Hellas Transalp Forum

Πόσο κάνουν? (πλαστικά φέρινγκ και πίνακας οργάνων ΤΑ650)

postman · 34607

Offline postman

• i love my moto
  • Οδηγάρα
  • Κωστας Παπαδοπουλος
παιδια καλησπερα σε ολους , πειτε μου τα πλαστικα φερινκ και ο πινακας οργανων στο 650 κοστιζουν το ιδιο με του 700? και ποσο κανουν αν ξερει κανεις ? ευχαριστω
« Last Edit: Τετάρτη 02 Δεκέμβριος 2009, 16:33:55 μμ by Chris_de_Ze »

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Reply #1 on: Πέμπτη 26 Νοέμβριος 2009, 00:26:59 πμ
Μπορώ να σου πω εγώ, αλλά θα μου πεις ακριβώς τι ψάχνεις.

Offline eteokritis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 03:19:25 πμ
Ψαχνω για τιμες σε φερινγκ για τα 700 τα μπροστα πλαινα
και τα πισω πλαινα σε μαυρο του 2009
Εχεις τιποτα καλο?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Reply #3 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 03:29:24 πμ
Ψαχνω για τιμες σε φερινγκ για τα 700 τα μπροστα πλαινα
και τα πισω πλαινα σε μαυρο του 2009
Εχεις τιποτα καλο?
εγώ?

Offline eteokritis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 04:03:58 πμ
Ξερεις καποιο καλο μαγαζι για φτηνα ανταλακτικα?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Reply #5 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 04:12:18 πμ
Τα φέρινγκ μπορείς να τα πάρεις μόνο γνήσια.
Οι τιμές από μαγαζί σε μαγαζί διαφέρουν ελάχιστα.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 06:09:55 πμ
Τα δύο μπροστινά στο 700 κάνουν 325€ το κάθε ένα. Το ρεζερβουάρ 945€.

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 17:38:24 μμ
Τα φέρινγκ μπορείς να τα πάρεις μόνο γνήσια.
Οι τιμές από μαγαζί σε μαγαζί διαφέρουν ελάχιστα.

Μήπως ξερεις πόσο ακριβώς εχουν τα δυο πλαινα φερινγκ απο 650?(τιμη τεμαχίου).
......και την διευθυνση της αντιπροσωπείας στην Αθήνα........... :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

HONDA ή γενόσιμο?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Reply #8 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 17:49:08 μμ
Μήπως ξερεις πόσο ακριβώς εχουν τα δυο πλαινα φερινγκ απο 650?(τιμη τεμαχίου).
......και την διευθυνση της αντιπροσωπείας στην Αθήνα........... :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:
Χρειάζομαι αριθμό πλαισίου και κωδικό χρώματος

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 22:37:37 μμ
ααα,εχει διαφορα στην τιμη απο χρωμα σε χρωμα μαλλον ε;;;; :goofy: :goofy:
αυτη την στιγμη (προχειρα δηλ) το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως ειναι v2 και ασημι....φανταζομαι πως αυτα δεν κανουν ομως.περισσοτερες λεπτομερειες θα εχω το βραδυ που θα σχολασω και θα παω στην μηχανη

HONDA ή γενόσιμο?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Reply #10 on: Δευτέρα 21 Δεκέμβριος 2009, 22:54:29 μμ
ααα,εχει διαφορα στην τιμη απο χρωμα σε χρωμα μαλλον ε;;;; :goofy: :goofy:
αυτη την στιγμη (προχειρα δηλ) το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως ειναι v2 και ασημι....φανταζομαι πως αυτα δεν κανουν ομως.περισσοτερες λεπτομερειες θα εχω το βραδυ που θα σχολασω και θα παω στην μηχανη
650 V2 ασημί:
64220 mcb 920 zd δεξί 114,50€
64230 mcb 920 zd αριστερό 113,40€
Τα έχουν και τα δύο ετοιμοπαράδοτα, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τα πάρεις από τα κεντρικά μιας και οι αποθήκες έφυγαν από εκεί.
Κεντρικά: Λεωφ. Αθηνών 71 210348330
Οι αποθήκες είναι πλέον στη Μαγούλα και δεν μπορείς να πας εκεί για να τα πάρεις κατευθείαν.

