Hellas Transalp Forum

Πωλείται Varadero MK1

AnthonyT · 3585

Offline AnthonyT

• νέος οδηγός
  • **
on: Τρίτη 01 Ιούνιος 2010, 16:16:36 μμ
   Η μηχανή είναι «γερμανικής καταγωγής», εκεί δηλαδή πουλήθηκε ως καινούρια, και εν συνεχεία ήρθε Ελλάδα όπου πουλήθηκε ως μεταχειρισμένη το 2003 (από ΜΟΤΟ ΛΑΓΟΜΙΤΖΗ) στον προηγούμενο κάτοχό της. Εγώ την αγόρασα το Μάιο του 2009 όσο ήμουν Κρήτη.

Αμέσως την πήγα για ένα γενικό service και έλεγχο όπου έγιναν τα εξής:
   Ρύθμιση βαλβίδων, καθαρισμός-συγχρονισμός καρμπιρατέρ, αλλαγή ρουλεμάν τροχών, μπήκε φίλτρο αέρα K&N, μπουζί ιριδίου, τακάκια φρένων, λάδια, φίλτρα, υγρά γενικώς, λάμπες κλπ. Τον Αύγουστο μπήκαν καινούρια λάστιχα.

Είχα πουλήσει το ΤΑ600 και αγόρασα το VARA για να πηγαινοέρχομαι πιο άνετα Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη (μία με δύο φορές το μήνα), αλλά το Ιούλιο του 09 μου ήρθε ανέλπιστα μετάθεση για Θεσσαλονίκη. Έκτοτε τη χρησιμοποιώ κυρίως για να πηγαίνω στη δουλεία , περίπου γράφει 10 με 15 χλμ την ημέρα (παπάκι 1000κε) εκτός πόλης.

Από έξτρα έχει :
      Συναγερμό, βαλίτσα GIVI, θερμαινόμενα grips, bagster, αλάρμ, μεγάλη ζελατίνα, κάγκελα, διπλό σταντ.

Εντός των ημερών είναι να γίνει αλλαγή λαδιών-φίλτριυ καθώς και αλλαγή ντίζας συμπλέκτη.

Η μηχανή έχει 74.000 χιλιόμετρα και ο αριθμός πλαισίου : JH2SD01A - 4XM009153. Το πρώτο τμήμα είναι τυπωμένο στο ταμπελάκι, το δεύτερο χαραγμένο.

Τιμή 3600 και δώρο το σπόιλερ της TURATECH (είναι αυτό με το κλείδωμα).

Offline AnthonyT

• νέος οδηγός
  • **
Reply #1 on: Σάββατο 19 Ιούνιος 2010, 20:41:09 μμ
Νέα τιμή 3.300.

Offline Panos Natasa

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2 on: Σάββατο 05 Μάρτιος 2011, 03:46:22 πμ
Σε ενδιαφερει αλλαγη με τρανσαλπ 650 ? ? ?  ;)

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Σάββατο 05 Μάρτιος 2011, 19:32:57 μμ
Σε ενδιαφερει αλλαγη με τρανσαλπ 650 ? ? ?  ;)

Πάνο, η αγγελία είναι σχεδόν ενός χρόνου. Το πιθανότερο είναι να έχει πουληθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν ανοίγουμε διάλογο στις αγγελίες. Αν ενδιάφέρεσαι πάρ' τον τηλέφωνο (είναι στο προφίλ του)

Η αγγελία κλειδώνει.