Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο την χωμάτινη έκδρομή Ταυγετος 2011

KostasC · 82076

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Τα ποταμοπλοια...

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Γιατι δυσκολο χωμα δεν ειναι μονο το λασπωμενο!!!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Τα ποταμοπλοια...

Ρε τι κούκλος είμαι και με τι χάρη περνάω..... ;D

Ούτε ΚΤΜ να είχα 8)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Μην γελάσει κανείς αλλά σήμερα πήγα ρώτησα για ανταλλαγή το δικό μου με το KTM 990Adventure  ;D

Γιατί μάνα μου; To Βασιλιά των on-off θα τον σπρώξεις;;; Ξανασκέψου το...Αφού τα ΚΤΜια είναι ζημιάρικα, υπερθερμαίνονται, κάνουν θορύβους...Α πα πα, ξανασκέψου το. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Ο κακομοίρης μια Φωτό με την καλή μου ήθελα να βγάλω και είχα όλο ενοχλήσεις δείτε......

1

2

3

Μέχρι που την έβγαλα επιτέλους..... ;D

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline vasko

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ
Μπράβο παιδιά!!!

Super εκδρομή.Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!

Ω ρε που πάμε ρε!!!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Γιατί μάνα μου; To Βασιλιά των on-off θα τον σπρώξεις;;; Ξανασκέψου το...Αφού τα ΚΤΜια είναι ζημιάρικα, υπερθερμαίνονται, κάνουν θορύβους...Α πα πα,

ε και;

Κάθε Τρίτη Κάθε Τετάρτη και όποτε θέλετε, δίπλα μου είναι η ΚΤΜ  :P

και ένας μικρός αναστεναγμός αααχ!!!!!!!!!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Δάσκαλε, με το δέσιμο της Κυριακής περνάω την τάξη;

Την ξεφόρτωσα τελείως και την συμμάζεψα, έλα καλέ μην με στείλεις στα κάτεργα :2bowing:

και η σάκα της πλάτης μου ήταν άδεια καλέ αλήθεια σου λέω, έεελα....

Offline Dimitris TA600

• Μου αρέσει που είμαι...
  • Οδηγάρα
  • δεν με χωραει ο τοπος...
Ηρθε και η σειρα μου να ανεβασω μερικες...:

Ξεκουραση...ΠΤΩΜΑΤΩΝ...!!!:

Ο Rastabill παιρνει το μπανιο του...

Ειμαστε μια ωραια ατιμοσφαιρα ειμαστε....

Τελικα ηταν πολυ καλο το κρασι...

Κοψε φατσα,βγαλε συμπερασμα...

Ουδεν σχολιον...

Εδω κι αν υπαρχουν λογια...

Σχεδον ολη η παρεα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.Να ειστε παντα καλα και ορθιοι.Ισχυει ανοιχτη προσκληση προς ολους για καφε,γλυκο και,γιατι οχι,τσαι Ταυγέτου...
« Last Edit: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 07:25:40 πμ by Dimitris TA600 »

Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται.Οι υπόλοιποι καίμε λάστιχα.
Μερικοι φορανε ενα ειδικο κρανος, και νομιζουν οτι κανουν εντουρο, ενω δεν κανουν. Και αυτο ειναι αδικο. Γιαυτο αλλωστε λεγεται και εντουρ - αδικο!

Τυχαιο;Δεν νομιζω!!

