Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1727666

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1850 on: Δευτέρα 09 Μάιος 2011, 21:49:01 μμ
Πολλές νέες εγγραφές βλέπω. :eusa_clap: :eusa_clap:

Καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα μας και με το καλό να τα πούμε κι από κοντά.
 :welcome:

Παύλος Καρούμπης

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #1851 on: Δευτέρα 09 Μάιος 2011, 21:59:03 μμ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ονομάζομαι Άκης, είμαι 32 ετών, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είμαι απο τα όμορφα Γιάννενα και έχω ένα ΤΑ650 του 2002. Οδηγώ δίκυκλο απο την ηλικία των 16 ετών (επισήμως γιατί ανεπίσημα πολύ νωρίτερα  ;D ). Ξεκίνησα με το κλασικό στρογγυλοφάναρο 50άρι της HONDA, συνέχισα με το 90άρι SUPER CUB, αλλαξοπίστησα για λίγο στην KAWASAKI με το KLE 500 και απο τον Μάιο του 2008 κατέχω την σημερινή μοτοσυκλέτα μου. Για το φόρουμ έμαθα σερφάροντας στο internet και ομολογώ οτι είναι άκρως ενδιαφέρον μιας κι έχω βρει λύσεις και απαντήσεις σε απορρίες ετών, κυρίως για τεχνικά θέματα. Εύχομαι οι υποχρεώσεις να μου επιτρέψουν να συμμετάσχω σε κάποια απο τις μελλοντικές δραστηριότητες του forum.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

:welcome: Άκη. Ήρθες στο κατάλληλο μέρος :)

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #1852 on: Δευτέρα 09 Μάιος 2011, 23:34:50 μμ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ονομάζομαι Άκης, είμαι 32 ετών, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είμαι απο τα όμορφα Γιάννενα και έχω ένα ΤΑ650 του 2002. Οδηγώ δίκυκλο απο την ηλικία των 16 ετών (επισήμως γιατί ανεπίσημα πολύ νωρίτερα  ;D ). Ξεκίνησα με το κλασικό στρογγυλοφάναρο 50άρι της HONDA, συνέχισα με το 90άρι SUPER CUB, αλλαξοπίστησα για λίγο στην KAWASAKI με το KLE 500 και απο τον Μάιο του 2008 κατέχω την σημερινή μοτοσυκλέτα μου. Για το φόρουμ έμαθα σερφάροντας στο internet και ομολογώ οτι είναι άκρως ενδιαφέρον μιας κι έχω βρει λύσεις και απαντήσεις σε απορρίες ετών, κυρίως για τεχνικά θέματα. Εύχομαι οι υποχρεώσεις να μου επιτρέψουν να συμμετάσχω σε κάποια απο τις μελλοντικές δραστηριότητες του forum.

:welcome: Άκη

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #1853 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 00:49:25 πμ

Καλησπέρα Άκη, συνάδελφος και εσύ και στην Τρέλα με τις μηχανές αλλά και στο επάγγελμα ε;

Καλά Postαρίσματα και καλές δουλειές σου εύχομαι....  ;)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Dimitris TA600

• Μου αρέσει που είμαι...
  • Οδηγάρα
  • δεν με χωραει ο τοπος...
Reply #1854 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 02:17:16 πμ
 :welcome: :welcome: :welcome: Παιδες.

Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται.Οι υπόλοιποι καίμε λάστιχα.
Μερικοι φορανε ενα ειδικο κρανος, και νομιζουν οτι κανουν εντουρο, ενω δεν κανουν. Και αυτο ειναι αδικο. Γιαυτο αλλωστε λεγεται και εντουρ - αδικο!

