Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1726036

Offline nik de mantz

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2825 on: Τρίτη 29 Μάιος 2012, 17:37:15 μμ
Ναι Σωτο στο παρατσακ την εχασα την εκδρομη κ το αστειο ειναι οτι εκεινη το 2ημερο ξεκινησα απο Πατρα στην αρχη για αρκουδι ηλειας διπλα στη κυληνη θα σας πετυχαινα τυχαια,ομως βγαινοντας απο Πατρα,αλλαξα γνωμη γυρισα πισω κ εφυγα για γαλαξιδι....δεν πειραζει ομως με την επομενη.... ;)

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2826 on: Τρίτη 29 Μάιος 2012, 23:31:24 μμ
Καλως σας βρηκα συνονοματε,την εχω 3 χρονια κ ειναι η πιο ομορφη  (ο γνωστος ισχυρισμος του καθενος μας :P :P),με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω κ φωτο....(εχε χαρη που προσφατα χαλασε ο σκληρος δισκος κ εχασα τα παντα  :( :( )

Αυτοί οι σκληροί, ουτε μια προειδοποίηση.
Μετα την δεύτερη φορά που την πάτησα, ξεκίνησα να κρατάω αντίγραφα, δε εξωτερικό και οπτικά μέσα για σιγουριά.
Να την χαίρεσαι την μικρά, και εγώ Δεκέμβρη του 2009 την αγόρασα, αλλά την εκανα βίδες και την οδήγησα 18 μήνες αργότερα.
Μιλάμε για ολική επαναφορά.
Δες εδώ: http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,818.950.html

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #2827 on: Τρίτη 29 Μάιος 2012, 23:42:54 μμ
 :welcome: Sheba

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline nik de mantz

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2828 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 07:21:41 πμ
Αυτοί οι σκληροί, ουτε μια προειδοποίηση.
Μετα την δεύτερη φορά που την πάτησα, ξεκίνησα να κρατάω αντίγραφα, δε εξωτερικό και οπτικά μέσα για σιγουριά.
Να την χαίρεσαι την μικρά, και εγώ Δεκέμβρη του 2009 την αγόρασα, αλλά την εκανα βίδες και την οδήγησα 18 μήνες αργότερα.
Μιλάμε για ολική επαναφορά.
Δες εδώ: http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,818.950.html

Πολυ καλη δουλεια stoneman,ζηλεψα λιγο να σου πω με την καλη εννοια παντα.Μολις προχτες ''εφαγα'' την πρωτη μου καλη τουμπα,δεν ηθελα να αναφερθω νωριτερα κ να ξεκινησουμε ετσι στο forum,αλλα ειδα τις φωτο κ σκεφτηκα οτι με το που γινω καλα θα πρεπει να ασχοληθω ξανα για να αντικατασταθουν οσα σπασμενα η πειραγμενα μερη της δεν φτιαχνονται,ακομα δεν την εχω δει μιας κ ειμαι στο κρεββατι με ενα τουμπανιασμενο γονατο που ευτυχως απ οτι ειπαν οι γιατροι δεν εσπασε,κ κανα 8αρι ραμματα επισης επανω στο γονατο,στο σημειο που λεμε κουπα....δεν πτοουμε ομως σκεφτηκα οτι οκ συμβαινουν αυτα ετσι κ αλλιως παντα ελεγα οτι υπαρχουν αυτοι που εχουν πεσει κ αυτοι που θα πεσουν.Απ τα χειροτερα με γλιτωσαν τα καγκελα που κατα περιεργο τροπο λυγισαν προς το φερινγκ σε βαθμο που να σπασει κ αυτο,εννοειται το κρανος μου κ το μπουφαν πουσε καποιο σημειο σχιστηκε αλλα οκ τα εβγαλε τα λεφτα του...ανυπομονω να σηκωθω κ να ξαναχαρω τις ομορφες βολτουλες μου......

Offline Sheba

• CoRider...
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2829 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 11:07:36 πμ
:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
Πριν να κανω ζουμ στο κινητο ειδα το lucky rabbit και λεω να την! Πριν απο πεντε λεπτα διαβαζα κατι moto humor που μου εστειλε το "παιδι" και σκεφτομουν αυτο το κοριτσι δεν ειπε οτι θα γραφτει :goofy:
:welcome: λοιπον!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!! :)

you only live once...