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Μπράβο ρε παίδες... Γκαντεμιά που δεν έκατσε να είμαι μαζί σας.  :banghead: :banghead: :banghead: Κυριολεκτικά όταν είδα τις φώτο και ειδικά όταν ήπιατε καφέ στα μέρη μου στην Καρδαμύλη... Τη μαντρούλα γύρω-γύρω την έχω ...χτίσει τόσα χρόνια εκεί!!!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
1. Όοοοοοοοομορφαααα!!!!
2. Να ξαναπάτε εντός του Μαΐου για να βγάλει ο Κώστας το βίντεο που του χαλάσατε.
3. Η εκδρομή του φθινόπωρου στον Κίσσαβο, θα έχει και χώμα;
4. Σε εκδρομές σαν του Ταΰγετου το ιδανικό κράνος είναι το εντουράδικο, αν και υπάρχουν χιλιόμετρα εθνικής;
5.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
4. Σε εκδρομές σαν του Ταΰγετου το ιδανικό κράνος είναι το εντουράδικο, αν και υπάρχουν χιλιόμετρα εθνικής;
Ναι αυτο ειναι το καταλληλο Οταν τα χωματινα χλμ ειναι αρκετα ενα κλασικο φουλ φεις κρανος σε κανει να ασφυκτιεις Ποσο μαλλον οταν ο ιδρωτας τρεχει ποταμι! Περαν αυτου η μασκα θα προστατεψει απο πετρες, κλαδια ,σκονες χωρις να χανεις σε ανεση πραγμα που η ζελατινα ενος κλασικου κρανους δεν μπορει να κανει Το γεισο δε υπο συνθηκες θα προστατεψει και αυτο και οχι μονο απο τον ηλιο
Το μονο θεμα που μπορει να εχει καποιος ειναι σε περιπτωση βροχης στην εθνικη οπου οι ταχυτητες ειναι αυξημενες Και πονανε σαν καρφιτσες οι σταγονες...
Επισης αν δεν υπαρχει επαρκης καλυψη απο την ζελατινα της μοτοσυκλετας και λογω του γεισου ανασηκωνεται το κεφαλι και ειναι ιδιαιτερα κουραστικο αν τα χλμ εθνικης ειναι πολλα ή η ταχυτητα ταξιδιου ειναι μεγαλη

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Ρε παίδες... ήρθαμε και θέλω να ξαναφύγω για άλλα τόσα. Δεν έχω προλάβει να το πλύνω ακόμα...
πως την παλεύουμε τώρα ?
(το μπανάκι στο τέλος μου έμεινε απωθημένο )

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Ρε παίδες... ήρθαμε και θέλω να ξαναφύγω για άλλα τόσα. Δεν έχω προλάβει να το πλύνω ακόμα...
πως την παλεύουμε τώρα ?
Να ένας καλός λόγος.

2. Να ξαναπάτε εντός του Μαΐου για να βγάλει ο Κώστας το βίντεο που του χαλάσατε.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Μπραβο παιδες, αυτα ειναι  :eusa_clap:

Πιστευω η επομενη να βγει σε ημερομηνια καταλληλη και για μενα, η γκαντεμια ειναι οτι ειμουνα στην Ελλαδα μεχρι και την περασμενη Τριτη (μαλιστα περασα και απο ΣΥΜΟΦΕ οπου και διαπιστωσα μεγαλη αποχη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) αλλα ειχα meetings εδω την περασμενη Πεμπτη και Παρασκευη και δεν γινοτανε να μεινω αλλο...

Πιστευω η επομενη να μην βγει μετα απο χρονια. Εξ'αλλου πρεπει να υπαρχει το road book οποτε αυτη η συγκεκριμενη (ξανα)γινεται και ανεπισημα  :D  Για τους συνηθεις υποπτους, για κρατηστε αδειο το σ/κ 18-19 Ιουνη  ;)
« Last Edit: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 19:32:39 μμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
  Μπραβο παιδια, οι χαρουμενες φατσες σας, ειναι ολα τα λεφτα σε καθε φωτογραφια και φανερωνει το πως περασατε !    Στην προετιμασια της εκδρομης με ''τρομαξατε'' λιγο γιατι ειχατε αγριες διαθεσεις...χωματοδρομιας και η αληθεια ειναι οτι δεν σκεφτηκα καν ,να ερθω μην τυχον εχω τιποτα ''απωλειες'' ,- που δεν με παιρνει-,
εν οψη ...λοιπων καλοκαιρινων  εξορμησεων!!!  Ελπιζω στον Βολο να τα πουμε,     ΧΑΡΗΚΑ τις φωτογραφιες που μεχρι τωρα ειδα και ελπιζω να δουμε κ αλλες,     ναστε καλα  και παντα τετοια !!!!

