέρη που δεν είχαμε ξαναπάει.

Επειδή λοιπόν οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται, έπρεπε να ειπωθεί ότι δεν συμμετείχε καμία ομάδα στην 5η διαδρομή.
Αν είχε καταλάβει το ΔΣ ότι ήταν λάθος ο κανόνας της υποχρεωτικής συμμετοχής ξένου στην κάθε ομάδα, έπρεπε έγκαιρα να είχε αλλάξει τους κανόνες.

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να λέω κι εδώ νομίζω ότι εκφράζω την άποψη όλων των μελών της "ομάδας" μου, ότι πραγματικά περάσαμε υπέροχα και ότι η ITT 2012 ήταν απολύτως επιτυχημένη.
Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε το ΔΣ για τις προσπάθειές του, για να περάσουμε όμορφα.

Νά είμαστε όλοι γεροί να βρεθούμε και στην ΙΤΤ 2013 στη Ρουμανία.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Χρηστο σχετικα με το ξενοδοχειο,

συμφωνω σε καποια που γραφεις, σχετικα με τα χωροταξικα και την παγωμαρα του μεγαλου κυριλε ξενοδοχειου... διαφωνω ομως 100% με τα του φαγητου...

το φαγητο ηταν εξαιρετικό από όλες τις απόψεις! ειχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και μαλιστα σε φοβερη ποιοτητα για την τιμη που πληρωσαμε αλλα και για το ειδος (μπουφε σε τετοιου ειδους μεγαλο ξενοδοχειο).  Σηνηθως ειναι χαλια, το ξερω απο πρωτο χερι μιας και λογω δουλειας εχω παει σε παρομοιες εγκαταστασεις...
σε αυτο επαθα πλακα με το φαγητο!
Πχ σε αυτο που λες για τα αυγα στο πρωινο... εκτος απο τα ματια και την ομελετα που ειδες... ειχε και ωμα  τα οποια τα εβαζες σε βραστο νερο (που ειχε διπλα) και τα εβραζες οσο εσυ ηθελες... ειχε και scramble (αυτη η νερουλη ομελετα), ειχε και λουκανικα, ειχε πολλα φρουτα... ειχε γιαουρτια, μουσλι, μελια μερεντες, κρεπες, κρουασανακια, αμετρητα πραγματα... μεχρι και γαλατοπιτα και τυροπιτα ειχε...

Σε τετοια συγκροτηματα που βασίζονται στην μαζικότητα των πελατών, σπανια συναντας τοσο μεγαλη ποικιλία, και την ιδια στιγμη ολα τοσο νοστιμα! 

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα του μπουφε αλλα σιγουρα πηρα κιλα. Δεν ξερω ποσα αλλα με κοζαραν αρκετοι ποσες φορες εκανα βολτες στο μπουφε.

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Φιλε Χρηστο αν και σε οτι αφορα το ξενοδοχειο το ΔΣ δεν μπορουσε να επέμβει σχεδιαστικά  ;D  θελω να πω οτι εκατερωθεν ρεσεψιον - λομπυ    υπηρχαν ασανσερ οπου κατεβαζαν στο επιπεδο του εστιατοριου  βεβαια επρεπε να πας καποια αποσταση αλλα ο ογκος του το επέβαλε...οσον αφορα το φαγητο (αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε τετοια χοτελ ) για το δειπνο ειχα κρεατικα χοιρινο - κοτοπουλο -ψαρι αρνι σουβλας,τα μακαρονια στον μπροστα παγκο αλλα και στον πισω πιλαφι , πουρε , πατατες .κοκκινιστο μοσχαρι , χταποδι στιφαδο , με σαλτσες καρυ κοτοπουλο , σουπες , φασολακια ,σαλατες ,τυρια και αλλα .....πιστευω τηρουμένων αναλογιων ως προς τον αριθμο ατομων που φιλοξενουσε εκεινη την εποχη το ξενοδοχειο σε ποσοτητα , ποικιλία , και ποιοτητα ηταν σε ενα πολυ καλο επιπεδο .    Και μαλιστα ηταν πολυ καλυτερα απο το οτι να μας εβαζαν στην λογικη συγκεκριμενου μενου δειπνου ,ποσοτητας .
Οσον αφορα το θεμα προσωπικου ειναι κατι που πολλες επιχειρησεις το κανουν οποτε ....

Το θεμα κρεβατιου τωρα απο οσο ξερω στα χοτελ σπανια εχουν διπλο συνηθως εχουν μονα ενωμενα με ενιαιο προσκεφαλο να δινει την εικονα του διπλου αλλα να μπορει κι'ολας να αλλαζει  σε μονα .

Το θεμα προσβασης στην πισινα υπηρχε αριστερα του λομπυ πορτα που οδηγουσε σε ραμπα μεχρι την πισινα την κεντρικη αυτο σιγουρο αλλα δεν θυμαμαι αν πηγαινε μεχρι νεροτσουληθρες και παραλια .

Τωρα οσον αφορα το ΦΡ επειδη αναφερεσαι στον Κωστα το αφηνω να παρει αυτος καποια θεση .

Σαφως σε ολα τα παραπανω το ΔΣ δεν μπορουσε να κανει τπτ εφοσον σε τετοιου τυπου επιχειρησεις μιλας με υπαλληλους οπου εχουν συγκεκριμενη κατευθυνση και παραλληλα υπαρχη δυσκαμψια σε εναλλακτικες λυσεις .Οπου ολα αυτα σιγουρα δεν χαρακτηριζουν μια διοργανωση που πιστευω ηταν επιτυχημενη .