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #2830 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 14:19:14 μμ
Τσα .. :2hysterical:  καλως ηρθες ....και γιατι δεν λες και στον οδηγο να ερθει στην παρεα  ;)  καλη διαμονη και αναγνωση .
Τσα......... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
Γιατί έχει έρθει προ πολλού, αλλά δεν στο λέω γιατί είμαστε εχθροί  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

andy

• Guest
Reply #2831 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 19:35:48 μμ
Καλώς την Κάλλη. Καλώς όρισες.

Μπάμπη.......το νού σου τώρα  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline N.F

• ΕΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2832 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 22:06:16 μμ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ekos

• Guest
Reply #2833 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 22:11:05 μμ
 :welcome:

Προσφατα ειμασταν διπλα σου για την ΙΤΤ

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #2834 on: Τετάρτη 30 Μάιος 2012, 23:44:14 μμ
 :welcome: N.F

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2835 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 00:23:59 πμ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Καλως ηρθες στην παρεα μας!
εχουμε αντιπροσωπους εκει!
προεδρους... υπασπιστες... αυλικους... απο ολους εχουμε...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #2836 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 00:55:22 πμ
καλως ηρθες στην παρεα μας Νικο  :welcome:
εγω ειμαι απο φιλιατρα  τον περισοτερο καιρο ειμαι κατω
αν θες κανονιζουμε για κανα καφε
τωρα θα κατεβω στις εκλογες και θα κατσω μεχρι τον σεμπτεμβριο
τα λεμε

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2837 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 00:59:56 πμ
Νίκο καλως ήλθες στην παρέα μας, και καλή διαμονή στον Χώρο του Φόρουμ, πάντα όρθιος και καλοτάξιδος

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #2838 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 04:04:30 πμ
Μολις προχτες ''εφαγα'' την πρωτη μου καλη τουμπα,δεν ηθελα να αναφερθω νωριτερα κ να ξεκινησουμε ετσι στο forum,αλλα ειδα τις φωτο κ σκεφτηκα οτι με το που γινω καλα θα πρεπει να ασχοληθω ξανα για να αντικατασταθουν οσα σπασμενα η πειραγμενα μερη της δεν φτιαχνονται,ακομα δεν την εχω δει μιας κ ειμαι στο κρεββατι με ενα τουμπανιασμενο γονατο που ευτυχως απ οτι ειπαν οι γιατροι δεν εσπασε,κ κανα 8αρι ραμματα επισης επανω στο γονατο,στο σημειο που λεμε κουπα....δεν πτοουμε ομως σκεφτηκα οτι οκ συμβαινουν αυτα ετσι κ αλλιως παντα ελεγα οτι υπαρχουν αυτοι που εχουν πεσει κ αυτοι που θα πεσουν.Απ τα χειροτερα με γλιτωσαν τα καγκελα που κατα περιεργο τροπο λυγισαν προς το φερινγκ σε βαθμο που να σπασει κ αυτο,εννοειται το κρανος μου κ το μπουφαν πουσε καποιο σημειο σχιστηκε αλλα οκ τα εβγαλε τα λεφτα του...ανυπομονω να σηκωθω κ να ξαναχαρω τις ομορφες βολτουλες μου......

Οχι ρε γμτ! περαστικά σου, μην ανησυχείς αυτά συμβαίνουν. Και οχι παντα στο γείτονα.
Εγώ εχω πέσει μια φορά σταματημένος και σώθηκε απο τα κάγκελα, και μια φορά ενας βιαστικός μεπεταξε πάνω σε μια μαντρα. Ναναι καλά το μπυφαν που εσωσε τον αγκώνα μου, αλλά ζούπηξα τον αστράγαλο. Η ΤΑ χρειάστηκε κόλημα βαψιμο δεξί γεριγκ, κάγκελα, καθρεπτη, χουφτα δεξιά.
Αλλά βρήκα και ενα μάστορα που επισκευάζει βαφει πλαστκά, πολύ επαγγελματία.
Η ΤΑ είναι ενα μηχανάκι που εχει κυκλοφορήσει πολύ, και θα βρείς σίγουρα ανταλλακτικά.
Οταν ξεκινήσεις να την μαζεύεις στείλε μου πμ.

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #2839 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 04:07:50 πμ
Καλώς ηρθες συνονόματε απο την Κυπαρισσία.   :welcome: :welcome:

Καλοτάξιδος , πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #2840 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 05:00:06 πμ
Τι εγινε ρε παιδια; Τι ξαφνικη συμετοχη ειναι αυτη;
Ok, δεν μπαινω και τοσο συχνα, αλλα αυτο το ξαφνικο επισκεπτηριο που ειδα, με ξαφνιασε.
Ελπιζω να μη φταιει η κριση και να αναγκαστηκατε να μεινετε μεσα και να περνει η ωρα γραφωντας, απ το να αλωνιζεται στους δρομους...

