Απο πού και πόσο και αν η συνδεσμολογία είναι πολύπλοκη 
129 Ευρώ από Makan.
Κανονικά πρέπει να κάνεις 3 συνδέσεις.
1) Ηλεκτρικό κύκλωμα για το βολτόμετρο. Στο δικό μου απλά πέρασα το καλώδιο παράλληλα με την πλεξούδα και το κούμπωσα στην αναμονή για τα accessories. Όταν ο κινητήρας δε λειτουργεί σου δείχνει κατάσταση μπαταρίας, όταν λειτουργεί σου δείχνει κατάσταση κυκλώματος φόρτισης.
2) Αισθητήρας ταχύτητας. Σχετικά απλό, όπως στα κοντεράκια των ποδηλάτων. Ο μαγνήτης κολλήθηκε στη δισκόπλακα και το καλώδιο του αισθητήρα δρομολογήθηκε παράλλημα με το σωληνάκι του φρένου. Προτίμησα τη δεξιά δισκόπλακα μιας και στην αριστερή έχω τον αισθητήρα του ABS.
3) Αισθητήρας θερμοκρασίας κινητήρα. Έχεις δύο επιλογές, ανάλογα με το kit. Είτε αισθητήρας που βιδώνει μαζί με το μπουζί και μετρά εκεί τη θερμοκρασία είτε αισθητήρας που μπαίνει πάνω στο κύκλωμα του ψυκτικού. Προσωπικά δεν έβαλα κανέναν από τους δύο γιατί (α) το 700άρι έχει από κατασκευής ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας ψυκτικού και (β) δεν υπήρχε περίπτωση να κόψω σωλήνα από το ψυγείο.
Η εγκατάσταση εμένα μου πήρε γύρω στις δύο ώρες γιατί έλυσα πλαστικά για να περάσω τα καλώδια "εργοστασιακά".
Αν επιλέξει κανείς αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού θέλει και αλλαγή υγρών ψυγείου.
Καλά Χριστούγεννα!