Οκ παιδιά, όλα εντάξει με τα αυτοκόλλητα και την κόλλα.
Δοκίμασα με την βενζίνη(οινόπνευμα δεν είχα για να πω την αλήθεια) και καθάρισε τα πάντα.
Δεν ξέρω, αλλά εγώ βρίσκω πως δείχνει πολύ καλύτερα έτσι, έκοβε πολύ το τετράγωνο κομμάτι του γκρι πάνω στο μαύρο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και με το Θανάση(louros tana) ότι είμαι λιγάκι(πολύ) ανήσυχος.
Σαν αρχή(έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων) και σαν μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα ….
Σίγουρα πάντως με τον καιρό όλα θα μπούνε στη θέση τους.
Και για το κάπνισμα της εξάτμισης μάλλον άδικα ανησύχησα, όντως μετά από μισό λεπτό δεν φαίνεται τίποτα, και για τις κηλίδες της κάπνας κάπου είδα σε μια φωτό άλλης transalp το ίδιο φαινόμενο οπότε φυσιολογικό πρέπει να είναι.
Επί της ευκαιρίας, μέσα στη συντήρηση είναι και ο εσωτερικός καθαρισμός της ή δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο;
Τώρα για υγρά(εκτός αυτά της μπαταρίας)αλυσίδα κτλ. είναι εντάξει, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου εκτίμηση, τα τακάκια δεν τα έχω ελέγξει(εχμ, αυτό πάλι πως το κάνουμε; ), αλλά έτσι και αλλιώς έχω κλείσει ραντεβού στο μάστορα για μια γενική επιθεώρηση ώστε να μου κοιτάξει και πράματα που δεν φαίνονται και να ξέρω και που βαδίζω.
Παράγγειλα και τα λάστιχα μιας και αυτά που έχει κάθε μέρα με βάζουν και σε περισσότερες ανησυχίες, χτές μου έφυγε λιγάκι και η μπροστινή σε στροφή και με πολύ λίγα χιλιόμετρα…
Οι τιμές τους όμως…..
287 ευρώ για 2 anakee τοποθέτηση και ευθυγράμμιση.
Για το πίσω ο τύπος μου είπε ότι τα 120/90/17 βγαίνου μόνο σε S που είναι για χαμηλότερες ταχύτητες, και έτσι αναγκάστηκα να βάλω ξανά τα 130/80/17 σου βγαίνει και σε H , αν και θα προτιμούσα τα 120 μετά την ανάγνωση του τοπικ στο φορουμ επι του θέματος.
Και στο αυτοκίνητο πάντως είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω, βλέπεις κακές εμπειρίες από παλιά λόγω κακών ελαστικών.
Οπότε δεν τα κλαίω, απλά άμα το είχα μυριστεί πριν την αγορά ίσως κατέβαζα λιγάκι την τιμή, τέλος πάντων.