By the way, καλως ορισατε οοολοι εσεις. Και οταν λεω ολοι, εννοω οοοοοοολοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Offline saxo_29

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2841 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 05:20:48 πμ
Καλησπερα στην παρεα.

Ειμαι ο Κωστας 43 ετων απο την εξωτικη "Κυψελη".
Πρινα απο δυο-μισι χρονια εδωσα την Varadero για να παω σε κατι μικροτερο και ποιο οικονομικο, μιας και μια η κριση , μια οτι ανεβαζα τον μικρο για να τον παω παιδικο.. ή Χοντρουλα ηταν "too much"

O μικρος πλεον μεγαλωσε αρκετα ωστε να καθεται πισω κανονικα, τα οικονομικα..μαλλον δεν θα αλλαξουν ποτε...οποτε ειπα να επανελθω με κατι λιγο μεγαλυτερο.

Ευχομαι καλα χιλομετρα σε ολους.

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #2842 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 06:35:47 πμ
 :welcome: Saxo_29

Offline paranoikos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2843 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 06:36:30 πμ
Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι ο Σάκης από Σέρρες (αν και μένω Αλεξ/πολη), 27 ετών και πέρυσι πούλησα το z750 που είχα και πήρα ένα transalp 650 μοντ.2002.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Το φόρουμ το γνώρισα ψάχνοντας λύση στο κλασικό πρόβλημα με το H.I.I.S.

Offline Sheba

• CoRider...
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2844 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 06:53:18 πμ

Μπάμπη.......το νού σου τώρα  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μα γιατί το λες αυτο????? ??? ??? ???

you only live once...

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2845 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 07:58:41 πμ
N.F
saxo_29
paranoikos
 :welcome: :welcome: :welcome:

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline nik de mantz

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2846 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 08:23:14 πμ
Οχι ρε γμτ! περαστικά σου, μην ανησυχείς αυτά συμβαίνουν. Και οχι παντα στο γείτονα.
Εγώ εχω πέσει μια φορά σταματημένος και σώθηκε απο τα κάγκελα, και μια φορά ενας βιαστικός μεπεταξε πάνω σε μια μαντρα. Ναναι καλά το μπυφαν που εσωσε τον αγκώνα μου, αλλά ζούπηξα τον αστράγαλο. Η ΤΑ χρειάστηκε κόλημα βαψιμο δεξί γεριγκ, κάγκελα, καθρεπτη, χουφτα δεξιά.
Αλλά βρήκα και ενα μάστορα που επισκευάζει βαφει πλαστκά, πολύ επαγγελματία.
Η ΤΑ είναι ενα μηχανάκι που εχει κυκλοφορήσει πολύ, και θα βρείς σίγουρα ανταλλακτικά.
Οταν ξεκινήσεις να την μαζεύεις στείλε μου πμ.

Να σαι καλα Νικο,οταν σηκωθω με το καλο σε κανα 20ημερο θα δω τι χρειαζεται,το μονο που προλαβα να δω εκεινη την ωρα μεχρι να ρθουν να με παρουν απ το σημειο ηταν το σπασμενο αριστερο φερινγκ κ τιποτα αλλο,ουτε καθρεφτες ουτε χουφτες ουτε τιποτα,να το δει κ ο μηχανικος μου απο μηχανολογικης πλευρας μην τραβαει το τιμονι η οτι αλλο,κ οτι χρειαστει θα επικοινωνησω,ηταν πεσιμο σε ενα στενακι με 20-25 χλμ , εντελως στο ισωμα λογω γλιτσας?λαδιων μαζι με νερα?νερα μαζι με τιποτα σαπουναδες?(λογω περιοχης εχει πολλα εξωχικα σπιτια που ξερεις ο καθενας πλενει το αμαξι του κ μετα δεν "ψηνεται'' να καθαρισει λιγο το δρομο.....Τωρα που το θυμηθηκα ενας κατοικος της περιοχης μου πε πως εκει ειναι ενας σπασμενος αγωγος εδω κ καιρο,κ λογω συνεχομενης ροης νερου προς την ιδια κατευθυνση δημιουργειται γλιτσα....τελος παντων οπως κ να χει το τιμονι διπλωσε απ το πουθενα με το που πατησε η μπροστα ροδα σε αυτα τα ''νερα'' εχασα τον ελεγχο του μπροστινου τροχου κ σε κλασματα βρεθηκα να σερνομαι με τη μηχανη απο πανω μου...Αυτο να ναι ολο κ ευχομαι σε ολους σας να μην πεσετε ποτε...κ ειδικα οχι τοσο "χαζα",σε σημειο που να μην προλαβετε να αντιδρασετε....και πανω απ ολα φορατε παντα εξοπλισμο....

