Hellas Transalp Forum

Transalp XL600V 11ος/92, Αλλαγή πρωτεύοντα άξονα σασμάν και άλλα πολλά

Yannis___ · 19782

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Λοιπόν, τα ανταλλακτικά είναι όλα όσα μου είχες πει χωρίς όμως τα μέταλα (Δεν μου είπε κάτι για μέταλα.

Τα ανταλλακτικά που μου έβγαλε είναι όλες τις φλάντζες, τσιμούχες (αν δεν είναι μαζί με τις φλάντζες, 2 σετ ελατήρια στάνταρ, 2 κολάρα για τις εισαγωγές καρμπυρατέρ που έχουν λίγο σκληρύνει (μάλλον ο κωδικός είναι 16211MAW600 και τιμή 17 ευρώ το ένα) και το εξωτερικό γρανάζι που μπαίνει στον πρωτεύων άξονα όπου διαβάζοντας διάφορα threads στο forum είδα πως μερικοί (βλέπε Chris_de_Ze) έχουν βάλει αυτό με τα 16Τ και όχι με τα 15Τ που ήταν κανονικά. (ποια η γνώμη σας σε αυτό το θέμα; Ο μάστορας είπε πως αν και σχεδόν δεν έχουν διαφορά στη τιμή, προτείνει ότι και ο κατασκευαστής)

Όσον αφορά τα των επισκευών που πρέπει να γίνουν. Έχουμε και λέμε: Αλλαγή των 2 καμένων βαλβίδων (1 και 1 τις οποίες θα αντικαταστήσουμε από το παλιό μοτέρ).
Σήμερα πήγε για μέτρημα και του κυλίνδρους που είναι εντάξει. Είπε πως ο προηγούμενος είχε απλώς αλλάξει μέταλλα (δεν ξέρω καν ποιά και που είναι τα μέταλλα). Ο μάστορας μου είπε πως κανονικά ένας κινητήρας για να μην σκαμπιλιάζει, θέλει ρεκτιφιέ. Ο τύπος όμως στον οποίο πήγε τους κυλίνδρους για μέτρημα είπε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε ρεκτιφιέ και πως με τα ελατήρια θα είμαστε κομπλέ. Ο μάστορας, θέλοντας να με καθησυχάσει μου είπε πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως μελλοντικά να αρχίσει να τσιμπάει λίγο λαδάκι. Ποια είναι η δική σας γνώμη γι αυτό το θέμα; Τι προτείνετε να κάνω;

Χρήστο (pissaman) μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις με κωδικούς και τιμές (μέλλους και μη); Λόγω της δουλειάς είναι αδύνατο να πάω Σαρακάκη  και από το τηλέφωνο δίνει κωδικούς και τιμές μόνο για 2 ανταλλακτικά!

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά και τον χρόνο σας που ξοδεύεται για μένα!

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Για τις τιμές θα χρειαστώ το πλαίσιο....

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Ναι! ενώ το είχα στο μυαλό μου γράφοντας το μήνυμα, τελικά ξέχασα να το γράψω. Sτο έστειλα με pm

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Αυριο θα σου στείλω μήνυμα ;)

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
οκ Χρήστο θα περιμένω νέα σου.

Κατά τα άλλα πως την βλέπουμε την όλη ιστορία;

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Πλέον, σε λογικά πλαίσια....  ;)
Την ποίοτητα της δουλειάς δεν μπορώ να την κρίνω, αλλά αυτά που λέει ακούγονται πολύ λογικά!

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Χρήστο ανακουφίστηκα με το παραπάνω post.
Ουφ τουλάχιστον, φαίνεται πως είμαστε σε καλό δρόμο και πως οι ταλαιπωρίες όπου να ‘ναι τελειώνουν. ;D  :propeller:
Ελπίζω μόνο η μία ζημιά μη φέρει την άλλη και στο τέλος… :bricks:

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Κακά μαντάτα…
Οι φλάντζες δεν υπάρχουν Ελλάδα και με παραγγελία θα έρθουν σε 15 εργάσιμες δηλ. 21 μέρες που μάλλον το βλέπω για μήνα. Δηλ με λίγα λόγια πάει το καλοκαίρι!

Ο μάστορας είπε πως υπάρχουν και ιμιτασιόν φλάντζες στο 1/3 – ½ της τιμής της γνήσιας. Ποια η γνώμη σας; Έχετε κάποια πρότασή; Έχει βάλει κανείς στο δικό του μηχανάκι; Έχετε ακούσει οτιδήποτε;

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Χρήστο θα μπορούσες να κοιτάξεις για τις τιμές, τους κωδικούς, καθώς και τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών; Για ιμιτασιόν φλάντζες ξέρεις κάτι; Ποια είναι η γνώμη σου; Τις έχεις δοκιμάσει; Ξέρουμε τιμή;

Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός…

Offline Yannis___

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Χρήστο ευχαριστώ πολύ για το pm που μου έστειλες με κωδικούς και τιμές