Λοιπόν.....
Πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα και το μυαλό μου ακόμα να πάει στην θέση του.
Μέσα στην καθημερινότητα όλο και βρήσκει στιγμές για να επαναφέρει εικόνες και λεπτομέρειες της εκδρομής στην Αυστρία.
Προσωπικά και εγώ πέρασα φανταστικά μαζί τα άλλα παιδιά της παρέας μας αλλά και τους ευρωπαίους φίλους μας.
Τόσο το ταξίδι όσο και η συμμετοχή στην διοργάνωση και τις εκδηλώσεις τις ήταν εμπειρίες ζωής.
Η γρήγορη αυτή διέλευση των βαλκανίων με γέμισε εικόνες τόπων και λαών διαφορετικών.
Οι βόλτες στο Δυτικό Τιρόλο και η επαλήθευση αυτών που είχα διαβάσει και ακούσει, ότι προκειται για καλοκαιρινό μοτοσυκλετιστικό παράδεισο (μαγευτικά βουνά - τοπία, φοβερές μοτο διαδρομές, άπειρα αξιοθέατα, τρομερές συνθήκες οδηγικής ασφάλειας).
Η επιβαιβέωση επίσης του ότι η μοτοσυκλέτα ενώνει τους ανθρώπους από όπου και αν προέρχονται, κάνοντας τους ξένους να αισθάνονται σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Το ίδιο έγινε σε μας που ταξιδέψαμε από την Ελλάδα, το ίδιο έγινε όταν σμήξαμε και με τις άλλες εθνικότητες. Άνθρωποι τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι.
Τις ευχαριστίες μου λοιπόν στα παιδιά του HTC που ασχολήθηκαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό με επιτυχία.
Μερικές φωτογραφίες και από μένα λοιπόν.
http://www.flickr.com/photos/8517553@N07/sets/72157600272651797/detail/Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην μοτοσυκλέτα μου (ΤΑ 650). Με πήγε και με έφερε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ταξιδεύοντας μερικές φορές και με ταχύτητες που ίσως δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα της χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Έγινα ένα μαζί της επί 3.400 χιλιόμετρα,διέσχισα χώρες, έστριψα, ανέβηκα και κατέβηκα βουνά για άλλη μια φορά. Με πείσμα στις εποχές που αλλάζουν, τις νέες τεχνολογίες που έρχονται και αυτούς που την θεωρούν "ξεπερασμένη" έκανε αυτό που ξέρει καλά: T R A N S - A L P.
Είναι η ίδια μοτοσυκλέτα που με πάει στην δουλειά μου, στην διασκέδασή μου, που έχει διασχύσει οποιοδήποτε χωματόδρομο και που σου δίνει την αίσθηση οτι θα σε συντροφεύει για π ά ν τ α.
Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις
Τεάζης Γιάννης