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Μπράβο παιδιά. Ακόμη μια επιτυχής εξόρμηση.
Πιστή, στα πρότυπα του συλλόγου μας. Μάσα, ξάπλα, αραλίκι.
Έμειναν μόνο τα παχιά λόγια για δήθεν δύσκολη χωμάτινη διαδρομή, σε δύσκολους λασπωμένους δρόμους και άλλα κουραφέξαλα.
Είναι το προφανές και από τις φωτογραφίες και από τους συμμετέχοντες ότι τρώγατε και πίνατε όλη μέρα.
Τη φαιδρότητα του όλου εγχειρήματος κατάλαβαν γρήγορα ο Αντρέας και ο Παναγιώτης και την έκαναν νωρίς.
Εγώ γνωρίζοντας από την αρχή το ποιόν του κυρίου Δημητρακόπουλου (διαλέξτε όποιον από τους δύο θέλετε) δεν ασχολήθηκα καν με την εν λόγω εκδρομή.
Η συμμετοχή και μόνο του rastabill ήταν αρκετή για να με αποτρέψει.
Ο Τσιπιρίπο αγόρασε καινούριο κράνος μπας και γλιτώσει και δεν τον καταλάβουμε.
Ο Δημητακόπουλος (διαλέξτε όποιον από τους δύο θέλετε) έκανε προπόνηση σε Πελοπόννησο και Κρήτη για να μπορέσει να διάβει τη λεωφόρο Ταϋγέτου.
Ο Pro έβαλε τη μεγάλη λαμαρίνα, την έκλεψε από το φούρναρη της γειτονιάς του το Πάσχα μαζί με τα τσουρέκια, για να πλανάρει στη λάσπη, τρομάρα του.
Ο Λευτέρης μετά τα μαθήματα εντούρο που παρακολούθησε έλπιζε σε κάτι πιο δύσκολο αλλά ο Φώτης δεν του έκανε τη χάρη.
Ο Μέμος τους παράτησε την ώρα που ο ένας πέταγε νερό από την πηγή της πάνω Παναγιάς στις μηχανές και ο άλλος πέταγε με το φτυάρι χώμα για να τις λερώσει.
Ο Σωτήρης στο ύψος του υποσχέθηκε ότι δεν θα πει τίποτα σε κανένα, αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτόν το σύλλογο.
Ο «νέος» ακόμα μια φορά ακολούθησε τον Pro σε μια βόλτα του «Σώματος Ελληνίδων Οδηγών».
Ρε Διαμαντή αφού τους ξέρεις τι λούγκρες είναι από την Ροδόπη γιατί ξαναπήγες μαζί τους. Σε κοπανήσανε κιόλας για εκφοβισμό, μην τυχόν και τους καρφώσεις.

Τα είπα και ξαλάφρωσα. :eusa_clap: :2hysterical: :eusa_clap: :2hysterical: :eusa_clap: :2hysterical:

Triumph Tiger 955i '05

Offline konkost

• Rossi και πάνω !

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Μην γελάσει κανείς αλλά σήμερα πήγα ρώτησα για ανταλλαγή το δικό μου με το KTM 990Adventure 
Εγώ βλέπω ότι έχεις μαζέψει την περισσότερη λασπουριά-χώμα από όλους..   :o
Νομίζω ότι θες εμπειρία και υπομονή σε αυτά τα τερέν....κι όχι μηχανάκι..   :alright:    :2hysterical:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την super διαδρομή και προσπάθειά τους!!! :eusa_clap: :eusa_clap:

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline konkost

• Rossi και πάνω !

Offline gkaravou

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #70 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 00:01:25 πμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #71 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 00:13:50 πμ
Kαι ολιγη δραση απο μερικους κατουραδες
Εμ...εντουραδες ηθελα να πω :goofy: