Hellas Transalp Forum

Roumeli Raid 2007

επισκέπτης · 14608

toshmagic

• Guest
on: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 06:37:50 πμ
Συγχαρητήρια Τηλέμαχε, συγχαρητήρια Φώτη :thawave: :thawave: :thawave:

Πάντα τέτοια

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 06:39:57 πμ
Συγχαρητήρια Τηλέμαχε, συγχαρητήρια Φώτη :thawave: :thawave: :thawave:

Πάντα τέτοια

Επ! επ! Τόλη? Μας πιάνεις αδιάβαστους. Πες κι άλλα....

toshmagic

• Guest
Reply #2 on: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 06:51:48 πμ
Επ! επ! Τόλη? Μας πιάνεις αδιάβαστους. Πες κι άλλα....

Ήταν ένα βροχερό Σάββατο με 220 χλμ αγώνα, όπου οι παραπάνω κύριοι υπερίσχυσαν στη κατηγορία τους, αλλά τις λεπτομέρειες θέλω να πιστεύω ότι θα σας τις πουν οι ίδιοι, αυτά αξίζει να μοιράζονται.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 06:57:34 πμ
Ήταν ένα βροχερό Σάββατο με 220 χλμ αγώνα, όπου οι παραπάνω κύριοι υπερίσχυσαν στη κατηγορία τους, αλλά τις λεπτομέρειες θέλω να πιστεύω ότι θα σας τις πουν οι ίδιοι, αυτά αξίζει να μοιράζονται.

Τηλέμαχε και Φώτη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Πάντα στο Βάθρο! :band: :band: :band: :band: :band: :band: :blob1: :blob1: :blob1: :eusa_boohoo: :eusa_boohoo: :eusa_boohoo:

Περιμένουμε λεπτομέρειες...

Τόλη εσύ δεν πήρες μέρος?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 08:05:21 πμ
Μπράβο στα παιδιά! Μπράβο! Μπράβο στα αστέρια μας! Πάντα τέτοια!
Θέλουμε φωτό από τον αγώνα και την απονομή!

