Λοιπον, τα φωτα σας καθως το ΤΑακι μου δεν ειναι ακατανικητο (invincible) οπως νομιζα - και πως να ειναι με ολα τα σκισιματα που εχει φαει στην 10χρονη ζωη του

Λιγο πριν τα Χριστουγεννα και ενω το μηχανακι ειχε 100300χμ (λες και το φυλαγε να περασει τα 100Κ χμ για να το βγαλει) ειδα ενα λεκε απο υγρο στο εδαφος κατω απο το αριστερο καπακι του κινητηρα οπως ειχα το μηχανακι στι πλαϊνο σταντ και ψάχνοντάς το λιγο διαπιστωσα οτι ειναι ψυκτικο. Απο τοτε το παρκαρα στο κεντρικο σταντ για να δω απο που ακριβως εχει τρεξει αν θα το ξανακανε και μερικες μερες μετα βρηκα μπλε ψυκτικο πανω στο κουτι του στροφαλου/κιβωτιου αριστερα των κυλινδρων. Στην αρχη μου πηγανε στο μυαλο τα λαστιχακια στεγανοποιησης του σωληνα που ενωνει τους κυλινδρους και τα οποια ειχα αλλαξει στα 90Κ χμ. Το παρακολουθησα επι μερες αλλα δεν το ξαναεκανε μεχρι κανα δυο βδομαδες πριν οταν το ξανακανε και τοτε μου φανηκε οτι το υγρο ειχε φυγει απο την ραφη του σωματος του μπροστα κυλινδρου οπως παταει πανω στο κουτι του στροφαλου/κιβωτιου. Και παλι δεν ειμουνα σιγουρος μεχρι την περασμενη Παρασκευη και σημερα οπου αφου του την "εστησα" πιστευω οτι το βρηκα.
Ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος οτι το υγρο φευγει απο κει και αυτο γινεται αφου βαλει κανεις μπροστα και μολις αρχισει να διαστελεται ο κυλινδρος απο την θερμοκρασια. Χανει καποιο υγρο (οχι πολυ) και σταματαει μολις ζεσταθει λιγο καλυτερα και διασταλει κι'αλλο. Το βρηκα σταματωντας και κοιτωντας καθε λεπτο στο δρομο προς τη δουλεια το πρωι με το ψοφοκρυο την περασμενη Παρασκευη και σημερα.
Αναρωτιεμαι πως παταει το σωμα του κυλινδρου στο κουτι (crankcase), εχει καποια φλαντζα εκει. Αν ταχει παιξει αυτη η φλαντζα για οποιοδηποτε λογο μιλαμε για αρκετη δουλεια για αλλαγη

Αλλα σκεφτομαι μηπως εχει και κανενα λαστιχακι εκει στη διοδο του ψυκτικου και αυτο ταχει παιξει, για κοιταξτε οι εχοντες μηχανολογικα σχεδια να μου πειτε τι παιζει εκει, το Haynes που κοιταξα λιγο λεει για φλαντζα αλλα δεν εχει αρκετη λεπτομερεια.
Η λυση που μου περασε απο το μυαλο παντως ειναι να το μονωσω με σιλικονη προς το παρον ωστε να μην τρεχει αυτο το λιγο, δεν λεει να λυσω κυλινδρο για τετοιο ψιλοπραμα εκτος και αν ειναι προοιμιο οτι η φλαντζα ειναι "on its way out" που λεμε κι'εδω.
Για ν'ακουω γνωμες...