Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1725706

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #3025 on: Σάββατο 29 Σεπτέμβριος 2012, 17:17:52 μμ
Γεια χαρά!
Χαιρετώ την transalpoπαρέα.
Είμαι από τον Πειραιά και πλέον περήφανος κάτοχος ενός μαύρου XLV 650. Το αγόρασα με 45000 km και αφού του έκανα το απαραίτητο μεγάλο service και του έβαλα και λαστιχάκια,οργώνω τους δρόμους ;D

Βαγγέλη καλώς ηρθες στην ''transalpoπαρέα'', μετα το σέρβις και τα λάστιχα θα αργήσει να ζητήσει κάτι η γουρουνίτσα.

Γεια σας, ειμαι νεος στην παρεα, λεγομαι βασιλης και εχω εδω και 1χρονο μια transalp 650 '03.

Καλώς τον Βασίλη, με την 650 του. Είναι και μαύρη? Αντε να μαζευόμαστε καμπόσοι με Transalp γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι μειοψηφία.

καλιο αργα παρα ποτε λενε!  :2hysterical: :2hysterical:

Περίμενε πρώτα να ωριμάσει ....

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ,EIMAI ΑΠΟ KATEΡΙΝΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ  (ΜΟΝΟ HONDA) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡONIA.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ TRANSALP 650cc,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ.

Γειά σου Αριστείδη Χοντάκια. Καλώς ηρθες στην παρέα. Και εγώ τρία χρόνια την εχω και δεν προβλέπω να την αλλάξω.

Offline apostolis1978

• tolisionikos
  • Απλός οδηγός
Reply #3026 on: Τρίτη 02 Οκτώβριος 2012, 03:17:01 πμ
καλησπερα παιδια!!ειμαι απο Νικαια και ειμαι καινουριος στο αθλημα με ενα transalp 650 '01.την εχω εδω και 3 μηνες περιπου... θα χαρω να μιλησω μαζι σας  ευχαριστω!!! :) :) ;D

xlv 650

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #3027 on: Τρίτη 02 Οκτώβριος 2012, 05:00:37 πμ
καλησπερα παιδια!!ειμαι απο Νικαια και ειμαι καινουριος στο αθλημα με ενα transalp 650 '01.την εχω εδω και 3 μηνες περιπου... θα χαρω να μιλησω μαζι σας  ευχαριστω!!! :) :) ;D

Αποστόλη καλώς ήρθες στο HTC
 :welcome:

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
  • the dark side is here!!
Reply #3028 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 05:33:46 πμ
Αποστολη τη θες και μπλεκεις με ανευθινους σαν εμας;;;;;;;!!!!!!!!!!! :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:
Καλος ηρθες και παντα ορθιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3029 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 18:17:56 μμ
Καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας!
καλη "διαμονη"!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3030 on: Τετάρτη 03 Οκτώβριος 2012, 20:05:48 μμ
Γείτονα ... Καλώς ήλθες στην παρέα. Καλές στράτες.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Μανθος 650

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Ride like the wind
Reply #3031 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 04:32:03 πμ
Καλυσπερα σ'ολους...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειμαι και εγω ιδιοκτητης μιας transalp. Ονειρο ζωης που πραγματοποιηθηκε στις 13\8\2012....Ειμαι ο Μανθος, καταγομαι απο Θεσσαλονικη ,ομως εδω και 2 χρονια μενω μονιμα στον Αγ.Νικολαο Κρητης.Τρελαμενος ΠΑΟΚΣΗΣ και πλεον TRANSALPISTAS!!! :D :D :D

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #3032 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 05:01:37 πμ
Καλυσπερα σ'ολους...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειμαι και εγω ιδιοκτητης μιας transalp. Ονειρο ζωης που πραγματοποιηθηκε στις 13\8\2012....Ειμαι ο Μανθος, καταγομαι απο Θεσσαλονικη ,ομως εδω και 2 χρονια μενω μονιμα στον Αγ.Νικολαο Κρητης.Τρελαμενος ΠΑΟΚΣΗΣ και πλεον TRANSALPISTAS!!! :D :D :D

Καλώς όρισες Μάνθο στο club πάντα όρθιος και γερός.
Να σε δούμε σε καμιά συνάντηση-βόλτα. Οι συνφορουμίτες στον Άγιο είναι εξαιρετικά παιδιά.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #3033 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 05:14:51 πμ
καλως μας βρηκες Μανθο! τα ξερεις ταπαληκαρια μας εκει;;

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline Μανθος 650

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Ride like the wind
Reply #3034 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 05:36:10 πμ
To εύχομαι και το ελπίζω να τα πούμε από κοντά...!

