Πω κριμα...

Και ειναι ωραιο γκατζετακι ρε γαμωτο...
Να βλεπεις την πιεση των ελαστικων σου, και να σου βαραει αλαρμ οταν κατι δεν παει καλα...
Ακριβο μεν, αλλα απο τα χρησιμα εξαρτηματακια που σου προσθετουν και καποια ασφαλεια...
Τελος παντων...
Εγω μαλλον θα σκεφτομουν τα χρηματα που εδωσα ηδη και το τρυπιο πλαστικο μου. Κατ αρχην θα απαιτουσα να μου το αλλαζαν στην εγγυηση (ο γνωστος κινεζος... "δεν γνωριζω πως χαλασε, δεν ξερω απο αυτα, μια μερα εβαλα μπροστα και δεν δουλευε").
Αν δεν το δεχοντουσαν αυτο, θα τους πιεζα. Αν και παλι δεν μου το αλαζαν, θα αγοραζα νεα οθονη (αν υπαρχει ανταλακτικο) και θα την αλαζα. Μετα θα προσεχα που θα εκανα την συνδεση, για να μην ξαναγινει τετοιου ειδους βραχυκυκλωμα παλι.
Παντως δεν ειναι λογικο να καει οθονη με τετοιο τροπο. Δηλαδη αν δεν εχει τετοιου ειδους προστασια προβλεφθει (για βραχυκυκλωμα), ειναι ατελεια στην κατασκευη του. Αν εχω δωσει 200 να το αγορασω, το τελευταιο που περιμενω ειναι να εχει ατελειες. Και ειδικα για ενα τετοιο εξαρτημα που ειναι σχεδιασμενο για μηχανες που βρεχονται λασπονονται, εχουν πολλους κραδασμους, πεφτουν, κλπ. Εκτος και αν δεν πουλιεται για Μοτο αλλα για αυτοκινητο.
Τι να πω...