Hellas Transalp Forum

Εγγύηση

petecj · 16475

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #25 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 06:38:02 πμ
Αγόρασα το ΤΑ μου, από την Αγ. Παρασκευή, (δίπλα στην ΕΡΤ), μου πείρε την παλιά μοτο 1000€, (το ΤΑ μοντ. 03΄ με πολλά καλούδια επάνω) με ένα χρόνο εγγύση από τον ίδιο (μια και είχε τελειώσει της HONDA), μου κατέβασε 500€ (από 5500 σε 5000 γιατί του τα έδωσα όλα στο χέρι) και μου έκανε δώρο τα έξοδα μεταβίβασης. 

ΤΑ  του '03  μοντέλο,  1000  ευρώ  ΜΟΝΟ; 
Και  με  καλούδια;  Τι  ήταν  αυτά  και  σε  τι  κατάσταση  η  μηχανη;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #26 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:01:18 πμ
Mέμο από οτι κατάλαβα ο Στρατηγός έδωσε 1000 ευρώ το κυμκο του το 125 και πήρε ΤΑ του 03 με 5000 μετρητά. Απλά ΄το γράφει λίγο μπερδεμένα.

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

costas

• Guest
Reply #27 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:03:08 πμ
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! είπα και γώ..........

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #28 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:07:53 πμ
Mέμο από οτι κατάλαβα ο Στρατηγός έδωσε 1000 ευρώ το κυμκο του το 125 και πήρε ΤΑ του 03 με 5000 μετρητά. Απλά ΄το γράφει λίγο μπερδεμένα.

Έχεις  δίκιο  Γιώργο. 
Δεν  το  κατάλαβα  καλά.  :goofy: :goofy: :goofy:
Σ' ευχαριστώ. :D :D :D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Basilis

• νέος οδηγός
  • **
  • Μισώ τις χελώνες... δεν τις προλαβαίνω!
Reply #29 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:12:07 πμ
Θαναση λιγο τσιμπημενη τιμη ή κανω λαθος. τι λετε παιδια?

Μην ξεχνάτε κράνος και ένδυση. Πράγματι υπάρχει διαφορά στο με και στο χωρίς αυτά, στην περίπτωση ατυχήματος. Τα βλέπω κάθε μέρα λόγω δουλειάς.

costas

• Guest
Reply #30 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:17:02 πμ
είναι λίγο τσιμπιμένη η τιμή αλλά οι στρατιωτικοί έχουν λεφτά!

Offline Basilis

• νέος οδηγός
  • **
Reply #31 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:30:20 πμ
 ::) ::) ::)
 σορυ παιδια, πιανιστες,  2 ασχετες ερωτησεις 1) πως μπορω να επισυναψω photoς στις "απαντησεις". Η φοτο ειναι 1.3MB περιπου. 2) θελω να προσθεσω μια φοτο κατω απο το ονομα μου τι κανω?

ευχαριστω ο αντιπιανιστας  ;D ;D

Μην ξεχνάτε κράνος και ένδυση. Πράγματι υπάρχει διαφορά στο με και στο χωρίς αυτά, στην περίπτωση ατυχήματος. Τα βλέπω κάθε μέρα λόγω δουλειάς.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:36:23 πμ
::) ::) ::)
 σορυ παιδια, πιανιστες,  2 ασχετες ερωτησεις 1) πως μπορω να επισυναψω photoς στις "απαντησεις". Η φοτο ειναι 1.3MB περιπου. 2) θελω να προσθεσω μια φοτο κατω απο το ονομα μου τι κανω?

ευχαριστω ο αντιπιανιστας  ;D ;D

Η φωτο που λες ειναι πολυ μεγαλη και δεν ειναι δυνατον να την ανεβασεις.

Εδω θα βρεις πληροφορίες για το πως θα την μικρυνεις πρωτα, και πως θα την ανεβασεις μετά ευκολα και γρηγορα.

Για να βαλεις μια εικονα κατω απο το ονομα σου (avatar λεγεται), θα πρεπει να  πατησεις πανω  πανω στην μπαρα το μενου  ΠΡΟΦΙΛ και μετα εκει που θα σε παει να επιλεξεις στα αριστερα το Ρυθμίσεις προφίλ

Αν δυσκολευτεις. πες το μου και θα στο ξαναπαιξω το κοματι!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Basilis

• νέος οδηγός
  • **
Reply #33 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 07:41:08 πμ
οκ soto :eusa_dance: :eusa_dance:

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #34 on: Τετάρτη 15 Αύγουστος 2007, 01:22:04 πμ
Θαναση λιγο τσιμπημενη τιμη ή κανω λαθος. τι λετε παιδια?

Τον μάιο του 2006 που πείρα το ΤΑ, τόσο έκαναν, όπου και αν πήγα (από αντιπροσωπείες μέχρι και μεγάλα καταστήματα, πχ Βύνιος, οι τιμές παίζανε από 5000, μέχρι και 6500. Οι περισσότεροι δεν μου πέρνανε το kymco, ενώ κάποιοι άλλοι όπως ανέφερα και ποιο πριν, ήθελαν να τους το χαρίσω!!!!!) Εκεί που το αγόρασα (αντιπροσωπεία της honda) είχε 5 ΤΑ, όλα ίδια τιμή. και μου είπε να διαλέξω. Εγώ πήρα το ασημή (μοναδικό σε χρώμα από τα άλλα) ενώ μου είχε κάνει κλικ και το μαύρο.