Offline zami

• Rossi και πάνω !
650 V2 ασημί:
64220 mcb 920 zd δεξί 114,50€
64230 mcb 920 zd αριστερό 113,40€
Τα έχουν και τα δύο ετοιμοπαράδοτα, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τα πάρεις από τα κεντρικά μιας και οι αποθήκες έφυγαν από εκεί.
Οι αποθήκες είναι πλέον στη Μαγούλα και δεν μπορείς να πας εκεί για να τα πάρεις κατευθείαν.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.ειμαι υπόχρεος.δηλαδη τωρα πως γινετε?θα πρεπει να το παραγγειλω απο την λεωφ Αθηνων και να το παραλαβω απο Μαγούλα η να περιμενω και να το παραλάβω απο Αθηνών?ρωταω γιατι μένω Ελευσίνα,μία γκαζιά δρομος απο την μαγούλα.........Εγω την ουσια θέλω μονο το ενα ,το δεξί γιατι εχει μια γρατζουνιά ,ενα μικρό ραγισματακι στο υψος του φαναριού και ,το κλασικό ,σπασμενο το αυτακι που κραταει το μαυρο πανελ γυρω απο τα οργανα.απλά φοβαμαι οτι θα μου αρεσει πολύ το ολοκαινουργιο και θα παρω και το ζευγαρι του...

HONDA ή γενόσιμο?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
Ευχαριστώ πάρα πολύ.ειμαι υπόχρεος.δηλαδη τωρα πως γινετε?θα πρεπει να το παραγγειλω απο την λεωφ Αθηνων και να το παραλαβω απο Μαγούλα η να περιμενω και να το παραλάβω απο Αθηνών?ρωταω γιατι μένω Ελευσίνα,μία γκαζιά δρομος απο την μαγούλα.........Εγω την ουσια θέλω μονο το ενα ,το δεξί γιατι εχει μια γρατζουνιά ,ενα μικρό ραγισματακι στο υψος του φαναριού και ,το κλασικό ,σπασμενο το αυτακι που κραταει το μαυρο πανελ γυρω απο τα οργανα.απλά φοβαμαι οτι θα μου αρεσει πολύ το ολοκαινουργιο και θα παρω και το ζευγαρι του...
Δεν μπορείς να πας στη Μαγούλα!

Βρες τον πιο κοντινό σου από εδώ, παράγγειλε τα και σε 2 ημέρες το πολύ θα τα έχεις! ;)
http://www.honda-motorcycles.gr/dealers_submit.cfm?perioxh_id=1&sales=1&service=1&Submit=+Αναζήτηση

Offline zami

• Rossi και πάνω !

μαλλον λείπει καποιο νούμερο γιατι ειναι 9 συνολο.
την οδο την οποια μου περιεγραψες μεσω του link (για το οποιο σε ευχαριστω πολυ και μονο που ασχολεισαι)την γνωριζω και αυτη χρησιμοποιω μεχρι σημερα.οντως πολυ κοντα σε εμενα βρισκεται ενας αντιπροσωπος που ειναι μεσα στην λιστα που μου επισυναψες και μεχρι τωρα εξυπηρετουμαι απο εκει.απλα επειδη βλεπω πως τσιμπαει λιγο τις τιμες και ειναι ελαφρως ασυνεπής....ηθελα να βρω μια πιο γρηγορη και αξιοπιστη λυση.Δεν θα πω το ονομα του ,για ευνοητους λογους,και σε αλλες περιπτωσεις με εχει εξυπηρετησει.....τελος παντων οκ,ευχαριστω και παλι.

HONDA ή γενόσιμο?

Offline pissaman

• Rossi και πάνω !
    • eshop
το τηλ είναι 2103483300 (σόρυ για το μηδενικό, το έφαγα)
Τώρα για τον αντιπρόσωπο, δεν ξέρω τι να σου πω. Ο κάθε ένας πουλάει όσο θέλει. Δεν τον υποχρεώνει η honda να πουλήσει σε κάποια συγκεκριμένη τιμή!

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Τετάρτη 23 Δεκέμβριος 2009, 20:29:59 μμ
ευχαριστω πολυ,για ακομη μια φορα!θα δοκιμασω μονος μου απο την λ.αθηνων και βλεπουμε...

HONDA ή γενόσιμο?

Offline kakos21

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Γνωρίζουμε τιμές για πίνακα οργάνων, τη βάση του και για να μην τα πολυλογώ όλων των μπροστινών πλαστικών και των βάσεων πλην του φαναριού; Ναι έπεσα όπως καταλάβατε. Α! και για αλλαγή τιμονιού τι έχουμε απο λεφτά αν γνωρίζει κανείς θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ

Venceremos

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο www.car.gr  για μεταχειρισμένα!!
Μπορείς να βρεις τα πάντα!! ;)

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Μπαινεις εδω:   http://zsf-motorrad.de  [τσιμπαει σε τιμες]
Δινεις το VIN [VTMRD11A02......]
Βρισκεις το Ρ/Ν
Πας εδω :  www.davidsilverspares.co.uk    δινεις το Ρ/Ν
Και τα παραγγελνεις οικονομικα...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Συγνώμη για το  :offtopic: αλλά είναι δυνατόν το φερινγκ για το 700άρη να έχει 325€ το ένα και για το 650άρη να έχει περίπου 115€ ! Που στο 650 είναι πιο μεγάλο και πολύ καλύτερης ποιότητάς !!

