Hellas Transalp Forum

5ο Φωτογραφικό Ράλι HTC 2-10-2010: Κουβέντα γοήτρου!

Sotos · 291710

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #425 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 00:24:51 πμ
Το μόνο θέμα κατά την άποψη μου είναι ότι προφανώς το συγκεκριμένο προσφέρεται για υποδοχή γκρούπ όπως θα είμαστε εμείς.

Το είπε σωστά και ο Κώστας C. στα παραπάνω.

Από την άλλη, η έλλειψη κλινοσκεπασμάτων, είναι ένα θέμα από άποψη δυνατότητας φόρτου στις μηχανές.

Εγώ θα έλεγα ότι εάν ερχόμουν μόνος, δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω έναν υπνόσακο. Αλλά προσανατολίζομαι να κλείσω κάπου αλλού, μόνο για τον λόγο αυτόν....
Το συγκεκριμενο Γιαννη εχει μια τιμη λαθος ως προς τις υπηρεσιες οταν σε ξενοδοχειο με τα ιδια λεφτα βρισκεις καλυτερες παροχες οπου και εκει θα δεχτει γκρουπ ..οπως εχει γινει και αλλου ...φαν παρκ  ;D.
Αν το ΔΣ εχει την ευχερεια χρονου ας βρει κατι αλλο αλλοιως ας αποφασιση ο καθενας την διαμονη του για να μην υπαρχουν μετα παραπονα κατα του ΔΣ .....και οποιος του χρονου αναλαβη αυτο το κοματι θα δει την γλυκα .......και να δω μετα αν θα του αρεσει να τον κραζουν διοτι αυτο το κοματι οργανωσης ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .Το πηγα παραπερα για να προλαβω καταστασεις  ;)

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #426 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 00:45:15 πμ
Ναι αλλά αυτό ήταν δεδομένο και ΠΡΙΝ τις περασμένες εκλογές. Και με αυτό το δεδομένο έβαλαν υποψηφιότητες και ψηφίστηκαν.

Ξέρω εδώ και χρόνια ότι το συγκεκριμένο κάμπινγκ δαγκώνει on off season σε αυτό δεν φταίει το ΔΣ. Ο τύπος εκμεταλεύεται σχεδόν αποκλειστικά την παραλία της Αγίας Άννας.

Αλλά 25 ευρά χωρίς σεντόνια και 4 πρωινό χωρίς καφέ κλπ κλπ εγώ τα κόβω μάλλον πολλά για off season.
Αν βάλεις ότι θα κάνουμε τόσος κόσμος τόσα χιλιόμετρα, γίνονται πάρα πολλά.
Και μετά την κάφτρα της Καψίτσας, σόρι αλλά στο συγκεκριμένο κάμπινγκ δεν με κόβω να πληρώνω.
Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα ο τύπος πάει να μας δαγκώσει πριν μας δει, φοβάμαι μην πάμε και αρχίσουνε τα "κεφές τέλος, μπύρες τέλος" κλπ
Αλλά πάλι άμα σκορπίσουμε τι σκατά ΦΡ θα γίνει;

Μην με παρεξηγήσετε. Αλλά είναι λίγα τα ελεύθερα ΣΚ μου για να τα πετάω τσάμπα και να χαλιέμαι και στο τέλος.

Μήπως το ΔΣ να την ψάξει για κάπου -ξενοδοχειακι πανσιόν κλπ- εκεί κοντά ή λίγο μακρύτερα;

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #427 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 00:46:42 πμ
για να μην υπαρχουν μετα παραπονα κατα του ΔΣ .....και οποιος του χρονου αναλαβη αυτο το κοματι θα δει την γλυκα .......και να δω μετα αν θα του αρεσει να τον κραζουν διοτι αυτο το κοματι οργανωσης ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .Το πηγα παραπερα για να προλαβω καταστασεις  ;)
Κανείς Παναγιώτη δεν "κράζει" τα παιδιά του ΔΣ και είμαστε ευγνώμωνες για την προσπάθεια που κάνουν να κρατηθεί ζωντανός ο σύλλογος!!!!!!
ολοι τα έχουν με τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που ενημερώνει για τα προβλήματα του ύπνου τελευταία στιγμή!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #428 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 00:49:18 πμ
+1000

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #429 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 00:51:14 πμ
Κανείς Παναγιώτη δεν "κράζει" τα παιδιά του ΔΣ και είμαστε ευγνώμωνες για την προσπάθεια που κάνουν να κρατηθεί ζωντανός ο σύλλογος!!!!!!
!!
Καλυτερα να σταματηση το θεμα αυτο εδω δεν ειναι της παρουσηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Αν και ο φιδης ξερει τι γραφει  ;) ;)

