Σβήσιμο στα ξαφνικά δεν έκανε...
Σέρβις πλήρες πρόσφατα έκανε (10Κ - κάτι με την ντίζα γκαζιού κάτι που δεν μου άρεζε, το έκανα πιο μπροστά)...
Όταν το πήρα από το συνεργείο, νόμισα ότι πατούσα συμπλέκτη, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ψιλομπούκωσε στο άνοιγμα του γκαζιού και για μια φορά και μετά όλα καλά. Όταν το ανέφερα μου είπαν, μπορεί να μπήκε νερό στο πλύσιμο (μη με ρωτήσετε από πού, δεν κατάλαβα και γω).
Σήμερα, μόλις ξεκίνησα από το σπίτι και ενώ πήγαινα πολύ χαλαρά (έχω μια κατηφόρα το πρωί 2 χλμ, οπότε και το πάω χαλαρά να ζεσταθεί) μπούκωσε σαν να είχε μείνει από βενζίνη και έσβησε εν κινήσει.
Σταμάτησα, έλεγξα αν είχα βενζίνη, το κούνησα λίγο το ρεζερβουάρ, πήρε μπροστά και πήγα στο βενζινάδικο κανονικά και δίχως μπούκωμα. Μετά μέχρι που έφθασα στη δουλειά δούλευε κανονικά. Σημειοτέον ότι δεν πρέπει να έμεινα από βενζίνη, γιατί ο δείκτης ήταν πάνω από το κόκκινο. Αλλά με παραξένεψε που με 8 λίτρα δείχνει πάλι εντελώς γεμάτο.
Μάλλον για τροφοδοσία εγώ το κόβω. Αν συνεχίσει το φαινόμενο σίγουρα έχει γίνει κάποια βλακεία...σε κάποια συναρμολόγηση.
Κανείς με τα ίδια συμπτώματα;
« Last Edit: Σάββατο 07 Φεβρουάριος 2009, 17:01:45 μμ by Chris_de_Ze »
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)