φίλε μου μπορείς να ψάξεις και στα μεταχειρισμένα, κάπου είχα ανοίξει ενα νήμα και είχε ποστάρει κάποιος κατάλογο με διευθύνσεις και τηλέφωνα..

Πάντως την τιμή του κάθε φερινγκ την βρήκα αρκετά καλή σε σύγκριση με φερινγκ άλλων μοντέλων..

Να σου πω κάποιες τιμές απο αυτα που ξέρω γιατί κ εγω είχα τρακάρει και χρειάστηκε να κάνω κάποιες αγορές..

Φερινγκ 115€ περίπου (ανάλογα φυσικά αριθμό πλαισίου)
κοκπιτ 12€ περίπου
καθρέφτης περίπου 30€ ο ενας
χούφτες 25€ αν θυμάμαι καλά το ζευγάρι
καρίνα 50 € περίπου
φλας μπροστινό 25€ περίπου το ένα

Ολα αυτά είναι τιμές απο γνήσια ανταλλακτικά Honda στον Σαρακάκη (Λεωφ. Καβάλας) μαζί με φ.π.α.

Δεν αγόρασα ολα αυτα απλά είχα τσεκάρει τιμές μπας και.. Το περίπου στο βάζω διότι τα θυμάμαι στο περίπου με μικρή απόκλιση..

Η μηχανή μου είναι ΤΑ 650cc μαύρη του 2001, ελπίζω να βοήθησα  ;)

« Last Edit: Πέμπτη 25 Μάρτιος 2010, 12:26:05 μμ by Mike »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Τώρα είδα οτι το νήμα "ανοίχτηκε" Νοέμβρη του 09 !!! Μάλλον άργησα  :o

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
<<Να σου πω κάποιες τιμές απο αυτα που ξέρω γιατί κ εγω είχα τρακάρει και χρειάστηκε να κάνω κάποιες αγορές..

Φερινγκ 115€ περίπου (ανάλογα φυσικά αριθμό πλαισίου)
κοκπιτ 12€ περίπου
καθρέφτης περίπου 30€ ο ενας
χούφτες 25€ αν θυμάμαι καλά το ζευγάρι
καρίνα 50 € περίπου
φλας μπροστινό 25€ περίπου το ένα

Ολα αυτά είναι τιμές απο γνήσια ανταλλακτικά Honda στον Σαρακάκη (Λεωφ. Καβάλας) μαζί με φ.π.α.>>

Χωρις να θελω να αμφισβητησω τα αναγραφομενα , αλλα εγω ζητησα απο το Σαρακατση πριν ενα μηνα το πλαστικο που βρισκεται γυρω απο το εμπρος φαναρι και κατω απο την ζελατινα[αναμεσα στα πλαινα] σε μαυρο για μια ΤΑ 650/02 και μου ζητησε 125 ευρω, ειναι δυνατον ολο το αριστερο φεριγκ να κοστιζει 115ευρω?

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !

Χωρις να θελω να αμφισβητησω τα αναγραφομενα , αλλα εγω ζητησα απο το Σαρακατση πριν ενα μηνα το πλαστικο που βρισκεται γυρω απο το εμπρος φαναρι και κατω απο την ζελατινα[αναμεσα στα πλαινα] σε μαυρο για μια ΤΑ 650/02 και μου ζητησε 125 ευρω, ειναι δυνατον ολο το αριστερο φεριγκ να κοστιζει 115ευρω?

Αν θέλεις σκανάρω την απόδειξη και την ανεβάζω, δεν εχω κανένα λόγο να πω ψέματα..Το φερινγκ το αγόρασα, μάλιστα μου είπε ο τύπος οτι σε κάποιους κωδικούς για το ίδιο φερινγκ θα γίνει κάποια αύξηση..

Να πω για να το ξέρουν και ολα τα παιδιά οτι στο φερινγκ υπάρχουν τα αυτοκόλλητα, και για του 06 είναι πάνω το ανάγλυφο.. Το κακό είναι οτι δεν πάνε μαζι με το φερινκ οι βίδες και αυτα τα λαμάκια που είναι οι βόλτες για τις βίδες πάνω στο φέρινγκ,  έψαξα πολύ για να βρω κάτι που να ταιριάζει !! 

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
οπως εγραψα δεν αμφισβητω κανενα, απλα για μια ακομη φορα ο Σαρακατσης ''εγραψε'', εγω προσωπικα το ειχα παει για βαψιμο, μου ζητησαν 50 ευρω για την δουλεια και πηρα ενα τηλ να μαθω ποσο κοστιζει καινουργιο και αν αξιζει ο κοπος να βαφτει, οποτε οταν ακουσα 120 ευρω για ενα κομματι πλαστικο .... τελικα και το βαψιμο του ''παει'' αν ειναι να γλυτωσεις 80 ευρω!

xl600v1999

• Guest
Παράκληση γνωρίζει κάποιος τιμές αντίστοιχα και για 600 ' 1999 ';