ΥΓ: Τώρα εξηγείται ο λόγος της εξαντλητικής δίαιτας του Τηλέμαχου! Τηλέμαχε, εύχομαι και ...τζόκεϋ στον ιππόδρομο!
« Last Edit: Κυριακή 20 Μάιος 2007, 08:28:04 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 05:40:16 πμ
Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια,
Να πω ξεκινώντας ότι και ο Τόλης έφερε κούπα πίσω μια και έτρεχε με το Σαμουράι και  κέρδισε την 1η θέση στην Α3! :D
Για τον αγώνα έχω να πω τα εξής :
Ήμουν προετοιμασμένος για πολλή σκόνη και ζέστη αρχή εβδομάδας αλλά τελικά ο καιρός αποφάσισε να βρέξει το τεραίν, μόνο που…το παράκανε σε κάποια σημεία. Η διαδρομή ήταν χωρισμένη σε δύο ειδικές (106 και 113χλμ). Η μεν πρώτη ξεκινούσε από Λιβαδειά και  διέσχιζε από νότο προς βορρά την κοιλάδα του Κηφισού (ανάμεσα σε Καλίδρομο και Παρνασσό δηλαδή, εκεί που είναι η Αμφίκλεια κλπ).Αυτό το κομμάτι ήταν αρκετά γρήγορο αλλά ήθελε προσοχή γιατί αλλού ήταν στεγνό και αλλού βρεγμένο με πολύ ύπουλη λάσπη και κάτι θεόρατα τρακτέρ να κυκλοφορούν. Μετά η διαδρομή έκοβε δυτικά προς Γραβιά και από εκεί ανέβαινε τις βορειοανατολικές πλαγιές της Γκιώνας μέσα από πεδίο παλιών λατομείων αρχικά και μετά μέσα από υπέροχο δάσος με δρυς και αργότερα έλατα. Στα λατομεία εγώ «τυφλώθηκα» καθώς έμεινα από κοντέρ (γύρω στο 70χλμ δηλαδή της πρώτης ειδικής) και συνέχισα βρίζοντας τη γκαντεμιά μου >:( και πηγαίνοντας  «με το μάτι» διαβάζοντας μόνο το roadbook (το οποίο ήταν πολύ προσεγμένο ομολογώ). Η πρώτη ειδική πέρναγε ακολούθως στην νότια Οίτη (όπου η βροχή άρχισε να γίνεται ενοχλητική στην ορατότητα κατά τόπους) και κατέληγε στο χωριό Παύλιανη. Κι εκεί που νόμιζα ότι από άποψη χρόνου ήμουν πλέον εκτός συναγωνισμού λόγω του προβλήματος με το κοντέρ, πετυχαίνω τον Τηλέμαχο (είχε πάρει εκκίνηση 2 λεπτά πριν από μένα) και κανά δυο άλλους να κάνουν τσιγάρο λίγα μέτρα πριν το τέρμα της ειδικής γιατί είχαν προπορεία. Άρα από χρόνο καλά ήμουν σκέφτηκα! Αυτό συν το ότι πέτυχα τον Τηλέμαχο που είχε κοντέρ με αναπτέρωσε οπότε από εκεί συνεχίσαμε παρέα (ευχαριστώ Τηλέμαχε  :) ).
Η διαδρομή λοιπόν της 2ης ειδικής μετά την Παύλιανη ξανακατηφόριζε ανατολικά προς την γέφυρα της Παπαδιάς, την  κοιλάδα του Κηφισού και το δρόμο Μπράλου-Αμφίκλειας και μετά ανέβαινε από ένα κομμάτι όλο φυτευτά κοτρώνια στο κεντρικό οροπέδιο του  Καλίδρομου , στη λίμνη. Από εκεί το πράμα δυσκόλεψε αρκετά γιατί μας έπιασε ομίχλη και γερή βρόχα και μας πήγε έτσι μέχρι να κατηφορίσουμε στις ανατολικές πλαγιές του Καλίδρομου και να πάρουμε πορεία νότια για να κλείσει η δαδρομή στη Λιβαδειά. Κατεβαίνοντας λοιπόν στα πρώτα χωριά του ανατολικού Καλίδρομου η ομίχλη υποχώρησε και η βροχή έκοψε λίγο. Δεν προλάβαμε να χαρούμε γιατί ακολούθησε ένα κομμάτι που πήγαινε «κορυφογραμμή» μια σειρά λόφων για κανά δυο χλμ, δρόμος δηλαδή με συνεχόμενες ανηφοροκατηφόρες-λουναπάρκ. Το θέμα ήταν ότι η βροχή είχε κάνει με το συγκεκριμένης ποιότητας χώμα της περιοχής έναν απίστευτο πηλό που στόμωνε το λάστιχο ότι τακούνι και να’χες. Σταθερό γκάζι, προσευχούλα και με συνεχή κολιάσματα των μοτοσυκλετών βγήκε τελικά το κομμάτι (εκεί πρέπει να ήταν Βατερλώ για πολλούς, κυρίως αυτοκίνητα). Από εκεί και πέρα η διαδρομή ήταν γρήγορη με κάτι ακροπολικές φλαταδούρες και εύκολα πεδινά κομμάτια που απλά ήθελαν προσοχή στην πλοήγηση. Πήγαμε αέρα και τερματίσαμε λασπωμένοι πατόκορφα στη Λιβαδειά στη 2η και 3η θέση της κατηγορίας. Εννοείται ότι ακολούθησαν τα σχετικά σουβλάκια-μπύρες  ;D
Φωτό όπως καταλαβαίνετε δεν τραβήξαμε αλλά κάτι θα βρω από τους φωτογράφους της διοργάνωσης και θα το ανεβάσω τις επόμενες μέρες

Και εις άλλα με υγεία ;)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #6 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 07:55:23 πμ
Μπράβο λοιπόν και στους τρείς σας. Άξιοι!
Μπράβο Τόλη Σαμουράϊ, Μπράβο Φώτη Γιαταγάνη, Μπράβο Τηλέμαχε Αστραποβρόντη!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΥΓ: Πάντως κανείς από τους τρείς σας δεν είχε ανακοινώσει κάτι από πριν (μια ενημέρωση τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ) ώστε όσοι μπορούσαν (κάποιοι θα μπορούσαν) να έρχονταν να σας έβλεπαν στον αγώνα.
« Last Edit: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 08:38:06 πμ by Chris_de_Ze »

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Reply #7 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 18:02:04 μμ
Συγχαρητήρια και του χρόνου να μας ειδοποιήσετε να σας δούμε κιολας

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline gerontovrahos

• Απλός οδηγός
  • - I love riding -
Reply #8 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 18:42:25 μμ
Μπράβο! αξιοι!