Τυχαιο;Δεν νομιζω!!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1855 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 15:26:36 μμ
Καλως ηρθες  στην παρεα Ακη!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline MARIOSTAMP

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1856 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 23:29:46 μμ
γεια σας και απο εμενα λεγομαι Μαριος Ταμπακακης ειμαι απο το Ηρακλειο κρητης , εργαζομαι σε ενα κυλικειο και τα τελευτεα 2 χρονια εχς τρελαθει με τισ μιχανες δεν εχς αξιοθει να παρω μια δικια μου λογο οικονομικων και βολεβομαι με φηλων αλλα τωρα πηστεβω να τα καταφερω , ψαχνομαι λοιπον για μηχανη μεταχιρισμενη και οικονομικια και ηθελα να σας ρωτισω για τοισ τρανσαλπ (σαν expert που εισαστε ) αν εχουν βγαλει ζιμιες και τι πρεπει να προσεξω κατα τιν αγορα..

ευχαριστω και καλοσ σασ βρικα!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1857 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 23:38:57 μμ
Καλώς ήρθες Μάριε και καλή αναζήτηση. Τα ΤΑ είναι σκυλιά μηχανάκια αλλά η αγορά μεταχειρισμένου κρύβει παγίδες.

Βρες κάποιον έμπιστο μηχανικό ή κάποιον που να γνωρίζει αρκετά από το συγκεκριμένο μηχανάκι και έχε τον μαζί σου στην αναζήτηση.

Παύλος Καρούμπης

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #1858 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 23:50:50 μμ
γεια σας και απο εμενα λεγομαι Μαριος Ταμπακακης ειμαι απο το Ηρακλειο κρητης , εργαζομαι σε ενα κυλικειο και τα τελευτεα 2 χρονια εχς τρελαθει με τισ μιχανες δεν εχς αξιοθει να παρω μια δικια μου λογο οικονομικων και βολεβομαι με φηλων αλλα τωρα πηστεβω να τα καταφερω , ψαχνομαι λοιπον για μηχανη μεταχιρισμενη και οικονομικια και ηθελα να σας ρωτισω για τοισ τρανσαλπ (σαν expert που εισαστε ) αν εχουν βγαλει ζιμιες και τι πρεπει να προσεξω κατα τιν αγορα..

:welcome: Μάριε!

Offline Antonis S

• Απλός οδηγός
Reply #1859 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 03:13:50 πμ
 :welcome: Μάριε, μη βιαστείς να κάνεις την αγορά σου, καλή επιλογή εύχομαι.

Άστους να λένε, αρκεί να πούν το όνομα σου σωστά.

Offline kakou

• Οδηγάρα
Reply #1860 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 04:00:02 πμ
 :welcome: :welcome: :welcome: Μαριε!

Offline tauri_7

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1861 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 04:27:49 πμ

Aν και νέος στο forum θα μου επιτρέψουν οι παλαιότεροι να σου απαντήσω με μια μαντινάδα, μιας και είσαι Κρητικάτσι...  :) :) :)

" Ε, το παντέρμο το TRANSALP ήντα δουλειές τσι κάνει,
  να αλωνίζω τα βουνά κι άγχος να μη με πιάνει..."

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...  :eusa_clap:  :eusa_clap:

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #1862 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 07:48:30 πμ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ.
:welcome: :welcome: :thawave: :thawave: φιλε μου...

Offline Dliont

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1863 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 08:23:49 πμ
Γεια χαρα και απο εμενα, με λενε Δημητρη και ειμαι απο τα Ιωαννινα, και δουλευω ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρία.Εχω 3 χρονια τωρα ενα ΤΑ 650 του 07 με το οποιο εχω ζισει πολλες και αξεχαστες εμπειριες. Στο φορουμ σας επεσα τυχαια οταν σερφαροντας στο νετ βρικα εδω στον χωρο σας πολλες και χρησιμες πληροφοριες για το τρανσαλπακι μου....Μου φαίνεται οτι θα γινω τακτικός θαμωνας σας , μιας και το φορουμ σας εχει παρα πολλα και ενδιαφεροντα θεματα....Ελπιζω μαλιστα να σας ακολουθισω και σε εκδρομη σας. Ευχαριστω για την φιλοξενια και για την βοηθεια ... :)

