Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι Ιταλοι ειναι πρωτοι στο σχεδιασμο και τελευταιοι στην ποιοτητα.
Αποψή μου παντα δεν θελω να την επιβαλλω ,και ειδικα σε οτι κατασκευαζουν οι ιδιοι.
Και γενικα οι ευρωπαιοι ειναι αδιαφοροι στο να βελτιωσουν ορισμενα πραματα, π.χ. Δινεις 25000 ευρα για μια BMW και τρεχει λαδια ντρεπεσαι να ανοιξεις το καπω, και ο ιαπωνας φτιαχνει κινητηρα κουστουματο.
Οδηγουσα Honda Civic απο το 1985 εως το 2000 τρεις γενιες ,μηδενικες βλαβες μονο τα αναλωσιμα το 2000 εξ αιτιας του Σαρακακη πηρα μια Μαρεα 1600 full extra και πληρωσα 6.5 εκκατομυρια σε δραχμες τοτε, και απο τοτε εχω πληρωσει ενα ακομα αυτ/το σε βλαβες, εχετε δει χρωμα να φευγει με το πλησιμο? χερουλια να τριβονται σα ζαχαρη? αμμορτισερ να ξερνανε στα 10000χλμ? καθισματα να ξηλωνονται? Υαλοκαθαριστηρες να ενεργοποιουντε στις λακουβες?
Αγορασα ενα Yamaha T-50 παπι πριν 7 χρονια , μηχανημα 20ετιας ,αλλα γνησιο φτιαγμενο - συναρμολογημενο Ιαπωνια ακομα και τα νουμερα και οι ενδειξεις στο ταμπλο ειναι στα ιαπωνικα! παρατημενο 7 χρονια σε ενα χωραφι μεχρι που σαπισε το σταντ και επεσε και το καλυψαν τα χορτα, το σηκωσαμε του ριξαμε 1.5 λιτρο βενζινα και με την τριτη μανιβελια πηρε μπροστα! Εκανα το σταυρο μου. Βεβαια και οι Ιαπωνες εχουν πεσει απο τοτε που αρχισαν να φτιαχνουν εργοστασια παραγωγης εκτος Ιαπωνιας.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν κατι ειναι μοτο η αυτ/το η τρακτερ , ειναι μηχανημα και πρεπει να δουλευει και δεν σημαινει οτι οι ιταλικες φινετσατες καλοφτιαγμενες μοτο θα φερουν στα ισα την προχειροτητα σε αλλους τομεις της παραγωγης.