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα του μπουφε αλλα σιγουρα πηρα κιλα. Δεν ξερω ποσα αλλα με κοζαραν αρκετοι ποσες φορες εκανα βολτες στο μπουφε.
Εσύ αν δεν είχε μπουφέ θα έκανες ντου σε ψυγεία, σε ντουλάπια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρείς κάτι που θα το έλιωνε το στομάχι σου, ακόμη και μεταλλικό να ήταν  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Εσύ αν δεν είχε μπουφέ θα έκανες ντου σε ψυγεία, σε ντουλάπια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρείς κάτι που θα το έλιωνε το στομάχι σου, ακόμη και μεταλλικό να ήταν  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Το μισό το έκαψε πέρα-δώθε στη κουζίνα. Όλο όρθιο τον έβλεπα  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Να πω και εγώ με την ευκαιρία της συζήτησης για το ξενοδοχείο…

Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες καταστάσεις, κόσμος σε group, η ποιότητα ποτέ δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, στην περίπτωσή μας όμως, και με κατάπληξη είδα ότι, όπως είπε και ο Σωτήρης, από τον μπουφέ δεν έλειπε τίποτα, και θα συμφωνήσω και με τον Παναγιώτη, αν μας σέρβιραν μερίδες, δεν θα τρώγαμε τόσο καλά.

Τώρα η διάταξη είναι κάτι που ορίζει και το τοπίο, εγώ έκανα camping στο συγκεκριμένο σημείο πολλά χρόνια πριν φτιαχτεί το ξενοδοχείο… αμμόλοφοι ήταν, και καλά έκαναν και δεν χάλασαν το τοπίο και απλώθηκαν όσο μπορούσαν…

Εγώ, το έγραψα και πιο πάνω, μόνο λίγο πιο ελεύθερα θα μπορούσαν να αφήσουν σε πρωτοβουλία το ΔΣ, τίποτα άλλο, γιατί να μην μπορούμε να βάλουμε λίγο δική μας μουσική στο χώρο εστίασης… βέβαια σου λέει,  αν τους αφήσω να φτιάξουν γλέντι… τι ώρα θα μαζέψω εγώ το μαγαζί;;; αλλά τι να γίνει;;; δεν τα βρίσκεις όλα…

Στην Πάργα, πρακτικά, κάναμε ότι θέλαμε… αλλά ούτε τα δωμάτια, ούτε το φαγητό είχε την ποιότητα της Κυλλήνης.

Άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όσους μόχθησαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό …
Μπράβο παιδιά.

Παύλος Αγγελίδης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Σχετικά με το ξενοδοχείο δεν έχω να προσθέσω κάτι, προσωπικά εκτός του θέματος της διασκέδασης, με κάλυψε
υπερ ικανοποιητικά απο φαγητό και διαμονή.
Αν σκεφτεί κανείς οτι είχε αυτό το δωμάτιο με 40 ευρώ και αυτό το πρωινό και φαγητό για 50 την ημέρα... ακόμα και σε περιόδους κρίσης
δε τα βρίσκει κάποιος, ούτε σε Βουλγαρίες κλπ αν αυτό έχει στο μυαλό του. Το φαγητό εκτός ποικιλίας είχε και πολύ καλή ποιότητα.

Σχετικά με το ΦΡ.
Απο "μακριά " φαινόταν οτι η 5η διαδρομή θα έχει θέματα. 1ο θέμα που αναφέραμε στο ΔΣ μιας που ο Νικος είναι μέλος του ΔΣ,
είναι οτι η απόσταση ειδικά του πρώτου σχεδιασμού ήταν Παρα πολύ μεγάλη. Με εσωτερική κουβέντα φτάσαμε σε αυτό που βγήκε στο τέλος.
Δηλαδή πρώτο λάθος κατά την άποψη μου ήταν οτι και άργησε πολύ να βγει και έγινε πολύ μεγάλη.

Μετά είχαμε πει οτι πρέπει να υπάρχουν ξένοι μέσα, γιατί αυτό θα ήταν το νόημα του ΦΡ, να τους μεταφέρουμε πως περνάμε καλά κλπ
να ζήσουν την Ελληνική φιλοξενία , έρθουν τα μέλη κοντά και όλα αυτά τα καλά που έχει το ΦΡ.
Λόγω του πρώτου λάθους ο σημαντικότερος κανόνας ίσως αυτού του ΦΡ δεν ήταν σε ισχύ.
Παρ όλα αυτά είπαμε, προσπαθήστε να έχετε ξένους... μέχρι το πρωί της αναχώρησης δεν είχατε.
Έτσι είπαμε στον Νίκο, πηγαίνετε κάντε το ΦΡ σας και θα είστε έγκυροι.

Δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά είχατε δυο ομάδες "υπο τον Νίκο" ...γενικά ακολουθήσατε μια "αναρχοαυτόνομη" πορεία
που όπως ήταν αναμενόμενο ...έχασε τον στόχο.

