Hellas Transalp Forum

Άλλαξε χέρια η Ducati

M. I. Pagalos · 3155

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
on: Πέμπτη 19 Απρίλιος 2012, 17:35:11 μμ
 H Ducati αγοράστηκε από τον όμιλο Volkswagen! Το νέο δεν είναι ότι πουλήθηκε, αυτό το ξέρανε ήδη όσοι ασχολούνται. Το νέο είναι ότι αγοράστηκε από όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #1 on: Παρασκευή 20 Απρίλιος 2012, 01:25:25 πμ
H Ducati αγοράστηκε από τον όμιλο Volkswagen! Το νέο δεν είναι ότι πουλήθηκε, αυτό το ξέρανε ήδη όσοι ασχολούνται. Το νέο είναι ότι αγοράστηκε από όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών!

Κοίτα ρε πούστη τι έχασα μέσα από τα χέρια μου!!!

Και σου είχα πει ρε Μιχάλη ρίξε σύρμα άμα μάθεις τίποτα….γιατί δεν μιλάς να την πάρουμε και να κάνουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα?.....  ;D

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 20 Απρίλιος 2012, 04:31:41 πμ
Ξέρουν τι κάνουν οι Γερμανοεβραίοι.  :humping: πρώτα την οικονομία μιας χώρας και μετά ότι έχει μπίτ-παρά.
Άρε "Σοβιετικό στράτευμα" που τους χρειάζεται! Άρε "Σοβιετικό στράτευμα" που τους χρειάζεται!!!

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #3 on: Παρασκευή 20 Απρίλιος 2012, 05:40:33 πμ
Κοίτα ρε πούστη τι έχασα μέσα από τα χέρια μου!!!

Και σου είχα πει ρε Μιχάλη ρίξε σύρμα άμα μάθεις τίποτα….γιατί δεν μιλάς να την πάρουμε και να κάνουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα?.....  ;D

Εμένα στην απ' 'εξω ρε Γιάννη! Όχι τίποτις άλλο έχασα και στη δημοπρασία το κύπελλο του Λούη για λίγα ψωροχιλιάρικα απο τον όμιλο χτες και είμαι χάλια.

Offline vasko

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
Reply #4 on: Παρασκευή 20 Απρίλιος 2012, 05:48:24 πμ
Κοίτα τι έπαθα ρε συ.Μου περισσεύουν 20000€ να πάρω το Multistrada αλλά τώρα που το έμαθα...γερμανικό μηχανάκι δεν αγοράζω!

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Ω ρε που πάμε ρε!!!

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #5 on: Παρασκευή 20 Απρίλιος 2012, 05:52:30 πμ
  Κι έτσι η Ducati δεν είναι πια Ιταλική αλλά Γερμαναράδικη! Θα κατακτήσουν τα πάντα αυτοί!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!