Hellas Transalp Forum

Υπερβολική θερμοκρασία

Vassilis · 19018

Offline PELOP

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #25 on: Πέμπτη 26 Ιούλιος 2007, 04:11:36 πμ
ΟΧΙ: σορτσακια-πεδιλα-παντοφλες και συναφη ειδη ενδυσης

ΝΑΙ:παντελονι μακρυ τζιν αν οχι δερμα η γκορντουρα-μποτες η μποτακια. κοινως να ειναι ολο το ποδι καλυμμενο
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: ο συνεπιβατης διαλεγει την πρωτη λυση( του οχι) και πολυ απλα υποφερει.

Είναι και αυτό μια λύση... ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #26 on: Πέμπτη 26 Ιούλιος 2007, 06:03:20 πμ
Διαπίστωση: Σήμερα στην Αθήνα ακόμα και πάνω στη μηχανή καιγόντουσαν τα πόδια και το πρόσωπο από τον πολύ καυτό αέρα! Αναγκάστηκα να κατεβάσω τη ζελατίνα για να μην καίγομαι! Από κλίμα γίναμε ...Σ. Αραβία!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #27 on: Πέμπτη 26 Ιούλιος 2007, 18:56:29 μμ
Chris καλημέρα.
Ακου να δεις τι έπαθα εγώ χθες. Το πρωί πριν πάω στο γραφείο, πήγα στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Αργυρούπολης για μία δουλειά που είχα. Για να πάω στο γραφείο (Χαλάνδρι), ανέβηκα λίγο πάνω στην Αργυρούπολη και ήρθα από Αλίμου - Κατεχάκη. Οσο ήμουν εκεί, ήταν καταπληκτικά. Ο αέρας δεν ήταν δροσερός, ήταν λιγάκι ζεστός, αλλά σίγουρα ανεκτός. Πήγαινα λίγο γρήγορα γύρω στα 100 μαζί με ένα TDM κι ένα BMW 650 που έκαναν την ίδια διαδρομή. Μόλις πέρασα την Καισαριανή και την Αττική οδό όμως άρχισε το δράμα. Ξαφνικά, ένιωσα τον αέρα να καίει. Με το που τέλειωσαν τα δέντρα και άρχισε το τσιμέντο και η άσφαλτος η θερμοκρασία του αέρα ανέβηκε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς. Και μην ξεχνάς οτι στο δεξί μου χέρι ήταν το Αλσος Παπάγου και στο αριστερό μου η Πανεπιστημιούπολη. Μέχρι να φτάσω στο γραφείο είχα ιδρώσει κυριολεκτικά! Κι όλα αυτά έγιναν γύρω στις 9:30 το πρωί. Φαντάσου τι θα γινόταν το μεσημέρι στις 15:00 !!!

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #28 on: Πέμπτη 26 Ιούλιος 2007, 22:20:14 μμ
Διαπίστωση: Σήμερα στην Αθήνα ακόμα και πάνω στη μηχανή καιγόντουσαν τα πόδια και το πρόσωπο από τον πολύ καυτό αέρα! Αναγκάστηκα να κατεβάσω τη ζελατίνα για να μην καίγομαι! Από κλίμα γίναμε ...Σ. Αραβία!

ΧΑ!
Και που να'σουν στη σκυταλοδρομία αγάπης στην κρήτη !
Στο δρόμο για τα Χανιά η αίσθηση ήταν σαν είμασταν σε ένα τεράστιο φούρνο !
Ξέρεις , όπως όταν τον ανοίγει η γυναίκα σου γαι να δει αν έγινε το φαί , και από μέσα βγαίνει μια κάψα !.... έτσι και χειρότερα ! :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8:

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Πέμπτη 26 Ιούλιος 2007, 22:35:56 μμ
ΧΑ!
Ξέρεις , όπως όταν τον ανοίγει η γυναίκα σου γαι να δει αν έγινε το φαί , και από μέσα βγαίνει μια κάψα !.... έτσι και χειρότερα ! :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8:

πω πω, μη μου το θυμίζεις  :eusa_doh:

Παύλος Καρούμπης

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #30 on: Πέμπτη 06 Σεπτέμβριος 2007, 02:33:58 πμ
ΧΑ!

Αν  και  λίιιιιγο  αργά  ανεβάζω  2  φωτό  από  το  Κάτω  Σταλό  Χανίων  όπου  ήμουν  και  εγώ  εκείνες  τις  ημέρες  της  σκυταλοδρομίας  αγάπης  στην  Κρήτη.
Η  μέρα  ήταν  τόσο  ζεστή - καυτή,  όπου  έχει  υποχωρήσει  η  άσφαλτος  από  την  πίεση  της  μηχανής  μου.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #31 on: Πέμπτη 06 Σεπτέμβριος 2007, 02:47:44 πμ
Την έβαλες ανάποδα για να μας κοροϊδέψεις ότι είναι απο Κρήτη;Αυτή είναι απο το φαγοπότι στην Αυστρία.

Ρε  φίλε  " πες  μας   τί  πήνεις  και  δεν  μας  δίνεις ". :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Είχε  τόσο  ζέστη  στην  Αυστρία;
Στην  Ουγκάντα  μπορεί....
Βασίλη  άσε  το  ποτήρι  κατω ...... ;D ;D ;D ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Vassilis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #32 on: Τετάρτη 12 Σεπτέμβριος 2007, 22:07:55 μμ
Καλησπέρα και πάλι. Το πρόβλημα της ζέστης απο την εξάτμιση δεν έχει ακόμα επιλυθεί.
Τα συνεργεία όλα συγκλίνουν σε μία και μόνο άποψη: δεν γίνεται τίποτα! Μάλιστα, αστειευόμενος ένας "μάστορας", μου πρότεινε να μου κολλήσει στο κάγκελο μιά αλουμινένια φλάντζα που να φέρνει τον αέρα στην μηχανή και την εξάτμιση. Προφανώς, η λύση απορρίφθηκε επι τόπου για αισθητικούς κυρίως λόγους.

Μέχρι στιγμής, οι υψηλές θερμοκρασίες στα πόδια της συνοδηγούν έχουν αντιμετωπιστεί προσωρινά με τις εξής λύσεις:

1. Φοράει μποτάκια του σκι και μακρύ παντελόνι τζιν
2. Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις (μαζί) την ημέρα, κυρίως όταν έχει πάνω απο 25 βαθμούς. Εχει και τα καλά του αυτό...
3. Φροντίζω να της επαναλαμβάνω όσο πιο συχνά γίνεται "τι τυχεροί που είμαστε που ανεβαίνουμε το ποτάμι με μηχανή, κοίτα τους φουκαράδες που υποφέρουν στα αμάξια τους" και τέτοια χαριτωμένα
4. Κάθε φορά που συναντάμε φίλους με ΤΑ αποφεύγω τις σχετικές συζητήσεις (μην κλείσουμε και κανενός το σπίτι)
5. Της πήρα δαχτυλίδι (άσχετο με το πρόβλημα, αλλά λειτούργησε μιά χαρά).

Ευτυχώς, ο καλός Θεούλης θα μας στείλει τώρα τον Χειμώνα και θα υπάρξει περαιτέρω ύφεση (το "ευτυχώς" πάει στο ότι δεν αντέχω άλλο δαχτυλίδι).

Με εκτίμηση,

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #33 on: Τετάρτη 12 Σεπτέμβριος 2007, 22:20:44 μμ
χαχαχα.... αν υπάρχει θέληση... παντα βρίσκεις λύσεις