Τι να την κάνεις τη μίζα σε 250 κυβικά βρε Γιώργο;
Γιαννη, μουχει σβησει αρκετες φορες σε ανηφορικα μονοπατια, σε τετοια που δεν παταει κανεις καλα κατω και μου εχει βγει η πιστη να το βαλω παλι μπροστα. Ασε που πολλες φορες σε εντουραδες που σταματαμε να δουμε που παμε, ολοι σβηνουν αλλα εγω το αφηνω αναμενο γιατι βαριεμαι το ανοιξε μανιβελα, βαλε μπρος κλπ Δεν ειναι
απολυτα απαραιτητη αλλα εχω βαρεθει μια ζωη με μανιβελα σε ολα τα μικρα εντουρακια που ειχα. Στο δε XR400 ειναι απαραιτητη γιατι εχω δει τετοιο να μουλαρωνει, στα δε μεγαλυτερα ακομη περισοτερο, ιδιως στο 650.
Ελα Γιωργο το συγκερκιμενο ειναι με μιζα, αν δεν κανω λαθος τα μοντελα Ιαπωνιας ειχανε μιζα, τα Ευρωπαικα οχι, αυτα απο το αγγλικο φορουμ
Οπα, αυτο εννουσες με το Ιαπωνιας λοιπον

Τελεια, αν εχει και μιζα εχεις χτυπησει αψογο εργαλειο και φαινεται πολυ καθαρο οπως ειπε κι'ο Λουρος, njoy

Κριμα παντως που η Χοντα σταματησε να βγαζει το XR, το οποιο φυσικα αντικαταστηθηκε με το CRF 230 το οποιο στη Κυπρο ειναι πανακριβο και δεν πουλαει
Δεν ειναι μονο αυτο, αλλο XR αλλο CRF, το ενα κατσικι για εξερευνησεις/αντβεντσουραδες παντου (με μεγαλυτερο τεποζιτο) και λαδια καθε 2500χμ, το αλλο πιο competitiοn με ωρες λειτουργιας και ολα τα συναφη.