Hellas Transalp Forum

Ζελατίνα MRA

dimitrism · 10183

Offline dimitrism

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 29 Απρίλιος 2011, 22:47:24 μμ
Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Έχει βάλει κανένας τη ζελατίνα της ΜRA που έχει και ένα πτυσσόμενο φρυδάκι που ρυθμίζει τη ροή του αέρα...;

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 29 Απρίλιος 2011, 23:09:45 μμ
Αν μιλαμε για το 650 και εχεις υψος 1,80 με 1,85 τοτε θα πεταξεις τα λεφτα σου Ολο τον αερα θα τον τρως στα ματια

Offline babis-x

• OXI... δεν είμαι
  • Απλός οδηγός
Reply #2 on: Σάββατο 30 Απρίλιος 2011, 03:19:43 πμ
Και στο 700 τα ίδια σκ@τ@ είναι. Την έχω και κάθεται στο κουτί της.

Offline dimitrism

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Κυριακή 01 Μάιος 2011, 05:58:20 πμ
Αν μιλαμε για το 650 και εχεις υψος 1,80 με 1,85 τοτε θα πεταξεις τα λεφτα σου Ολο τον αερα θα τον τρως στα ματια

Φανταζόμουν οτι με τόσες θέσεις που μπορεί να πάρει το φρυδάκι θα μπορούσε να καλύψει τον αναβάτη... (και ναι είμαι 1,83)
Εσύ μιλάς απο προσωπική εμπειρία; Το έχεις βάλει;

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 01 Μάιος 2011, 15:41:05 μμ
Προφανως και την εχω βαλει αλιως δεν θα ειμουν τοσο καθετος
Και μιας και ακουμπησα μια 150αρα και δεν ημουν διατεθημενος να την πεταξω απλως την διορθωσα φτιαχνοντας ενα μεγαλυτερο φρυδι απο μια παλια ζελατινα που μου χαρισαν

tranten

• Guest
Reply #5 on: Κυριακή 01 Μάιος 2011, 17:28:42 μμ
Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Έχει βάλει κανένας τη ζελατίνα της ΜRA που έχει και ένα πτυσσόμενο φρυδάκι που ρυθμίζει τη ροή του αέρα...;

με τα ιδια λεφτα παιρνεις την ψηλη (μαμα) κ με τα μισα μια καλη αφτερ μαρκετ. ;)

Offline dimitrism

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Δευτέρα 02 Μάιος 2011, 03:54:20 πμ
Είχα πάρει μια ζελατίνα ψηλή απο μια βιοτεχνία που είναι στους Αγ. Αναργύρους και κάνει "κόπιες"...
Δεν με κάλυψε.
Ενώ έστελνε τον αέρα πάνω απο το κεφάλι, τον ένιωθα -μάλλον λόγω στροβιλισμών- να με "χτυπάει" στο σημείου του σβέρκου...
Εννοείται οτι την έβγαλα και έβαλα πάλι τη μαμά.

Την ψηλή μαμά την έχεις βάλει; Τι λέει;

Offline Nickoss

• Απλός οδηγός
Reply #7 on: Παρασκευή 05 Ιούνιος 2015, 18:56:40 μμ
Παιδια καλημερα.
Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα΄ και στην αναζητηση δεν βρηκα κατι που να ταιριαζει περισσοτερο στην ερωτη ση μου.
Οποτε σε αυτο το θεμα κανω την εξης ερωτηση.
Εχω την ζελατινα της kappa την ψηλη.Η οποια ομως ερχεται με αρκετη κληση προς τον οδηγο με αποτελεσμα τα χειριστηρια του τιμονιου,καθρεπτες να βρισκουν σε αυτη στο τερμα στριψιμο του!Αλλαξα και τιμονι και τα πραματα ειναι πλεον πιο στριμωχτα,δλδ οκ βρηκα μια θεση που πλεον δεν ειναι τοσο θεμα,δεν εμποδιζει κατι,αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια ζελατινα πιο ''ορθια'' για να μην εχω αυτο το θεμα.Τι προτεινετε?

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Παρασκευή 05 Ιούνιος 2015, 19:43:35 μμ
Μόλις βρω χρόνο θα ποστάρω πως μπορείς να φτιάξεις μεγάλο φρύδι μόνο σου και να περισσέψει και καμιά 100άρα γιούρα. Αλλά γενικώς mra πεταμένα λεφτά. Είχα και στο F.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Nickoss

• Απλός οδηγός
Reply #9 on: Παρασκευή 05 Ιούνιος 2015, 20:20:31 μμ
Σε ευχαριστω πολυ για τη διαθεση σου!Απλα ισως δεν εγινα κατανοητος?
Δε θελω να προσθεσω καποιο φρυδι στο ηδη υπαρχον φαιρινγκ,απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια αλλη ζελατινα που να μην εχει ολη αυτη την κληση προς τον οδηγο.Εμενα ας πουμε η βαση του καθρεπτη βρισκει στο μεσο υψος της ζελατινας μου kappa.Οποτε ελεγα μηπως καποια πιο ορθια δε παρουσιαζε αυτο το φαινομενο!Αλλα δε γνωριζω ποια θα μπορουσε να ειναι αυτη.Στο ιντερνετ βλεπω καποιες εικονες αλλα δε μπορω να ξερω ποια ειναι αρκετα ορθια.Νομιζω οτι η μεγαλη ζελατινα της Honda που την ονομαζει touring πρεπει να ειναι καλη-αρκεα ορθια.Αλλα δε την βρισκω πλεον πουθενα προς πωληση.Αυτη η ζελατινα του Boano,γνωριζει καποιος κατι?
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://img254.imageshack.us/img254/5606/1003284f.jpg&imgrefurl=http://www.advrider.com/forums/printthread.php?t%3D39170%26pp%3D100%26page%3D145&h=2292&w=3056&tbnid=IusxbY5QfhjizM:&zoom=1&docid=uqdPAsx9HeMlOM&ei=7HpxVYHNGsLlUYC-gcgK&tbm=isch&ved=0CB8QMygbMBs4ZA
http://www.boano.com/archivio/prodotti/Plexi_anteriore_kc_Transalp_650V_Transalp_650_Carene_199_ITA.asp
Αλλες γνωμες?
« Last Edit: Παρασκευή 05 Ιούνιος 2015, 20:39:06 μμ by Nickoss »

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Παρασκευή 05 Ιούνιος 2015, 20:39:27 μμ
Όσο πιο όρθια είναι μια ζελατίνα τόσο πιο πολύ buffeting έχει δηλαδή εκεί που τελειώνει ο αέρας διπλώνει πίσω της απότομα και γίνεται ο χαμός από θόρυβο και στροβιλισμό. Εξού και οι κλίσεις και τα φρύδια και τα μύδια προκειμένου να σου "σερβίρει τον αέρα όσο πιο ήπια γίνεται.

TEAM Αϊστοπαμπωλ