Hellas Transalp Forum

Νεος αναρωτιεται

kamp82 · 4662

Offline kamp82

• LIVE AND DO SOMETHING...OR DIE WITH NOTHING
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 16 Ιούλιος 2010, 06:28:38 πμ
Κατεχω εδω και ενα χρονο ενα ΤΑ 600 και αναρωτιεμαι αν καποιος απο την παρεα εκατσε και ασχολη8ειθηκε με το τι θα γινοταν ΕΑΝ το ΤΑ κατειχε και μια 6η ταχυτητα....αν αυτο ειναι εφυκτο και αν το εψαξε καποιος....δεν κσερω για σας αλλα εμενα που θελω να ξεκινησω τα ταξιδια και με ενδιαφερει και η μεση ωριαια ταχυτητα αλλα και πολυ σημαντικο και η καταναλωση,θελω να το κουβεντιασοθμε λιγο.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 16 Ιούλιος 2010, 06:36:19 πμ
δεν εχω ακουσει να εψαξε κανεις την προσθηκη ταχυτητας σε Τρανσαλπ (κατι ειχε πεσει καποτε στο αυτι μου για βαραντερο)

Αυτο που καναμε πολλοι, ηταν η αλλαγη του εμπρος γραναζιου με αλλο 16 δοντιών. Αυτο εριχνε τις στροφές αρκετά ικανοποιητικά στα ταξίδια.
Κανε μια αναζήτηση με την λεξη "γρανάζι" στο φορουμ, και θα σου βγαλει διαφορα θεματακια που εχουν συζητηθεί.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #2 on: Παρασκευή 16 Ιούλιος 2010, 07:40:09 πμ
Εδώ φτιάξανε νέο μηχανάκι το 2007 και έχτη δεν βάλανε, και εσύ λες για το δικό σου που τα έχει και τα χωνάκια του?

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #3 on: Παρασκευή 16 Ιούλιος 2010, 16:46:46 μμ
που τα έχει και τα χωνάκια του?
Με ποσες μπαλες παγωτο  :2hysterical:

Δυστυχως το θεμα εκτης δεν το κατεχουν στην χοντα για το συγκεκριμενο μοντελο μεχρι και σημερα οποτε παιξε με τα γραναζια για να εχεις μια μικρη αλλα αισθητη διαφορα  ;D

Offline kamp82

• LIVE AND DO SOMETHING...OR DIE WITH NOTHING
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Σάββατο 17 Ιούλιος 2010, 17:01:18 μμ
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αν και εχω ηδη αλλαξει και γω το εμπρος γραναζι απλα ειχα αυτην την απορια......και ναι μου εκανε τεραστια εντυπωση που και το καινουριο ΤΑ 700 εχει πεντε και οχι εξι ταχυτητες.Απλα ειπα μηπως καποιος εχει ξανασχοληθει με το συγκεκριμενο ζητημα.