Τώρα το πως ακούστηκε στο βράδυ η βαθμολογία της 5ης ...ομάδας ? διαδρομής...? είναι μια θολή ανάμνηση καθώς
υπήρχαν πολλά που έπρεπε να πουμε και ξεχαστήκανε ή τα αφήσαμε γιατί και χρόνο δεν είχαμε και πρόβλημα υπήρχε με την ανάγνωση σε δυο γλώσσες.

Επειδή λοιπόν οι κανόνες είναι για να εφαρμόζονται, έπρεπε να ειπωθεί ότι δεν συμμετείχε καμία ομάδα στην 5η διαδρομή.
Αν είχε καταλάβει το ΔΣ ότι ήταν λάθος ο κανόνας της υποχρεωτικής συμμετοχής ξένου στην κάθε ομάδα, έπρεπε έγκαιρα να είχε αλλάξει τους κανόνες.

δηλαδή αν γινόταν έτσι δεν θα είχαμε παράπονα ?
Έλα παιδιά... ας σοβαρευτούμε να δούμε πρώτα τι κάνουμε εμείς για να είμαστε ΕΝΤΟΣ και μετά ας αφήσουμε τους άλλους να κριθούν.

Σκέφτηκε κανείς τι θα λέγανε οι άλλες ομάδες ? ή τι θα λέγανε τυχόν μέλη των ομάδων σας αν σας κόβαμε το πρωί ?
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... αρα καλύτερα μετωπική και ας είναι με όγκο Σιώνα (άστειο εεεε... μη το πάρεις στραβά) (και όγκο Νίκου βεβαίως βεβαίως...)

Ευελπιστούμε στο επόμενο ΦΡ τον Σεπτέμβρη να πάρετε το αίμα σας πίσω.

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
και για μενα κανονικα δεν θα επρεπε να ειπωθει οτι ειχε και 5η ομαδα για το ΦΡ και το πρωι της παρασκευης να μην ελεγαν απο το ΔΣ οτι πηγαινετε και θα ειστε εγκυροι κανονικα να το λεγαν απο την πεμπτη το βραδυ για να σηκωθουμε κανονικα και να φυγουμε στην ωρα μας , τεσπα και ετσι οπως εγινε περασαμε περιφημα και η διαδρομη απαιχτη ,αυτα τα ολιγα......

Offline eskandar

• Απλός οδηγός
  • μοτοσυκλετιστής
Χρήστο συμφωνώ κ επαυξάνω σε όλες τις παρατηρήσεις σου! Τα πιο σοβαρά "στραβά" είναι και τα ακόλουθα (κ περιμένω απολογητικό υπόμνημα από το ΔΣ)
1) ενώ διαφημιζόταν, ΔΕΝ υπήρχε σοκολατοθεραπεία!
2) ενώ ΔΕΝ απαγορεύεται, ΔΕΝ υπήρχαν διαθέσιμα 4 χέρια για μασάζ! Μόνο 2!
3) ΔΕΝ υπήρχαν αρωματικά στο χαμάμ!
4) ΔΕΝ υπήρχαν αρωματικά στη σάουνα!
5) ΔΕΝ υπήρχε ο καθιερωμένος Αρχιερέας στο χαμάμ κ τη σάουνα
6) Οι σαγιονάρες μιας χρήσης ήταν απαράδεκτες διότι έβγαινε το δάκτυλο λόγω υγρασίας, έφευγε η σαγιονάρα κ γλιστρούσε απίστευτα
7) Η εσωτερική πισίνα στα spa είχε θαλασινό νερό! Πού ακούστηκε αυτό?...
8) ΔΕΝ λειτουργούσε απολύτως κανένα όργανο μέσα στην πισίνα των SPA. Ούτε καταρράκτης, ούτε ποδήλατο, ούτε υδρομασάζ, ούτε ....
9) το μεγαλύτερο βάθος της πισίνας ήταν 1,30!
10) Ήταν κλειδωμένη η πόρτα που οδηγούσε σε δύο εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες-υδρομασάζ, οι οποίες ήταν στο κέντρο ενός αρχαιοελληνικού θερινού ναού! Πέρσι λειτουργούσε κανονικά!
11) ΔΕΝ υπήρχε service σε όλο το χώρο των spa. Μόνο τσάι ...

Όσο για την τιμή; ... 140 ευρώ ! Κ 3-4 Ινδοί Να περιφέρονται τριγύρω σου αντί για...

Κ έτσι για την ιστορία: στην επιστροφή είχα τέτοιους αφόρητους πόνους στον αυχένα, που σκλεφτηκα σοβαρά να διανυκτερεύσω στα Γιάννενα. Καλά που ήταν ο Χρήστος, που με ξαλάφρυνε τον πόνο ( μη ρωτάτε πώς) κ κατάφερα να γυρίσω!
Φταίω αν κάνω καμιά αγωγή αποζημίωσης μετά από όλα αυτά;;;
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ; ΟΧΙ ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ!

Ένας παλιός "μηχανόβιος" είχε πει: "Αδερφέ πρώτα θα αγοράζεις τη νέα σου μηχανή και μετά θα πουλάς την παλιά" Πόσο δίκιο είχε!!!....

