Hellas Transalp Forum

Λίμνες Κερκίνη κ Δοϊράνη. 28-29-30-31 Οκτωβρίου 2010.

memos · 89091

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #100 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 08:06:57 πμ
                                                  Βαρκάδα/4ευρώ       "Αλογάδα"/20'/7ευρώ       "Αλογάδα"/70'/15 ευρώ
memos                 2 (δίκλινο 1ο)             2                             -                                2
Nikos 122s            2 (δίκλινο 2ο)             2                             -                                2
Doctor                 2 (δίκλινο 3ο)             2                             -                                2
apnea_xaos          1 (δίκλινο 4ο)             1                                                               1
ΓIANNHΣ (JA1978) 1 (δίκλινο 4ο)              1                                                               1
Hypersonic           2 (δίκλινο 5ο)             
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ         2 (δίκλινο 6ο)
Παυλος Α             1 (δίκλινο 7ο)
Απεναντι              1 (δίκλινο 7ο)
Διαμαντής            1 (σκηνή)                    1
manolo                3 (σκηνή)

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #101 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 08:24:07 πμ
Εγώ πιθανόν να μην έρθω με την 400 άρα μου λόγω βλάβης. Μπορεί όμως να έρθω με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο ή με τρένο αλλά θα έρθω

Εχω μια απορια...
Αν ερθεις με λεωφορειο ή τρενο.... πως θα κινεισαι εκει? Θα καβατζωσεις κανενα αλογο?

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #102 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 12:22:27 μμ
καποιος δεν θα τον παρει δικαβαλο?

Offline Doctor

• Rossi και πάνω !
Reply #103 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 20:21:19 μμ
καλο θα εναι αν υπαρξει ομαδικη αναχωρηση και ποτε να το κανονισουμε απο εδω, να ξερω και εγω αν θα ανεβω μονος μου η οχι γιατι ρωταω τοσες ημερες αλλα κανεις δεν απαντα...

Συμφωνώ και για την αναχώρηση, επίσης θα περάσω κατά πάσα πιθανότητα και την Τρίτη απο ΣΥΜΟΦΕ ,εαν ειναι καποιος-οι απο αυτους που θα ανέβουμε για να το κανονήσουμε .

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #104 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 20:24:27 μμ
Συμφωνώ και για την αναχώρηση, επίσης θα περάσω κατά πάσα πιθανότητα και την Τρίτη απο ΣΥΜΟΦΕ ,εαν ειναι καποιος-οι απο αυτους που θα ανέβουμε για να το κανονήσουμε .
Εσυ να ερθεις ετσι και αλλιως να σε δουμε  ;) ;D ;D

andy

• Guest
Reply #105 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 23:34:40 μμ
Θα ήθελα να δω μετά από 70' ιππασία :qriding: πως θα κατέβετε από το άλογο και θα καβαλήσετε την μηχανή
 Κουδούνια θα γίνουν τα π@π@ρι@ σας
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #106 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 23:41:19 μμ
Θα ήθελα να δω μετά από 70' ιππασία :qriding: πως θα κατέβετε από το άλογο και θα καβαλήσετε την μηχανή
Οπως ακριβώς κατέβαινε ο John Wayne από το άλογο, σε εκείνα τα γουέστερν που βλέπαμε μικροί...
Για 2-3 μέρες θα περπατάτε με το ένα πόδι στο ένα πεζοδρόμιο, και με το άλλο πόδι στο άλλο.
Μόνο μην σας μείνει κουσούρι...

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #107 on: Παρασκευή 22 Οκτώβριος 2010, 23:44:51 μμ
Εγώ πάντως θα είμαι τις προηγούμενες μέρες στη Λάρισα και θα σας βρω στο δρόμο

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #108 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 00:44:40 πμ
Θα φύγω από Τετάρτη πρίν το χάραμα.

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #110 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 05:17:06 πμ
memos                   2 (δίκλινο 1ο)             2                             -                                2
Nikos 122s              2 (δίκλινο 2ο)             2                             -                                2
Doctor                   2 (δίκλινο 3ο)             2                             -                                2
apnea_xaos            1 (δίκλινο 4ο)             1                                                               1
ΓIANNHΣ (JA1978)   1 (δίκλινο 4ο)              1                                                              1
Hypersonic             2 (δίκλινο 5ο)              2                             -                                2     
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ            2 (δίκλινο 6ο)                                                                                                                           
Παυλος Α               1 (δίκλινο 7ο)                                                                                                                           
Απεναντι                1 (δίκλινο 7ο)                                                                                                                           
Διαμαντής              1 (σκηνή)                    1                                                                                                                           
manolo                  3 (σκηνή)     
________________________________________________________________________________________
                                                           11                                                            10                                 

