Μολις προχτες ''εφαγα'' την πρωτη μου καλη τουμπα,δεν ηθελα να αναφερθω νωριτερα κ να ξεκινησουμε ετσι στο forum,αλλα ειδα τις φωτο κ σκεφτηκα οτι με το που γινω καλα θα πρεπει να ασχοληθω ξανα για να αντικατασταθουν οσα σπασμενα η πειραγμενα μερη της δεν φτιαχνονται,ακομα δεν την εχω δει μιας κ ειμαι στο κρεββατι με ενα τουμπανιασμενο γονατο που ευτυχως απ οτι ειπαν οι γιατροι δεν εσπασε,κ κανα 8αρι ραμματα επισης επανω στο γονατο,στο σημειο που λεμε κουπα....δεν πτοουμε ομως σκεφτηκα οτι οκ συμβαινουν αυτα ετσι κ αλλιως παντα ελεγα οτι υπαρχουν αυτοι που εχουν πεσει κ αυτοι που θα πεσουν.Απ τα χειροτερα με γλιτωσαν τα καγκελα που κατα περιεργο τροπο λυγισαν προς το φερινγκ σε βαθμο που να σπασει κ αυτο,εννοειται το κρανος μου κ το μπουφαν πουσε καποιο σημειο σχιστηκε αλλα οκ τα εβγαλε τα λεφτα του...ανυπομονω να σηκωθω κ να ξαναχαρω τις ομορφες βολτουλες μου......
Οχι ρε γμτ! περαστικά σου, μην ανησυχείς αυτά συμβαίνουν. Και οχι παντα στο γείτονα.
Εγώ εχω πέσει μια φορά σταματημένος και σώθηκε απο τα κάγκελα, και μια φορά ενας βιαστικός μεπεταξε πάνω σε μια μαντρα. Ναναι καλά το μπυφαν που εσωσε τον αγκώνα μου, αλλά ζούπηξα τον αστράγαλο. Η ΤΑ χρειάστηκε κόλημα βαψιμο δεξί γεριγκ, κάγκελα, καθρεπτη, χουφτα δεξιά.
Αλλά βρήκα και ενα μάστορα που επισκευάζει βαφει πλαστκά, πολύ επαγγελματία.
Η ΤΑ είναι ενα μηχανάκι που εχει κυκλοφορήσει πολύ, και θα βρείς σίγουρα ανταλλακτικά.
Οταν ξεκινήσεις να την μαζεύεις στείλε μου πμ.