Hellas Transalp Forum

DR 800S ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ,ΧΕ ΧΕ.

dengrafiforum · 8159

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
  • the dark side is here!!
on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 00:49:40 πμ
ΠΡΙ ΤΟ STROM ΕΙΧΑ ΕΝΑ DR 800S ΜΠΛΕ ΤΟΥ 1989 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗς ΠΙΟ ΩΡΑΙΕς ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΩ.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.ΤΗ ΛΕΤΕ;Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΕΡΩ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ.ΧΕ ΧΕ ΧΕ.javascript:void(0);

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #1 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 00:55:10 πμ
Αυτή είχες

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 00:55:58 πμ
ή αυτή

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 00:59:39 πμ
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΩΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #4 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 01:12:21 πμ
1980 Model

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #5 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 02:02:07 πμ
 :jack:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 02:37:16 πμ
1980 Model

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι ατο ατο ατο τελο,

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 02:40:00 πμ
:jack:
ε;;;;;;;;;;το καραγκιοζακη τη κανει;ξερης οτι δεν μενουμε μακρια,μωλης 10 μετρα.

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 03:16:00 πμ
Συγνώμη ρε Χρόνη είχες αυτό το εργαλείο και πήρες το χρέπι ;  Εεεεεε το στρώμα ήθελα να πω   :P

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 03:28:30 πμ
Συγνώμη ρε Χρόνη είχες αυτό το εργαλείο και πήρες το χρέπι ;  Εεεεεε το στρώμα ήθελα να πω   :P
Αχ,αχ,ναι αλλα δεν επελεξα εγω αυτο το χωριζμο.βλεπω υπαρχουν και αλλοι πονεμενοι.

Offline roussosnick

• Ασφαλιστικός σύμβουλος
  • Οδηγάρα
Reply #10 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 16:28:50 μμ

+1000

Χτές οπότε, είχαμε την ίδια ανάμνηση απο το 1990. Θα το ήθελα και 'γω να το έχω τώρα, όπως επίσης και το ZZR '95. Μακάρι να είχαμε τον χρόνο και το χρήμα, να τα διατηρούμε και και να μην τα πουλάμε !

Classic rules !

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 16:48:41 μμ
+1000

Χτές οπότε, είχαμε την ίδια ανάμνηση απο το 1990. Θα το ήθελα και 'γω να το έχω τώρα, όπως επίσης και το ZZR '95. Μακάρι να είχαμε τον χρόνο και το χρήμα, να τα διατηρούμε και και να μην τα πουλάμε !

Classic rules !
Θα κοψω της μπυρες τη ρακι και το κρασι,τον πρωινο καφε,την κρεπαλι με τον Παγκαλο τα βραδια στο τζακι αλλα καπια στηγμη μεχρη του χρονου θα ξαναγινη δικια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκεπτομε να κοψω και το χαρτζιληκη στο γιο μου!!!!!!!![χε χε χε].

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 16:58:40 μμ
ε;;;;;;;;;;το καραγκιοζακη τη κανει;ξερης οτι δεν μενουμε μακρια,μωλης 10 μετρα.
Επάνω του Χρόνη, τώρα που δεν μπορεί και με τα δύο χέρια ειναι ευκαιρία

Συγνώμη ρε Χρόνη είχες αυτό το εργαλείο και πήρες το χρέπι ;  Εεεεεε το στρώμα ήθελα να πω   :P
Με τον Πάγκαλο που κάνει παρέα τι περιμένεις? μια παροιμία λέει με στραβό θα κοιμηθείς το πρωϊ θα αλοιθωρίζεις

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Γεια σας Φιλαράκια από τον Αι Νικόλα, σας αγαπώ και τους δυό και τον ξέρετε

Τους καλοπιάνω γιατί μπορεί να μου την στήσουν στο δρόμο προς Ιεράπετρα, βέβαια δεν τους λέω τι μέρα που θα περασω από εκει αλλά.........κι αν !!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #13 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 19:11:39 μμ
όμορφο μηχανάκι με χωμάτινες ικανότητες, αλλά και πολλά προβλήματα.
800ρι μονοκύλινδρο εκτός οτι θα ξυπνήσεις τους δίσκους της σπονδυλικής σου στήλης, θα απαιτήσει και τη σχετική συντήρηση.

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #14 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 20:22:40 μμ
Μπίγκουλας (εκ του μπιγκ) ο Μέγας!
Πιό off από τις πολυκύλινδρες.
Το πιό μεγάλο μονοκύλινδρο που φτιάχτηκε ποτέ.
Αλλά και με προβλήματα που γράφει και ο Κωστας.
Στα μεταχειρισμένα βρίσκεται φτηνό, αλλά θα χρειαστεί και άλλο χρήμα.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 21:21:07 μμ
Μπίγκουλας (εκ του μπιγκ) ο Μέγας!
Πιό off από τις πολυκύλινδρες.
Το πιό μεγάλο μονοκύλινδρο που φτιάχτηκε ποτέ.
Αλλά και με προβλήματα που γράφει και ο Κωστας.
Στα μεταχειρισμένα βρίσκεται φτηνό, αλλά θα χρειαστεί και άλλο χρήμα.
Μου βρισκετε μια κουτα ανταλακτικα στην αποθικη γιατη καθε φωρα που αγωραζα μηχανη μετα τα μαζευα για καθε ενδεχωμενο!ακωμα και ελατηρια εχω!Που θα παει θα τα καταφερω!παγκαλε ακους;το καλητερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #16 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 22:04:54 μμ
  Άσ' τονε ρε Κώστα! Με βγάζει έξω απ' τα ρούχα μου!  :angry4: :angry4: Όπως έγραψε και μόνος του έχει μυαλό δεκάχρονου. Όταν βγήκε το συγκεκριμένο μηχανάκι ήταν κάτι το απίστευτο για την εποχή, μονοκύλινδρος 800 κυβικών αλλά και πρωτοποριακή σχεδίαση!!!! Ακόμη και σήμερα αυτό το ρεκόρ δεν έχει καταρριφθεί (επειδή απλούστατα δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να καταρριφθεί).
  Αλλά σήμερα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας να πάει να πάρει ένα τέτοιο την στιγμή που έχει ένα πολύ καλό μηχανάκι? Να σού μείνει από τα παλιά το καταλαβαίνω, να το κρατήσεις ως συλλεκτική αξία. Αφού έμεινε, άσ' το εκεί να υπάρχει (κι εμένα μού 'χει μείνει το ΜΟΤΟ GUZZI και η Αprilia). Να είσαι συλλέκτης κι αυτό το καταλαβαίνω. Να μην έχεις λεφτά και να χρειάζεσαι μηχανάκι και να πάρεις ένα τέτοιο αντί να πάρεις παπί με τα ίδια χρήματα κι αυτό το καταλαβαίνω.
 Αλλά να πας να μαζέψεις ένα μοντέλο 20 ετών χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμιά χρησιμότητα το θεωρώ ΤΗΝ grande μ@λ@κί@!!!!! :jack: Αυτό που βλέπω εγώ σ' όλο αυτό είναι η πικρή νοσταλγία τού γερο-ξεκούτη που αναπολεί τα περασμένα!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 22:17:16 μμ
  Άσ' τονε ρε Κώστα! Με βγάζει έξω απ' τα ρούχα μου!  :angry4: :angry4: Όπως έγραψε και μόνος του έχει μυαλό δεκάχρονου. Όταν βγήκε το συγκεκριμένο μηχανάκι ήταν κάτι το απίστευτο για την εποχή, μονοκύλινδρος 800 κυβικών αλλά και πρωτοποριακή σχεδίαση!!!! Ακόμη και σήμερα αυτό το ρεκόρ δεν έχει καταρριφθεί (επειδή απλούστατα δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να καταρριφθεί).
  Αλλά σήμερα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας να πάει να πάρει ένα τέτοιο την στιγμή που έχει ένα πολύ καλό μηχανάκι? Να σού μείνει από τα παλιά το καταλαβαίνω, να το κρατήσεις ως συλλεκτική αξία. Αφού έμεινε, άσ' το εκεί να υπάρχει (κι εμένα μού 'χει μείνει το ΜΟΤΟ GUZZI και η Αprilia). Να είσαι συλλέκτης κι αυτό το καταλαβαίνω. Να μην έχεις λεφτά και να χρειάζεσαι μηχανάκι και να πάρεις ένα τέτοιο αντί να πάρεις παπί με τα ίδια χρήματα κι αυτό το καταλαβαίνω.
 Αλλά να πας να μαζέψεις ένα μοντέλο 20 ετών χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμιά χρησιμότητα το θεωρώ ΤΗΝ grande μ@λ@κί@!!!!! :jack: Αυτό που βλέπω εγώ σ' όλο αυτό είναι η πικρή νοσταλγία τού γερο-ξεκούτη που αναπολεί τα περασμένΑ
Σου εχει μηνη απο μικρος το χερακι πανω κατω η εχεις παθη γερωντικη ανια;αντε ρε χουφταλω που για να πας βολτα θες στρωμα για να μην σε πονεση ο ποπο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν εχω προβλημα με τη μεσουλα μου και θελω να την κραταω σε φορμα ακωμα και ωταν δεν ειμαι σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #18 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 23:11:51 μμ
Πάρτο  ρε φίλε ! πάρτο να έχουμε να ασχολούμαστε.
Έχουν πάρει οι μισοι bmw και ενώ θα έπρεπε να μιλάνε... έχει πέσει μουγκαμάρα. Μόνο με την αντιπροσωπεία μιλάνε
πότε θα βγει η επόμενη version του firmware να λύσουν ένα πρόβλημα που υπάρχει όταν τη βάζεις μπροστά.