Offline fattilas

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • επιτρεπετε να πεσεις, επιβαλλετε να σηκωθεις
Reply #112 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 09:13:35 πμ
καλησπερα τα παιδια κ καλως ερχεστε στα μερη μας.
δεν ξερω αν θα καταφερω να σας πετυχω εκεινες τις μερες αλλα θα το παλεψω.
θα προσπαθησω να ειμαι στο χωριο μου(Σ.Σ.Μουριες-διπλα απο Δοιρανη)
αμα τα καταφερω θα εποικινωνησω μαζι σας για συναντηση κ για να σας λυσω καμια απορια αν γνωριζω.
καλο δρομο παιδες. :)

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #113 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 17:35:14 μμ
Τωρα που το εγραψες... θα εκτεθεις (ανεπανορθωτα) αν δεν τα πουμε.

Επειδη εγω θα ειμαι σιγουρα με αυτοκινητο παρτε απο το προφιλ μου το ΚΙΝΗΤΟ μου, που θα μπορω να μιλησω ανετα.

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre
Reply #114 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 17:39:15 μμ
Επειδη εγω θα ειμαι σιγουρα με αυτοκινητο

Λογικό! Το V-Strom είναι για μέχρι τα Λουτρά Αιδηψού άντε μέχρι Βόλο!!! :2hysterical: :2hysterical:

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #115 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 17:55:31 μμ
Οταν θα φτιαξουμε ενα κουιζ για το ποιος θα ξανα-αλλαξοπιστησει για τα φωτα ενος Strom και θα αφορα εσενα... μην ξεχασεις αυτα που γραφεις...
γιατι εγω θα τα θυμαμαι....

Ξερεις τι λενε... "Αυτα που κοροϊδεύεις, τα λούζεσαι!"

:P

Offline CheGuevara

• Rossi και πάνω !
Reply #116 on: Σάββατο 23 Οκτώβριος 2010, 21:14:01 μμ
Σιγά μη σας άφηνα να πηγαίνατε μόνοι και απροστάτευτοι στις Λίμνες και τις ερημιές. Άσε που οι Σέρρες είναι και ωραία  ;) πόλη! Άρα λοιπόν:
memos                   2 (δίκλινο 1ο)             2                             -                                2
Nikos 122s              2 (δίκλινο 2ο)             2                             -                                2
Doctor                   2 (δίκλινο 3ο)             2                             -                                2
apnea_xaos            1 (δίκλινο 4ο)             1                                                               1
ΓIANNHΣ (JA1978)   1 (δίκλινο 4ο)              1                                                              1
Hypersonic             2 (δίκλινο 5ο)              2                             -                                2     
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ            2 (δίκλινο 6ο)                                                                                                 
Παυλος Α               1 (δίκλινο 7ο)                                                                                             
Απεναντι                1 (δίκλινο 7ο)                                                                                         
Διαμαντής              1 (σκηνή)                    1                                                                                   
manolo                  3 (σκηνή) 
CheGuevara           1 (όπου κάτσει)             1                                                             1
________________________________________________________________________________________
                                                           12                                                            11                   

Άνακοίνωση:
Όσοι σύντροφοι και φίλοι επιθυμούν να μετατρέψουν το καταθλιπτικό τους δίκλινο σε ένα μαγευτικό και άκρως ενδιαφέρον τρίκλινο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζι μου στο 090 ΧΧΧΧΧΧΧ ή με pm.
Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια!  :2hysterical:
Προσοχή επίσης θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας. Μη σμπρώχνεστε!!!!!.  :2hysterical:

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #117 on: Κυριακή 24 Οκτώβριος 2010, 00:11:04 πμ
Μη σμπρώχνεστε!!!!!. 

...ολοι θα -τον- παρετε

:2hysterical: :2hysterical:

Offline dionysus

• Απλός οδηγός
  • SAHARA DESERT ADVENTURER
Reply #118 on: Κυριακή 24 Οκτώβριος 2010, 13:49:11 μμ
Σιγά μη σας άφηνα να πηγαίνατε μόνοι και απροστάτευτοι στις Λίμνες και τις ερημιές. Άσε που οι Σέρρες είναι και ωραία  ;) πόλη! Άρα λοιπόν:
memos                   2 (δίκλινο 1ο)             2                             -                                2
Nikos 122s              2 (δίκλινο 2ο)             2                             -                                2
Doctor                   2 (δίκλινο 3ο)             2                             -                                2
apnea_xaos            1 (δίκλινο 4ο)             1                                                               1
ΓIANNHΣ (JA1978)   1 (δίκλινο 4ο)              1                                                              1
Hypersonic             2 (δίκλινο 5ο)              2                             -                                2     
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ            2 (δίκλινο 6ο)                                                                                                 
Παυλος Α               1 (δίκλινο 7ο)                                                                                             
Απεναντι                1 (δίκλινο 7ο)                                                                                         
Διαμαντής              1 (σκηνή)                    1                                                                                   
manolo                  3 (σκηνή) 
CheGuevara           1 (όπου κάτσει)             1                                                             1
dionysus               2  ( Δυκλινο)                2                                                             2                       

14                                                           13                 

Άνακοίνωση:
Όσοι σύντροφοι και φίλοι επιθυμούν να μετατρέψουν το καταθλιπτικό τους δίκλινο σε ένα μαγευτικό και άκρως ενδιαφέρον τρίκλινο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζι μου στο 090 ΧΧΧΧΧΧΧ ή με pm.
Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια!  :2hysterical:
Προσοχή επίσης θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας. Μη σμπρώχνεστε!!!!!.  :2hysterical:

Member of  www.transalp.de
Transalp-Freunde Deutschland  E.V

Offline CheGuevara

• Rossi και πάνω !
Reply #119 on: Κυριακή 24 Οκτώβριος 2010, 21:53:46 μμ
Σύντροφοι και φίλοι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για μετατροπή δικλίνου σε τρίκλινο ολοκληρώθηκε.

Το τυχερό ζευγάρι που επιλέχθηκε με την προσθήκη εμου του ιδίου θα γίνει τριο είναι η Τζέσικα με την Γκλόρια!!!  :eusa_clap: ;)

Offline BladeGR

• νέος οδηγός
  • **
  • 35000 και μία... στραβάδια... απολύομαι...!!!!
    • Δημιουργία - Κατασκευή Ιστοσελίδων
Reply #120 on: Κυριακή 24 Οκτώβριος 2010, 22:56:52 μμ
Μετά από τόσους μήνες απουσίας δεν γινόταν να λείψω άλλο από τις δραστηριότητες...!!! Είμαι στην διαδικασία ανεύρεσης καταλύματος αυτή την στιγμή...!!! Μόλις τελειώσω με τις λεπτομέρειες θα ενημερώσω...

ΥΓ. Μέμο... όταν λές πρωί... τι εννοείς ??? Άλλο στις 9 κι άλλο στις 6... :sleeping: :sleeping: :sleeping:

[img width= height= alt=" border="0]http://www.coderules.gr/images/htc/1.jpg[/img]

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #121 on: Δευτέρα 25 Οκτώβριος 2010, 02:23:25 πμ
Κωστα (και λοιποι), παρε κανα τηλ το Μεμο μηπως εχει εναλλακτικες για ξενωνα, για την περιπτωση που γεμιζαμε τον εναν.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #122 on: Δευτέρα 25 Οκτώβριος 2010, 20:47:56 μμ
διαβαζοντας τα περι εκδρομης με την κυρα μου :) λεμε να ερθουμε και εμεις μαζι σας. ειμαστε απο Καβαλα και λεμε αν ο καιρος το επιτρεπει να σας γνωρισουμε απο κοντα το Σαββατο. Ναι για μονοημερη λεμε στην Κερκινη.......
θα μας παιξετε και εμας παιδια;;;;;; χαχα 
ειναι αρκετα φλου το ολο θεμα αλλα ειναι και αυτο μια αρχη. Θα εξαρτηθει κατα πολυ μεγαλο βαθμο απο την καιρο, αν αλλα πανε καλα ισος πεισω και ενα ακομη φιλο με ΤΑ και αυτος. Θα δειξει.......
πως θα μπορεσω να σας βρω αν τελικα πουμε οτι ερχομαστε;

Καλημέρα mKiris. όπως σου είπε και ο Hypersonic σημείωσε κάποια τηλέφωνα να τα έχεις πρόχειρα για να επικοινωνήσεις μαζί μας.
Είστε και οι 2 καλοδεχούμενοι...  :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #123 on: Δευτέρα 25 Οκτώβριος 2010, 20:51:52 μμ
Εχω μια απορια...
Αν ερθεις με λεωφορειο ή τρενο.... πως θα κινεισαι εκει? Θα καβατζωσεις κανενα αλογο?

Μπορεί να βρω κάποια μοτοσυκλέτα εκεί που να μην την χρειάζεται κανείς.  :goofy: :goofy: :goofy:
Γιώργο, λέω να το ρισκάρω...   ;D ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #124 on: Δευτέρα 25 Οκτώβριος 2010, 21:05:59 μμ
Καλααααααααα......  εγω παντως θα εχω χωρο στο αυτοκινητο (απλα και οι πισω φορανε ζωνη... αλιως δεν κουμπωνει ταχυτητα)

Ασχετο, αλλα εκεινη η Θεσσαλονικια (το τουμπανο) ειναι καλη περιπτωση...... ειδα φωτο...