Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από το 5ο Φωτογραφικό Ράλι HTC

panisk · 108472

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #75 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 04:14:38 πμ
Ευχαριστώ και εγώ όλους τους διοργανωτές του 5ου Φ.Ρ., τους ντόπιους Εβοίτες οι οποίοι είναι απίστευτα ωραίοι άνθρωποι, αλλά πάνω απ΄όλα την ομάδα μου.
Ως αρχηγώς της Deep για Deep, θέλω και νιώθω να πω δυο λόγια για τα μέλη την ομάδας μου.
1. Ο Vasko, Βασίλης, είναι ένα παιδί με αρχές που έστρωσε τον πάτο του κάτω, έξυσε την κασίδα του, έβγαλε σε πέρας όλο το οργανωτικό κομμάτι του φ/ρ, δημιουργώντας χάρτες και διαδρομές για το best valeu των πόντων μας. Συγχαρητήρια Μπιλάκο και του χρόνου με τη πρωτιά.
ps. Τον είχα διωρήσει ως υπουργό Ανάπτυξης. 'Εχει στρατηγική αυτό το παιδί, τι τζάμπα Δόκιμος ήτανε?

2. Ο azoros, Γιώργος, το αηδόνι της παρέας μας. Η ψυχή του ξεχειλίζει έξω από το σώμα του. Υπομονή, σύνεση, αλτρουισμός, ευστροφία, χαβαλέ, ομαδικότητα, οργάνωση, είναι τα λίγα που τον χαρακτηρίζουν. Εξαιτίας του βρήκαμε στόχους που ούτε θα τους ονειρευόμασταν Εύγε Πατέρα!!! Και του χρόνου με την πρωτιά. Τον είχα διωρήσει ως εκπρόσωπο τύπου.

3. Ο zan klond,Γιάννης, o oδοστρωτήρας της παρέας μας. Όλοι τον προτειμούν φίλο παρά εχθρό!!! Είναι θηρίο ο μπαγάσας. Παιδί ψυχάρα, με ανύπαρκτο εγωισμό, υστεροβουλία και κόμπλεξ. Πράβο σου παληκάρι μου. Να μείνεις για πάντα έτσι. Χαμόγελα, καλαμπούρι, τράλα, καλοσύνη, άμιλα, δημιουργικός τσαμπουκάς που δε σε στενοχωρεί για οτιδήποτε, μέσα σε όλα και για όλους εκτός από τον εαυτό του δηλαδή. Φοβερό και παιδί.
Τον είχα διωρήσει ως σιτιστή της ομάδας μας.

4.  Ο Δημήτρης, ο V-STROMAKIAS, νέο πλέον ενεργό μέλος του κλαμπ μας. Δυνατό παιδί, αντέχει τον φόρτο της ταλεπωρίας. Νιόπαντρος, να ζήσεις φίλε και να ευτυχήσεις. Υπομονετικός, συνετός, ώριμος, πράος, εργατικός, συνεργάσιμος, είναι λίγα από αυτά που τον διέπουν. Είναι παιδί που θα προτιμήσει να καταπονέσει τον εαυτό του για να μη στενοχωρήσει τους άλλους. Άψογος και σαν οδηγός, που πρώτη φορά είδα τι μπορεί να κάνει ένα V-Strom στο χώμα. Εύγε νέε μου πάντα όρθιος και του χρόνου με την πρωτιά.
Τον είχα διωρήσει ως συνδικαλιστή.

Θέλω να πιστεύω ότι έχω αρκετή πείρα στα ταξίδια, π.χ. συντονισμό κ οργάνωση, στόχους, τοπία, ασφάλεια, οδηγική συμπεριφορά, κτλ. και έχω γράψει πάρα πολλές χιλιάδες χιλ/ρα, μπορεί να πλησιάζω και το μύριο!!!, πάντως δηλώνω ότι με αυτήν την συγκεκριμένη παρέα πηγαίνω και Κίνα. Ευχαριστώ ξανά για τις ωραίες στιγμές που μου χαρίσατε, τα φανταστικά τοπία που είδα, ή που ξαναείδα με άλλη ματιά, καθώς και του ότι δεν εκνευρίστηκα με τίποτα σε όλη την δοκιμασία του φ/ρ, πράγμα δύσκολο όταν είμαι 16 ώρες στη σέλα με ενοχλεί ακόμα και η ανάσα μου. Τέλος.

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #76 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 05:52:18 πμ
αυτο ηταν το καλυτερο σαυτο το φρ που εκανα για πρωτη φορα γνωρισα παιδια που μιλαμε τοσο καιρο στο φορουμ και χαρηκα παιδια για τη γνωριμια με ολους οσους μιλησα ο αζορος  ο βασκο  ο ακαουνταντ (τον ζαν κλον τον ξερω και βαζω +1000 για οσα λετε) τον λουρο και ολα τα παιδια απο μακρια ευχομαι να ξανανταμωσουμε συντομα :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Reply #77 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 06:45:43 πμ
Δυστυχώς και φέτος είχαμε ένα πλήρως διαβλητό και στημένο Φρουφρου. Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και λίγα έχουν γραφτεί για τη συμμετοχή των Illubricanti, και οι όρκοι σιωπής έχουν τα όριά τους, σας παρουσιάζω το Απόκρυφο ΦρουΦρου των Illubricanti.

Η ομάδα ήταν στο πόδι από τις 5. Αφού παρακολουθήσαμε τον όρθρο, αρμέξαμε τα πρόβατα και εκχριστιανίσαμε τους Τούτσι, βγήκαμε στο δρόμο για το παιχνίδι. Ένα μικρό δείγμα από τα ΦΩΣΗΕ μας, γιατί ήταν πραγματικά χιλιάδες και θα γονατίσει ο server.

Πυραμίδα της Γκίζας (450 πόντοι)

Παρίσι (600 πόντοι)

Ταζ Μαχάλ (1340 πόντοι + μετενσάρκωση)

Ρώμη (200 πόντοι + τζελάτο)

Σελήνη (1969 πόντοι, Παγκόσμια Ειρήνη και Κλείσιμο της Τρύπας του Όζοντος)

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΣΗΕ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε ταμπέλα στην οποία να φαίνεται το όνομα της πόλης. Παραδίδουμε τη δικαιολογία στην αιώνια συλλογική χλεύη.

Όσον αφορά τους στόχους, λυσσάξτε

η Μαρίσσα Μίλλερ σε Transalp (86.5+58+89 πόντοι)

μέλος της ομάδας κοιμάται στη Συνδιάσκεψη της Γιάλτας (890 πόντοι, 90% της Εύβοιας, 10% του Πηλίου, 40% Transalp μοντέλο 92, 40% Transalp 98, 20% πισινά γαϊδάρου)

η ομάδα σχεδιάζει με το Ρόμμελ την πολιορκία του Τομπρούκ (πολλοί πόντοι)

ο αρχηγός της ομάδας διαπραγματεύεται με τον Chief Seattle (600 πόντοι και η πολιτεία της Washington)

μέλος της ομάδας συμμετέχει στη συνοδεία της μητέρας τερέζας (0 πόντοι + 1 ξεπέτα)

ο αρχηγός της ομάδας στην πρώτη σειρά στην εμφάνιση του Hendrix στο Monterey (1200 πόντοι + η πένα του Τζίμμυ)

μέλος της ομάδας παραδίδει στον Ομπάμα το Νόμπελ Ειρήνης (ένα νόμπελ ειρήνης δώρο)

Η επιτροπή επίσης δεν έκανε δεκτές αυθεντκές γκραβούρες και λιθογραφίες που προσκομίσαμε, και έτσι δεν πήραμε πόντους ούτε από:
το κόψιμο του Γόρδιου Δεσμού από το Thleon
το πέρασμα των Εβραίων από τη Νεκρά θάλασσα πάνω σε Africa
την ανάληψη του tserts στους ουρανούς σε Transalp
και το σύρσιμο του πτώματος του Έκτορα από τον Airhead
τον φραπέλλο να σοδομίζει τη μισή Ινδοκίνα

Για βίντεο, σας προτείνω το διάρκειας 8 ωρών και 48 λεπτών ντοκυμανταίρ του Sergei Bondarchuk με γενικό τίτλο Vanya y Mir με αποκλειστικό θέμα την παρουσία μας στο Φωτογραφικό ράλυ.

δεν κρατάμε κακία, κρατάμε τις μεταξωτές μαξιλαροθήκες μας για του χρόνου και τις αποδείξεις χιλιάδων ευρώ από τις ταβέρνες για την εφορία.

Και του χρονου

Ps.Όσους αμφιβάλλουν ακόμη ότι η Γριά ταξιδεύει στο χρόνο παρά το γεγονός ότι έφτασε Αρκίτσα πριν από 2 Africa και ένα 800GS, τους παραπέμπω στο Ζεζέ που έκανε τη μετατροπή από Delorian.

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #78 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 06:57:05 πμ
οχι παιζουμε   :pimping:

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #79 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 06:57:30 πμ
Δυστυχώς και φέτος είχαμε ένα πλήρως διαβλητό και στημένο Φρουφρου. Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και λίγα έχουν γραφτεί για τη συμμετοχή των Illubricanti, και οι όρκοι σιωπής έχουν τα όριά τους, σας παρουσιάζω το Απόκρυφο ΦρουΦρου των Illubricanti.

Όλες οι Φωτό σας είναι απίστευτες.......... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #80 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 06:59:14 πμ
Αμά δεν πήρες τηλέφωνο Λευτεράκη τσάμπα λέρωσες τον δρόμο με τα μέλια! :2hysterical:

αν μιλαμε για την ξανθια με το ισιο μαλλι, προλαβε αλλος  :eusa_whistle:

να μεταφερω τιποτα χαιρετισματα ευχαριστως παντως

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #81 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 07:11:25 πμ
Απίστευτες φώτο και ΦΩΣΗΕ.... :2hysterical: :2hysterical: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #82 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 07:35:57 πμ
Ντάξει εγώ διαχωρίζω τη θέση μου είπα στους παπάρες να μην βάλουν τους στόχους που πιάσαμε και πέσουνε κάτι ψυχές του κλαμπ  σε βαριά κατάθλιψη αλλά αυτοί είναι παλιοκουβάδες και δε σέβονται τίποτα. Άντε ρε σεις βάλτε και τις άλλες με τον Τιερί Σαμπίν στο Ντακάρ να πρέπει να περπατήσουμε στο νερό στο επόμενο Φρου φρου...

Παρεπιπτόντως κατεβάζω και επίσημα ένσταση. Να ακυρωθούν όλοι όσοι έβγαλαν το πρώτο και απαραίτητο ΦΩΣΗΕ στο ξενοδοχείο. Ο κανονισμός στο ΦΡ λέει ότι πρέπει να είναι οι μηχανές της ομάδας στη φωτό και όλοι έβγαλαν και τη μηχανή μου που ήταν δεμένη κάτω από το μπάνερ άρα πρέπει να ακυρωθούν. Εϊναι υπεράριθμοι σε μηχανές, Και είναι και BMW!  :2hysterical:

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #83 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 16:45:12 μμ
Ghallas  ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!! :2hysterical: :eusa_clap:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ !!

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline mveliss

• Οδηγάρα
  • Carpe diem...
Reply #84 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 16:50:00 μμ
Δεν υπάρχουν αυτές οι φωτό...Κάθομαι κ γελάω μόνος μου μέσα στο γραφείο!  :2hysterical:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ !!

+1000000

Spritmonitor.de" border="0 [/url]

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #85 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 17:56:51 μμ
Και ο Ντίνος φαγώθηκε να ανεβούμε στη Δίρφυ για να συναντήσομε τον Ομπάμα, αλλά σαχλαμάρες μόνο ομίχλη βρήκαμε.

Εδώ ο Ντίνος ψάχνει επί ματαίω. :2hysterical:

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Reply #86 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 18:09:05 μμ

Παρεπιπτόντως κατεβάζω και επίσημα ένσταση. Να ακυρωθούν όλοι όσοι έβγαλαν το πρώτο και απαραίτητο ΦΩΣΗΕ στο ξενοδοχείο. Ο κανονισμός στο ΦΡ λέει ότι πρέπει να είναι οι μηχανές της ομάδας στη φωτό και όλοι έβγαλαν και τη μηχανή μου που ήταν δεμένη κάτω από το μπάνερ άρα πρέπει να ακυρωθούν. Εϊναι υπεράριθμοι σε μηχανές, Και είναι και BMW!  :2hysterical:

Eσυ βρε Καραμητρο  :goofy: :goofy: ειχες παρκαρει εκει μπροστα και δεν μπορουσα να βολεψω την φερραρι (agility 125cc)  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #87 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 18:18:41 μμ
Eσυ βρε Καραμητρο  :goofy: :goofy: ειχες παρκαρει εκει μπροστα και δεν μπορουσα να βολεψω την φερραρι (agility 125cc)  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Σόρι αλλά εγώ είχα παρκάρει εκεί πριν βάλουν το μπάνερ του συλλόγου. Δεν φταίω αν δεν τους έκοψε να το κρεμάσουν αλλού που να χωράει πέντε ραλίστες ή να μου πουν να το βγάλω.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #88 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 19:08:09 μμ

Η ομάδα ήταν στο πόδι από τις 5. Αφού παρακολουθήσαμε τον όρθρο, αρμέξαμε τα πρόβατα και εκχριστιανίσαμε τους Τούτσι, βγήκαμε στο δρόμο για το παιχνίδι. Ένα μικρό δείγμα από τα ΦΩΣΗΕ μας, γιατί ήταν πραγματικά χιλιάδες και θα γονατίσει ο server.

Πυραμίδα της Γκίζας (450 πόντοι)

.....................

Τέλος... έχω πεθάνει στο γέλιο !!! κορυφαίο post !
 :2hysterical:

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #89 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 20:10:14 μμ

Τέλος... έχω πεθάνει στο γέλιο !!! κορυφαίο post !
 :2hysterical:

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Μήπως και θυμηθούμε ότι πρώτα από όλα ξεκινάμε για να περάσουμε καλά, να γελάσουμε και να κάνουμε παρέα.

και μια που ακόμα δεν είδαμε ούτε μια φωτό από το ΦΡ παρά μόνο γκρίνια και κακομοιριά

.... τουλάχιστον απολαύστε τις δικές μας

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #90 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 20:46:05 μμ
και μια που ακόμα δεν είδαμε ούτε μια φωτό από το ΦΡ παρά μόνο γκρίνια και κακομοιριά

Με πρόλαβε ο Τεο....Περιμένω πως και πως φωτογραφιες από το ΦΡ να γελάσουμε και μεις που δεν συμμετείχαμε και αντί γιά αυτό......

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #91 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 20:51:44 μμ
Με πρόλαβε ο Τεο....Περιμένω πως και πως φωτογραφιες από το ΦΡ να γελάσουμε και μεις που δεν συμμετείχαμε και αντί γιά αυτό......
Τις δικες μας δεν θα τις δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2hysterical: :2hysterical:

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Reply #92 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 21:16:43 μμ
Μήπως και θυμηθούμε ότι πρώτα από όλα ξεκινάμε για να περάσουμε καλά, να γελάσουμε και να κάνουμε παρέα.

.... τουλάχιστον απολαύστε τις δικές μας

Εισαι ΘΕΟΣ, και εχεις απολυτο δικιο

Τις δικες μας δεν θα τις δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2hysterical: :2hysterical:

Γιατι εγωισταρε?  τις θελεις για παρτη σου  :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre
Reply #93 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 21:17:23 μμ
Tserts αυτόγραφο από τον Πατερούλη πήρες μετά τη συμφωνία της Γιάλτας;  :2hysterical:

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #94 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 21:51:12 μμ

Δεν έχει νόημα πια .....

οι δικές μας είναι πάλι καλύτερες  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #95 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 21:55:50 μμ

Με αυτό συμετείχες?
Και δεν με λές ο Αντρίκος για συνοδηγός ήταν βολικός και υπάκουος? :2hysterical:

:xxblowkiss: και στους δυό σας.

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #96 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 22:18:26 μμ

γκουχ....

Οι φωτο μας (στοχοι+ΦΩΣΗΕ) στο παρακατω link

http://s717.photobucket.com/albums/ww179/Grandreg/5%20FR%20-%202010%20Evoia/

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Reply #97 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 22:23:44 μμ

γκουχ....

Mην τον παρεξηγεις.......... του πηρε τα μυαλα (αυτα που δεν ειχε) η κορακλα του  ;D ;D ;D ;D

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Reply #98 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 23:32:27 μμ
Είναι το 2ο ΦΡ που συμμετέχω. Μπορεί οι Ακατάλληλοι να ακυρωθήκανε όχι μόνο επειδή το λέει και το όνομα τους αλλά δεν φτάσαμε το όριο των ΦΩΣΗΕ. Το παλέψαμε με 80 πόντους ΦΩ. ΣΗΕ. σταματήσαμε εδώ γιατί είδαμε ότι δεν προλαβαίναμε να καλύψουμε την απόσταση για τους 190 βάζοντας τους εαυτούς μας σε επικινδυνότητα.  ;D
ΦΩΤ. ΣΤΟΧΟΙ 120 Πόντοι. Μπορώ να πω ότι οι Φωτ.Στόχοι έχουν την περισσότερη πλάκα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που βλέπεις και γελάς. :2hysterical:
Βέβαια χρειάζεται στρατηγική και οργάνωση για να πετύχεις κάποια καλή θέση.
Αλλά το ΦΡ είναι ένα παιχνίδι άλλοι το βλέπουν για να κερδίσουν και άλλοι για την συμμετοχή.
Μπορεί να μην κερδίσαμε  κάποια αξιόλογη θέση στην γενική κατάταξη αλλά γνώρισα αξιόλογα άτομα και δεν θα ξεχάσω το καφέ στο χωριό Βουτάς και το σερβίρισμα στο Ψαροπούλι.
Συγχαρητήρια σε όλους όσου διοργάνωσαν και φέτος το ΦΡ.  :eusa_clap:
Αρχίστε να οργανώνεσθε η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο ΦΡ ξεκίνησε ... :band: :band:

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #99 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 23:33:52 μμ

όλες οι φωτογραφίες μας και τα video
http://www.transalp.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=21921