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Χρήστο συμφωνώ κ επαυξάνω σε όλες τις παρατηρήσεις σου! Τα πιο σοβαρά "στραβά" είναι και τα ακόλουθα (κ περιμένω απολογητικό υπόμνημα από το ΔΣ)
6) Οι σαγιονάρες μιας χρήσης ήταν απαράδεκτες διότι έβγαινε το δάκτυλο λόγω υγρασίας, έφευγε η σαγιονάρα κ γλιστρούσε απίστευτα
8) ΔΕΝ λειτουργούσε απολύτως κανένα όργανο μέσα στην πισίνα των SPA. Ούτε καταρράκτης, ούτε ποδήλατο, ούτε υδρομασάζ, ούτε ....
10) Ήταν κλειδωμένη η πόρτα που οδηγούσε σε δύο εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες-υδρομασάζ, οι οποίες ήταν στο κέντρο ενός αρχαιοελληνικού θερινού ναού! Πέρσι λειτουργούσε κανονικά!

Όσο για την τιμή; ... 140 ευρώ ! Κ 3-4 Ινδοί Να περιφέρονται τριγύρω σου αντί για...

Κ έτσι για την ιστορία: στην επιστροφή είχα τέτοιους αφόρητους πόνους στον αυχένα, που σκλεφτηκα σοβαρά να διανυκτερεύσω στα Γιάννενα. Καλά που ήταν ο Χρήστος, που με ξαλάφρυνε τον πόνο ( μη ρωτάτε πώς) κ κατάφερα να γυρίσω!

Ευτυχώς που σκοτεινιάζει και δεν θα το διαβάσουν πολλοί, να αρχίσουν αγωγές και τα τοιαύτα.......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να συγχαρώ όλο το ΔΣ για τον κόπο τους και την επιτυχή ολοκλήρωση της ΙΤΤ. :eusa_clap: :eusa_clap:

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν ήταν η καλύτερη ΙΤΤ που έχει γίνει η υπολείπετε των υπολοίπων, σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά, περάσαμε ωραία, είδαμε φίλους από όλη την Ελλάδα αλλά  και πολλούς που ταξίδεψαν από άλλα κράτη.

Το ξενοδοχείο ήταν πάρα πολύ καλό και η τιμή σε σχέση με αυτά που πρόσφερε ήταν «τσάμπα», για τις παροχές δεν έχω λόγια, υπερπλήρη μιας και είναι από τα κορυφαία στο είδος. Περι εστίασης με τα δικά μου μάτια ήταν από τα πολύ πλούσια και καλοφτιαγμένα μπουφέ με μεγάλη ποικιλία και στο πρωινό και το βραδινό.

Μελανό σημείο ήταν μόνο η έλλειψη μουσικής, έλειψε ένα πάρτι σαν αυτό που έγινε στην ΙΤΤ της Γερμανίας που τα ήπιαμε, τραγουδήσαμε όλοι μαζί, ο Μέμος χόρεψε και το συρτάκι του μαζί με Έλληνες και ξένους…και όλο το νυχτερινό κέφι που μας κάνει όλους ένα.   

Όσο αφορά τα κακά που αναφέρθηκαν ποιο πάνω θεωρώ ότι το ΦΡ (αν και είμαι λάτρης του)  δεν ήταν ότι καλύτερο, θα έπρεπε να «πουλάγαμε στους ξένους θάλασσα, παραλία κλπ, τα βουνά δεν τους λείπουν, επίσης το ζήτημα χώμα είναι ένα ταμπού που θα πρέπει να το ξεπεράσει ο σύλλογος, δεν γίνετε σε κάθε εξόρμηση η διαδρομή να έχει ντε και καλά χώμα επειδή είμαστε ON - OFF.  Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ το έχω και το γουστάρω πρέπει να το κάνουν όλοι. Γιατί έστω και ένας να παρασυρθεί και πει «να το κάνω και εγώ» και χτυπήσει είναι μια απώλεια σοβαρή για το θέμα επικινδυνότητα του συλλόγου.

Εμάς οι ξένοι όλοι πέσανε, και δεν μου άρεσε καθόλου που το είδα αυτό, και σε άλλες ομάδες με το χώμα στράβωσαν, και στην ομάδα του Soto υπήρχε θέμα από ότι μου είπε ο Παύλος.
Το βράδυ του ΦΡ που τα ψευτοπίναμε (λόγο έλλειψης κεφιού και μουσικής) οι Γερμανοί μου την είπαν, και για το χώμα που πέσανε, αλλά και για την γυναίκα ενός που χτύπησε στον αστράγαλο και τα πλευρά στην Νέδα.
«Εγώ έπαθα οικονομική ζημιά, αλλά μπροστά στην γυναίκα του φίλου μου  είναι καλά» μου είπε ένας, επίσης αναφέρθηκε ότι οι χωματόδρομοι που τους πήγαμε δεν παρείχαν ασφάλεια.
Στο τελείωμα του ΦΡ όταν γυρίζαμε βίντεο με της εντυπώσεις μου είπαν ότι έχουν πάθει ένα  black out με τα όρια ταχύτητας και το πότε πρέπει να προσπερνάμε, μου λένε αφού γράφει 40 εσείς γιατί πάτε 100!!! Και πόσο πάνω να πάμε τελικά από τα όρια? Εμένα και του Ευτύχη που του το είπα μου ήρθαν λίγο γέλια αλλά τι να τους εξηγήσω τώρα….οτι εμείς είμαστε ταλιμπάν και έχουμε ρυθμούς και νόμους δικούς μας?

Άντε και στα επόμενα !....Και του χρόνου Ρουμανία όλοι μαζί!