Offline Μανθος 650

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Ride like the wind
Reply #3035 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 05:43:48 πμ
καλως μας βρηκες Μανθο! τα ξερεις ταπαληκαρια μας εκει;;
Δυστυχώς λόγο φόρτου εργασίας και οικογένειας δεν πολυκυκλοφορω... :2dizzy: :2dizzy:καμιά Κυριακή και αυτή μετά από μεγάλο προγραμματισμό :-[

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3036 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 07:13:28 πμ
Μανθο καλος ηρθες και που εισαι,ρηξε κανενα τηλ να πιουμε καφε και να γνωριστουμε απο κοντα!!!!!!
Εχω να σου πω πολλα για τους ανευθινους που πηγες και εμπλεξες{δλ εμας ολους}!!!!!!!!!! :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:Καλα χηλ να εχεις και παντα με υγεια!!!!!!!!!!!!!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3037 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 07:53:33 πμ
Καλως ηρθες στην παρεα Μανθο!
Να τους προσεχεις αυτους εκει κατω....

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #3038 on: Παρασκευή 05 Οκτώβριος 2012, 14:10:51 μμ
Μάνθο καλοσώρισες στο φόρουμ και στην Κρήτη, για βάλε κι εσύ ένα χεράκι μήπως βρούμε καμιά άκρη να κάνουμε καμια μαζωξη, να πιουμε έστω έναν καφέ βρε Αδερφέ.
Εχεις και εκεί τοπικούς που θα σε βρουν αυτοί μην σκας!!!

Offline apostolis1978

• tolisionikos
  • Απλός οδηγός
Reply #3039 on: Σάββατο 06 Οκτώβριος 2012, 05:42:59 πμ
 :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

xlv 650

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3040 on: Σάββατο 06 Οκτώβριος 2012, 07:03:55 πμ
 :welcome: :welcome: :welcome:

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline bill01

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3041 on: Πέμπτη 11 Οκτώβριος 2012, 02:47:34 πμ
Βαγγέλη καλώς ηρθες στην ''transalpoπαρέα'', μετα το σέρβις και τα λάστιχα θα αργήσει να ζητήσει κάτι η γουρουνίτσα.

Καλώς τον Βασίλη, με την 650 του. Είναι και μαύρη? Αντε να μαζευόμαστε καμπόσοι με Transalp γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι μειοψηφία.

Περίμενε πρώτα να ωριμάσει ....

Γειά σου Αριστείδη Χοντάκια. Καλώς ηρθες στην παρέα. Και εγώ τρία χρόνια την εχω και δεν προβλέπω να την αλλάξω.

Ειναι μπλε.

Offline billstef197

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3042 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 06:56:51 πμ
καλησπέρα σας απο Κρήτη
είμαι και εγώ καινούργιος εδώ.
Μόλις πρίν λίγο καιρό αγόρασα ένα transalp 650.
Πήρα την μηχάνη ελπιίζοντας να μου καλύψη τις εξορμίσεις μου και τις μετακοινίσεις μου ταυτόχρονα, πράγμα που ίδη το αποδεικνυει.
Ελπίζω εδω στην παρέα σας να μου συγχωρέσεται την τυχόν άγνοια μου και να με βοηθήσεται σε οτι απορίες μου παρουσιαστούν.
Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3043 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 07:15:59 πμ
Βασιλη καλος ηρθες στο κλαμπ των κουζουλων(τρελων)!!!!!!!!!!Καλα χηλ να εχεις και ασφαλη πανο απο ολα!!!!!!!!!!
Εδω μεσα ειμαστε πολλοι απο την κρητη και καμια φωρα κανουμε καλες εξορμισεις!!!!!!!!!!Γραψε απο πιο μερος εισαι
για να περασουμε για καφε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3044 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 07:17:58 πμ
Σύντεκνε και συντοπίτη καλως μας ήρθες και καλά να περνάς μαζί μας, πάντα όρθιος και καλοτάξιδος, άντε να μαζευόμαστε μπας και πιουμε κανεναν καφέ, καμιά ρακή, αρκετοί ειμαστε αλλά κάποιος πρέπει να μας παρακινήσει.................. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

ποιος με προλαβε και μου πηρε την σειρά.............. :2hysterical:

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3045 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 07:20:30 πμ
Εσύ ρε με προλαβες? πηγαινε να κοιμηθεις, κουρασμενος και γερος ανθρωπος τέτοια ωρα όρθιος.......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3046 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 07:25:25 πμ
 :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #3047 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 07:57:14 πμ
Βασίλη καλώς όρισες στο HTC

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #3048 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 14:13:48 μμ
Παμε γερααα! Καλως μας ηρθες Βασιλη. Απο που εισαι τι κανεις; με τι ασχολεισε; πες μας κατι οικογενειακη κατασταση αριθμο μητρωου .  .  .  .  :2hysterical:

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3049 on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2012, 14:33:43 μμ
Παμε γερααα! Καλως μας ηρθες Βασιλη. Απο που εισαι τι κανεις; με τι ασχολεισε; πες μας κατι οικογενειακη κατασταση αριθμο μητρωου .  .  .  .  :2hysterical:

Τι ώρα γυρνάς στο σπίτι..........πότε πηγες στην τουαλέτα τελευταία φορά......κάθε πότε πας συνήθως.......καθε πότε πας με την γυναίκα σου............έλα Βασίλη με το τσιγκέλι θα σου τα βγάζουμε ???............. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: