Hellas Transalp Forum

Kαλός μάστορας στην Αθήνα ?

nikolas fmx · 4983

Offline nikolas fmx

• νέος οδηγός
  • **
  • ΤΑ 650
on: Τετάρτη 21 Σεπτέμβριος 2011, 19:05:47 μμ
Καλοι μου συμφορουμίτες χρειαζομαι την βοήθειά σας.
Εδω και αρκετο καιρο με απασχολει το θεμα των εντονων κραδασμων στις χαμηλες στροφες στο TRANSALPάκι μου.
Ανοιξα και συγκεκριμενο Θεμα, ομως δεν εβγαλα ακρη.
Το πηγα και στον μαστορα της αντιπροσωπειας που το πηρα πριν 9 μηνες σαν μεταχειρισμενο. Δεν του βρηκε κατι ανησυχητικο οπως ειπε.
Το ειδε και καποιος αλλος μαστορας στον οποιο πηγαινα την προηγουμενη μηχανη μου. Μετα απο ρυθμιση βαλβιδων και συγχρονισμο καρμπυρατερ, δεν βρηκε κι αυτος τιποτα.
Ομως παρ ολ αυτα η μηχανη δεν δουλευει σωστα. Το ρελαντι ειναι ασταθες και οι κραδασμοι μεχρι τις 3500 στροφες ειναι ανυποφοροι και αντιληπτοι σε ολη τη μηχανη.
Εχω ελεγξει τα παντα : Καγκελα, βιδες βασης μοτερ, τυχον ξεβιδωμενα πλαστικα, αλλα δεν βρισκω την αιτια των κραδασμων.
Το μονο που δεν εκανα ειναι να ανοιξω το σασμαν. Παω να τρελαθω  ???
Θα ηθελα απο τους πιο παλιους και εμπειρους του φορουμ, να μου υποδειξουν καποιον ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ στην Αθηνα, ο οποιος να ξερει απο τα συγκεκριμενα μηχανακια και οχι μονο απο αλλαγη λαδιων και ντιζας.....
Σας ευχαριστω προκαταβολικα !

Πείτε "ΟΧΙ" στα ναρκωτικά.
Δεν φτάνουν για όλους !

Offline kolors

• Απλός οδηγός
Reply #1 on: Τετάρτη 21 Σεπτέμβριος 2011, 19:26:34 μμ
δεν ξερω αλλά,

καποια στιγμη που φορεσα λαστιχα sirak στο τρανσαλπ, αυτο μετατραπηκε αυτοματα σε φραπεδιερα.
μεχρι και ευχελαιο του εκαναν οι μηχανικοι αλλα τιποτα..

με το που ξαναφορεσα anakee ησυχασα..

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #2 on: Τετάρτη 21 Σεπτέμβριος 2011, 21:24:10 μμ

Ρε Νικόλα......

Πριν τα "σκάσεις" σε κάνα μάστορα....δεν περνάς μια Τρίτη από το Συμοφέ.....?

Θα έχει εκεί αρκετούς να τη δουν.......να την πάνε μια βόλτα......και μπορεί να βγάλουν άκρη.

Offline sid 2011

• νέος οδηγός
  • **
Reply #3 on: Πέμπτη 22 Σεπτέμβριος 2011, 03:43:00 πμ
Φιλε μου το περασα κι εγω αυτο οταν περασα λαστιχα ! στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι διαβαζουν τα λαστιχα και τρεμει το μηχανακι  !τελικα ηταν πολυ σφιγμενη η αλισιδα !Βρες καποιον που να ζυγιζει 100 με 120 κιλα και βαλτον να καθισει πανω !τοτε εσυ κοιτα την αλυσιδα πρεπει με βαρος να ειναι ελαφρος χαλαρη! επισης κανε και εναν σχολαστικο ελεγχο ολη την αλυσιδα αν ειναι παλια μηπως εχει καποιο απο τα δαχτιλιδακια της  προβλημα ( μηπως εχει φυγει κανενα)! απο εκει και περα αν εχεις βγαλει καρπυρατερ κοιτα μηπως δεν κουμποσαν σωστα και ρουφαει πολυ αερα ! επισης κοιτα και τα σωλινακια της υποπιεσης μηπως βουλωσαν η μηπως τρυπησαν !κανε πρωτα εναν ελεγχο σε αυτα και επειτα σου βρισκουμε και μαστορα ( κατα μελισια μερια ) αν σε βολευει!!
« Last Edit: Πέμπτη 22 Σεπτέμβριος 2011, 03:53:04 πμ by sid 2011 »

Θηλυκα και μηχανες εχουν πικρες και χαρες!!

