Σαφως και το ξενοδοχειο οπως και τα περισσοτερα στην Ελλαδα και σε τετοια μερη ειναι οικογενειακα .
Το θεμα διπλο κρεβατι ..καποια δικλινα εχουν διπλο κρεβατι και εγω τους ειπα να το διευκρινιζουν ωστε οποιοι ερθουν με την γυναικα τους να παρουν αυτα με το διπλο ωστε στα μονα να πανε αυτοι που θα συγκατοικισουν με καποιο αλλο μελος ..δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο .
Οσο για τον μπουφε μπορει να μην εχει καποια φωτο αλλα στην διαπραγματευση εχει καθοριστη μπουφες -πρωινο .Η τιμες στα ξενοδοχεια τετοια εποχη ξεκινουν απο τα 75 -80 ευρω το δικλινο οποτε η τιμη των 60 ε ειναι μια καλη τιμη σε σχεση με τις εικονες των δωματιων που εχει στις φωτο ..πραγμα που θα το εξακριβωσουμε εκει πλλεον αν ειναι πραγματικες ή οχι .
Αν ομως υπαρχη καποια ελλειψη ζωτικης σημασιας τοτε να με ενημερωσετε για να την λυσουμε
Παιδες δεν ειχα καμμια προθεση να θιξω το ΔΣ και την αξιεπαινη προσπαθεια του να φροντιζει να περναμε καλα στις εκδρομες μας ,απλα τηλεφωνοντας οπως ειπα το σηκωσε μια γιαγιουλα ειπε δεν ξερω εγω αγορι μου απ αυτα ξαναπαρε
αργοτερα το σηκωσε η εγγονη της, οπου ειπε τα δωματια ειναι ολα κλεισμενα και θα με καλεση η μαμα της ακριβως οπως σας τα λεω εγιναν τωρα συμπωση με μενα τι να πω??
Δεν με πηρε φυσικα και αργα το βραδυ ξανακαλεσα τριτη φορα οπου τωρα η μαμα πια αυτη την φορα δεν ηταν βεβαια σαφης ως προς το τζακι η το διπλο κρεβατι εκει κολλαει το οικογενειακο ξενοδοχειο που ειπα και μου ειπε θα το δει και θα με παρει αυριο .
οσο για το σχετικα ακριβο οταν δεν μου δινει καποια αυτο που διαφημιζει στην σελιδα της για 60 ευρω αλλα κατι αλλο τοτε ακριβο μου φαινεται.μου ειπε οκ παντως σημερα τελικα υστερα απο αλλο ενα τηλεφωνιμα μου ,σιγα μην με επαιρνε αυτη,
ελπιζω φτανοντας να περασουμε καλα και ολα να ειναι οπως μας ειπε η μαμα, της κορης ,της εγγονης...