Απο προχθές έχω ένα ζήτημα με τα φώτα, συγκεκριμένα με την φύσα της κύρια λάμπας.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν δεν άναβε η λάμπα των xenon.
Νόμισα ότι κάηκε η λάμπα και άνοιξα το καπάκι των οργάνων να δω τι συμβαίνει.
Έβγαλα την φύσα (Η4) από το Μπάλαστ, κούμπωσα την απλή Η4, αλλά δεν άναβε.
Ακολούθως, έλεγξα τις ασφάλειες (στην ασφαλειοθήκη) και δεν βρήκα καμμία καμμένη.
Η έκπληξη ήρθε όταν αποφάσισα να δω αν λειτουργούν τα υπόλοιπα ηλεκτρικά και δοκίμασα με τα φλάς και την κόρνα. Μόλις πάτησα την κόρνα, ως δια μαγείας που λένε, η Η4 άναψε !
Μετά ξαναέβαλα την φύσα στο ballast και έδειξε να δουλεύει κανονικά.
Αλλά από προχθές, το κάνει όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα.
Τι μπορεί να φταίει, πάει το μυαλό κανενός κάπου ? Από που ξεκινάμε ?
Εμένα στον κεντρικό διακόπτη πάει το μυαλό μου. Κάπου είχα διαβάσει στην αναζήτηση ότι υπάρχει ένας ρελές εκεί για το κόψιμο του ρεύματος στα φώτα... Και τώρα που θυμάμαι, τον τελευταίο καιρό, το ballast στό γύρισμα του κλειδιού (άνοιγμα) έκανε κάποιον διακεκομμένο θόρυβο. Τώρα το συνδυάζω ότι μάλλον το ρεύμα ερχόταν και κοβότανε...μέχρι που πατούσα το μπουτόν της μίζας και έπαιρνε μπροστά....
ΥΓ. 1. Μετατροπές έχω μόνο τα xenon. Τα θερμαινόμενα τα έχω απευθείας πάνω στην μπαταρία. Τον αριστερό διακόπτη τον καθάρισα με σπρέι επαφών.
ΥΓ.2. Σήμερα, αποφάσισα να δω πάλι τις ασφάλειες. Έβγαλα τον αρνητικό πόλο και μετά έβγαλα μια μια τις ασφάλειες και τις έβλεπα και τις καθάρισα με σπρέι επαφών. Τις τοποθέτησα και είπα να αλλάξω και τις 15άρες και έβαλα κάτι spare που βρήκα στα εργαλεία μου. Συνδέω πόλο, κλείνω καπάκια, γυρνάω το κλειδί και δεν ερχόταν ρεύμα στο HiSS. Ούτε γυρνούσε η μίζα. Νεκρό.
Ξανανοίγω, βάζω τις παλιές 15άρες και το ρεύμα επανήλθε. Αυτό δεν νομίζω να σχετίζεται απόλυτα, αλλά το ανέφερα για το ιστορικό.