Ειμαι σιγουρος οτι γινετε προσπαθεια αλλαγηςςςςςςςςςςςς

Ελα λεμε και θα σας παρουμε τα σωβρακα ( και τους υπνοσακους  :2hysterical:) φετοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ωρε μαυρα φιδια που σας ζωνουν  :2hysterical:

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #430 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 01:00:38 πμ
Ελα ρε!!!! στα μπαγκαλοου!!!!!από 23,50 μας το έδωσε 24 επειδή ήμαστε πολλά άτομα :goofy:
Ξέρεις τι καθάρισμα και τι σεντόνια και πετσέτες έχει να πλύνει μετα που θα φύγουμε;;;;
Τι να κάνει ο άνθρωπος;;; :2hysterical:

αμα οι ανθρωποι ειναι χορτασμενοι...  καλα να παθουνε.. οτι παθουνε...

Παντως μεσα στα 24ε μας εχει και το παρκινγκ μηχανης (που αν εχω καταλαβει, κανονικα το χρεωνει, 1,3 αυτη την εποχη, η 3 ευρα στο high season!!! )

το καμπινγκ το διαλεξαμε γιατι εχει τα παντα, και δυνατοτητα σκηνης (μας το ζητησατε καποιοι απο πριν),  και δωματιου, αλλα  και χωρους για απονομες  κλπ κλπ, και αλλες υποδομες πολυ χρησιμες που δεν βρισκεις παντου (προτζεκτορες, μικροφωνική,  πισινες κλπ κλπ...)  

ειναι φαουλ καταρχην γιατι δεν μας ειπε τιποτε για τα κλινοσκεπασματα...

το ψαχνουμε (ετσι και αλλιως) και ενημερωνουμε

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #431 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 01:07:05 πμ

αμα οι ανθρωποι ειναι χορτασμενοι...  καλα να παθουνε.. οτι παθουνε...

Παντως μεσα στα 24ε μας εχει και το παρκινγκ μηχανης (που αν εχω καταλαβει, κανονικα το χρεωνει, 1,3 αυτη την εποχη, η 3 ευρα στο high season!!! )

το καμπινγκ το διαλεξαμε γιατι εχει τα παντα, και δυνατοτητα σκηνης (μας το ζητησατε καποιοι απο πριν),  και δωματιου, αλλα  και χωρους για απονομες  κλπ κλπ, και αλλες υποδομες πολυ χρησιμες που δεν βρισκεις παντου (προτζεκτορες, μικροφωνική,  πισινες κλπ κλπ...)  

ειναι φαουλ καταρχην γιατι δεν μας ειπε τιποτε για τα κλινοσκεπασματα...

το ψαχνουμε (ετσι και αλλιως) και ενημερωνουμε
:eusa_clap: :eusa_clap: με τοσα στο κεφαλι σου και οπως παντα γρηγορος  στις κινησεις σου ...............................εσυ ποτε θα γινεις πατεραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ;D :-* :-* :-*

tzeronymo

• Guest
Reply #432 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 02:00:51 πμ
Μηπως  δεν εγινε  καλη συνενοηση ρε παιδια, περσυ πηγαμε εκει με τη ΛΕΜΟΤ  και μαλιστα 50 e το  ΧΛΙΔΑΤΟ ξενοδοχειο το οποιο εκεινη τη εποχη τελειωνε ολοκαινουργιο και  μαλιστα περασαμε ομορφα ,τωρα δεν ξερω τι εγινε και λεει για σεντονια και διαφορα
οτι ειναι μακραν   καλυτερο δε το κανω θεμα σε ολα και εχει τα παντα !!!

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
  • ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Reply #433 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 02:41:43 πμ
Ενημερωστε παιδια σχετικα εγκαιρα για να δουμε τι θα κανουμε ειναι κοροιδια  ο γυφτος να μην εχει σεντονια.
Μπορουμε να βρουμε και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #434 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 02:45:26 πμ
Την τρίχα τριχιά γιά δέκα ευρώ κάναμε .
Σιγά το πράμα , μηχανόβιοι άνθρωποι και ψοφάτε γιά πανωσέντονο κατοσέντονο και μαξιλαροθήκη.
Ο και ρός θα είναι καλός , σκηνές.
15 φράγγα και φαι μέσα , τι άλλο θέλουμε ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #435 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 02:50:27 πμ
Σιγά το πράμα , μηχανόβιοι άνθρωποι και ψοφάτε γιά πανωσέντονο κατοσέντονο και μαξιλαροθήκη.
Προεξοφλεις  οτι δε θα βρεξει   ;)
Γιατι αλλιος η σκηνη μου θα γινει ενυδριο με σιτες :-\ :-\

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #436 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:01:19 πμ
http://freemeteo.com/default.asp?pid=156&gid=264274&la=2

Μάλλον είμαστε τυχεροί με τον καιρό!!!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #437 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:06:00 πμ

αν ελεγε οτι θελει 25 η 26 ευρω και ειχε και τα ειδη προικος μεσα θα μιλαγε κανεις?