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC

ώστε εσύ ήσουν ο περίεργος που ανάγκασε τους Ινδούς να απαγγέλλουν Ιλιάδα ενώ σε τρίβανε !!! 
Μας ζήτησαν τις παντόφλες πίσω και ένα χαιμαλί του ενός που μπλέχτηκε κάπου...  :goofy:

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Γιάννη " Κρασοπατέρα" οταν λες οτι οι Γερμανοί δυσανασχέτισαν για την χωμάτινη γιατι δεν ηταν ασφαλής τι ενοεις;;;
Επρεπε να τους παμε σε πιστα με μαξιλαρακια γύρω - γύρω;; μην τρελαθούμε κιόλα.
Οσο για τα όρια ταχύτητας πουθενα που εγραφε 40 δεν πηγαμε με 100 ουτε ημαστε ταλιμπαν. Τους βλέπω και αυτούς πως πάνε οταν ερχοντε στη χωρα μας διακοπές!!!!!
Τι να κανουμε;; εμεις δεν εχουμε αούτομπαν!!!!!
Α!! το κορυφαίο: Συναντιέτε ο Θάνος "mpthanos" το Σάββατο το πρωί που κατεβήκαμε για την ομαδική στην αρχαια ολυμπία, με έναν Γερμανόο ο οποιος παρατηρει τον Θανο που φοραει παντελόνι Τζιν!!
Καλα του λέει (σε άπταιστα γερμανικα) φοράς τζιν;; :2hysterical:
Ναι λεει ο Θανος ζέστη έχει!!!!!
Απαντα "τζίν;; νάιν τζιν!!!!!! :eusa_naughty:
Εν τω μεταξύ σχολίασε και την ποιότητα της ασφάλτου και του είπαμε, αν μαθει να οδηγαει στην ασφαλτο της χώρας μας ,
 μετα να μην φοβάται τίποτα :goofy:
« Last Edit: Σάββατο 26 Μάιος 2012, 05:51:44 πμ by azwros »

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC

Offline Achilleas.(Lordva)

• Απλός οδηγός
  • Gazofonious Epikindinous
Για το όριο μου την είπε ο olie  ο ψηλός με το μαύρο 600 ΤΑ (επεσε 2 φορες συμφονα με τα λεγομενα του ) , αλλά του εξήγησα ότι αν πηγαίναμε με 60 στον γυρισμό από Ολυμπία μάλλον δεν θα  φτάναμε ποτέ και του έδωσα σαν παράδειγμα το ότι μας προσπέρασε βανακι με τουλάχιστον 130 λέγοντας του ότι με 60 απλά δεν θα μας είχε δει.
Επίσης τους έκανε εντύπωση ότι αυτός ο δρόμος ήταν εθνική οδός και του απάντησα we don’t have autobahn  in Greece προσθέτοντας ότι ο κύριος οδικός άξονας στην Ελλάδα είναι Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλα πολλά αφού μιλήσαμε για περίπου 30 λεπτά  επί του θέματος

Born to be  Dad :D
Live to ride   Ride to live

Offline eskandar

• Απλός οδηγός
  • μοτοσυκλετιστής
     ΕΞακολουθώ να ΜΗ βλέπω απάντηση - απολογία για τα στραβά των SPA! Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι νομίζουν ότι είναι ΧΙΟΎΜΟΡ! Οι σοβαρές ελλείψεις που ανέφερα, κύριοι, είναι ΒΑΣΙΚΆ για ένα SPA που απαιτεί 140 ε για τη χρήση του! Εκτός αν τα θεωρείτε μικρό το ποσό...αλλά ΔΕΝ ΕΙΔΑ κάποιον άλλον εκεί, οπότε μάλλον δεν ειναι αμελητέο. Να σας θυμήσω ότι με 200 ε υπάρχουν γυμναστήρια, που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες (χαμάμ,σάουνα, πισίνα) για ένα ολόκληρο χρόνο! Άρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ!
      ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ λοιπόν: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ;
     Πάμε τώρα στα υπόλοιπα (σημ. Πλήρωσα 240 για μονό δωμάτιο, με δική μου επιλογή)
    1) μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο ξενδχείο θα ξυπνήσει, θα πάει για πρωινό, θα ζητήσει ελληνικό καφέ ή φραπέ και θα του απαντήσουν ευγενέστατα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ,  ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΆΞΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ; Τί λες ρε φίλε, που θα κάθομαι με την τσίμπλα στο μάτι να φτιάχνω μόνος μου ελλνκό καφέ! Ακόμα κ στο χάνι της Γραβιάς, τουλάχιστον από ευγένεια, πρωί- πρωί θα ετοίμαζαν 1 καφέ! Και δεν είπα ντε και καλά τζάμπα. Να τον πληρώσω, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ απότον κανονισμό του πρωινού! Όταν το ανέφερα (σε ύφος αστείου) στο Γεν Διευθυντή του ξνδχ, που τον ήξερα ήδη, καθώς ήταν παλιότερα στο Μακεδονία Παλλάς, μου είπε, φίλε Χρήστο, ότι ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ, καθώς είναι πολλοί οι χρήστες του ξνδχείου!!...
      2) μπορεί κάποιος να μου πει όταν ακούει "BUNGALOWS" τί ΔΕΝ καταλαβαίνει; Διότι με αυτό τον όρο, όταν μου τον ανέφερε τηλφνκά η υπευθ στις κρατήσεις, αποφάσισα να μεινω μόνος (=240). Λοιπόν, π@π@ρι@! Ήταν 1 απλό δωμάτιο...
       3) Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο χάνι, θα είναι άγνωστη έστω η κατεύθυνση, ρε καρντάσι (όχι η ακριβή θέση) ενός δωματίου στο σύνολο σχεδόν του προσωπικού; Μετά το check in, περιπλανιόμουν (φορτωμένος με 2 σαμάρια κ όοολο τον εξοπλισμό) τουλάχιστον για 20´. Ο δε groom άφαντος...
       4) μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μας διέσπειραν έτσι; Το δικό μου "bungalow" ήταν στο γάμο του Καραγκιόζη, εκτός του κεντρικού κτιρίου. Για να πάω κ να έρθω στο πρωινό ή το δείπνο έπρεπε να ντυθώ κανονικά για έξοδο! Μπουφάν κλπ...3 φορές το ξέχασα στις καρέκλες...
        5) μπορεί κάποιος να μου πει Γιατί τα ψυγεία ήταν ΆΔΕΙΑ; (εκτός απο 1 νερό κ δύο μικρά κρασάκια); Δεν θα έπρεπε να ήταν γεμάτα κ με τιμοκατάλογο; Το κοντινότερο sm ήταν 25 χλμ
 Τα υπόλοιπα στο επόμενο ενημερωτικό...