Offline nikolas fmx

• νέος οδηγός
  • **
  • ΤΑ 650
Reply #4 on: Πέμπτη 22 Σεπτέμβριος 2011, 06:32:58 πμ
Απο την αλυσιδα δεν ειναι γιατι αλλαχτηκε προσφατα μαζι με τα γραναζια.
Ουτε κι απο τα ελαστικα γιατι αλλαχτηκαν και αυτα προσφατα και το προβλημα παρεμεινε.
Την μηχανη την εχω κανει φυλλο και φτερο να δω τι φταιει...
Βασικα το Θεμα το ανοιξα οχι για συμβουλες, αλλα για να μου προτεινετε καλο συνεργειο και αυτο θα ηθελα.
Μενω Γαλατσι, αν καποιος ξερει καποιον μαστορα που να ξερει να κανει βιδες το  TRANSALP και να το ξαναδεσει ας τον προτεινει.
Φιλικα...  ;D

Δεν φτάνουν για όλους !

Offline sid 2011

• νέος οδηγός
  • **
Reply #5 on: Πέμπτη 22 Σεπτέμβριος 2011, 20:23:02 μμ
Ουτε κι απο τα ελαστικα γιατι αλλαχτηκαν και αυτα προσφατα και το προβλημα παρεμεινε.
Βασικα το Θεμα το ανοιξα οχι για συμβουλες, αλλα για να μου προτεινετε καλο συνεργειο και αυτο θα ηθελα.
Μενω Γαλατσι, αν καποιος ξερει καποιον μαστορα που να ξερει να κανει βιδες το  TRANSALP και να το ξαναδεσει ας τον προτεινει.
Φιλικα...  ;D
φιλε μου ο μαστορας που εχω να σου προτεινω  βρισκεται κοποδιστριου 9 Νεα Ερυθραια  και τα τηλεφωνα του ειναι 210 6253156  και 6932412980 ζητα το θαναση ( ετσι λενε το μαστορα )  αν δεν στο φτιαξει αυτος τοτε παρε αλλο μηχανακι!!

Offline Nikos12

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Σάββατο 24 Σεπτέμβριος 2011, 08:38:08 πμ
Υπάρχει στην Νέα Ιωνία. Σάββας λέγεται το παλικάρι! Ασχολείται αποκλειστικά με transalp - africa.

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #7 on: Σάββατο 24 Σεπτέμβριος 2011, 16:09:19 μμ
ρε παιδια αφου εχουμε συμφορουμιτη μηχανικο τι ψαχνουμε για αλλους (εγω οσες φορες εχω παει εμεινα ικανοποιημενος)

pissaman                     παρτε τα στοιχεια του απο το προφιλ του

Offline sid 2011

• νέος οδηγός
  • **
Reply #8 on: Σάββατο 24 Σεπτέμβριος 2011, 22:26:34 μμ
ρε παληκαρια το θεμα ειναι  να ειναι καλος μαστορας !! για να υσηχασει το παληκαρι και οχι να τραβιεται απο εδω και απο εκει !!

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
Reply #9 on: Κυριακή 25 Σεπτέμβριος 2011, 01:22:22 πμ

...θα πας στην Μιχαλακοπουλου, στην Honda servis Παπαγεωργιου,   
                και Καριοφυλλη 10 ,στην γωνια η εκθεση,στο στενακι το servis, 
               θα ζητησης τον Δημητρη και θα πεις οτι σε στελνω εγω !   οπως το ακους !
                 Πες στον Δημητρη το προβλημα,να σου πει την γνωμη του.  ειναι αστερι!
                   Μου εχει κανει servis σε ολα τα ταξιδια μου  [ www.georgetrips.gr ]
                     και η μηχανη παει μια χαρα ...      Georgetrips.

Offline sid 2011

• νέος οδηγός
  • **
Reply #10 on: Τρίτη 27 Σεπτέμβριος 2011, 00:39:03 πμ
Φιλικα...  ;D

Τελικα πηγες σε κανενα μαστορα απο αυτους που σου προτειναμε ? βρηκες τι εχει το μηχανακι? πες μας κι εμας ! απο περιεργεια  να μαθουμε τι προβλημα ειχες!!

Offline nikolas fmx

• νέος οδηγός
  • **
  • ΤΑ 650
Reply #11 on: Πέμπτη 29 Σεπτέμβριος 2011, 15:30:59 μμ
Τελικα πηγες σε κανενα μαστορα απο αυτους που σου προτειναμε ? βρηκες τι εχει το μηχανακι? πες μας κι εμας ! απο περιεργεια  να μαθουμε τι προβλημα ειχες!!
Καταλαβαινω απολυτα την απορια σας για την περιεργη συμπεριφορα του TRANSALP μου, αλλα δεν εχω βρει ακομα τον χρονο να το παω σε ενα απο τα συνεργεια που μου προτεινατε. Λειαν προσεχως !

Δεν φτάνουν για όλους !

Offline ΖΑΦΕΙΡΗΣ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Τρίτη 05 Ιούνιος 2012, 17:48:25 μμ
Υπάρχει στην Νέα Ιωνία. Σάββας λέγεται το παλικάρι! Ασχολείται αποκλειστικά με transalp - africa.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.