η γυφτια ειναι το θεμα! δεν εχω ξανακουσει ποτε να πας σε ξενοδοχειο και να σου λενε φερε και πετσετες και σεντονια.
καποιος ειπε ομως οτι βρωμαει η δουλεια και οχι μονο για τα σεντονια.αφου ειναι εκτος σεζον μηπως θα ψαχνουμε με το καλαμακι για να πιουμε καφε η μπυρα? μηπως το φαγητο θα ειναι κονσερβα επειδη ειναι εκτος σεζον και δεν θα μπορει να εχει ετοιμασιες? το κυριως πιατο επιλογης,ποιανου επιλογη θα ειναι?δικια μας η δικια του? τοσο δυσκολο ειναι να εβαζε 1 2 ευρω ακομα και να ειχε και σαλατα και αναψυκτικο?  πολυ γυφτια μου κανει το ολο θεμα.ας βγαλει το φαγητο απο την τιμη και να παμε μονοι μας σε μια ταβερνα εκει κοντα και τελειωνει η υποθεση.

προσωπικα δεν με νοιαζει τιποτα,για 5 ωρες υπνο που θα κανω,θα κοιμηθω οπου να ναι,(εκτος απο σκηνη)δεν ειμαι δυσκολος ανθρωπος,αλλα η ολη εικονα ειναι καπως.δεν θεωρω οτι φταιει το ΔΣ αλλα νομιζω οτι ισως να μπορουσαν να πιεσουν παραπανω δεδομενου οτι θα τους ακουμπησουμε περιπου 3000,ειδικα την σημερον ημεραν και αφου ειναι εκτος σεζον.αν το εχουν κανει ηδη τα παιδια του ΔΣ τοτε απλα ο ανθρωπος ειναι ο κλασικος ελληναρας καραγκιοζης και για αυτο σε λιγα χρονια ο τουρισμος θα πιασει πατο στην ελλαδα.

Offline AGGELOS pireas

• Rossi και πάνω !
Reply #438 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:11:50 πμ
Και εγω ρε παιδια δεν τα βαζω με το ΔΣ, ας εβαζε το κοπανι 2-3€ παραπανω και ας ειχε και τα σεντονια
μα τοσο δυσκολο ειναι ??? ???

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #439 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:14:38 πμ
.....,για 5 ωρες υπνο που θα κανω,....

Πόόόσσοοοοοοοο  ?? ??  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Δεν καταλαβες σε τι εχεις μπλεξει!!!

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #440 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:16:48 πμ
Ρε παιδιά εδώ μιλάμε και για θέμα υγειηνής!!!
Αφού δεν μπορεί να πλύνει τα σεντόνια, φαντάζομε πως και τα δωμάτια θα είναι τουλάχιστον μέσα στη μπίχλα!!!!
Από τότε που φύγαν οι τελευταίοι τουρίστες τον Αύγουστο θα ΄χει να μπει σκούπα!!

Δεν   πλαλάου!!!!

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #441 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:21:42 πμ
Πόόόσσοοοοοοοο  ?? ??  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Δεν καταλαβες σε τι εχεις μπλεξει!!!

εννοεις λιγοτερες ωρες?
κανενα προβλημα απο μενα.μπυροινη να εχουμε και παρεα και δεν κοιμαμαι και καθολου.ετσι και αλλιως καθε βραδυ πριν τις 2 δεν κοιμαμαι,τωρα με την παρεα σιγα μην μας χαλασει ενα ξενυχτι.αρκει να υπαρχει κριθαροζουμο η κρεμυδοζουμο.

Offline chrisdim

• Rossi και πάνω !
Reply #442 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 03:57:31 πμ
      Παίδες μπορεί να μην μας αρέσει κάτι και καλά κάνουμε και το κριτικάρουμε  ,
αλλά, δεν μπορούμε να μιλάμε προσβλητικά και με λόγια και φράσεις που δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν χαρακτήρες  και που πιστεύω ότι λέγονται λόγο παρορμητησμου . 

Καμία φορά χάνουμε το δίκιο μας από τα λόγια μας .

Τα ανωτέρω είναι προσωπική διαπίστωση- άποψη μετά από τα έως τώρα γραφόμενα και πιστεύω ότι ο καθένας από μας γνωρίζει που και πόσο έχει ξεφύγει

Χρήστος Δημητρακόπουλος
 BMW F650GS
 Περιστέρι
Κυπαρισσία

Το Έθνος που χάνει την μνήμη του, μελλοντικά χάνει την υπαρξή του ! !

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #443 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 04:07:40 πμ
Σωστός !

Οπότε ας το "ηρεμήσουμε"...

Και να ανεβάσουμε την διάθεση μας  ;)

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #444 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 06:07:31 πμ
Μακάρι να γινότανε να κλείναμε στην απέναντι μεριά του νησιού στην Λίμνη η και Ροβιές, μιλάμε για περισσότερες επιλογές και καλύτερο μέρος.

Αυτόν στην Αγ. Άννα κανονικά θέλει ακύρωση και κράξιμο.

Τώρα αν δεν γίνετε τίποτα από τα δύο δεν θα τα βάψουμε και μαύρα!
Σεντονάκια και πετσετούλες και είμαστε κομπλέ!

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #445 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 06:10:18 πμ

Πρώτον δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι αν έχεις την επιλογή να πας να πληρώσεις να κοιμηθείς να φας και να φύγεις.
Χωρίς να κουβαλάς την προίκα σου.
Και χωρίς να νοιώσεις ότι σε πιάσανε και μ@λ@κ@.
Και να είσαι και σίγουρος ότι θα έχεις και 5 βασικά πράγματα.
Χωρίς παζάρια -χωρίς μανούρες.
Γίνεται;

Αν ναι με πόσα και που.

Αυτά.

Τώρα άμα θέλουμε να ρίχνουμε διαδικτυακές στρακαστρούκες... να ρίξω και εγώ μια αμπούλα βρώμας να γουστάρουμε :badair:

TEAM Αϊστοπαμπωλ

tzeronymo

• Guest
Reply #446 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 06:17:02 πμ
Πρώτον δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι αν έχεις την επιλογή να πας να πληρώσεις να κοιμηθείς να φας και να φύγεις.
Χωρίς να κουβαλάς την προίκα σου.
Και χωρίς να νοιώσεις ότι σε πιάσανε και μ@λ@κ@.
Και να είσαι και σίγουρος ότι θα έχεις και 5 βασικά πράγματα.
Χωρίς παζάρια -χωρίς μανούρες.
Γίνεται;

Αν ναι με πόσα και που.

Αυτά.

Τώρα άμα θέλουμε να ρίχνουμε διαδικτυακές στρακαστρούκες... να ρίξω και εγώ μια αμπούλα βρώμας να γουστάρουμε :badair:

+ 1000

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #447 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 06:47:00 πμ
Κρατα το +1000αρι μεσα... Ψιχαλάει!!

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #448 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 07:32:50 πμ
Μάγκες, ας περιμένουμε λίγο. Το ΔΣ έχει και μοχλό πίεσης και εναλλακτική λύση έτοιμη (με τα συν και τα πλην της, αλλά υπάρχει!). Ας κάνουμε λίγη υπομονή να αφήσουμε το ΔΣ να φροντίσει το καλύτερο για εμάς.

Άλλωστε δεν είναι ο χώρος που πιάνουντα 2 σεντόνια στην μπαγαζιέρα. Το γαμώτο είναι...Το πρωινό που δίνει γάλα ή χυμό με 4€ και τον καφέ θα πρέπει να τον πληρώσουμε επιπλέον.... Η μη ενημέρωση για τα σεντόνια.....

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
Reply #449 on: Τετάρτη 29 Σεπτέμβριος 2010, 15:56:52 μμ
Μάγκες, ας περιμένουμε λίγο. Το ΔΣ έχει και μοχλό πίεσης και εναλλακτική λύση έτοιμη (με τα συν και τα πλην της, αλλά υπάρχει!). Ας κάνουμε λίγη υπομονή να αφήσουμε το ΔΣ να φροντίσει το καλύτερο για εμάς.

Άλλωστε δεν είναι ο χώρος που πιάνουντα 2 σεντόνια στην μπαγαζιέρα. Το γαμώτο είναι...Το πρωινό που δίνει γάλα ή χυμό με 4€ και τον καφέ θα πρέπει να τον πληρώσουμε επιπλέον.... Η μη ενημέρωση για τα σεντόνια.....

:thumbright: Αυτό!!!

Δεν   πλαλάου!!!!