Νά'μαι κι εγώωωω...(θα γελάει ο McGyver τώρα)

Καλώς σας βρήκα, είμαι ο Μανώλης απ'τα Χανιά της Κρήτης, 32 χρονών με δικό μου διαμέρισμα και αρκετά στρέμματα με ελιές στην κατοχ... ωπ λάθος φόρουμ.!... Μόλις απέκτησα το δεύτερό μου Transalp λοιπόν μετά από διάστημα τεσσάρων ολόκληρων χρόνων που με συντρόφευε ένα απίθανο CBF-600S, πάρθηκε όμως η απόφαση να ξαναπάω στα on-off μιας και εδώ στην Κρήτη είναι ότι πιο βολικό για τα επαρχιακά μας και όχι μόνο. Την τελευταία εβδομάδα αισθάνομαι όπως τότε με το 650 μόνο που τώρα μπορώ ακόμα και στην εθνική μας οδό (ο Θεός να την κάνει..

) να κινούμαι λίγο πιο αξιοπρεπώς, κάτι απόλυτα αναγκαίο για μένα -και το έταιρο ήμισυ βεβαίως βεβαίως- αφού επισκέπτομαι συχνά την άλλη άκρη του νησιού λόγω καταγωγής. (αλήθεια χρειάζονται όλα αυτά ή τσάμπα τα γράφω;)
Τέλος πάντων -και πέρα απ'τον χαβαλέ- αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την απόκτηση της Τρανσαλπίνας μου που αν και ολιγον-μεταχειρισμένη δείχνει ολοκαίνουργια και φρέσκια-φρέσκια, ότι πρέπει για να ξεκινήσω να τη γεμίζω καλούδια. Ήδη έχω ξεκινήσει με τα βασικά (τα οποία αναμένω) και σε ότι προκύψει στο μέλλον θα χαρώ να σας συμβουλευτώ! Ως τότε, να είμαστε όλοι καλά και να γευόμαστε αμέτρητα χιλιόμετρα με τις καλές μας!!
Είμαι λίγο ομιλητικός αλλά όχι πάντα..!