Όσο για το φρ θα μπορούσε είτε να γίνει ενημέρωση από το προηγμνο βράδυ ότι έστω και μόνο ημεδαποί Θα ήμασταν έγκυροι, ώστε να προετοιμαστούμε είτε να προβλεπόταν ανώτατο οριο σμμτχ αλλοδαπών σε 1 ομάδα ώστε να διανεμηθούν σε όλες. Αλλά μας βγήκε σε καλό γιατί περίπου 20 μηχανές ( όλοι Βόρειοι + χαμόγελο...) κινηθήκαμε και ΑΥΤΌΝΟΜΑ κ ΑΠΊΘΑΝΑ!
       Λοιπον, μην εντυπωσιαζομαστε μόνο από την εικόνα του ξνδχ. Ευτυχώς ήταν εντυπωσιακή η δίαθεση ολης της οργντκ επιτρ κ του ΔΣ  για το καλύτερο! Όλοι με 1 χαμόγελο διαρκώς! Μου έκανε τρομερή εντύπωση...Τα ξαναλέμε...

Ένας παλιός "μηχανόβιος" είχε πει: "Αδερφέ πρώτα θα αγοράζεις τη νέα σου μηχανή και μετά θα πουλάς την παλιά" Πόσο δίκιο είχε!!!....

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
     ΕΞακολουθώ να ΜΗ βλέπω απάντηση - απολογία για τα στραβά των SPA! Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι νομίζουν ότι είναι ΧΙΟΎΜΟΡ! Οι σοβαρές ελλείψεις που ανέφερα, κύριοι, είναι ΒΑΣΙΚΆ για ένα SPA που απαιτεί 140 ε για τη χρήση του! Εκτός αν τα θεωρείτε μικρό το ποσό...αλλά ΔΕΝ ΕΙΔΑ κάποιον άλλον εκεί, οπότε μάλλον δεν ειναι αμελητέο. Να σας θυμήσω ότι με 200 ε υπάρχουν γυμναστήρια, που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες (χαμάμ,σάουνα, πισίνα) για ένα ολόκληρο χρόνο! Άρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ!
      ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ λοιπόν: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ;
     Πάμε τώρα στα υπόλοιπα (σημ. Πλήρωσα 240 για μονό δωμάτιο, με δική μου επιλογή)
    1) μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο ξενδχείο θα ξυπνήσει, θα πάει για πρωινό, θα ζητήσει ελληνικό καφέ ή φραπέ και θα του απαντήσουν ευγενέστατα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ,  ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΆΞΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ; Τί λες ρε φίλε, που θα κάθομαι με την τσίμπλα στο μάτι να φτιάχνω μόνος μου ελλνκό καφέ! Ακόμα κ στο χάνι της Γραβιάς, τουλάχιστον από ευγένεια, πρωί- πρωί θα ετοίμαζαν 1 καφέ! Και δεν είπα ντε και καλά τζάμπα. Να τον πληρώσω, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ απότον κανονισμό του πρωινού! Όταν το ανέφερα (σε ύφος αστείου) στο Γεν Διευθυντή του ξνδχ, που τον ήξερα ήδη, καθώς ήταν παλιότερα στο Μακεδονία Παλλάς, μου είπε, φίλε Χρήστο, ότι ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ, καθώς είναι πολλοί οι χρήστες του ξνδχείου!!...
      2) μπορεί κάποιος να μου πει όταν ακούει "BUNGALOWS" τί ΔΕΝ καταλαβαίνει; Διότι με αυτό τον όρο, όταν μου τον ανέφερε τηλφνκά η υπευθ στις κρατήσεις, αποφάσισα να μεινω μόνος (=240). Λοιπόν, π@π@ρι@! Ήταν 1 απλό δωμάτιο...
       3) Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο χάνι, θα είναι άγνωστη έστω η κατεύθυνση, ρε καρντάσι (όχι η ακριβή θέση) ενός δωματίου στο σύνολο σχεδόν του προσωπικού; Μετά το check in, περιπλανιόμουν (φορτωμένος με 2 σαμάρια κ όοολο τον εξοπλισμό) τουλάχιστον για 20´. Ο δε groom άφαντος...
       4) μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μας διέσπειραν έτσι; Το δικό μου "bungalow" ήταν στο γάμο του Καραγκιόζη, εκτός του κεντρικού κτιρίου. Για να πάω κ να έρθω στο πρωινό ή το δείπνο έπρεπε να ντυθώ κανονικά για έξοδο! Μπουφάν κλπ...3 φορές το ξέχασα στις καρέκλες...
        5) μπορεί κάποιος να μου πει Γιατί τα ψυγεία ήταν ΆΔΕΙΑ; (εκτός απο 1 νερό κ δύο μικρά κρασάκια); Δεν θα έπρεπε να ήταν γεμάτα κ με τιμοκατάλογο; Το κοντινότερο sm ήταν 25 χλμ
 Τα υπόλοιπα στο επόμενο ενημερωτικό...

Αλεξανδρε πιστευεις οτι το ΔΣ πρεπει να απολογηθεί για ολα αυτα ....;
Στο μονο που μπορω να δωσω απαντηση ειναι οτι οταν λεμε μπουφε σημαινει και αυτοεξυπηρέτηση ακομα και στον καφε .
Και θελωνα ρωτησω ολα αυτα γιατι κατοπιν εορτης τα ειπες σε καποιον του ΔΣ εκεινη την ωρα στο ξενοδοχειο ..και μιλαω για δωματιο ,αποσταση , διοτι για το σπα κλπ ,κλπ δεν ηταν στις αρμοδιοτητες του ΔΣ .

Offline eskandar

• Απλός οδηγός
  • μοτοσυκλετιστής
Φυσικά και ΔΕΝ τα είπα, γιατί αφενός ΔΕΝ ήταν στο χέρι του ΔΣ να κάνει κάτι και αφετέρου ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΆΛΑΣΑΝ τη δίαθεση, οπότε ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΛΌΓΟΣ να δημιουργήσω εκείνες τις ημέρες θέμα! Τα σημειώνω απλά γιατί συμφωνώ με τη θεση του redkon ότι το προσωπικό προσλήφθηκε σε αναγκαίο αριθμό κ μόνο για τις ημέρες πού ήμασταν εκεί με απόφαση της στείρας καπιταλιστικής νομενκλατούρας.
 Η  απαίτηση για "απολογία" είναι καθαρά... φουτουριστική...

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Φυσικά και ΔΕΝ τα είπα, γιατί αφενός ΔΕΝ ήταν στο χέρι του ΔΣ να κάνει κάτι και αφετέρου ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΆΛΑΣΑΝ τη δίαθεση, οπότε ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΛΌΓΟΣ να δημιουργήσω εκείνες τις ημέρες θέμα! Τα σημειώνω απλά γιατί συμφωνώ με τη θεση του redkon ότι το προσωπικό προσλήφθηκε σε αναγκαίο αριθμό κ μόνο για τις ημέρες πού ήμασταν εκεί με απόφαση της στείρας καπιταλιστικής νομενκλατούρας.
 Η  απαίτηση για "απολογία" είναι καθαρά... φουτουριστική...
Μα για την συγκεκριμενη θεση του Χρηστου δεν διαφωνισε κανεις ...η διαφωνια ηταν στο θεμα ποικιλιας,ποσοτητας,ποιοτητας , του φαγητου .Ο τροπος εκφρασης ομως των παραπονων σου δειχνει σαν να ευθυνεται το ΔΣ...το οποιο προσπαθησε να  εχει στην καλυτερη δυνατη τιμη τις καλυτερες δυνατες παροχες σε ενα μερος οπου οι περισσοτεροι απο εμας πολυ ...μα πολυ δυσκολα θα επιλεγαμε για διακοπες αυτονομα .
Σαφως και σε τετοια μερη χαοτικα και απροσωπα υπαρχουν καποιες δυσκολιες ..και μενα το δωματιο ηταν μακρια και επειδη ηταν και το δωματιο    που ειχε να κανει και με αλλα θεματα στην διοργανωση επρεπε να ειμαι καθε τρεις και λιγο εκει ..τεσπα πιστευω οτι καλο θα ειναι τα παραπονα να αφορουν σε οτι εχει να κανει με θεματα καθαρα της διοργανωσης πχ ενα παρτυ που ΟΛΟΙ θελαμε αλλα δυστυχως δεν το καταφεραμε .

Παντως ειμαι πεπεισμενος οτι παρ'ολα αυτα τη τριτη φορα που θα ξανακανουμε ΙΤΤ σιγουρα θα ειμαστε σε ακομα καλυτερο επιπεδο διαμονης ,εστιασης , διοργανωσης , απο τα λαθη και τις δυσκολιες μαθαινεις .

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Εγώ πάλι προτίμησα να ευχαριστηθώ την όλη εμπειρία και να πάρω μόνο τα καλύτερα στο δρόμο της επιστροφής μαζί μου...

Πέρασα καλά και ευχαριστώ όλους όσους κόπιασαν για να τα βρω έτοιμα και να περάσω καλά!!!

Και εγώ στράβωσα με το ότι ο χώρος στάθμευσης ήταν 650 μέτρα από το δωμάτιό μου (γι' αυτό άλλωστε και οι μηχανές ήταν παρκαρισμένες πιο κοντά στα δωμάτια), στράβωσα και ξενέρωσα όταν το Σάββατο το απόγευμα έκλεισαν τις νεροτσουλίθρες και το bar της πισίνας στις 18:00, πάνω που πολλοί από εμάς είχαμε το παρτάκι μας, ΑΛΛΑ, πάντα είχα ...plan B για να συνεχίσω να περνάω καλά και δεν στεναχωρήθηκα για όλες αυτές τις ψιλοπαπαριές του ξενοδοχείου...

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Εγώ πάλι προτίμησα να ευχαριστηθώ την όλη εμπειρία και να πάρω μόνο τα καλύτερα στο δρόμο της επιστροφής μαζί μου...

Μα εσυ εισαι Ευχαριστος ανθρωπος (το εννοω ;) ) το ιδιο λειτουργω και εγω.

Χαρηκα που σε γνωρισα.

...στράβωσα και ξενέρωσα όταν το Σάββατο το απόγευμα έκλεισαν τις νεροτσουλίθρες...
την Κυριακη απο το πρωι δυο-τρεις που μειναμε τις ευχαριστηθήκαμε!!

Υ.Γ. : Που ηταν αυτες στο Φ.Ρ.;;

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Μα εσυ εισαι Ευχαριστος ανθρωπος (το εννοω ;) ) το ιδιο λειτουργω και εγω.

Χαρηκα που σε γνωρισα.
την Κυριακη απο το πρωι δυο-τρεις που μειναμε τις ευχαριστηθήκαμε!!

Σ' ευχαριστώ Γιώργη!!! Και εγώ χάρηκα που επιτέλους μετά από τόσο καιρό στο forum, γνωριστήκαμε από κοντά!!! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα φίλε!!!

Όσο για τις νεροτσουλήθρες, ένα έχω να πω! Τα παιδιά στο μπαρ ...τρόμαξαν με ότι έγινε το Σάββατο το μεσημέρι!!!  :goofy: :goofy: :goofy:

Έχω πολλά ...τεκμήρια για το ΔΣ που έπαιζε (παίζαμε) σαν παιδιά σε 5ήμερη και σας (μας) είχε αφήσει τους υπόλοιπους σε αυτό το ...χάλια περιβάλλον, άξιους της μοίρας...

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Θα ανεβάσω φώτο όταν συγκεντρωθώ ( ...γιατί είμαι ακόμα Κυλλήνη  :-\ :-\ :-\)
« Last Edit: Σάββατο 26 Μάιος 2012, 19:16:57 μμ by panisk »

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr

..διαβαζω ολες αυτες τις μερες την παρουσα ενοτητα,λαμβανωντας υπ'οψην ολα  & ολους  και εχω να πω το εξης  ....   κανενα συμβουλιο,πουθενα , και ποσο μαλλον σε ενα club σαν αυτο [τρανσαλπ] που ειναι ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ , δεν μπορει να προβλεψη η'' να προνοηση για προβληματα τετοιου ειδους !  Μια λυση ειναι , να μην ξαναπατε στο συγκεκριμενο  hotel [οσοι δεν σας αρεσε]   ειτε ιδιωτικα ειτε με καποιο συλογο.Αλλη λυση ειναι ,αν τα προβληματα ειναι τοσο σοβαρα να πηγαινετε μονοι σας εκδρομη οπου θελετε. Ισως ο χωρος του φορουμ δεν ειναι ο καταληλοτερος για να ενημερωσετε [- σουμε]  γιατι βλεπω οτι δημιουργουνται  εντασεις χωρις λογο .Δηλαδη εγω που δεν ηρθα ας πουμε ...μου μενει η εικονα μιας ''μουρμουρας''??? ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?   Δεν φταιει το συμβουλιο για τετοια μικροφαινομενα ,που βεβαια ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ  να παραπονιεστε [ οπως αυτο με το παρκινγ η"' το νερο στο ψυγειο του δωματιου]   Τι να κανουν ομως  και τα παιδια?  Να πανε να μεινουν δοκιμαστικα 2 μερες πριν?   Υστερα , τρεχουν για τοσα πραγματα...διαδρομες ,κλπ.....Ο καθενας αφιερωνει προσωπικο χρονο και απ'οτι ξερω οι περισσοτεροι εχουν οικογενεις με κουτσουβελα πραγμα που καθιστα την ενασχοληση δυσκολοτερη !  Δεν νομιζω οτι club με αντικειμενο την μοτοσυκλετα ''στοχευει''   ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ HOTEL , οταν ολοι λιγο-πολυ διαδιδουμε οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ προκειμενου ...κλπ-κλπ.    Ολους μας αρεση το ωραιο [και τα ωραια φυλλα!!!]  αλλα μην κολατε εδω. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ,ιστοριες με χαβαλε ,και μια και ειναι μια μεγαλη ΠΑΡΕΑ αυτο το club, βρητε τροπο στην λεσχη και πειτε τα   στο συμβουλιο  ωστε να τα αποφυγουμε την επομενη φορα.Σκεφτητε εσεις να τρεχετε να οργανωσετε κατι και απο κατι που ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ να την ''ακουτε'' και απο πανω ! ΞαναΤΟΝΙΖΩ οτι εχετε δικιο αλλα ο φταιχτης ειναι αλλος  και στο φιναλε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ,ΤΕΛΙΚΑ ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ HOTEL !!!  ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ..[μια και σας θεωρω ολους φιλους]                          .George