Θα κάνουμε προθήκη στη ΣΥΜΟΦΕ για τα κύπελα των μελλών!

και εις ανώτερα,

σκ

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Reply #9 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 21:49:51 μμ
Mprabo - Mprabo !!!
Ta sebi mou kai stous treis sas.

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #10 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 22:24:13 μμ
Γειά σαςςςςςςςςςς !

Εεεεε... Βασικά.... Δεν έχω να προσθέσω τίποτε σημαντικό, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Ο αγώνας, αν και μεγάλος (~250 km η κατηγορία μου) ήταν σχετικά εύκολος, το rb σχεδόν άψογο όπως μας έχει συνηθίσει ο Σπύρος στις διοργανώσεις του, η συνεχής βροχή έκανε ότι μπορούσε για να προσθέσει το απαραίτητο αλατοπίπερο (μόνο που παράπεσε λιγουλάκι και η σούπα βγήκε λύσσα  ;D )

Στα αρνητικά, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια μαλακισμένη πτώση που είχα από highsiding (καθαρά δικό μου λάθος) στο 80ο km, με αποτέλεσμα ένα ξεγυρισμένο διάστρεμα στο ήδη μισοκατεστραμένο αριστερό μου γόνατο και ως επακόλουθο ν' αναγκαστώ να κόψω ρυθμό στη δεύτερη ειδική και να χάσω θέσεις και πολύτιμους βαθμούς στή βαθμολογία ( μέχρι την 1η ειδική ήμουν πρώτος...).

Τί να κάνουμε... Συμβαίνουν κι αυτά... Ευτυχώς απέφυγα τα χειρότερα που είχαν άλλοι.
Από δω και πέρα, το πρόγραμμα έχει αποκατάσταση του γονάτου για τουλάχιστον κανα μήνα και βουρ στο γυμναστήριο μέχρι το φθινόπωρο.

ΡΟΔΟΠΗ ΣΟΥ 'ΡΧΩΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ !!!

In the country where I'm travelling, Tibet, people believe that their walk long distances to holly places,
it purifies the bad deeds they commit; they believe the more difficult the journey,
the greater the depth of purification.

- Heinrich Harrer -

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #11 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 22:37:03 μμ
Άστραψες και βρόντησες Μεγάλε Τηλέμαχε!
Πάντα επιτυχίες!

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #12 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 22:47:11 μμ
Άστραψες και βρόντησες Μεγάλε Τηλέμαχε!
Πάντα επιτυχίες!

Σώπα ρε Χρήστο, σιγά τα ωά...
Ο Κοντολέων δηλαδή που τους πήρε τα σώβρακα πέρσι, τί πρέπει να λέει ?  ;)

In the country where I'm travelling, Tibet, people believe that their walk long distances to holly places,
it purifies the bad deeds they commit; they believe the more difficult the journey,

- Heinrich Harrer -

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 23:21:31 μμ
Στα αρνητικά, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια μαλακισμένη πτώση που είχα από highsiding (καθαρά δικό μου λάθος) στο 80ο km, με αποτέλεσμα ένα ξεγυρισμένο διάστρεμα στο ήδη μισοκατεστραμένο αριστερό μου γόνατο και ως επακόλουθο ν' αναγκαστώ να κόψω ρυθμό στη δεύτερη ειδική και να χάσω θέσεις και πολύτιμους βαθμούς στή βαθμολογία ( μέχρι την 1η ειδική ήμουν πρώτος...).

Καλά ρε λυσσασμένε, δεν παίζεσαι με τίποτα....! Με @αμημένο γόνατο συνέχισες αγώνα? Ο Βούλγαρης θα τρίβει τα χέρια του.  ;D ;D

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 23:29:33 μμ
Συγχαρητηρια σε όλους παιδια!

Τηλεμαχε περαστικά και γρηγορη αναρρωση!
Εισαι τελικα εθισμενος...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #15 on: Δευτέρα 21 Μάιος 2007, 23:49:21 μμ
Έχει λιονταρίσια ψυχή ο Τηλέμαχος!

....αλλά έχει και τον Πανούλη και αισθάνεται σιγουριά για το γόνατό του!

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #16 on: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 04:10:55 πμ

....αλλά έχει και τον Πανούλη και αισθάνεται σιγουριά για το γόνατό του!

Αυτό ξαναξαναξαναπέστο !

