Hellas Transalp Forum

ΨΑΧΝΩ ΨΑΧΝΩ

kolors · 2035

Offline kolors

• Απλός οδηγός
on: Παρασκευή 25 Νοέμβριος 2011, 00:40:11 πμ
καταρχας καλησπερα (ή καλημερα αν ειστε πρωινοι τυποι)

θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν γνωριζετε να υπαρχει κανα συνεργειο που να ξερει τι του γινεται στην υποθεση τρανσαλπ 650.
Για να μην ξενιτευω κιολας (διοτι ολιγο τεμπελχανα μπορεις να με πεις) αν το συνεργειο συχναζε και προς Γερακες, χολαργους αγ.παρασκευες
θα ηταν ευτυχημα.

μου φαινεται οτι το υπερτατο μηχανημα (κατα πολλους τρανσαλπ) τωρα τελευταια εχει αποκτησει τα χουγια μου και ψιλοβαριεται λιγακι
με αποτελεσμα να ανοιγω το γκαζι και να μην ανταποκρινεται στο πιτς-φυτιλι.
κι εχει γινει και ροκαμπιλι και σκορτσαρει στις μικρες σχεσεις ενω μετατρεπεται σε φραπεδιερα και τρεμει ασυστολα (υποψιαζομαι πως το κρυο δεν ειναι ηαιτια του τρεμουλου) στις μεγαλες σχεσεις. γενικα δηλαδη το κουνημα το εχει στο προγραμμα σε ημερισια βαση.
τελος, αν εκαιγε φασολαδα αντι για βενζινη, θα μπορουσα (εν μερη) να δικαιολογησω τα ..χμμ σκασιματα της εξατμησης, αλλα το εχω καλομαθημενο  και μονο μπενζινα το ταιζω, οποτε πολυ θα ηθελα να ξερω γιατι εχει γινει τοσο ηχηρο.

βεβαια ολα αυτα μπορει και να τα φανταζομαι διοτι ο μηχανικος που το παω, "ολα ενταξει" μου λεει "το εφτιαξα" το θηριο
αλλα απο την τελευταια φορα που μου το ειπε, τρια ατομα το καρδιακο απο την τρομαρα τους το αποκτησαν την στιγμη που ετυχε να περναω κοντα τους, οποτε οδηγουμε στην σκεψη οτι δεν ξερει την τυφλα του.
ή οτι με πηρε χαμπαρι οτι δεν ξερω εγω την τυφλα μου και με δουλευει ασυστολα.

βεβαια οτι κι αν συμβαινει απο τα δυο, λεω να δοκιμασω την τυχη μου σε νεα σχεση που δεν θα την εχει γονατισει η ρουτινα..

οποτε για βοηθηστε τον συνανθρωπο..

Offline Hillmaster

• Απλός οδηγός
Reply #1 on: Παρασκευή 25 Νοέμβριος 2011, 00:49:45 πμ
Καλησπέρα φίλε.

Εγώ Γέρακα μένω, αλλά το Transalp για τα σέρβις του και ότι άλλο χρειαστεί το πηγαίνω στον Κωνσταντίνο Βιτωράτο, στα Σπάτα.

Και εγώ επειδή είμαι ολίγον άσχετος από μηχανολογικά, έψαχνα έναν μηχανικό που να γνωρίζει το αντικείμενο και να μην πιάνει κορόϊδο τα πελατάκια του και τον βρήκα στο πρόσωπό του.

Στον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επίσης στα συν του είναι ότι, δίνει και μηχανή αντικατάστασης για να μπορείς να μετακινήσε.

Ηλίας Δημητριάδης