Το κοκκινο χρωμα εχει την ιδιοτητα σε μια εικονα να "βγαινει" μπροστα ποσο μαλλον σε τοσο μεγαλη εκταση Προσωπικα ειτε θα διαλεγα αλλο χρωμα ειτε θα εκανα κοκκινα μονο τα καψουλια αν ηθελα να κανω ντε και καλα κατι με τις μαυρες ζαντες
Το κοκκινο χρωμα ειναι πολυ "δυνατο" και χρειαζεται προσοχη ως προς τις επιφανειες που εφαρμοζεται Πολλες δε φορες η χρηση του ακροβατει μεταξυ καλαισθησιας και κιτς Οποτε η γνωμη μου ειναι να προσεξεις πολυ ως προς το ποιες ακομα επιφανεις θα βαψεις με αυτο Κατα την γνωμη μου ενα ζευγαρι μανετες με ανοδιωση στο ιδιο χρωμα θα δημιουργουσε ενα νοητο τριγωνο ωστε το ματι να αγκαλιαζει ολη την μοτοσυκλετα και να μην επικεντρωνεται μονο στις ζαντες Επισης θα καταργουσα το γκρι αυτοκολητο μιας και προκειτε για 'βαρετη" λεπτομερεια και θα κρατουσα μονο το τμημα με τα κοκκινα γραμματα "rally touring" τα οποια θα εμπαιναν στο σημειο ακριβως κατω απο την σελα (το εχω κανει στο δικο μου)
Φιλικα και με καλοπροαιρετη διαθεση
ΥΓ Παρολα αυτα καλα εκανες και το τολμησες! 
Επί της ουσίας, το κακό με το custom είναι ότι δεν μπορείς να πειράξεις κάτι μονόπλευρα. Π.χ. οι χρυσαφί ζάντες του 700, πήγαιναν και με τα χρώματα - γραφικά, αλλά κυρίως με το μαύρο ψαλίδι και τα μαύρα στηρίγματα των μαρσπιέ του συνοδηγού.
Εάν βάζανε ασημί ψαλίδι, θα ήταν άχρωμο το σύνολο.
Από τη στιγμή που στο μαύρο 650 δεν υπήρχε άλλο χρώμα να συνδυάζεται με κάποια ελάχιστα σημεία στη μηχανή, το κόκκινο ήταν επιλογή, εάν ήθελες να το κάνεις. Άλλως, δεν προχωρούσε η υλοποίηση.
Και καψούλια δεν υπήρχαν, όπως και ανοξείδωτες ακτίνες.
Αυτό που δεν εναρμονίζεται ομαλά, εάν μοιράσουμε το οπτικό πεδίο σε άνω - κάτω, είναι το ψαλίδι + βάσεις μαρσπιέ και όχι τα γραφικά. Νομίζω ότι μια ανοδίωση στο ψαλίδι (μαύρο) και στις βάσεις, θα έδινε την έξτρα αρμονία στα παραπάνω.
Αλλά βασικά δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω κόκκινο σε άλλα μέρη ή να αλλάξω κάτι άλλο - προς το παρόν
« Last Edit: Πέμπτη 23 Φεβρουάριος 2012, 04:49:40 πμ by nikos 238 »
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)