Ο Πάνος, όχι μόνο μ' έχει βοηθήσει απίστευτα, αλλά επειδή έχει την ίδια "αρρώστια" με μένα ( ΟΚ, εμένα μ' αρέσει να μυρίζω διχρονόλαδο και χωματίλα, εκείνος γουστάρει καμμένη γόμα ελαστικού - απολύτως συναφή φετίχ  ;) ), έχει την μοναδική ικανότητα να βάζει τα πράγματα στη σωστή τους σειρά και να σου δίνει να κατανοήσεις απόλυτα πού και γιατί πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και βάρος για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα γρήγορα και σωστά.

Βλέπετε, ορθοπεδικοί υπάρχουν πολλοί, αλλά άνθρωποι που να γνωρίζουν το αντικείμενο "από μέσα" και να έχουν τη διάθεση και την υπομονή να σε κάνουν κοινωνό της γνώσης τους - δυστυχώς - ελάχιστοι. Κι ο Παναγιώτης σαφέστατα είναι ένας εξ αυτών !  :thankyou:

- Heinrich Harrer -

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 16:42:55 μμ
Μπράβο σας κύριοι, πάντα τέτοια!!!

Τηλεμαχούκο εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να επανέλθεις "δημήτριος"  ;D ;D ;D

Όσο για τον Παναγιώτη, συμφωνώ και επαυξάνω...

Παύλος Καρούμπης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #18 on: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 17:56:13 μμ
γαμωτο σας... οταν λειπω...  :angry5: :angry5: :angry5:

μπραβο ρε ! ειδατε τι τυχη σας φέρνω ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Τρίτη 22 Μάιος 2007, 18:02:49 μμ
Ο Πανούλης δεν είναι μόνο ικανότατος γιατρός αλλά και φανταστικό παιδί. Σπάνιος συνδυασμός.

Έχουμε όμως και άλλο επίσης υπέροχο παιδί και γιατρό που έχει και φοβερό χιούμορ! Τηλέμαχε αν, εκτός από το γόνατο, σε πονέσει και το στομάχι σου ξέρεις πού θα πάς! Από τα γέλια και μόνο θα σου περάσει αμέσως!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #20 on: Σάββατο 26 Μάιος 2007, 01:00:24 πμ
και οι φωτογραφίες απο την απονομή !!

Φωτης Τηλέμαχος

και
Τολης

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #21 on: Σάββατο 26 Μάιος 2007, 01:25:34 πμ
ΑΞΙΟΙ !!!!!   ΑΞΙΟΙ !!!!!   ΑΞΙΟΙ !!!!!

ΥΓ: Δεν βλέπω όμως να φοράνε μπλουζάκια του Συλλόγου μας! Δεν βλέπω... Έστω και για έμμεση προβολή! (....και ας ήταν και κάποιος από τους τρείς πρώην άξιος Πρόεδρος του!)

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Δευτέρα 28 Μάιος 2007, 16:28:42 μμ
Μπράβο παίδες!!!

Τηλέμαχε "σπάσιμο" στη μέση και χεράκι με χάρη στο γοφό... μόνο για εντουράς δεν φαίνεσαι  ;D ;D ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Δευτέρα 28 Μάιος 2007, 18:55:15 μμ
Παιδιά συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια.
Άντε πάλι Φώτη καλά που έλειπε ο ΚΧατζ γιατί πάλι χωρίς τρόπαιο θα ήσουνα. ;D ;D ;D
Όλο και κάποια π....στιά θα σου έκανε για να σε κρατήσει μακριά από το βάθρο.

Τηλέμαχε περαστικά.

Triumph Tiger 955i '05

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #24 on: Τρίτη 29 Μάιος 2007, 03:20:50 πμ
Μπράβο παίδες!!!

Τηλέμαχε "σπάσιμο" στη μέση και χεράκι με χάρη στο γοφό... μόνο για εντουράς δεν φαίνεσαι  ;D ;D ;D

Σωστό, τί να πω... Δεν ξέρω πώς μου βγήκε έτσι...
Το χέρι και το σπάσιμο της μέσης είναι λόγω της κουτσαμάρας του αριστερού μου ποδιού το οποίο ήταν στον αέρα καθ' όλη τη διαδικασία της απονομής. Ε, μάλλον ενδόμυχα είπα να δώσω και λίγη "χάρη" στον αγώνα...  ;D ;D ;D

- Heinrich Harrer -