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2847 on: Πέμπτη 31 Μάιος 2012, 14:34:36 μμ
Κώστα από τα εξωτικά μέρη.... :2hysterical:
Σάκη από τις Σέρρες/Αλεξανδρούπολη καλώς μας ήλθατε
καλή διαμονή , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι

Offline nefelia

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ταξιδι...ορισμος ελευθεριας και αυτοπροσδιορισμος
Reply #2848 on: Παρασκευή 01 Ιούνιος 2012, 06:33:06 πμ

Γεια χαρα σε ολους παιδια...
Νεο μελος και θα ηθελα την γνωμη σας...αναμεσα στο 650 ΤΑ και στο 700 TA με abs (το θεωρω απαραιτητο πια!)
Το πρωτο σκυλι παει παντου ...το δευτερο  στριταδικο απο τα συμφραζομενα και ...χαλια μαυρα!(απο οσο καταλαβα!)Σκοπος χρησης...ταξιδια στην επικρατεια...και ευρωπη και λιγο ιταλικο χωματοδρομο για καμμια ανακαλυψη ...ομορφων τοπιων...(λεω εγω τωρα!)...και θα προσθεσω και την ...βλακεια μου μιας ...και ...γνωριστηκαμε!(παρακαλω οχι γελια διοτι δεν ειμαι ξανθια...και οι κυριοι παντα δεχονται καλοπροαιρετα ερωτησεις απο το...ασθενες φυλο ...εστω και ηλιθιες μιας και εκπαιδευτηκατε μεσα στους ...αιωνες :) :eusa_naughty:
Eαν αλλαξουμε λαστιχα πχ Τc80 που πανε και χωματακι...το 700 δεν πληρει τις προυποθεσεις?
Προκαλω συζητηση για τυχον μετατροπες εαν γινονται στο 700 για να εχουμε τα αποτελεσματα του all around 650?
Kαι η...ξιφομαχια αρχιζει δεχομαι ...απαντησεις...mercie moncieurs!

life is like taking pictures (that fades away)..on a motorbike speed travel empty road on route 66 famous us highway under the sundawn....

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2849 on: Παρασκευή 01 Ιούνιος 2012, 06:49:42 πμ

Γεια χαρα σε ολους παιδια...
Νεο μελος και θα ηθελα την γνωμη σας...αναμεσα στο 650 ΤΑ και στο 700 TA με abs (το θεωρω απαραιτητο πια!)
Το πρωτο σκυλι παει παντου ...το δευτερο  στριταδικο απο τα συμφραζομενα και ...χαλια μαυρα!(απο οσο καταλαβα!)Σκοπος χρησης...ταξιδια στην επικρατεια...και ευρωπη και λιγο ιταλικο χωματοδρομο για καμμια ανακαλυψη ...ομορφων τοπιων...(λεω εγω τωρα!)...και θα προσθεσω και την ...βλακεια μου μιας ...και ...γνωριστηκαμε!(παρακαλω οχι γελια διοτι δεν ειμαι ξανθια...και οι κυριοι παντα δεχονται καλοπροαιρετα ερωτησεις απο το...ασθενες φυλο ...εστω και ηλιθιες μιας και εκπαιδευτηκατε μεσα στους ...αιωνες :) :eusa_naughty:
Eαν αλλαξουμε λαστιχα πχ Τc80 που πανε και χωματακι...το 700 δεν πληρει τις προυποθεσεις?
Προκαλω συζητηση για τυχον μετατροπες εαν γινονται στο 700 για να εχουμε τα αποτελεσματα του all around 650?
Kαι η...ξιφομαχια αρχιζει δεχομαι ...απαντησεις...mercie moncieurs!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νεφέλια και καλή ανάγνωση.

Καλύτερα τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις σε κάποιο σχετικό χώρο γιατί εδώ δεν μπαίνουν πολλοί.

π.χ. εδώ ή εδώ

Εγώ πάντως πιστεύω ότι σε Ιταλικούς όπως λες χωματόδρομους, μια χαρά θα πάει το 700. Τώρα αν θες κάτι παραπάνω θα σου έλεγα ότι η μηχανή πάει όπου μπορεί να την πάει ο οδηγός της...ότι μηχανή κι αν είναι ;)

Παύλος Καρούμπης