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #1864 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 14:14:09 μμ
Γεια χαρα και απο εμενα, με λενε Δημητρη και ειμαι απο τα Ιωαννινα, και δουλευω ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρία.Εχω 3 χρονια τωρα ενα ΤΑ 650 του 07 με το οποιο εχω ζισει πολλες και αξεχαστες εμπειριες. Στο φορουμ σας επεσα τυχαια οταν σερφαροντας στο νετ βρικα εδω στον χωρο σας πολλες και χρησιμες πληροφοριες για το τρανσαλπακι μου....Μου φαίνεται οτι θα γινω τακτικός θαμωνας σας , μιας και το φορουμ σας εχει παρα πολλα και ενδιαφεροντα θεματα....Ελπιζω μαλιστα να σας ακολουθισω και σε εκδρομη σας. Ευχαριστω για την φιλοξενια και για την βοηθεια ... :)
:welcome: Δημητρη

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #1865 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 14:18:28 μμ
Καλως μας ήλθες Ακη απο τα Γιαννενα και καλή παραμονή στον χώρο του φορουμ

Offline MARIOSTAMP

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1866 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 16:59:46 μμ
Aν και νέος στο forum θα μου επιτρέψουν οι παλαιότεροι να σου απαντήσω με μια μαντινάδα, μιας και είσαι Κρητικάτσι...  :) :) :)

" Ε, το παντέρμο το TRANSALP ήντα δουλειές τσι κάνει,
  να αλωνίζω τα βουνά κι άγχος να μη με πιάνει..."

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...  :eusa_clap:  :eusa_clap:

γεια σου παρεα ομορφη , ελατε κρητη να πιουμε κουπες...

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

Offline MARIOSTAMP

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1867 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 17:02:03 μμ
:welcome: Μάριε, μη βιαστείς να κάνεις την αγορά σου, καλή επιλογή εύχομαι.

δεν θα βιαστω αντωνη θα τα ξεψαχνισω πρωτα ευχαριστω πολυ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #1868 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 17:31:41 μμ
Μαρίε από το Ηράκλειο , Δημητρη από τα Γιαννενα καλώς μας ήλθατε και καλή διαμονή

Μάριε  ο Ακης σου είπε την σωστή μαντινάδα ( δεν ξέρω πως την κατάφερε ακριβώς στο 15σύλλαβο) πιστεύω να κατάλαβες τι εννοεί έτσι ???  Ψάξε !!!

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #1869 on: Τετάρτη 11 Μάιος 2011, 17:55:09 μμ
Καλώς τα παιδιά, καλο διάβασμα!!!!!!!!!!!
και....καλές βόλτες ;)

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline dionysis

• δεν ειμαι οδηγαρα λεμε!!!!
  • Rossi και πάνω !
Reply #1870 on: Πέμπτη 12 Μάιος 2011, 00:16:29 πμ
μαριε ακη δημητρη καλως ηρθατε :D

παντα ορθιοι παντα ορθοι

Offline kamnaa

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1871 on: Δευτέρα 16 Μάιος 2011, 20:07:34 μμ
Σας χαιρετω ολους,πηρα μια 700 με abs και θα ηθελα να με κατευθυνετε σε συζητηση (αν υπαρχει) οσον αφορα  την οδηγηση της ΤΑ και τις εντυπωσεις αλλων οδηγων.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Reply #1872 on: Δευτέρα 16 Μάιος 2011, 20:24:39 μμ
Σας χαιρετω ολους,πηρα μια 700 με abs και θα ηθελα να με κατευθυνετε σε συζητηση (αν υπαρχει) οσον αφορα  την οδηγηση της ΤΑ και τις εντυπωσεις αλλων οδηγων.

Καλλως ηρθες οσο παμε τα700ρια πληθαινουμε :eusa_clap: :eusa_clap:
 :thawave: :welcome: :welcome:

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Reply #1873 on: Δευτέρα 16 Μάιος 2011, 20:28:50 μμ
Ακη  Μαριε  Δημητρη  :welcome: :welcome: :thawave:

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #1874 on: Δευτέρα 16 Μάιος 2011, 23:40:18 μμ
:welcome: