Ένα ακόμα Φ.Ρ. έφτασε στο τέλος του με τους
SEXY BIKERS να αναρριχούνται στην
4η θέση με Συνολικά
800 βαθμούς , με μικρή διαφορά από τις πρώτες θέσεις αν αναλογιστεί κανείς τις ατυχίες που είχαμε με αποτέλεσμα την απώλεια πολύτιμου χρόνου.
Παρ’ όλα αυτά η ομάδα στάθηκε στο ύψος της με όρεξη κουράγιο δύναμη και
SEXY διάθεση να κυνηγήσει τις πρώτες θέσεις.
Το γέλιο κάθε στιγμή ήταν αστείρευτη πηγή ενέργειας για την προώθηση του στόχου μας.
Η γρήγορες αποφάσεις και συνεπείς αντιδράσεις ήταν καθοριστικές για το ένα σκαλί παραπάνω.
Όλη η ομάδα στάθηκε επάξια μέχρι την ύστατη στιγμή της δύσης του ηλίου.
Το μεγαλύτερο μπράβο από όλα τα μέλη πάει στην μια και μοναδική ΓΥΝΑΙΚΑ που είχαμε μαζί μας την
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠοκαHONDA, που ΟΧΙ μόνο στάθηκε επάξια στον ρόλο της σαν Συνεπιβάτης σε όλα τα Teren, αλλά άντεξε και όλες τις άτυχες στιγμές που είχε. Αν ήταν άλλος συνεπιβάτης σίγουρα θα είχε εγκαταλείψει.
Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τον ομορφότερο αγώνα που μου χάρισαν.

Για το Δ.Σ. δεν έχω να πω τίποτα διαφορετικό παρά μόνο συνεχίστε την άψογη και αξιόλογη προσπάθεια για τον συντονισμό του δύσκολου κομματιού της Διοργάνωσης.
Το μεγάλο μπράβο εδώ πάει στον ΥΠ.ΕΚ. memos.

Που βρήκε άμεσα την λύση με την διαμονή και το ξενοδοχείο και την διοργάνωση του 5ου ΦΡ.
Όλες οι ομάδες ήταν υπέροχες και με αρκετή δόση τρέλας αν κρίνω απ τις φωτογραφίες και τα video που είχα την ευκαιρία να δω σαν αρχηγός της ομάδας μου, στην κριτική επιτροπή και αξιολόγηση των φωτό…
Η Εύβοια απ τα μέρη που ερωτεύτηκα και μαγευτικά, απ την φιλοξενία των χωρικών, τα μαγευτικά τοπία, τους κατοίκους της, την ηρεμία της…..

Πολύ καλή επιλογή σαν τόπος διεξαγωγής του Φ.Ρ.
p.s.: Η επίτευξη της συγκέντρωσης των 190points από ΦΩ.ΣΗ.Ε. για την εγκυρότητα των ομάδων ίσως να ήταν υπερβολική για τις χιλιομετρικές αποστάσεις της Ευβοίας. Πέρσι στο Πήλιο σε μια μικρή σχετικά περιοχή είχαμε 160, φέτος ίσως θα έπρεπε να μην ανεβάζαμε τον πήχη τοσο ψηλά μιας και οι διαδρομές ήταν δύσκολες έως επικίνδυνες. Του χρόνου θα περιμένω καλύτερη αξιολόγηση….
Μπράβο και συγχαρητήρια στους Los Chelonas, Deep για Deep και Μικρούς εξερευνητές για την απόβαση τους στα βάθρα των νικητών.
Τέλος τα Varadero πάνε παντού, η ατάκα που μας έμεινε όταν φτάσαμε στην Γλυφάδα μέσα απ τους άσχημους Χωματόδρομους και διπλοί παρακαλώ και φορτωμένοι….……..
SEXY BIKERS