Και μένα μου άρεσε και αρέσει πολύ, αλλά δε το θεωρώ κάτι καλύτερο απο το ΤΑ το οποίο εκτός οτι ζει και βασιλεύει ακόμα
το ξέρουμε απ έξω και ανακατωτά.

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Παρασκευή 18 Νοέμβριος 2011, 23:38:31 μμ
Άμα αντέχει η τσέπη σου εκτός από τη μέση σου πάρτη να κάνεις και το κέφι σου.
Αφού τη γουστάρεις...

Offline ΜΥΤΙΛΗΝΗ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Phantom 4 ever...
Reply #20 on: Παρασκευή 02 Δεκέμβριος 2011, 16:26:47 μμ
Στα  νιάτα  μου, με  παρέα  αδελφικού  φίλου  που  δυστυχώς  δεν είναι  πλέον εδώ, με  Bigουλα  εκείνος  και KLR-650 εγώ, δικάβαλοι, με  ένα σκασμό  αποσκευές, κάναμε το Αθήνα-Πρέσπες από  χώμα.Παρά  το  γεγονός  ότι  "μεγαλώσαμε", παρά  το ότι  μαζέψαμε  ένα  σωρό μοτό, ένα Bigουλα  τον αγόραζα  ευχαρίστως.Απίστευτη  ροπάκλα, ατελείωτη  αντοχή, πάει παντού αξιοπρεπέστατα,δεν  έχει  απαιτήσεις  συντήρησης (μόνο  το  κόμπλερ  της  μίζας  θέλει  καρβουνάκια), είναι  άνετος (υπό τον  όρο  ότι είναι  κάποιος ironbut) και σε κάθε  περίπτωση  είναι  all time  classic.
Φίλε  αγαπητέ, για  ρίξε  μια  ματιά  εδώ:   http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1979536/ 

Καράβι  κάνω  την καρδιά,την  πεθυμιά κατάρτι,βάζω  καλύτερο  πανί  το  νού  μου τον αντάρτη